Inhoud blog
  • Blog en mailgroep
  • Ochtendgebed
  • Groepsgebed 06-04-2007 t.e.m. 12-04-2007
  • Getuigenissen tot Gods Geest.
  • Middagdienst - Bijbels en spiritueel
  • Boodschap van 19-05-2006
  • Bericht van H.L. 24-04-2006
  • Thema: Stadia van bewustzijn
  • Positief denken
  • Hoe omgaan met leed en kwaad?
  • Wees Liefde
  • Thema, Karma / erfzonde / karmische verstrengelingen
  • Themabespreking: Naastenliefde en eigenliefde
    Links naar aanverwante Blogs en sites
  • Forum voor bijbelse en spirituele gesprekken
  • De-Voice
  • Gedichten Frits Deubel
  • Lourdes...
  • Uit het levende woord
  • Bijbelse aanvulling
  • De esotherische wereld
  • Hand in hand
  • Filosoofje
  • Een diaken senior over diaconie...
    Zoeken in blog

    Bijbels geïnspireerd
    Waar twee of drie zich verzamelen in naam van Christus is God aanwezig.
    19-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boodschap van 19-05-2006
    Vriendinnen,
     
    "Waarom?", een vraag die de mens zowat bij elke negatieve ervaring stelt, terwijl de goede ervaringen zo weinig gebruikt worden als het "Daarom", en waar zo vaak dankbaarheid ontbreekt. "Vader, wat kan ik daarop delen?"

    Uit Gods Geest:
    "
    Dat IK het de mens niet zal aanrekenen, maar IK zie inderdaad weinig van de dankbare Liefdesuiting van de mens, terwijl hij zich beroept op het recht tot een antwoord op het waarom en verantwoordelijkheid afdwingt als het hem even niet mee zit.

    Jullie leven in een periode, waarin veel verandering verkondigd werd. Jullie zullen vast wel gemerkt hebben, dat heel wat lusteloosheid en schijnbare moeilijkheden zich tonen.

    Zo lang als dat de mens de aarde bewoont, zend IK jullie; engelen, boodschappers en meesters die MIJN Woord verkondigen naar de Geestelijke waarheid in de verbondenheid die jullie uit MIJN Geest ontvangen.
    Laat alle machthebbers, boodschappers en opvoeders breken met de trots die in het misvormen van mijn Woord gelegd wordt, opdat de Geest en het Licht mogen leven en schijnen uit de plaatsen die thans duister gehouden worden.

    MIJN Engelen, allen dienaars van Christus en één met hem, zijn volop in de weer om uit het voedsel dat IK aanreik, alle begeleiding te schenken die jullie dragen kunnen.
    In de tijdsperiode die de mens beschrijft als de "heel nabije toekomst" of specifieker verkondigd: "
    In de eerstkomende jaren van de huidige generatie" , zullen jullie merken dat de tussenkomst van MIJN Koninkrijk, doormiddel van de schare Engelen die jullie omringen, steeds duidelijker zichtbaar wordt.

    Dit levensjaar, wat jullie tellen als: "het jaar, volgende op het jaar van gebed", zal zich tonen als een jaar waar uitzonderlijke contacten van start gaan tussen Gods Engelen-Schare en de mens. Allicht zijn er de hele mensengeschiedenis door altijd mensen geweest die door MIJN Engelen benaderd werden, maar het verschil tot wat was; wat is en wat zal zijn, ligt in de ontplooiing van wat MIJN Woord thans volbrengt zoals reeds jaren verkondigd in de tekenen die IK daartoe aanduidde.

    Dit levensjaar zullen de mogelijkheden die altijd al bestonden en aangeboden werden duidelijker worden en zich tonen in onmiddellijke resultaten. Tracht er geen "denken" in te leggen, in wat wel en wat niet kan opgemerkt worden. Tracht er geen "denken" in te leggen in de betrachting te bepalen, welke Engel wat zal doen, want dat zijn ontwikkelingen die zich volledig naar MIJN Wil onderwerpen.

    Het bewustzijn van de huidige mens is er klaar voor, om te ontwaken in het Licht dat alle duisternis doet verdwijnen. Jullie zijn er klaar voor om als mensheid de verbondenheid tot Christus in volle besef te ervaren. Jullie zijn er klaar voor om deel te nemen aan de voleinding der schepping. IK vraag jullie slechts één ding: "Wees Liefde en beoefen dit in geloof".

    Lig er niet van wakker, als iemand hier niet in lijkt te ontwaken, want de groei van dit ontwaken zal verschillende jaren in beslag nemen, vooraleer alle levende zielen, de eenheid in Godsvonk begrijpen en werkelijk als één in Christus dankbaar ontvangen en geven uit wat MIJN Engelen u brengen.
    Juist omdat de nodige zuivering die IK verkondigd heb, zich zal voltrekken zal deze periode sterk worden bijgestaan door de zichtbare kracht van MIJN aanwezigheid op aarde.

    Wacht niet, tot gij deze tekenen bewust kunt zien, maar wees nu Liefde, opdat uw hart dragen kan, wat mijn Engelen aan mogelijkheden meedragen.
    Wees niet langer een dienaar van alleen maar de letter, maar ontwaak als een dienaar van MIJN Geest, als een dienaar van Christus.

    Wie uitsluitend de letter volgt en MIJN Geest verwerpt of vergeet, zal niets dan verwarring en obstakels vinden. Wie uitsluitend de letter raadpleegt en dit niet koppelt aan het inzicht uit MIJN Geest, zal uitsluitend schuld en illusie vinden in straf en loon, want de letter van MIJN woord is slechts de handleiding naar MIJN Geest.

    Laat ik U volgende vraag voorleggen,, en zo gij die opgelost krijgt, draagt gij  Christus in uw hart: '
    Over welk huwelijk spreek IK als ik vraag of het huwelijk een zaak van het hart is of een zaak van het verstand? Een zaak van de letter of een zaak van de Geest?'

    Het uitzonderlijke in de komende zes jaar, is dat gij het huwelijk, waarover IK u deze vraag voorgelegd heb, aangekondigd zult zien.
    Gewaag er U aan, om in de komende jaren uw levensvraag te stellen, uw angsten los te laten, uw twijfels te delen en uw verdriet in MIJN Liefde te bergen.
    Het zal niet gemakkelijk gaan, maar het is de moeite waard. En zo gij mijn belofte kent, kent gij dit ook als waarheid.

    Wees Liefde, staakt het oordelen en hou op uw verwachtingen op uw naasten te leggen.
    Kijk elkaar in de ogen, en zie MIJN Licht. Kunt gij zeggen: ' Ik zie God doorheen mijn naasten?', dan hebt gij Christus gezien en hem aanvaard als de koning van uw Hart.

    En gij, die deze boodschap ontvangt, zult overwinnen om getuige te zijn in het verdwijnen van de duisternis, en U één te weten met Christus als wandelaar in MIJN Licht. Niet omdat ge de boodschap leest, maar omdat gij de boodschap ontvangt."

    Vader, ik heb geschreven zoals ontvangen, en zal graag delen zoals gewaardeerd.

    In liefde tot alle leven,
    leeuwke.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Archief per week
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Startpagina !

    Klik hier
    om dit blog als uw startpagina in te stellen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!