FC WELKOM
Dit is de blog van FC WELKOM te BEVEREN-WAAS
ZATERDAG 10 FEBRUARI SPELEN WIJ THUIS OM 15.00 UUR TEGEN DJEM MELSELE
Inhoud blog
  • Verslag van ons tornooi
  • Tornooi Red Star 93
  • De laatste wedstrijd Fc Welkom
  • Voetbaltornooi FC Welkom
  • Winst voor de Welkom
    Over mijzelf
    Ik ben lydia, en gebruik soms ook wel de schuilnaam lidy.
    Ik ben een vrouw en woon in temse (belgie) en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 03/02/1957 en ben nu dus 67 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: pc koken en voetbal.
    Wie en hoe ben ik.Iemand anders kan mij misschien beter beoordelen.Niet iedereen spreekt graag over zijn gebreken.Wij zien liever het mooie van de mensen.Een ding kan ik wel zeggen,wees eerlijk
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    rgapeeters
    blog.seniorennet.be/rgapeet
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    24-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de Duitse Keuken - Reibekuchen



    Reibekuchenxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Uit de Duitse keuken.

    Aantal personen: 4

    ·        1 kilo vastkokende aardappelen (b.v. Nicola)

    ·        2 uien

    ·        2 eieren

    ·        (zonnebloem)olie om in te bakken

    ·         125 ml zure room

    ·        1 el fijngeknipte bieslook (vers of diepvries)

    ·        1 el fijngeknipte peterselie (vers of diepvries)

    ·        1 teen knoflook

    Rasp de geschilde aardappelen grof, wikkel deze aardappelrasp in een schone theedoek en knijp het vocht er goed uit. Snipper de uien. Doe de aardappelrasp in een kom en meng er de gesnipperde ui, de eieren en 1 theelepel zout door.
    Verhit zoveel olie in een koekenpan dat de bodem helemaal bedekt is, schep enkele bergjes aardappelrasp in de pan, druk deze plat met de bolle kant van de lepel en bak de aardappelpannenkoekjes aan beide zijden goudbruin. Houd ze warm en bak de rest op dezelfde manier.
    Roer de groene kruiden en het uitgeperste teentje knoflook door de zure room en serveer deze kruidencrème apart bij de Reibekuchen.





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    04-12-2006
    JAMMIEEEEEEEEEEE
    AMAI AMAI ...mijn ventje en ons dochter Silvy hebben zaterdag eens de kok uitgehangen...eten dat we gedaan hebben...LEKKER LEKKER LEKKER!!!!!!! jaja voor herhaling vatbaar.... ventje en dochterke 10/10 zenne heeeeeeeeeeeellll goe gedaan!!!!!!

    04-12-2006, 20:07 geschreven door Michael & Cindy
    FC Welkom kampioen 2005 2006
    Archief per week
  • 04/06-10/06 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!