Inhoud blog
  • EFKES LACHEN.
  • VERSCHIL TUSSEN EEN DOM BLONDJE EN...........
  • STAD IS NIET VOOR LINKSE RATTEN.
  • MIJN DOTATIES, MIJN BRUINE VRIENDEN.........BLIJF ERAF!
  • DE VAKBOND??? STOP HET RITUEEL AFSLACHTEN VAN ONZE WERKWILLIGEN!!!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    VLAANDEREN EERST.

    11-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIP OP ZIJN CONGOLEES.
                                                                Mijne vriend heeft mij zopas gecontacteerd vanuit de Matongewijk in Broekzele, hij vroeg wat ik ging eten, want momenteel heeft hij niet veel werk daar, de Molotof coctails zijn op, der zijn niet zo veel ruiten meer kapot te smijten, gelukkig volgt hij nu een cursus glazenier, en zal hij nog veel werk hebben met het herstellen van ingegooid glas de dagen die komen.
    Hij had altijd gehoopt van kok te worden, maar werdt nergens aangenomen, omdat men geen zwartwerkers wil.
    Hij stuurt mij dan ook regelmatig een recept op;

    KIP OP ZIJN CONGOLEES:
    Ingredienten;
    1 kip in stukken gesneden                         1 appel
    1potje tomatenpuree (70 gram)                 1 soeplepel paprikapoeder
    1 mespunt pili-pili                                     peper
    1 banaan                                                 zout
    1 potje room (klein)                                 kruidnoot
    1 koffielepel kerriepoeder

    BEREIDINGSWIJZE:
    De stukken kip opbraden met peper en zout. Het vuur zachter zetten, de banaan en de appel in stukjes snijden en met al de kruiden en de tomatenpuree bijvoegen. Dit alles zachtjes laten gaar worden. Daarna de stukken kip er uitnemen, de nog grote stukken banaan en appel fijn pletten en de room aan toevoegen. Dit alles goed roeren en de stukken kip bij de saus voegen.

    SERVEERSUGESTIES;
    Opdienen met rijst.

    Bedankt voor t' recept Jean Jaques Roetmoppanga, ik zal da zeker eens klaarmaken.

    Tot morgen mannekes en wijvekes,
    Paterke.












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)





    Archief per week
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!