Inhoud blog
  • EFKES LACHEN.
  • VERSCHIL TUSSEN EEN DOM BLONDJE EN...........
  • STAD IS NIET VOOR LINKSE RATTEN.
  • MIJN DOTATIES, MIJN BRUINE VRIENDEN.........BLIJF ERAF!
  • DE VAKBOND??? STOP HET RITUEEL AFSLACHTEN VAN ONZE WERKWILLIGEN!!!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    VLAANDEREN EERST.

    23-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STEM OP DE SOSSEN!

    Terug van Weggeweest, gisteren ne zwaren dag gehad, nog een paar berichten gelezen, de post doorgenomen en dan gelijk een blok in slaap gevallen.
    daarom geen schrijfsel kunnen doen. Vandaag woensdag, krijg ik hier een interresant artikel onder mijn neus geworpen over de grote rechtvaardige sossenpartij, de partij voor de kleine man!
    "Het is gemakkelijker een krokodil voorbij een drinkend varken te leiden, dan ne sos rond een hoop grieks geld!
    Een kleine greep uit de voorbije maanden.....
    De zot van Antwerpen, de neus ,en wie weet hoe ze hem nog allemaal noemen pakt in het Vlaams parlement 75000 euro netto per jaar, plus onkostenvergoeding en een medewerker, om gemiddeld één keer om de drie weken een half uurtje op zijn werk te verschijnen. Bovenop deze 75000 euro strijkt hij dan ook nog eens een salaris op van 125000 euro per jaar als burgemeester van de koekkestad! allerlei kostenvergoedingen niet inbegrepen!
    Verder krijgt hij dan ook nog 20000 euro om in de raad van bestuur van Dexia zijn ogen toe te doen om de honderden miljarden die in de bodemloze Franse putten worden gedumpt niet te zien en hij krijgt een veelvoud van dat bedrag om een paar keer per jaar onder het genot van een fles champiettere "ja" te gaan knikkebolle in het bestuur van de Antwerpse haven.
    Tellen we dit op dan moetten we rond de twintig jaarinkomens van ne stempelende Sp.Amai Amai kiezer zitten.
    Schande Patrickske! Schande! Gij lepe geldgraaiersocialist! Ge moest van schaamte in de grond zakken!

    Nog zo een blaas is Steve Stevaert! Wat dat dezen beroepsoplichter binnenrijft via het bezit van "verboden te controleren" horecazaken, duistere havenbesturen, verzekeringsmaatschappijen en financiéle instellingen. Het is om op uw gat te vallen! De belastingsdiensten wagen zich er niet meer aan!
    Bewezen is alvast dat hij het volledige jaarinkomen via een gepensioneerde Sp amai amai kiezer aan één avendje bij de hoeren kan besteden! Liefst van al dan nog gekleurden,en deze sociaal werksters hebben blijkbaar meer verstand dan ons  steveke.
    Zodoende eisen zij nu hun achterstallig loon op!
    Bruno tuibens, omfloerste zakkenroller van beroep, meester in de strijd tegen de bonussencultuur. Zelfs bij KBC 250000 euro bonus in de pocket gestoken! Peenenutter! In de Sp amaiamaiamai wordt hij dan ook regelmatig uitgelachen.

    Nog zo ne plezanten is Lucske Van den Bosche,( kan met ons geld zijn tanden flossen)  Dezen geldgraaier  kreeg 689.000 euros per jaar om alle dagen in de kantoren van de luchthaven mee é stuk in zijne frak rond te lopen in plaats van op de miniteriéle kabinetten aanwezig te zijn.
    Zijn contract als CEO liep normaal gezien van 2003 tot 2007. T'was een ideeke  van Steve Gratis! den diennen van de hoeren, om Lucske in Oost-Vlaanderen weg te krijgen en zijn lomp dochterke Freya blundertrut als vijfde teletubbie aan boord te hijsen. Lucske zelf was gezien zijne levenswandel,minder geschikt voor die rol.
    DEN BAARD,(De Pladijs) Van Den Bedotte en janneke haek zonder smaak  bedachten een uitweg: gedelegeerd bestuurder van den Brussel Airport companie,waarvan vadertje staat 25 procent bezit.

    Stond daar voor meneer Van Den Bosche," t'is in de chacosse" iets tegenover? Ja  aanvankelijk een loon van 377.000 eurokes per jaar plus een fiscaal gunstige bonus van 140.000 eurotjes per jaar, plus onkostenvergoeding, plus auto, plus chauffeur, plus gratis drank. dit laatste zou uiteindelijk de grootste uitgavenpost blijken. de altijd lichtjes onnozele Rik Daems was eens te meer  de Jan Klaassen van dienst die namens de regering dit schandaal in het parlement mocht gaan verdedigen.

    Twee jaar later wisselde Van Den Bosche  de pet van CEO om voor die van voorzitter, hij verdiende van toen af aan bij de 690.000 euro's per jaar. wou dat via een venootschap laten factureren, zoals alle sossen doen om zo gul mogelijk bij te dragen tot een eerlijke herverdeling van de rijkdom, maar dat feestje ging niet door!

    KAN HET NOG ERGER? Natuurlijk, we zijn toch bij de SP Amajamajamajamaj...
    In 2007 liep dat contract bij de luchthaven af. Werd op de valreep voor vijf jaar verlengd door de laatste paarse regering. De verlenging werd net voor de verkiezingen goedgekeurd, volgens insiders doorgedrukt, door de toenmalige minister van begroting. Dat was, twee keer raden : Freya Van Den Bosche. Die haar vader dus zegge en zwijge drie en een half miljoen euro exstra cadeau gaf. Dat het effectief om een cadeau ging, werd onderstreept door een onverdachte bron. nog kleinere back, die in één van zijn beroemde oneliners poneerde:"Alleen Luc Van Den Bosche zelf gelooft dat hij op basis van zijn kwaliteiten voorzitter van de luchthaven is".

    Ge zou er ziek van worden van die gasten!
    Dan nu de Heilige Chocri,(Bijgenaamd chouchou) het nieuwe idool van de zelfverklaarde kwaliteitspers en weldenkend links. Ook 75.000 euro netto, plus kosten en een medewerker, om in het Vlaams parlement een paar vragen over geluidsnormen bij popfestivals te stellen. En omdat dit toch wat schraal is, haalde hij vorig jaar 882.353 euro divident uit bvba Que Pasa, waarvan hijzelf en zijn vrouw de enige aandeelhouders zijn.
    Bvba Que Pasa wordt hoofdzakelijk gevoed door The Factory vzw, de vzw die pukkelpop organiseert, en door Rimpelrock vzw.
    882.353 euro, dat is 35 miljoen frank! Als divident! Waarop alleen roerende voorheffing moet worden betaald. In één boekjaar!
    U kunt zich inbeelden hoeveel Chouchou en zijn drie medeorganisatoren de voorbije jaren uit die twee festivals hebben gepompt. Dat gaat om miljoenen euro's. MAAR HET GELD TERUGBETALEN AAN FESTIVALGANGERS DIE VOOR HUN DURE ENTREETICKETS GEEN NOOT MUZIEK HEBBEN GEHOORD, VAN ZIJN LEVEN NIET!
    'Er zit niet genoeg in de kas van Pukkelpop',  mocht hij vorige week nog zonder tegenspraak van zijn vele vrienden in de media komen verklaren. Hier had den Heilige Chouchou wel een punt. Er zit inderdaad niet genoeg in de kas van Pukkelpop. Toch niet nadat de persoonlijke bvba's van de organisatoren die  kas hebben leeggezogen.

    Krijg ter ontplooiing van zijn bijzonder winstgevende commerciele handeltje een stuk grond van 2.6 miljoen euro ter beschikking van de Heilige Hilde met de Bril op het Hoofd. Nadat Stefke Gratis onder druk van hoeren en vermoedelijk nog enkele andere zakenpartners halsoverkop moest wegvluchten uit zijn op uw kosten voor een fortuin gerenoveerde gouverneurswoning in Hasselt, slaagde hij erin om zijn vriend Hermanneke Reynders , de burgemeester van Hasselt, snel in zijn plaats tot gouverneur te bombarderen, en de dochter van zijn vriendje Willy Claes, de Heilige Hilde met de Bril op het Hoofd, aan te stellen als nieuwe burgemeester. Zijne vriend den Heilige Chouchou had hij eerder al subsides van alles samen meer dan een miljoen euro toegestopt voor Rimpelrock.
     U allen, die nauwelijks rondkomt van uw uitkering, of uw pensioentje,U allen noeste werkers en doodwroetters, U allen Kijkt eens naar Uw loonbriefke, Hoeveel peeschijven men er afpitst om hun Belgisch rood profitariaat in stand te houden,

    Komt niet met de Belgische Vakbonden op straat!, want die spelen het spelletje mee om dit apenland in stand te houden en maken misbruik van den Burger!                                         
      "STEM VOOR DE SOSSEN EN ZE ZULLEN U VAN UW ZUURVERDIENDE CENTJES VERLOSSEN".
    Kom enkel op straat met de Vlaamse Volksbeweging en de Vlaamse Parteien,
    Kom op voor Vlaamse Onafhankelijkheid!

    Nu ga ik wat gaan rusten,
    Mannekes en Wijvekes,tot Morgen.
    Paterke.











    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)





    Archief per week
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!