Ik ben lydia, en gebruik soms ook wel de schuilnaam lidy.
Ik ben een vrouw en woon in temse (belgie) en mijn beroep is huisvrouw.
Ik ben geboren op 03/02/1957 en ben nu dus 67 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: pc koken en voetbal.
Wie en hoe ben ik.Iemand anders kan mij misschien beter beoordelen.Niet iedereen spreekt graag over zijn gebreken.Wij zien liever het mooie van de mensen.Een ding kan ik wel zeggen,wees eerlijk
Onder argief 16-11-2006 .Vind je de voorbereiding van de vissoep.Het staat onder (nu al doen)De vissoep kan je gemakkelijk een paar uur daar voor klaar maken.Ontdooi al de vis,mosselen enz....Dat je bewaardt hebt.Wat hebben we nog nodig.1 dl.witte wijn.1 blik goede kreeftesoep2 a 3 jalotjes heel fijn gesneden.1 a 2 tomaten ontpit en gepeld in blokjes gesneden.Een paar teentje knoflook, gekuist en in de helft gesneden.1 vis bouillon blokje.Beedje goede olijfolie.3 hardgekookte eieren,waarvan we alleen de eierdooier van nemen,stokbrood en room.Zeef het sap waar de mosselen ingelegen hebben.Stoof jalot aan in wat olijf olie.Voeg het blik kreeftesoep erbij en de hoeveelheid water.Voeg bouillon blokje toe.Witte wijn.En warm zachtjes op.Voer peper en zout naar smaak toe.En 1 half uur voor je de soep serveerd.Warm je de soep op,voeg de vis en mosselen toe.Snij het stokbrood in dunne schijfjes,besmeer met olijfolie en knoflook.Gril deze.Doe het geel van het ei,dat verkruimeld is bij de soep.En werk af met een beedje room.Lust je geen witte wijn,dan kan je nog altijd afwerken met een scheut wisky of congnac.Smakkelijk sucses verzekerd.Groetjes Lydia
Reacties op bericht (1)
06-12-2006
vissoep
Lydia u recept ziet er heel lekker uit maar het staat vol met fouten!!!!!!!!!!hahahahaha