Uit...zelfmaakideetjes.nl
En heerlijk.
1. Snijdt het stokbrood in kleine stukjes. Zet een pannetje op het vuur en bak 3/4e van het spek heel lichtjes aan. De rest van het spek kan je later als topping gebruiken!
2. Pak een kommetje en mix de 6 eieren, 300 ml melk, wat zout & peper door elkaar heen. Pak daarna een zak en doe het kleingesneden stokbrood in de zak en giet de net gemaakte eiermix erbij! 3. Doe daarna de net gebakken stukjes spek in de zak. 4. En daarna de geraspte kaas. 5. Doe de zak dicht (een ziplock zak werkt het beste) en hossel de ingrediënten door elkaar heen. Leg de zak nu 30 minuten in de koelkast. 6. Na 30 minuten giet je de zak in een bakvorm en doe je bovenop nog wat kaas & ongebakken spekjes of ham. Zet de bakvorm nu voor 25 minuten in een voorverwarmde oven en bak deze op 180 graden Celsius. 7. Haal na 25 minuten de hartige taart uit de oven! 5 minuten afkoelen & Bon Appétit! 8. Dit is echt lekker & super gemakkelijk om te maken! EN ECHT HEERLIJK!!!!
|