Inhoud blog
  • poes
  • gedicht.
  • informatie vlinders.
  • bewegende plaatjes.
  • geschiedenis egypte
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vanalles

    31-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de koning.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen  
  • Vandaag zijn koning Albert II en koningin Paola vijftig jaar getrouwd. Wij probeerden het gelukkige paar vanochtend aan de lijn te krijgen. En het lukte...

    ... bijna. We kwamen uit bij een zeer sympathieke medewerker. Die beloofde om onze wensen en ons cadeau, 2 tickets voor Rock Werchter, aan het vorstenpaar te bezorgen.

    Klik hier om het gesprek met het koningshuis te beluisteren

    Liefde op het eerste gezicht
    We belden ook met Royaltywatcher Pol Van Den Driessche. Hij volgt al jaren het koningshuis op de voet.

    "Prins Albert was op een receptie in het Vaticaan en daar liep een heel mooie blonde schoonheid, prinses Paola, en het was meteen liefde op het eerste gezicht."

    Een trouw kon niet uitblijven en zorgde zelfs voor een rel. Het vorstenpaar wilde in Rome trouwen, de ceremonie zou worden geleid door de Paus himself, maar dat wou de regering niet. Albert en Paola moesten in België trouwens.

    Glitter & Glamour

    Het koppel was een echt showbizzkoppel. "Albert was een flitse, mooie jongen die van het leven genoot en Paola was een spring-in-'t-veld en kleedde zich op een voor die tijd en in die kringen ongebruikelijke manier. Het was ook geen gearrangeerd huwelijk, zeldzaam in die kringen"


    Foto: Prins Albert (midden), Prinses Paola (rechts) en Gina Lollobrigida op een filmpremière.

    Niet over rozen

    "Er zijn goede momenten geweest in het huwelijk, maar het is meer dan tien jaar heel moeilijk gegaan. Iedereen ging zijn eigen gang. Die mensen hebben veel vrije tijd en veel geld. Albert was ook nooit voorbestemd om koning te worden en leefde in luxe."

    Albert ging in de natuur "wandelen"
    "Het was ook de tijd van de seksuele revolutie. Albert ging regelmatig zijn gang, zij van de weeromstuit ook. Als hij op buitenlandse missie was met Belgische bedrijven ging Albrecht 's avonds in de natuur verpozen. De code was: de prins gaat even wandelen in de natuur. We weten dan ook allemaal wat er is gebeurd. Hij kreeg een relatie en ging jaren lang in het weekend naar zijn geliefde en Delphine Boël was het gevolg."

    Feestje?
    Albert & Paola hebben de moeilijke jaren achter de rug. Maar nu gaat alles weer beter, met dank aan de kerk en hun geloof. “Vandaag is er in de familiekring een feestje en eind augustus is er voor vrienden van toen een groot feest," aldus Paul Van Den Driessche.

  • 31-07-2009 om 20:14 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.best friend.

    best friends.




    31-07-2009 om 08:59 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hond.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De veiligheid van de hond dient altijd voorop te staan, ga dus niet verder dan door ons wordt geadviseerd, hoe moeilijk het soms ook is, geduld zal uiteindelijk worden beloond. Het is beter per dag 10 minuten te trainen, dan eens in de week 2 uur!!! Allereerst is het van belang dat je op vlak terrein traint, waar geen obstakels zijn als kuilen, bomen of prikkeldraad waar de hond tegenaan, of in kan lopen. Gras of zand zijn heel geschikt, bestrating is heel ongeschikt. Laat de hond nooit en te nimmer eten voor de training! Geef hem ook niet direct na de training zijn eten. De hond dient ten aller tijden een “warming-up” te ondergaan voordat deze gaat frisbeeën. Na de oefeningen volgt een “cooling down”, wat even zo belangrijk is! Niet koud starten en heet stoppen dus!! Ook is het oppassen geblazen met water drinken, laat de hond niet vlak na gedronken te hebben aan de training beginnen en geef hem na een training pas iets te drinken als hij is afgekoeld (uitgehijgd) In een verdere fase is het van belang dat een “roll over” rustig wordt gemaakt vanuit ligpositie, om maagdraaiing en wervelbeschadiging te voorkomen. Sprongen, hoger dan de lichaamslengte van de hond, dienen te worden opgevangen/afgeremd door de handler, je kunt je voorstellen wat het met gewrichten en spieren doet als deze de sprong moeten opvangen. De start, is de beweging die de hond moet maken als hij vanuit stilstand moet gaan aanlopen om achter een frisbee aan te gaan. Zorg ervoor dat de start altijd recht is, d.w.z. de hond dient vanuit een rechte positie, rechtuit te starten.

    31-07-2009 om 08:53 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeemeerminnen.


    zeemeermin.



    30-07-2009 om 20:21 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.michael jackson.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen AMSTERDAM - „It don’t matter if you’re black or white…” Een welbekende zin uit het nummer Black or White van Michael Jackson. Een tekst die letterlijk opging voor The King of Pop, die in zijn leven letterlijk van zwart naar wit ging. Michael leek in niets meer op het schattige donkere jongetje dat I want you back zong bij The Jackson Five… Zo zag Michael er ten tijde van The Jackson Five uit: innemend en puur. Michael onderging in 1981 zijn eerste ingreep, waarbij alleen de top van zijn neus iets werd verfijnd. Talloze ingrepen later zijn de neusvleugels van Michael zo dun geworden, dat de popster zou kampen met benauwdheid. Daarbij zijn de kaken krachtiger gemaakt en zitten de wenkbrauwen hoger dan voorheen. Foto: REUTERS Het gelaat van Michael is door de vele operaties zo gehavend dat hij een periode alleen nog maar met een mondkapje voor verschijnt. Foto: MARCOS VASQUEZ/ï¿?ï¿?2009 RAMEY PHOTO 310-828-3445 De operatiewonden op de neus van Michael zijn dicht. Maar om nu te zeggen dat The King of Pop is opgeknapt van al die plastische chirurgie? Foto: REUTERS Ads door Google Serum Anti-Pigmentvlekken Laat ouderdomsvlekken verdwijnen! Bekroond met Grand Prix Innovation. www.yves-rocher.be Nieuw OBAGI Nu Derm Zwangerschapsmasker Pigmentvlekken Rimpels Binnen 6 weken weg! www.totalbeautycareshop.nl/s Michael Jackson De beste van Michael Jackson Bestel meteen Online! www.Proxis.be/michael-jackson Zelf heeft Michael altijd volgehouden dat zijn bleke huid het gevolg was van de huidaandoening Vitiligo, waarbij pigment of delen daarvan verdwijnen. Vele plastisch chirurgen zetten daar door de jaren heen vraagtekens bij. Michael was, volgens een ex-manager, geobsedeerd door zijn wens om te lijken op zijn goede vriendin en idool Diana Ross. En toen hij later bevriend raakte met actrice Elizabeth Taylor werd ook zij het onderwerp van zijn adoratie. Er volgden talloze operaties, waarbij vooral zijn ogen en neus steeds krankzinniger vormen aannamen.

    30-07-2009 om 20:15 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.honden.
    hello.




    30-07-2009 om 11:44 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.horoschoop

    men horoscoop.



    30-07-2009 om 10:32 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne week.


    fijne week toegewenst aan iedereen.



    30-07-2009 om 10:17 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mopje.
    Een man uit de stad koopt van een boer een huis met een groot stuk grond. De koper gaat met alles akkoord hij eist enkel dat de bijenkorf die in een grote boom op het stuk grond hangt verwijderd wordt. De boer zegt hierop dat de man absoluut geen last zal hebben van de bijen. Hij maakt het nog sterker en zegt dat wanneer de man op zijn vrije zaterdag de hele dag bloot aan de boom wordt gebonden en hij wordt gestoken door een van de bijen hij geen geld hoeft te betalen voor de koop. Zo gezegt zo gedaan. De man wordt s'ochtends bloot aan de boom gebonden en de boer gaat verder met zijn werk. Als de boer s'avonds bij de boom terug komt ziet hij de man kreunend en steunend bij de boom. Hoe ging het vraagt de boer. De man antwoordt van de bijen had ik geen last maar heeft dat kalf dat daar loopt soms geen moeder?



    lachen maar.

    30-07-2009 om 10:06 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beren.


    berenliefde.


    30-07-2009 om 09:47 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gedicht.
    Ik kan niet slapen Hoe kan ik slapen als die vlinders in me buik er elke nacht zijn om me aan jou te herinneren. Hoe kan ik slapen als ik gek wordt van verlangen, ik kan mijn gedachten niet stoppen. En hoe moet ik rustig nadenken als ik in de war raak van al die gedachten. Al mijn dromen en wensen zijn er om uit te komen. Dus waarom zou ik wachten met zeggen wat ik bedoel. Ik heb me nog nooit zo licht en vrij gevoeld. Ik hoop dat jij ook weet wat ik bedoel, omdat je me vertelde over jouw gevoel. Ik ben tot over mijn oren gek op je. Ik heb het gevoel dat ik de jouwe wil zijn. Ik heb nog zoveel te leren, en wil ik genieten van het moment, wachtend op de tijd dat ik eraan toe ben dat we van elkaar willen zijn. Elke minuut en elke seconde denk ik aan je. Laat dit gevoel niet over gaan. Door vanavond voel ik me zo fijn. Ik denk aan je, zullen we dit gevoel nooit over laten gaan. Het leven is zo goed, en fijn. Het leven is te gek, ik wil het met je delen door met je te zijn. Ik ben echt gek op je. Door vanavond voel ik me zo fijn. Door jou heb ik het gevoel dat ik leef. De reden dat ik gek op je ben, ben jij. Al mijn dromen, al mijn wensen komen uit. Misschien ken je het gevoel, en voel jij je ook zo fijn. Ik kan niet slapen omdat mijn gedachten onbeantwoord zijn.

    30-07-2009 om 09:39 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.groetjes.


    iedereen heeft de groetjes van mij.



    29-07-2009 om 11:47 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.winny de pooh.

    winny de pooh.




    29-07-2009 om 11:30 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslaafd.

    ik ben ook niet verslaafd
    maar ik blog graag.




    29-07-2009 om 10:20 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vissers.
    visjes pakken.





    29-07-2009 om 09:48 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.liefde.
    wat is liefde mooi.


     


    29-07-2009 om 09:41 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne vakantie.


                                                                een fijne vakantie toegewenst
                                                                              aan iedereen.


    28-07-2009 om 22:13 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.goede avond.



                
     

    28-07-2009 om 20:13 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kleine kindjes

    mooie kleine kindjes
    heb er zelf nog gene,
    maar toch zie ik ze graag.



    28-07-2009 om 16:11 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dansende dolfijnen.

    dansende dolfijnen



    28-07-2009 om 15:38 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Zomaar een bezoekje en een hartelijke groet.
  • lieve groetjes
  • Lieve groetjes van uit De Klinge
  • een fijne nieuwe week
  • Lieve groetjes van uit De Klinge

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto

    Over mijzelf
    Ik ben eveline
    Ik ben een vrouw en woon in roeselare (belgie) en mijn beroep is ardbeider.
    Ik ben geboren op 14/11/1984 en ben nu dus 39 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: fietsen,zwemmen, videogames,computer.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!