Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

~❀~Welkom bij Friendship_Betty~❀~

WELKOM-1
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trick or Treat...



Heksen, geesten en trollen

sluipen zacht door de straat.

**********

Kloppen hard op elke deur :

TRICK OR TREAT !!!

**********



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (12)

goede avond lieve vriendin
4142e0bc2752b0ac9c7e3411951f2427

27-10-2022 om 19:32 geschreven door Charlotte


Goede middag Betty
Uw Halloween crea met passend citaat vind ik heel mooi lieve Betty, ook mijn dank voor de mooie crea en reactie op mijn blogje lieverd, met altijd een lieve persoonlijke afsluiting. Hoop dat ook jij kan genieten van deze dag.

Image and video hosting by TinyPic

27-10-2022 om 15:09 geschreven door Marianne


Een fijne dag Betty

27-10-2022 om 11:27 geschreven door jeannine


Dag Betty prachtige crea en mooi geschreven we hebben weer een zonnige dag geniet ervan

Welkom bij powerpoint Roosje

Wees een zonnestraaltje,

voor elk die je ontmoet.

Dan geef je andere vreugde,

en heb je het zelf goed.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

27-10-2022 om 11:27 geschreven door Roosje


knappe crea bettyke!
Welkom bij Cyberoma-Godelieve
Bedankt voor de bezoekjes
Neem gerust een pralineke en laat het smaken!
Groetjes van Cyberoma-Godelieve

27-10-2022 om 10:48 geschreven door Cyberoma-Godelieve


Donderdaggroetjes !!! Maak er een gezellige en warme dag van lieve blogvrienden !!!
oie-2775822-TBCUCf-S6
oie-2775932c-Db-O8-Juh
Goedemorgen lieve vrienden.Ik heb deze morgen terug mijn knapperige pistoleetjes kunnen eten want gisterennamiddag rond 14 uur kon ik het niet meer aan en heb ik de garage gebeld.En er was witte rook want ze zouden mijn BMW nog gisterennamiddag ofwel deze voormiddag bij mij thuis afleveren.Maar om 15 uur kwam er terug een belletje dat ze op weg waren met mijn herstelde wagen.Hij is prachtig hersteld want een leek kan onmogelijk zien dat hij hersteld is.Hij is tiptop in orde en alles werd ook mechanisch nog eens nagezien en gereedgezet voor de winter.Hij is terug NAGELNIEUW en toch 13 jaar oud met amper 80.000 km op de teller.Het is een benzine 1600i.Ik voel met terug een vrij man en kan dus gerust weer mijn boodschappen doen alsook mijn familiebezoek aan mijn zus in Aarsele.Gisteren kregen we terug een prachtige zomerdag en vandaag zal het nog iets warmer worden,doch deze voormiddag voorspelt men wel bewolking en op de middag kan het wat druppelen en daarna krijgen we een heel zonnige namiddag met ongelofelijke temperaturen van een dikke 22 graden.Dus geniet ervan en morgen komt er nog een graadje bij en het weekend belooft ook heel mooi te zullen worden.Fijne donderdag en dit met vele lieve en hartelijke donderdaggroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne donderdag lieve Rebecca.Ja het is gelukt.Ik heb deze morgen terug mijn pistoleetjes mogen eten dank zijn mij herstelde auto.Neen op mijn ouderdom is dit mijn beste mobiele vriend.Geniet van een mooie zonnige donderdag.

27-10-2022 om 09:15 geschreven door Jos Vande Ghinste


Goede middag Betty
Uw Halloweencrea en onderstaande tekst vind ik heel mooi lieve Betty, hopelijk kunt u ook genieten van het mooie weer.

Image and video hosting by TinyPic

26-10-2022 om 15:13 geschreven door Marianne


hier wordt dat niet gedaan Rebecca , geen jeugd in de straat

></a> </div></body></html>

26-10-2022 om 12:15 geschreven door ani


Ik wens al mijn blogvrienden een fijne en een warme midweek toe !!!
oie-2675634e-Em-Wb-BSn
Goedemorgen lieve vrienden.Stilaan naderen we terug het kantelpunt van deze werkweek.Het is nu 8 uur en mijn groot schuifraam staat reeds open want het is 15 graden.Na wat aarzeling krijgen we net als gisteren een heel zonnige midweek op ons weermenu.Onwaarschijnlijke temperturen voor de tijd van het jaar zitten nog in het weervat.We halen deze week de 23 graden in bepaalde delen van ons landje en voor volgende week zit er wel de voorspelde 25 graden niet meer in maar domineren de 20 graden de volgende week en de vooruitzichten verder ja,ik zie geen vorst tot en met 11 november maar maximum temperaturen van nog 12 en 13 graden.Toen ik nog een puber was ging om 11 uur de jaarmis door voor de ganse familie voor mijn grootouders langs vaders kant en ik weet nog heel goed dat er bijna altijd een laag sneeuw lag of dat het hard gevroren had.Reken maar van die tijd tot nu een verschil van een goeie 15 graden.We leven in een omgekeerde wereld en vraag het maar aan de bomen want ze verliezen hun bladeren en hebben reeds goesting om er nieuwe in hun plaats te laten kiemen.Tegen de natuur kunnen we niks beginnen want gisteren zag ik terug ( witte ) vlinders fladderen.Ik ben er niet rouwig om want ik kan gewoon niet tegen de kou daar ik een zomermens ben.Ik mag nog steeds in short lopen en me gemakkelijk voelen want verleden jaar was mijn korte broek zoals de laatste jaren reeds half oktober tot de volgende lente reeds in de kast.Er is reeds 5 weken herfst voorbij en in het weekend wordt de klok terug op het winteruur gezet en de start van de donkere nachten en de korte dagen zijn nu dichtbij maar vandaag zien we een vlijtig zonneke dat met vitamientjes strooit en geniet ervan.Ik wens Jullie een fijne dag desondanks ik nog steeds het verlossende belletje van de garage niet kreeg.Hopelijk vandaag want gisteren was ik reeds 1 volle week autoloos en dit heb ik enkel aan mezelf te danken,een stommiteit die me steeds zal bijblijven en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.een fijne en een zonnige woensdag lieve Rebecca.

26-10-2022 om 10:18 geschreven door Jos Vande Ghinste


een prachtige herfstdag voor jou Betty !
istockphoto-476084894-612x612.jpg
zachte herfst nodigt jou uit om heel stil van haar schoonheid te genieten ... alle rust is welkom nu ! liefs meeuw

26-10-2022 om 08:21 geschreven door meeuw


Een lieve midweek groet van Aafke..
Een prachtige crea weer lieverd, maar ook mooi bij geschreven.. Woensdag: De week is al weer doormidden, Ik wens je een hele fijne dag vandaag. Geniet nog van het zachte Herfstweertje, En maak er weer iets moois van vandaag.. Mens en dier!!... Alles wat leeft dient te worden gerespecteerd. Dat is tenminste wat mij vroeger is geleerd. Het leven op aarde is meer dan waardevol. Dus haal je geen gekke dingen in jouw bol. Mens en dier, rondlopend op deze aarde. Alles is van een onschatbare waarde. Gevaarlijk is het daarom de balans te verstoren. Daarvoor zijn wij niet als mens geboren. De natuur is onze enige bron van leven. We mogen genieten van wat die ons zal geven. Daar horen natuurlijk minder leuke dingen bij. Een muggenbeet of zo maakt ons niet blij. Daarom wens ik jou, nu je deze tekst leest. Beleef het leven als een veelkleurig feest. Het is nooit te laat om goed te herbeginnen. Je zult zien wat je aan liefde zal winnen. Lieve groetjes v Aafkeâ¦

26-10-2022 om 04:54 geschreven door Aafke..


Hier ben ik met lieve groetjes
Hallo maatjes allemaal kom jullie een zonnige herfstdag wensen en geniet ervan want wwe moeten er van proviteren wat een weertje we nu krijgen lieve groetjes Christiane
blogjes26okt.png

dag lieverd kom je een zonnige dag wensen en hopelijk kun je er dan van genieten lieverd

26-10-2022 om 00:44 geschreven door krikie




>

Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!