Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Er is een nieuwe editie van NederlandsLandstaal te lezen.
We zeilen mee op de 'vernieuwende' wind die momenteel door de VVB waait.
Hoe gaat dit in zijn werk? Vanaf nu kan u Nederlands Landstaal lezen op een webstek in plaats van via een PDF. Dit biedt o.m. als voordeel dat u de nieuwe edities altijd kan (her)lezen en niet meer met een link moet werken (die u kan verliezen).
Nieuw is de mogelijkheid om via de webstek een PDF van Nederlands Landstaal op te halen.
Klik op de knop hieronder en u ontdekt de editie januari 2023.
Doe dit in de digitale versie van Nederlands Landstaal op de webstek.
25-01-2023
Uitnodiging cultuur.
Tot dan ?
Voorjaarskalender 2023
Bekijk hier onze voorjaarskalender voor 2023
Dit voorjaar hebben we weer een heleboel culturele activiteiten voor jou in petto. Binnenkort kan je voor al deze activiteiten inschrijven. Mocht je al een plaatsje willen reserveren stuur ons dan je naam, activiteit, aantal personen en je mailadres naar info@cultuurlabvlaanderen.be. Tot dan!
Uitnodiging VL@S Ardooie.
Welkom.
Afdeling Ardooie-Koolskamp
dinsdag 14 februari 2023 van 14:30u. 17:30
Pareltjes van de klassieke muziek: Russische componisten door Fons Lammertyn.
CC 't Hofland, Oude Lichterveldsestraat 13, Ardooie
Tot in de 19de eeuw bestond de Russische muziek voornamelijk uit religieuze en volksmuziek. In de 18de eeuw werden Italiaanse, Franse en Duitse opera’s in Rusland geïntroduceerd, waardoor de opera erg populair werd bij de Russische aristocratie. Vanaf de 19de eeuw begon Rusland een eigen bijdrage te leveren aan de klassieke wereldmuziek, die haast even belangrijk werd als de Russische bijdrage aan de literatuur.
Wat begon met de werken van Glinka en verder ontwikkeld werd door het zogenaamde ‘Machtige Groepje’, mondde uiteindelijk uit in werken van talrijke en invloedrijke muzikanten en componisten. Dit alles ondanks het feit dat het Sovjet regime zowel de muziek als de uitvoeringen onderdrukte. Veel artiesten emigreerden, sommigen deden dat vrijwillig, anderen onder druk.
De muziek van Rusland is net zo uitgebreid als het land zelf en Rusland heeft een indrukwekkend repertoire van orkestrale en klassieke muziek.
Praktisch:
Organisatie: Fons Lammertyn 0477-63 90 84 of flammertyn@gmail.com
Waar: CC 't Hofland, Oude Lichterveldsestraat 13, Ardooie
In deze periode voor Kerst zijn er vier Nederlandstalige kerst-kleinkunstconcerten waarop we u van harte uitnodigen. Het programma "Tussen winter en wonder" met Amaryllis Temmerman en Sabien Tiels kan u beluisteren opvrijdagavond 16 december in Hemiksem, Sint-Niklaaskerk, https://www.ivebica.be/nekka-kerstconcert-tussen-winter-en-wonderzaterdagavond 17 december in Kinrooi , GC De Stegel , tel 089 30 08 40 , cultuur@kinrooi.bevrijdagavond 23 december in Roosdaal, GC Het Koetshuis , tel 054 89 49 00 , info@koetshuisroosdaal.be Het programma "Kleinkunst rond Kerst" met Eva De Roovere en Het Kleinkunstcollectief kan u beluisteren op vrijdagavond 23 december in de Xaveriuskerk te Borgerhout kaarten en info hiervoor op marleen.oyen49@gmail.com
15-11-2022
Vl@S Ardooie-Koolskamp.
Afdeling Ardooie-Koolskamp
dinsdag 13 december 2022 van 14:30u. 18:00
Pareltjes van de klassieke muziek deel 5 door Fons Lammertyn.
CC 't Hofland, Oude Lichterveldsestraat 13, Ardooie
met Fons Lammertyn
Klassieke muziek is de geschoolde muziek die voortgebracht is door, of geworteld in de westerse kerkelijke en wereldlijke muziektradities, grofweg vanaf de middeleeuwen tot heden. De kernregels van deze traditie kwamen vast te liggen in de periode 1550-1900. Het overgrote deel van de composities is op één of andere wijze genoteerd.
De benaming klassieke muziek wordt wel als een synoniem voor kunstmuziek of serieuze muziek gebruikt, als tegenhanger van populaire muziek (lichte muziek) en volksmuziek. In termen van een kwalitatieve indeling wordt het begrip tegenwoordig niet meer gebezigd.
Klassieke muziek is niet uitsluitend 'serieus' bedoeld, maar kent vele vormen van gebruiksmuziek: voor muziekonderwijs, amusement, dans en muzikaal theater. Daarnaast beïnvloeden muziektraditie en moderne muzikale vormen, met name jazz en elektronische muziek, elkaar, en brengen zij een groot aantal hybride vormen voort die niet (langer) in het schema klassiek-populair zijn in te passen.
Praktisch:
Organisatie: Fons Lammertyn 0477-63 90 84 of flammertyn@gmail.com
Waar: CC 't Hofland, Oude Lichterveldsestraat 13, Ardooie
De Debatclub nodigt u graag uit voor een debat tussen twee jongerenvoorzitters. Is de kloof overbrugbaar?
JEROEN BERGERS, Voorzitter Jong N-VA FILIP BRUSSELMANS, Voorzitter Vlaams Belang Jongeren
Moderator: Pieter Bauwens
Dinsdag 15 november, 20u. – Hotel de Basiliek (Trooststraat 22, Edegem) Inkom: 5 euro (studenten 3 euro)
Vanaf 18u heeft u de mogelijkheid deel te nemen aan de receptie en het diner. Op voorhand inschrijven is hiervoor verplicht: info@debatclub.org – 0498/77 48 71 – 45 euro p.p. (inkom van 5 euro inbegrepen) over te maken op rekening van de Debatclub: BE20 7350 4124 1556.
CC 't Hofland, Oude Lichterveldsestraat 13, Ardooie
met Fons Lammertyn
Jan Vanroose neemt u mee naar de fascinerende wereld van namen.De klemtoon ligt hierbij op het bizarre en het grappige. Nederlandse woorden vonden bijvoorbeeld hun weg tot in het verre Japan. Gewone straatnamen blijken een frivole geschiedenis te verbergen. Familienamen zijn niet altijd wat zij lijken.
En wees op uw hoede bij het kiezen van een mooi klinkende voornaam. Wat denkt u van totaal foute merknamen? Of belachelijke straatnamen?De ernstige informatie wordt doorspekt met interessante weetjes en grappige anekdotes. Dit alles gepresenteerd met levendige illustraties. Jan Vanroose verzamelt al meer dan een kwart-eeuw informatie over namen van mensen, dieren, dingen, steden ... Dit leidde tot de publicatie van Het kleine namenboek. Naar aanleiding van dit boek werd Jan Vanroose gecontacteerd door VRT Radio. Hij schreef toen meer dan honderd bijdrages voor het programma De Nieuwe Wereld van Friedl Lesage.
Fabio Jakobsen wint Kampioenschap van Vlaanderen na massasprint (en zorgt voor schattig moment met zoontje van rivaal)
Fabio Jakobsen (Quick-Step Alpha Vinyl) heeft vrijdag het Kampioenschap van Vlaanderen (cat. 1.1) gewonnen. De 26-jarige Nederlander was na 195,3 kilometer of 13 ronden, met start en aankomst in Koolskamp, na een massasprint sneller dan de Australiër Caleb Ewan en zijn landgenoot Dylan Groenewegen. De Italiaan Luca Mozzato werd vierde, voor Timothy Dupont en Belgisch kampioen Tim Merlier. Gerben Thijssen werd zevende, Amaury Capiot vervolledigde de top 10.
08-09-2022
Nekka-nacht.
Nekka vzw
Met Nekka naar Herman van Veen op 25/09 in Concertgebouw Brugge
Van 16 september tot en met 2 oktober 2022 komt Herman van Veen met zijn muzikanten, liedjes en verhalen met een reeks extra voorstellingen van zijn verjaardags-tournee naar Vlaanderen.Extra voorstellingen van een totaal uitverkochte -door de pandemie onderbroken- tournee waarvan in Vlaanderen in voorjaar 2020 ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag 30.000 toeschouwers genoten.Inmiddels is Herman van Veen 77 en komt hij samen met zijn gezelschap; violiste-zangeres Jannemien Cnossen, bassist-toetsenist Kees Dijkstra en componist-gitariste Edith Leerkes, verder vieren.
Het zou een feestjaar worden een vrolijk weerzien, mijn vijfenzeventigste verjaardag vieren en vrij naar Chawwa Wijnberg zingen: Violen, anjelieren en een tas vol prei wat hebben we te vieren violen, anjelieren en een tas vol prei. Toen kwam tijdens onze Vlaamse touree dat wereldwijde virus en weken we uit naar huis, wuifden we naar de kinderen voor ramen, gingen we beetje voor beetje en toen toch maar weer niet weer wel naar buiten, zingen, spelen voor een handvol durvers in de zalen en de zaaltjes tot ook dat niet meer mocht. Nu het weer mag, nemen wij onze tour terug op en komen, om het vieren in te halen, samen met Kees Dijkstra, Jannemien Cnossen en Edith Leerkes met extra voorstellingen naar ons zusterland Vlaanderen. We gaan elkaar zien! Kijk ernaar uit, Herman van Veen. Op zondagmiddag 25 september doet Herman van Veen het Concertgebouw in Brugge aan, met een voorstelling om 16.00u . Omwille van de jarenlange speciale band tussen Nekka en Herman van Veen mogen wij voor dit concert 200 kaarten aanbieden aan Nekka-liefhebbers, en dit aan de heel speciale prijs van 5,00 euro. U kan deze tickets winnen door een mail te sturen naar info@nekka.be en vervolgens 5 euro x het aantal tickets over te schrijven op rek. BE17 4026 1790 2121 met vermelding van uw naamDe tickets kan u dan in het Concertgebouw aan de stand van Nekka afhalen.
04-09-2022
De gordel rond Brussel.
Doe je ook mee ...................................................?
Tijd voor een #WINACTIE : we geven een setje van VIER (4) VIP Tickets ZILVER voor #koolskampkoers weg! All-in vanaf 14.30 tot 19.00 in onze VIP Tent in #Koolskamp op vrijdag 16 September.
Hoe maak je kans ? …
Meer weergeven
23-08-2022
Aktiviteit VL@S Ardooie.
Afdeling Ardooie-Koolskamp.
dinsdag 13 september 2022 van 14:30u. 18:00
Innemend Italie door Marc Vandenbon.
CC 't Hofland, Oude Lichterveldsestraat 13, Ardooie
met Fons Lammertyn
Zin in een originele ontdekkingstocht door de fascinerende laars? In innemend Italië neemt auteur Marc Vandenbon je mee om de rood-wit-groene laars van binnenuit te leren kennen. Van vergeten Abruzzendorpjes, kriskras over de kunststeden tot bij opmerkelijke Italiaanse iconen die het leven van vandaag kleur geven. Innemend Italië is wel en géén reisgids. De auteur zapt spelenderwijs door het land. Hij beschrijft in acht hoofdstukken en 70 korte verhalen tal van bestemmingen, fenomenen, gevoelens, begrippen...die samen een heerlijke Italiëpuzzel vormen. Hij ‘kijkt’ niet naar het land, hij smult ervan om er zo veel mogelijk van mee te dragen en te blijven genieten. Hij staat in bewondering maar spaart zijn kritiek niet. De vriendschap die de spreker in de loop van de jaren met enkele Italianen heeft aangeknoopt, leidde hem vaak naar verrassende plaatsen en scherpte zijn liefde voor het land aan. Dit deelt hij met u in “innemend Italië”.
Uniek concert De Lage Landenliedjes met 200 koorleden olv Hans Primusz + Tine Embrechts en Wannes Cappelle
Nederlandstalige liedjes; je hebt er een verzamel-cd van of je wordt blij als er weer eentje op de radio voorbij komt… Maar vanaf het najaar 2022 krijgt je top 20 van De Lage Landenliedjes een wel héél speciale nieuw jasje. Na de concertreeks van Bart Peeters Deluxe met pop-upkoor in de Lotto Arena smijt dirigent Hans Primusz zich in dit nieuwe avontuur. Op vraag van Nekka vzw gaat hij op toernee met een nieuw koor en de allerbeste Nederlandstalige nummers. Op zaterdagavond 3 september én zondagnamiddag 4 september kan u de première bijwonen van deze concertreeks met twee unieke concerten in De Singel te Antwerpen. Zak onderuit en voel de magie van meerstemmige koorklanken van de liefst 200koorleden. Geniet van de verrassende koorarrangementen die Hans Primusz maakte van het werk van Boeijen, Shaffy, Van het Groenewoud, Verminnen, Yevgueni, Bart Peeters, Gorki, Bløf, Ann Christy, Yasmine en vele anderen. Tine Embrechts – actrice en zangeres – vertelt tussen de liedjes. En wanneer haar lievelingsnummer voorbij komt, kan ze het niet laten om de solo van het koor even over te nemen. Op het premièreweekend in september is ook Wannes Cappelle erbij als speciale gast. De Lage Landenliedjes zullen nog nooit zo fris en nieuw hebben geklonken. Geniet met heimwee na van je favoriete Nederlandstalige nummer. zaterdagavond 3 septemberzondagmiddag 4 septemberDe Singeltickets : ofwel via nekka.be , ofwel via https://www.zaterdagzondag.be/de_lage_landenliedjes_nekka/
27-07-2022
Dat is waar.
Maar wanneer ?
19-07-2022
Beter wat vroeg , dan te laat.
Voor de liefhebbers van....................................................................................................
10-07-2022
Op 11 Juli Vlaamse feestdag .
en vergeet niet van te bevlaggen.
30-06-2022
Laat de leeuw maar wapperen.
Maandag 11 Juli Slag der Guldensporen.
Geen Vlaamse feestdag zonder Vlaamse Leeuw! Op 11 juli hangen we allemaal de Vlaamse vlag uit. Thuis aan de gevel, in de voortuin of op vakantie: toon dat u een fiere Vlaming bent, trots op uw thuis en trots op uw identiteit. Heb je nog geen leeuwenvlag,kijk eens op de webwinkel van de V.V.B
24-06-2022
Vlaamse feestdag .
Niet te vergeten op 11 Juli Vlaams Nationale Feestdag ,de leeuwenvlag te laten wapperen.
Wees fier om Vlaming te zijn en kom er ook voor uit.
Daguitstap met de bus naar Zeeuws-Vlaanderen samen met Vl@s Izegem.
Zeeuws-Vlaanderen
met Fons Lammertyn.
Programma:
7.15 uur: verzameling op de parking van de Leest
9.30 uur: aankomst “BOONMANS wijnmakerij” te Nieuwdorp
- koffie met gebak
- bezoek wijnmakerij
12.30 uur: restaurant “De Goede Verwachting” in LEWEDORP
Middagmaal: soep van de dag -zalmfilet met groentjes
-- ijsdessert - twee consumpties
15.15 uur: - boottocht OOSTERSCHELDE op NEELTJE JANS
- bezoek infocentrum met film
- terugkeer via ZEELANDBRUG
19.15 uur: broodmaaltijd in restaurant“ BUTLER” in Astene-Deinze
????: terugkomst Izegem.
Info :051-20-23-44
30-04-2022
148 jaar geleden.
Geboortedag van E.H Cyriel Verscaeve 30 April 1874 in Ardooie .
E.H Cyriel Verschaeve .
Beschrijving .
Cyriel Charles Marie Joseph Verschaeve, was een rooms-katholiek priester en letterkundige. Vanuit zijn activisme in de Eerste Wereldoorlog sloot hij aan bij het Duitse nationaalsocialisme, dat hem tijdens de Duitse bezetting van België in de Tweede Wereldoorlog tot medewerking met het naziregime bracht.Wikipedia
Ardooie, CC 't Hofland, Oude Lichterveldsestraat 13
met Lammertyn Fons
Willy Nachtergaele over deze voordracht:
"Het idee voor deze causerie is enerzijds gegroeid uit mijn interesse voor de kunst en fascinatie voor de figuur van Jan Van Eyck in het bijzonder en anderzijds uit mijn passie voor wetenschap (ik promoveerde in 1980 als doctor in de chemie aan de universiteit van Gent en maakte van de wetenschap mijn beroep). 0p het eerste zicht lijken kunst en wetenschap twee totaal verschillende en moeilijk samen te rijmen disciplines. De geschiedenis leert echter dat deze stelling niet klopt. De wetenschap die zich vanaf de renaissance in West Europa met sneltreinvaart ontwikkelt, had aanvankelijk nauwe banden met de kunstwereld. Kunst werd in de middeleeuwen eerder als ambacht beschouwd waarin techniek(in praktijk gebrachte wetenschap) een belangrijke rol speelde! In deze voordracht benaderen we het werk van Jan Van Eyck vanuit wetenschappelijk standpunt en geven we onder meer een antwoord op de vraag: “waren de gebroeders Van Eyck alchemisten?” Vertrekkend vanuit het schilderij “Madonna met kanunnik Joris Van der Paele” vormen we ons een beeld hoe de natuurkunde zich in de voorbije zeshonderd jaar ontwikkelde. We besteden daarbij aandacht aan enkele uitzonderlijke figuren zoals Galilei, Newton en uiteraard Albert Einstein. Aan de hand van boeiende anekdotes en enkele eenvoudige experimenten wordt in mensentaal uitgelegd hoe wetenschap eigenlijk werkt. En wat betekent Einstein’s uitspraak “tijd is een relatief begrip”? Tevens staan we stil bij het belang van de wetenschap voor de maatschappij: “wat zouden we missen in ons dagelijks bestaan als Einstein er niet geweest was?”Geïnteresseerd in kunst of wetenschap? Of hou je gewoon van een goed verhaal? Dan mag je deze voordracht zeker niet missen!"
Namens de VVB, dank aan alle vrijwilligers voor het 'leeuwengebeuren' in de Ronde.
Tot volgend jaar.
Zeker weten.
19-03-2022
50 Jaar T.A.K
Naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van het Taal Aktie Komitee (TAK) nodigen we jullie van harte uit op een door ons georganiseerde feestelijke receptie, die op 26 maart plaatsvindt in het vroegere ‘Historisch Museum van de Vlaamse Strijd’ in Bellem, deelgemeente van Aalter.
Eerst gedenken, dan vieren.
Op 26 maart 1972, straks 50 jaar geleden, stond Flor Grammens mee aan de wieg van het Taal aktie Komitee. Om het vijftigjarig bestaan van onze organisatie te vieren, zullen we deze overtuigde Vlaming op de 26ste dag van de maand eren door voorafgaand aan de receptie in het museum een bloemenkrans neer te leggen op zijn graf.
De plechtigheid op het kerkhof van Bellem vangt symbolisch aan om 13:02.
Adres voor de herdenkingsplechtigheid: Mariahovelaan 2, 9881 Bellem.
Vanaf 14:15 wordt de deelnemers en de genodigden tijdens de receptie in het museum een drankje aangeboden en krijgt iedereen de gelegenheid om wat bij te praten.
Adres voor de receptie: Museumstraat 103, 9881 Bellem.
We hopen jullie die dag op onze activiteit te mogen verwelkomen.
Uit de 13 overgebleven kandidaten van de halve finales in Antwerpen en Steenokkerzeel koos de vakjury vorig weekend de zes finalisten van de Nekka-wedstrijd NieuwstadtIjsbrandBlondYentlEvawichtZonen met vaders De grote finale van de Nekka-wedstrijd vindt plaats op zaterdagavond 9 april om 20.00u in zaal Monty te Antwerpen. De finale wordt opgedragen aan Kris De Bruyne. De finalisten zullen een ode brengen aan Kris met de vertolking van één lied uit zijn indrukwekkend oeuvre. Tickets voor deze finale kosten 10 euro en kan u reserveren op ticket@nekka.be . Alle informatie op https://nekka.be/nekka-wedstrijd of https://www.facebook.com/nekkawedstrijd
Nekka intiem met Lenny & De Wespen Op maandagavond 28 februari om 20.00u vindt de volgende avond Nekka-intiem plaats in de foyer van het Antwerpse Fakkeltheater. In dit intieme kader kan u genieten van de jubilerende groep Lenny & De Wespen . Zij vieren hun 20 jarig bestaan en brengen in hun gekende zeer aanstekelijke stijl hun allerbeste liedjes . Tickets en info op www.fakkeltheater.be
11-02-2022
Vl@S aktiviteit in Ardooie.
Afdeling Ardooie-Koolskamp VL@S.
dinsdag 8 maart 2022 van 14:30u. 18:00
Met de groeten van uilenspiegel (solotheater) door Jacques Lesage.
Ardooie, CC 't Hofland, Oude Lichterveldsestraat 13
met Fons Lammertyn.
Wie heeft nooit horen vertellen over Tijl Uilenspiegel?
Het hele boek van Charles Decoster naspelen of vertellen is een volle dagtaak. Daarom heeft de acteur een bewerking gemaakt en een selectie waardoor Uilenspiegel in het centrum van het verhaal staat.
Voor de mensen in het publiek het goed beseffen, staat Uilenspiegel in hun midden. Meteen raak want iedereen wordt op het verkeerde been gezet. Meteen weten ze met wie ze te maken krijgen: de grapjas Uilenspiegel die meestal goed wegkomt met zijn schavuitenstreken.
Maar vergis je niet; Uilenspiegel is meer dan een poetsenbakker. Hij is ook de rebel die zich verzet tegen de Spaanse overheerser en de dominante Roomse clerus.
Hij is ook het slachtoffer van terreur en onderdrukking.
Ardooie, CC 't Hofland, Oude Lichterveldsestraat 13
met Fons Lammertyn
Opera (van het Latijnse opus= werk) een vorm van muziektheater. In een opera worden klassieke muziek en toneel gecombineerd, ieder personage wordt door een klassieke zanger uitgebeeld. De opera is onderdeel van de westerse cultuur, na de Tweede Wereldoorlog is operabezoek echter steeds meer een zaak van de elite geworden.
Tot aan de Franse revolutie vond de adel zichzelf terug in de heldendaden en de mythologie van de opera seria. Deze werken bevatten groots opgezette scenes met veel pracht en praal. De muziek sloot nauw aan bij het complexe barokgenre met sierlijke aria's die de virtuositeit van afzonderlijk zangers tot hun recht liet komen. Aria's worden verbonden door recitatieven. Libretti zijn in het Italiaans. Bekende voorbeelden zijn de vroege Mozart-opera's.
Opera onderscheidt zich van musical en operette in een aantal opzichten. Opera's behandelen, in tegenstelling tot operette en musical, mythologische of historische internationaal aansprekende vaak tragische thema's (Verdi, Wagner, Donizetti). De twee grootste operacomponisten uit de negentiende eeuw , Verdi en Wagner, waren nationalisten. In zijn vroege opera's toonde Verdi zijn sympathie voor het Italiaanse streven naar onafhankelijkheid van Habsburg. Het slavenkoor uit de opera Nabucco werd door de toehoorders als een verwijzing naar de Italiaanse knechtschap onder het Habsburgse rijk opgevat.
Hoe het Vlaamse gezin in honderd jaar helemaal veranderde
Gezinnen zijn in de afgelopen honderd jaar helemaal veranderd. Van erg kroostrijk werden ze veel minder groot en het traditionele gezin met een vader, een moeder en kinderen is al lang niet meer de norm. Het onderwijs werd gemengd en er kwam betaalde vakantie, waaruit dan weer toerisme ontstond.
Vrouwen kregen een pil om niet nog eens zwanger te worden en omdat seks gewoon leuk mocht zijn.
Dirk Musschoot vertelt aan de hand van persoonlijke verhalen en anekdotes over de sleutelmomenten in de Vlaamse gezinsgeschiedenis van de afgelopen honderd jaar.
Dirk was reeds enkele malen onze gast met o.a. De Vlamingen op de Titanic, Van Franschmans en Walenmannen, Belgen maken bommen Vandaag isDirk Musschooteindredacteur bij de krant"De Gentenaar"
INKOM: € 10,00 (DF-leden € 8,00)
18-01-2022
NEKKA.
Nekka vzw
Namen halve finale Nekka-wedstrijd bekend
Uit de 35 overgebleven kandidaten van de preselectie in Cultuurcafé Hoboken koos de vakjury dit weekend 13 halve finalisten Spelen de halve finale op zaterdag 5 februari om 20.00u in zaal TriArte te AntwerpenNieuwstadtIjsbrandBlondFlorSofie DykmansOpen op zondagMaanzaad Spelen de halve finale op zondag 6 februari om 19.00u in GC De Corren in SteenokkerzeelYentlEvawichtJarvinTiswatisZonen met vadersStroom U kan beide halve finales meemaken en uw favoriete nieuwe Nederlandstalige muziek ontdekken.Tickets zijn slechts 10 euro en zijn te bestellen voor zaterdag op https://triarte.be/pogramma en voor zondag op www.steenokkerzeel.be/tickets Alle informatie op https://nekka.be/nekka-wedstrijd of https://www.facebook.com/nekkawedstrijd
Gastenboek
Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek