Ik ben lydia, en gebruik soms ook wel de schuilnaam lidy.
Ik ben een vrouw en woon in temse (belgie) en mijn beroep is huisvrouw.
Ik ben geboren op 03/02/1957 en ben nu dus 67 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: pc koken en voetbal.
Wie en hoe ben ik.Iemand anders kan mij misschien beter beoordelen.Niet iedereen spreekt graag over zijn gebreken.Wij zien liever het mooie van de mensen.Een ding kan ik wel zeggen,wees eerlijk
De vulling is een middeleeuws recept,dat nieuw leven moet worden ingeblazen.Ze werdt overal in gedaan.In de "poule-au pot"in gebraden gevogelte,in kalfsborst,wild enz.....Of zelfs in de soep gedaan !!!Bewaar uw oude harde korsten brood in een trommel.Wanneer u er veel hebt,breekt u ze en laat ze zacht worden in warme melk.Hak een paar teentjes look,1 ui en peterselie fijn.Verkruimel wat tijm en laurier.Doe er 200 gr tot 300 gr worst of dobbelsteentjes spek bij.Breek 2 a 3 eieren of meer 1 per persoon.Meng het allemaal goed.Het kan met de handen.Laat dit mengsel bakken als een omelet aan beiden kanten.Wanneer het goudkleurig is ,doet u het in een kaasdoek (te vinden bij drogist) die u dichtknoopt.Dit geheel leg je in de soep of vul uw kip fazant enz... mee op.In de soep laat je het 1 kwartier mee koken.Bij gevogelte enz...zolang het gevogelte braad.Je kan ook het grootste blad van een kool gebruiken.Laat dat eventjes koken zodat het zacht wordt,maak dan uw pakje met het koolblad.Zodoende kunt u zelfs de verpakking opeten.Wat uw soep ook is,uw bouillon van "pot-au feu"de een of ander gerecht,of wat dan ook,hij zal er altijd aan merkelijk door verbeterd worden.Alvorens de soep op te schenken,haalt u het pakje met vulsel eruit dat gezwollen is zonder uit elkaar te vallen.Smakelijk.Groetjes Lydia