FC WELKOM
Dit is de blog van FC WELKOM te BEVEREN-WAAS
ZATERDAG 10 FEBRUARI SPELEN WIJ THUIS OM 15.00 UUR TEGEN DJEM MELSELE
Inhoud blog
  • Verslag van ons tornooi
  • Tornooi Red Star 93
  • De laatste wedstrijd Fc Welkom
  • Voetbaltornooi FC Welkom
  • Winst voor de Welkom
    Over mijzelf
    Ik ben lydia, en gebruik soms ook wel de schuilnaam lidy.
    Ik ben een vrouw en woon in temse (belgie) en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 03/02/1957 en ben nu dus 67 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: pc koken en voetbal.
    Wie en hoe ben ik.Iemand anders kan mij misschien beter beoordelen.Niet iedereen spreekt graag over zijn gebreken.Wij zien liever het mooie van de mensen.Een ding kan ik wel zeggen,wees eerlijk
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    rudolf
    blog.seniorennet.be/rudolf
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    23-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koken Soep met vulling.
    De vulling is een middeleeuws recept,dat nieuw leven moet worden ingeblazen.Ze werdt overal in gedaan.In de "poule-au pot"in gebraden gevogelte,in kalfsborst,wild enz.....Of zelfs in de soep gedaan !!!Bewaar uw oude harde korsten  brood in een trommel.Wanneer u er veel hebt,breekt u ze en laat ze zacht worden in warme melk.Hak een paar teentjes look,1 ui en peterselie fijn.Verkruimel wat tijm en laurier.Doe er 200 gr tot 300 gr worst of dobbelsteentjes spek bij.Breek 2 a 3 eieren of meer 1 per persoon.Meng het allemaal goed.Het kan met de handen.Laat dit mengsel bakken als een omelet aan beiden kanten.Wanneer het goudkleurig is ,doet u het in een kaasdoek (te vinden bij drogist) die u dichtknoopt.Dit geheel leg je in de soep of vul uw kip fazant enz... mee op.In de soep laat je het 1 kwartier mee koken.Bij gevogelte enz...zolang het gevogelte braad.Je kan ook het grootste blad van een kool gebruiken.Laat dat eventjes koken zodat het zacht wordt,maak dan uw pakje met het koolblad.Zodoende kunt u zelfs de verpakking opeten.Wat uw soep ook is,uw bouillon van "pot-au feu"de een of ander gerecht,of wat dan ook,hij zal er altijd aan merkelijk door verbeterd worden.Alvorens de soep op te schenken,haalt u het pakje met vulsel eruit dat gezwollen is zonder uit elkaar te vallen.Smakelijk.Groetjes Lydia



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    FC Welkom kampioen 2005 2006
    Archief per week
  • 04/06-10/06 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!