Inhoud blog
  • EFKES LACHEN.
  • VERSCHIL TUSSEN EEN DOM BLONDJE EN...........
  • STAD IS NIET VOOR LINKSE RATTEN.
  • MIJN DOTATIES, MIJN BRUINE VRIENDEN.........BLIJF ERAF!
  • DE VAKBOND??? STOP HET RITUEEL AFSLACHTEN VAN ONZE WERKWILLIGEN!!!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    VLAANDEREN EERST.

    09-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAAG TEGEN DE GROND ?
    Vlamingen, een verziekt volk?
    Een dom volk ? een knechtenvolk? een volk van struisvogels? een volk met een aangeboren lafheid? een egoistisch volk? een watjesvolk?Wat is dat nu feitelijk met dit Vlaamse Volk? Ik stel mij bij dit Volk toch vele vragen. Kotsmisselijk wordt men er soms van! Braakneigingen in overvloed, walg en luciferdampen moge over dit volk komen.Waar bestaat er een plek op dit wereldbolletje waar een Volk zichzelve bespuwd, waar een volk zichzelf afschaft? en waar een Volk vrijwillig en in volle blijdschap de gaskamer van de Belgische verknechtegingsmachiene betreedt.
    Dit Volk heeft dan ook geen enkele waarde meer, want het verlaagd zich tot het laagste van het laagste wat er op de aarde rondkruipt.
    Geef mij maar de Islamieten, die hebben nog fierheid in hun vaandel en vechten om middeleeuwse rechten die niet passen in ons beschavingspatroon, waardoor, door de eeuwen heen honderden strijders gesneuveld zijn.Door de kop in t'zand te steken spuwt men permanent op het graf van onze gesneuvelden, die ervoor gezorgd hebben dat we het goed hebben, desondanks zijn er linkse rotte kersen bijgekomen die ons aan 't verpatsen zijn aan vreemde culturen die men door onze strot wil duwen.
     
    Onze productieven draaien op voor niet productieven, degenen die een dikbetaalde werkloosheidsvergoeding krijgen roepen "LEVE BELGIE" ,en vragen zich af ,waarom ze nog zouden werken, als men een loon krijgt uitbetaald om lekker niets te doen. Op cafe gaan, over alles de betweter zijn,zuipen en zeiken en moedeloos steeds weer hetzelfde liedje afdrammen;"Wat kunnen wij daaraan doen? ze  (de verkozenen) doen toch hun eigen goesting!,degeen die niet verkozen zijn verwerpen de verkozenen en plegen een staatsgreep!"  Het schoonste van de mop is dat als vakbonden oproepen om te betogen,men er als de kippen bij is om "HET" verworven loon te gaan beschermen,  wel tijdens de week, want in het weekend wil men vrij zijn, dan is er al de helft minder volk aanwezig, De vakbonden weten dit drommels goed! Desnoods moetten anderen mede de afgrond ingeduwd worden!
    De werklozen activeren kan maar als men ze verzameld, s'morgens aanmelden op een lokatie, begeleiding geven en naar één of andere plaats sturen waar er mogelijkheden bestaan om te werken, daarna terug melden op de locatie vanwaar men vertrokken is. S' avonds om 17hr huiswaarts sturen, en s'anderendaags opnieuw, wil men dit niet aanvaarden dit systeem, geen uitbetaling werklozensteun!
    Ge zult eens zien hoeveel er terug aan t'werk zijn binnen de kortste keren!
    Voor de ziekenkassers;  bij de Huisdokter aanmelden,vandaar stantepede naar een controlecentrum voor bevestiging controlearts, direct al een pak minder zieken!
    dit is SOLIDARITEIT !
     Een collega op de werkvloer vroeg mij wat ik in het weekend ging doen.
    Ik antwoorde Haar ;"Het liefst wat ik zou doen is eieren gaan smijten, Liefst op Di Rupo zijn smoelwerk, of op een of andere strondzak van ministers die ons Vlamingen belogen  bedrogen en vekocht hebben."
    Haar antwoord was;"DIT VIND IK LAAG TEGEN DE GROND!"
    Ik antwoorde haar;"Als men in een Vlaamse randgemeente van Brussel een onderwijzer zijn kot in brand steekt omdat deze alle dagen zijne Vlaamse leeuw uithangd, dan vindt ik dit laag tegen de grond!, Als men een Vlaams schooltje teroriseert dan vind ik dit laag tegen de grond!, Als men op de jaarlijkse fietsgordel bloknagels rondstrooid, dan vind ik dit laag tegen de grond! Als men gekwetst is en een Franstalige ambulancier of dokter weigert U in de Nederlandse taal bij te staan,dan vind ik dit laag tegen de grond!
    Moet U nog iets weten, want ik kan zo nog uren doorgaan.
    Madammeke, een ei smijten is niets vergeleken bij wat de Waalse   haatsmeerlapperijen soms aanrichten tegenover een Vlaming die in de randgemeente van Brussel woont. Dus ik zou iedereen aanraden om argwanend tegenover de linkse media te staan, en verder te kijken dan de neus lang is.
    "Blindelings geloven in de media kan uw Geestesvermogens schaden!"

    Dit was wel een nogal brutaal schrijfsel, Maar dit is in omdat ik mijn Vlaamse Volk bemin, zelf zeg ik dat ik de waarheid niet in pacht heb, verre van, Maar toch heb ik de hoop dat dit Vlaamse Volk, als de tijd er rijp voor is; SOLIDAIR zal opstaan enzeggen;"NU IS HET GENOEG GEWEEST! DIT IS LAAG TEGEN DE GROND, WAALSE VRIENDEN LATEN WE SCHEIDEN!
    "LEVE DE ONAFHANKELIJKE VLAAMSE REPUBLIEK!
    "VLAANDEREN EERST"

    Slaap Zacht, Lieve Vlamingen.
    Mannekes en Wijvekes, tot morgen.
    Paterke.










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)





    Archief per week
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!