Inhoud blog
  • God van jou houdt.
  • Profetie over de komende glorie
  • OM TE LUISTEREN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Rondvraag / Poll
    GOD is machtig en houd van U
    heeft God U ook geholpen
    Jezus ook U weg van genezing
    of gelooft u niet dat God bestaat
    Bekijk resultaat

    Laatste commentaren
    weblog
  • bertuelsmit revival joy
  • godswegisdebeste
  • herma46
  • bertuelsmit.
  • herma46
  • Dr. David Maasbach,
  • Foto
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Make A Joyful Noise!
  • Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    God is goed
    hallo
    06-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     thema:'   de missie totaal   

    het is op 20-21-22april

    wat is missie totaal

    De mensen in nood nemen in aantal toe. Dat zien wij in ons rehabilitatiecentrum dat, na de grote verbouwing, plaats biedt aan 25 mensen. Maar door de sterke groei hebben we wederom ruimte nodig. Missie Totaal bevat een drietal specifieke projecten die tevens werkprojecten zijn voor de mannen uit onze rehabilitatie.

    To Feed the Poor

    To Feed The Poor is een onderdeel van ons nieuwe project om dagelijks verse maaltijden te maken in een hiervoor uitgeruste keuken. Een team van  vrijwilligers, samen met broeders uit onze Re-entry, zal hier dagelijks aan meewerken. We zien uit naar een capaciteit van 100 tot 200 maaltijden per dag. We nemen aan dat dit aantal zal groeien en weten dat er ook een groep mensen is die niet kan of durft te komen. Voor hen willen wij wekelijks een bezorgdienst instellen. Ook zijn we er van overtuigd dat de maaltijden gratis bereid en bezorgd dienen te worden. Wel zullen we met een pasjessysteem gaan werken. We vertrouwen op Gods hulp en uw bijstand. Het is onze geloofservaring die beschreven staat in Spreuken 19 vers 17: “Wie barmhartig is voor een arme leent aan de Heer, die zal hem zijn weldaad vergoeden.”

    To Bless the Poor


    Om dit alles op te zetten en te laten functioneren zijn er naast onze ervaring, geloof, volharding en arbeiders ook financiën nodig. Hiervoor starten we met een grote kringloophal: To Bless The Poor.
    Alle nog goede en bruikbare spullen die u of iemand anders thuis, in de schuur, op zolder of waar dan ook nog heeft liggen, hebben we daarvoor nodig. Bijvoorbeeld bankstellen, witgoed, elektronica, kleding, kunst en kitsch, muziek, antiek, boeken enzovoort. Kortom alles wat we kunnen verkopen. De verkoopprijs ligt laag omdat we ook hierin een zegen willen zijn voor de armen. Er zal zoveel werk ontstaan dat we naast de Re-entry mannen mensen in loondienst zullen gaan nemen. Spullen moeten gehaald en indien nodig ook gebracht kunnen worden. Misschien dat sommige artikelen na een simpele reparatie nog verkocht kunnen worden. Ook hier zullen vrijwilligers aan meewerken. We hebben geen visie voor een bakfiets, wel voor een kleine vrachtwagen voor onze ophaal- en bezorgdienst. Er is werk aan de winkel die we To Bless The Poor zullen gaan noemen.

    Joy Food

    Joy Food ofwel ‘vreugdevol voedsel’ wordt een ander deel van Missie Totaal. Het is de bedoeling dat Joy Food de gaarkeuken van To Feed The Poor gaat voorzien van producten en ingrediënten die voor een gezonde warme maaltijd nodig zijn. Een soort voedselbank waar ook gewerkt wordt aan het samenstellen van voedselpakketten. Hiervoor worden contacten gelegd met leveranciers en ook worden er producten ontvangen via de landelijke voedselbank. Al jaren worden wij regelmatig benaderd door onder andere leveranciers om grotere voorraden voedsel, kleding of andere artikelen te ontvangen. Nu is de tijd aangebroken om dit op grotere schaal te gaan verwerken. Ook Joy Food zal naast de broeders uit de Re-entry samen werken met vrijwilligers van andere kerken en organisaties.

    06-02-2007 om 11:12 geschreven door Jezus leeft  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. God van jou houdt.
    Hallo Typ hier je naam.  Hieronder kun je lezen hoeveel God van jou houdt!
    Want alzo lief heeft God Typ hier je naam gehad, opdat Typ hier je naam die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe. Typ hier je naam zal hierdoor niet sterven, maar het eeuwig leven hebben.  Want God zond Zijn Zoon niet naar Typ hier je naam , opdat Hij Typ hier je naam veroordele, maar opdat Typ hier je naam door Hem behouden worde.
    Johannes 3:16,17 NBG

    Wat fijn voor jou, Typ hier je naam.  Zie en voel je, terwijl je het bovenstaande leest hoeveel God van jou houdt? Zijn liefde is niet gebaseert op wie je bent, of wat je doet. Zijn liefde voor jou is onvoorwaardelijk.

    Hierin is de liefde Gods jegens Typ hier je naam geopenbaard, dat God Zijn eniggeboren Zoon gezonden heeft naar Typ hier je naam , opdat Typ hier je naam zou leven door Hem. Hierin is de liefde, niet dat Typ hier je naam God liefgehad heeft, maar dat Hij Typ hier je naam heeft liefgehad en Zijn Zoon gezonden heeft als een verzoening voor Typ hier je naam's zonden.
    1 Johannes 4:9,10 NBG

    God houdt van jou, Typ hier je naam, als Zijn kind, als Zijn Schepping.

    Want Gij hebt Typ hier je naam's nieren gevormd, Typ hier je naam in de moederschoot geweven.  Ik loof U, omdat Typ hier je naam gans wonderbaar is toebereid, wonderbaar zijn Uw werken; mijn ziel weet dat zeer wel. Typ hier je naam's gebeente was voor U niet verholen, toen Typ hier je naam in het verborgene gemaakt werd, gewrocht in de diepten van het aardrijk; uw ogen zagen Typ hier je naam's vormeloos begin; in uw boek waren zij alle opgeschreven, de dagen die geformeerd zouden worden, toen nog geen daarvan bestond.
    Psalm 139:13-16 NBG

    Lees Psalm 139 eens helemaal, het is prachtig om te lezen.  Typ hier je naam, al je haren zijn geteld!

    En de haren van Typ hier je naam's hoofd zijn ook alle geteld. Weest dan niet bevreesd Typ hier je naam, jij gaat vele mussen te boven.
    Mattheus 10:30 NBG

    Typ hier je naam, God houdt zoveel van jou.  Hij heeft jou voor Hemzelf gemaakt.  Hij wil dat je voor Hem leeft, en Zijn glorie voor iedereen laat stralen. Jij bent Zijn glorieuze en wonderbaarlijke Schepping. Laat niemand je wat anders wijsmaken! God houdt ontzettend veel van jou! Hij heeft jou geschapen naar Zijn beeld. Hij wil graag dat je de eeuwigheid met Hem doorbrengt. Hij heeft beloofd om altijd bij je te zijn. -Hebreeën 13:5

    Lees Zijn woord, geloof het en leef iedere minuut van jouw leven in de wetenschap dat Hij een doel met jou heeft om te volbrengen!

    Maak dit vers tot de jouwe, leer het uit je hoofd en leef het in Zijn overwinning!

    Want Ik weet, welke gedachten Ik over Typ hier je naam koester, luidt het woord des Heren, gedachten van vrede en niet van onheil, om Typ hier je naam een hoopvolle toekomst te geven.
    Jeremia 29:11 NBG

    Lieve Typ hier je naam ,Het Zoutvat hoopt je hierbij een idee te hebben gegeven hoeveel God van je houdt. Koester het, zolang je dagen hier op aarde mogen zijn. God's zegen!
                                             

    25-03-2006 om 11:17 geschreven door Jezus leeft  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1 Johannes 2:8(NBG)
    Toch schrijf ik u een nieuw gebod, want (wat waarheid is in Hem en in u) de duisternis gaat voorbij en het waarachtige licht schijnt reeds.

    Er is kracht in het nieuwe gebod. Het gebod waarin al de geboden vervuld zijn, het gebod, liefde voor God en elkaar". Waar de liefde voor God en elkaar werkelijkheid is, verdwijnt de duisternis en overwint het licht. De liefde baant een weg door vele duistere wegen. Alles wordt anders. Ons denken verandert, ons leven verandert en wij genieten ten volle van het leven als kind van God.

    NBV: Toch is het ook een nieuw gebod, omdat de duisternis wijkt en het ware licht al schijnt, en dit is werkelijkheid in Jezus’ leven en in uw leven.

    08-03-2006 om 21:12 geschreven door Jezus leeft  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Profetie over de komende glorie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Profetie over de komende glorie
    61
    1 De geest van God, de HEER, rust op mij,
    want de HEER heeft mij gezalfd.
    Om aan armen het goede nieuws te brengen
    heeft hij mij gezonden,
    om aan verslagen harten hoop te bieden,
    om aan gevangenen hun vrijlating bekend te maken
    en aan geketenden hun bevrijding,
    2 om een genadejaar van de HEER uit te roepen
    en een dag van wraak voor onze God,
    om allen die treuren te troosten,
    3 om aan Sions treurenden te schenken
    een kroon op hun hoofd in plaats van stof,
    vreugdeolie in plaats van een rouwgewaad,
    feestkledij in plaats van verslagenheid.
    Men noemt hen ‘Terebinten van gerechtigheid’,
    geplant door de HEER als teken van zijn luister.

    4 Wat eertijds vernield werd, zullen zij herbouwen,
    de lang verlaten streken weer bevolken;
    ze herstellen de vervallen steden,
    verlaten sinds mensenheugenis.
    5 Vreemden staan je ten dienste en hoeden je schapen,
    vreemdelingen worden je dagloner of wijnbouwer.
    6 En jullie worden priester van de HEER genoemd,
    dienaar van onze God zul je heten.
    Je zult je te goed doen aan de rijkdom
    door vreemde volken vergaard,
    je zult je met hun luister bekleden.
    7 De smaad die je verdiende loon werd genoemd,
    je schande wordt je dubbel vergoed.
    Daarom erven zij dubbel van het land
    en is eeuwige vreugde hun deel.
    8 Want ik, de HEER, heb het recht lief,
    ik haat offers van roofgoed.
    Ik zal hen getrouw belonen,
    een eeuwig verbond sluit ik met hen.
    9 Hun kinderen zullen vermaard zijn bij alle volken,
    heel de aarde kent hun nageslacht.
    Dan zullen allen die hen zien erkennen:
    ‘Dat zijn de kinderen die de HEER heeft gezegend.’
    10 Ik vind grote vreugde in de HEER,
    mijn hele wezen jubelt om mijn God.
    Hij deed mij het kleed van de bevrijding aan,
    hulde mij
    zoals een bruidegom een kroon opzet
    zoals een bruid zich tooit met haar sieraden.
    11 Want zoals de aarde haar gewassen voortbrengt,
    zoals een tuin het gezaaide laat ontkiemen,
    zo laat God, de HEER, gerechtigheid ontkiemen
    en glorie voor het oog van alle volken.

    01-02-2006 om 21:06 geschreven door Jezus leeft  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OM TE LUISTEREN


                            

    01-02-2006 om 20:46 geschreven door Jezus leeft  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Heer zegt niet, dat je maar niet moet huilen,
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Heer zegt niet, dat je maar niet moet huilen,
    Dat het er op aan komt sterk te zijn.
    Hij weet toch Zelf wat zwakheid is, en pijn?
    Mijn kind, zegt Hij, kom nu maar bij Mij schuilen.

    De Heer zegt niet, dat je maar niet moet vragen,
    En dat je flinker zijn moet dan je bent.
    Hij heeft toch Zelf ook het "waarom" gekend?
    Mijn kind, zegt Hij, laat Mij maar helpen dragen.

    01-02-2006 om 19:44 geschreven door Jezus leeft  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genezingswoord.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Genezingswoord.

     

    “Malen” en “Jutteren”

    (Vrij naar een prediking van Hans Oudhoff)

     

    Genezing ontvangen.

    Genezing vasthouden

     

    Jezus, was en is de Wondermaker.

     

    Een voorganger die bij ons kwam spreken, had een prachtige vergelijking: Hij vertelde dat hij en zijn reisgenoten eens laat van een samenkomst kwamen waar hij gesproken had. Het regende heel erg hard en zij zagen dat zij een verkeerde weg waren ingeslagen. Degene die reed wilde de auto omdraaien op de weg en reed toen in de berm. Maar de berm was heel nat en zacht, zodat de auto vast kwam te zitten in de berm. De chauffeur gaf gas en kwam daardoor nog vaster in de modderige bodem te zitten. Wat een ellende. ’s Avonds heel laat in de stromende regen en een auto die vast zit in de modder van de berm. Hoe meer hij gas gaf, hoe vaster de auto in de zachte bodem kwam te zitten. Hij bleef maar gas geven en de wielen bleven zich maar steeds vaster en vaster “malen”.

    De anderen stapten uit de auto en begonnen allerlei dingen te zoeken, om onder het wiel te steken: Plastic, karton, enz, maar niets hielp. Toen zagen zij een paar grote stukken hout en die staken zij onder het wiel. Daarna begonnen zij aan de achterkant van de auto te “jutteren”; heen- terug, . heen- terug, heen- terug, enz. Het wiel schoot op het hout; het kreeg grip! Daar ging de auto de goede kant het harde asfalt op.

     

    Het draaien van het wiel in de zachte grond leek op het alsmaar “malen” en “malen”, steeds dieper in de modder… Zo kun je ook met je probleem bezig zijn. En maar malen en malen, denken en denken. Maar je kunt ook het kruis onder je probleem plaatsen, en dan bijbelteksten, dus het Woord van God erbij plaatsen. Alsmaar “jutteren”. Alsmaar het Woord van God naast jouw situatie plaatsen.

    Wij mogen weten, dat Jezus al onze ziekten op zich genomen heeft. Op het kruis heeft hij alles gedragen. Nu gaan we niet meer “malen”, maar elke dag “jutteren”, dus elke dag een bijbeltekst over genezing voor ons plaatsen en zo duwen wij de ziekte weg uit ons leven. Het Woord van God is krachtig en doet iets in ons leven. Als wij het Woord van God gaan hanteren in onze situaties, gaat er iets gebeuren. Probeer het maar uit.

     

    Laat je zelf niet wegglijden in de modder. Maar plaats jezelf op de goede weg.

    01-02-2006 om 19:34 geschreven door Jezus leeft  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genezing is in het Woord!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    1.  Genezing is in het Woord!

    Mijn zoon/dochter, sla acht op mijn woorden, neig uw oor tot mijn uitspraken; Laat ze niet wijken uit uw ogen, bewaar ze diep in uw hart. Want zij zijn leven voor wie ze vinden, genezing voor hun ganse lichaam. (Spreuken 4:20–22)

    Hij zond zijn woord, Hij genas hen en deed hen aan de groeve ontkomen. (Psalm 107:20)

    In den beginne was het Woord en het Woord was bij God en het Woord was God. (Johannes 1:1)

    Het Woord is vlees geworden en heeft onder ons gewoond. (Jezus dus) (Johannes 1:14)

    Jezus (het Woord) is genezing.

    Zo is dan het geloof uit het horen, en het horen door het Woord van Christus. (Romeinen 10:17)

    Mijn volk gaat te gronde door het gebrek aan kennis. (Hosea 4:6)

    ...is Hij voor allen, die Hem gehoorzamen, een oorzaak van eeuwig heil geworden (Hebreeën 5:9)

    2.  Genezing is in de verzoening

    Nochtans onze ziekten heeft Hij op zich genomen, en onze smarten (pijn, ziekten) ge­dragen; wij echter hielden Hem voor een geplaagde, een door God geslagene en ver­drukte. En door zijn striemen is ons genezing geworden. (Jesaja 53:4,5)

    Die ernstig ongesteld waren genas Hij allen; opdat vervuld zou worden hetgeen ge­sproken werd door de profeet Jesaja toen hij zeide: Hij heeft onze zwakheden op zich genomen en onze ziekten heeft Hij gedragen. (Mattheüs 8:16,17)

    Die zelf onze zonden in zijn lichaam op het hout gebracht heeft, opdat wij, aan de zonden afgestorven, voor de gerechtigheid zouden leven; en door zijn striemen zijt gij genezen. (1 Petrus 2:24)

    Zijt gij genezen = verleden tijd! Als je genezen was dan ben je genezen! Jezus Christus droeg onze ziekten. Waarom zouden wij deze nog dragen?

    Als je 2.000 jaar geleden al genezen bent dan ben je genezen. Jezus kocht je gene­zing 2.000 jaar geleden. Je hebt alleen nog nodig deze te ontvangen. Net als je be­houdenis (redding)!

    Genezing ligt in Gods reddingsplan.

    Jezus Christus heeft ons vrijgekocht van de vloek der wet door voor ons een vloek te worden; want er staat geschreven: Vervloekt is een ieder die aan het hout hangt. (Galaten 3:13)

    Wat was de vloek der wet? Armoede, ziekten, dood! Christus heeft ons vrijgekocht van de vloek!

    Looft de Here, mijn ziel, en vergeet niet een van zijn weldaden; die al uw ongerech­tigheden vergeeft, die al uw krankheden geneest. (Psalm 103:2,3)

    Ik zal ziekten uit uw midden verwijderen. (Exodus 23:25)

    Indien gij aandachtig luistert naar de stem van de Here, uw God, en doet wat recht is in zijn ogen, en uw oor neigt naar zijn geboden en al zijn inzettingen onderhoudt, zal Ik u geen enkele van de plagen opleggen die Ik de Egyptenaren opgelegd heb; want Ik, de Here, ben uw Heelmeester. (Exodus 15:26)

    Ik ben, niet Ik was!

    Voorwaar Ik de Here, ben niet veranderd. (Maleachi 3:6)

    God verandert niet!

    Hij de middelaar is van een beter verbond, waarvan de rechtskracht op betere belof­ten berust. (Hebreeën 8:6)

    3.  God wil jou genezen!

    Lees 1 Johannes 5:14,15!

    Jezus is de uitdrukking van de wil van de Vader.

    Deze, de afstraling zijner heerlijkheid en de afdruk zijner wezen, die alle dingen draagt door het Woord zijner kracht ... (Hebreeën 1:3)

    ...zie hier ben Ik, om uw wil, o God, te doen. (Hebreeën 10:7)

    Jezus zegt: Wie Mij gezien heeft, heeft de Vader gezien! (Johannes 14:9)

    Jezus Christus is gisteren en heden dezelfde en tot in eeuwigheid. (Hebreeën 13:8)

    Hij genas toen en Hij zal ook nu genezen!

    Geliefde, Ik bid, dat het u in alles wél ga en gij gezond zijt, gelijk het uw ziel wél gaat. (3 Johannes 2)

    4.  God is de genezer!

    De duivel is een vernietiger!

    De dief komt niet dan om te stelen en te slachten en te verdelgen. (Johannes 10:10)

    Maar Jezus kwam om de vernietiger te vernietigen!

    Hiertoe is de Zoon van God geopenbaard, opdat Hij de werken des duivels verbreken zal. (1 Johannes 3:8)

    Ik ben gekomen opdat zij leven hebben en overvloed. (Johannes 10:10)

    5.  Genezing is voor iedereen!

    En velen volgden Hem en Hij genas hen allen. (Mattheüs 12:15)

    En men bracht tot Hem allen die ernstig ongesteld waren… En zij smeekten Hem dat zij alleen maar de kwast van zijn kleed mochten aanraken. En allen die Hem aan­raakten, werden behouden. (Mattheüs 14:35,36)

    Allen die Hem aanraakten!

    ...brachten allen, die zieken hadden, lijdende aan allerlei kwalen, dezen tot Hem. Hij legde ieder van hen afzonderlijk de handen op en genas hen. (Lucas 4:40)

    En de gehele schare trachtte Hem aan te raken omdat er kracht van Hem uitging en Hij allen genas. (Lucas 6:19)

    ...van Jezus van Nazaret, hoe God Hem met de Heilige Geest en met kracht heeft ge­zalfd. Hij is rondgegaan, weldoende en genezende allen die door de duivel overwel­digd waren; want God was met Hem. (Handelingen 10:38)

    Er is bij God geen aanneming des persoons. (Handelingen 10:34)

    Hij genas hen allemaal, Hij zal ook jou genezen!

    Is er iemand bij u ziek? Laat hem dan de oudsten (= leidinggevenden) der gemeente tot zich roepen, opdat zij over hem een gebed uitspreken en hem met olie zalven in de naam des Heren. En het gelovige gebed zal de lijder gezond maken en de Here zal hem oprichten en als hij zonde gedaan heeft, zal hem vergiffenis geschonken worden. Belijdt daarom elkander uw zonden en bidt voor elkander, opdat gij genezing ont­vangt. Het gebed van een rechtvaardige vermag veel, doordat er kracht aan verleend wordt. (Jakobus 5:14–16)

    Ja, maar dat was alleen voor de mensen met een bediening en oudsten van een gemeente. NEE!

    6.  Alleen voor mensen met een bediening? NEE!

    Wie in Mij (Jezus) gelooft, de werken, die Ik doe, zal hij ook doen, en grotere nog dan deze, want Ik ga tot de Vader. (Johannes 14:12)

    Gelovigen ga aan het werk! Jezus zei dat we grotere werken zullen doen!

    Petrus zei: zilver en goud bezit ik niet, maar wat ik heb geef ik u; in de naam van Jezus Christus, de Nazoreeër: Wandel! En hij greep hem bij de rechterhand en richtte hem op, en terstond werden zijn voeten en enkels stevig, en hij sprong op en stond en liep heen en weer en hij liep met hen de tempel binnen, lopende en springende en God lovende. En het volk zag hem lopen en God loven… en zij werden met ontzetting en verbazing vervuld. (Handelingen 3:6–8)

    Gelovigen doe de werken van Jezus!

    ...en verkondigden daar een tijd lang het evangelie. En er woonde te Lystra een man, die geen macht had over zijn voeten, verlamd van de schoot zijner moeder aan, die nooit had kunnen lopen. Deze man luisterde naar Paulus die hem scherp aankeek en zag dat hij geloof had om genezing te vinden; en hij zeide met luider stem: Ga recht op uw voeten staan! En hij sprong overeind en liep heen en weer. (Handelingen 14:7–10)

    Ze verkondigden het evangelie, de man hoorde Paulus spreken. Geloof kwam door het horen van Gods Woord. Zij moeten over genezing gesproken hebben in hun verkondiging want de man genas!

    Als tekenen zullen deze dingen de gelovigen volgen: in mijn naam… Op zieken zullen zij de handen leggen en zij zullen genezen worden. (Marcus 16:17,18)

    Als jij een gelovige bent, zegt Jezus dat je op zieken de handen zult leggen en zij zullen gezond worden!

    Gelovigen ga aan het werk!

    7.  De Heilige Geest is de kracht!

    ...want Hij die in u is (Heilige Geest), is meerder dan die in de wereld is (satan of duivel). (1 Johannes 4:4)

    En indien de Geest van Hem, die Jezus uit de doden heeft opgewekt, in u woont, dan zal Hij, die Christus Jezus uit de dood heeft opgewekt, ook uw sterfelijke lichamen le­vend maken door zijn Geest, die in u woont. (Romeinen 8:11)

    Als je opnieuw geboren bent komt de Heilige Geest in je wonen! Je hebt dan de leven gevende kracht in je en Hij versterkt je sterfelijke lichaam met leven!

    Je moet het Woord van God ontvangen en geloven. Het moet realiteit voor je worden, anders werkt het niet! Zorg dat je het Woord van God kent, want alleen als je weet en er naar handelt heb je resultaat.

    Want door genade zijt gij behouden, door het geloof, en dat niet uit uzelf: het is een gave van God; niet uit werken opdat niemand roeme. Want zijn maaksel zijn wij, in Christus Jezus geschapen om goede werken te doen die God tevoren bereid heeft, op­dat wij daarin zouden wandelen. (Efeziërs 2:8–10)

    Bekeert u en een ieder van u late zich dopen op de naam van Jezus Christus, tot ver­geving van uw zonden, en gij zult de gave des Heiligen Geestes ontvangen. (Handelingen 2:38)

    8.  Genezing is een gave!

    Het is gratis! Er is al voor betaald! Aanvaard het!

    Ontvang het voor uzelf en ga dan naar anderen toe om hen te genezen!

    Het is tijd dat de kerk van Jezus Christus niet meer de houding aanneemt om de ge­nezing te zoeken voor zichzelf door de aanraking van zijn kleed (lees Lucas 8:43–48), maar de houding: ‘Ik kan bidden voor anderen zodat zij genezen worden, omdat de kracht van God, Die in mij leeft, overvloedig is en in anderen zal werken als ik bid’.

    1. Raak aan - leg handen op de zieken.

    2. Beveel – in de naam Jezus.

    3. Actie - laat degene voor wie je bidt in actie komen.

    Ga en doe de werken van Jezus!

    01-02-2006 om 19:31 geschreven door Jezus leeft  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 05/02-11/02 2007
  • 20/03-26/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 30/01-05/02 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    GOD is machtig en houd van U
    Foto




    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • staat voor jasaja 61
  • media revival joy om gespreker rob de boer
  • armen zorg van revival joy
  • kindengeloof van msn groepen heel mooie

  • Een interessant adres?

    Foto

    groepen
  • GOD woord aan ons
  • schristenvrouwen
  • christiforum
  • Church-online
  • opwekking
  • interkerkelijk-pastor

  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ninneke44
    blog.seniorennet.be/ninneke
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • GODFOREVER group


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!