HTML> Mijn hobby foto's maken, teksten en gedichten schrijven
Mijn hobby foto's maken, teksten en gedichten schrijven

Image Hosted by ImageShack.us
04-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lee's Garden in Kuringen
 
Image Hosted by ImageShack.us
 
Het was een gezellig etentje bij de Chinees en de dagmenu viel best mee in prijs 16 euro zonder drank
Eerst de kippensoep, dan de loempia met groenten en zoetzure saus en dan de hoofdschotel bami goring...hm het was lekker en weer enkele grammetje bijgekomen haha!!!

>> Reageer (24)
28-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlof is weer voorbij. Fijn weekend gewenst.
Image Hosted by ImageShack.us
 
Keizer Karel had een hond;

 'k Leg je 't woord al in den mond:

Hoe heet Keizer Karel z'n hond?

 

>> Reageer (15)
22-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie zou er meer en vaker moeten zijn
Image Hosted by ImageShack.us

Vakantie is fijn, dat kan ik niet ontkennen! Vakantie moet er zijn, dat moet ik wel bekennen...Ik kijk er steeds naar uit, en dan is het nu zover. Alle stress, even weg. Wat fijn! Groetjes van Jasmijn.


>> Reageer (36)
19-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan De Haas Vibes Quartet in jazzclubthemood in hashotel.

"...met de vier van het ‘Modern Jazz Quartet’ - vibrafoon, piano, bas, drums - komen we toch toch al dicht in de buurt van het soort onverstoorbare samenhorigheid van deze vier, de vier van het ‘ Jan de Haas Vibes Quartet’. Hetzelfde maar zoveel jaren later vanzelfsprekend anders: het vinden van een mooi, delikaat evenwicht en vooral ook het zorgvuldig en aandachtig in stand houden daarvan. Zo verkiezen deze vier jazzspelers ‘doodgewone’, d.w.z. gewoon uitstekende jazzspelers te zijn die muziek maken voor ons en hun plezier. Sierlijke melodieën, ‘originals’ van Paduart, Larocca en Verderame , en twee al even zwierige standards: Coltrane’s ‘Naima’ en ‘I Love You’ van Cole Porter. Fraaie harmonieën, elegante ritmen.   Marc Van de Hoof jazzlegende.

Het was weer de moeite om er bij te zijn.

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (17)
15-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig was het optrede in de Sint-quitinuskathedraal op 12 februari.

Adembenemend intens. Sedert enkele jaren geldt de muziek van Luigi Boccherini als meesterlijke muziek uit de tijd van de Weense klassiek; als het ware de zuiderse, Italiaans-Spaanse tegenhangers van Haydn en Mozart. Barokorkest B' Rock werd in 2005 opgericht in Gent uit zin voor vernieuwing en verjonging in de wereld van de oude muziek. Barockorkest B' Rock doet regelmatig een beroep op toonaangevende gastdirigenten en soliste. Per seizoen speelt het orkest een 45-tal concerten in binnen en Buitenland. Ik vond het zeer prachtig. * De magie van Boccherini *

Image Hosted by ImageShack.us
Link naar het fotoalbum.
 

>> Reageer (23)
13-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geniet van het weekend. Groetjes
Image Hosted by ImageShack.us
 
Het ontstaan van Valentijnsdag Het meest bekende verhaal gaat over een Romeinse priester genaamd, Sint Valentijn ( Valentinus). Volgens de legende was Valentijn tevens arts. Hij verzorgde bejaarden en zieken en gaf mensen wijze raad. Ook zegende hij Christelijke huwelijken in. Dat laatste was echter een strafbaar feit in die tijd. Nadat hij zich ook nog had bekeerd tot het Christendom en alle gevangen Christenen vrij liet, vond keizer Claudius II het te ver gaan en liet hem onthoofden. Dit gebeurde op 14 februari 270. Valentijn liet een briefje achter voor de dochter van de gevangenbewaarder met wie hij bevriend was geworden. Hij ondertekende het briefje met “Van je Valentijn”. Gedurende de daaropvolgende eeuwen betekenden die woorden vriendschap. Later werd Sint Valentijn door de kerk heilig verklaard en werd 14 februari een feestdag. Tijdens de Middeleeuwen werden 14 februari en de avond er voor gevierd. De vruchtbaarheidsgod Cupido, afgebeeld als een mooie geblinddoekte gevleugelde jongen, voegde daar nog zijn activiteiten met pijl en boog aan toe. In de 20ste eeuw werden Valentijns wenskaarten en sentimentele versjes geïntroduceerd om de oude mythen nog wat te verfraaien.

>> Reageer (15)
10-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassingsfeestje voor een lieve dame, die altijd voor iedereen klaar staat.

 

Image Hosted by ImageShack.us
 
 

Lieve Chris,

 Eens heb je me ooit gezegd, die ballonnen allemaal in roos dat zou nu eens een wens zijn voor mijn 80 verjaardag Maar zoveel dat zal niet te doen zijn. Awel meiske je kent ons toch niet door en door

Vergeten ben ik dat niet hoor. En nu…..ine miene mos Hier heb je al je ballonnen in een tros en die ballonnen Laten je niet zomaar los, ze zijn nu nog dik en rond

Pffffffffffff…….nu liggen wij op de grond van het lachen en jou verbazend gezicht is de moeit waard.

Maar straks of morgen hang jij misschien wel in de Lucht met al die ballonnen en met jouw lichtgewicht.

Met deze ballonnen wouden wij je echt eens verrassen. En ze komen van Paula, Francine en Magda

Veel succes ermee en vliegen maar. Beter jij dan wij Hahaha!!!!!

 
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
Wil je nog wat grappige en mooie foto's bekijken dat kan als je door het album bladert.
 
 
 
http://www.mijnalbum.be/Diashow-PIFP7PBR" type="application/x-shockwave-flash" wmode="#000000" width="360"

>> Reageer (13)
07-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartelijk gefeliciteerd Noia met je tweede verjaardag.

Lieve poppemieke vandaag is het tijd voor een kleurige prinsessen kroon voor ons prinsesje

‘t Is tijd voor vrolijke kleuren voor slingers in alle kleuren, t Is tijd voor cadeautjes, liefst heel veel in feestelijk papier met hele grote strikken en vooral: veel plezier!

en met 2 kaarsjes op de taart omdat je vandaag verjaart!

Fijne verjaardag poppemieke

Van oma Magda.

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (27)
06-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn speciale roos.
Image Hosted by ImageShack.us
 

Mijn speciale roos.

Je bent een roos met een goede geur

Je bent een roos met een fantastische kleur

Je bent een roos voor mij iets zeer apart

Je bent een roos naar men hart

Je bent gewoon perfect als je maar altijd lacht.


>> Reageer (14)
03-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek aan een prachtige kunsttentoonstelling op maandag 26 januari 2015.
Image Hosted by ImageShack.us

Brafa is één van de toonaangevende Europese kunst- en antiekbeurzen waar alle kunstvoorwerpen te koop worden aangeboden. Topkwaliteit en authenticiteit zijn de vereisten. Brafa is een eclectische beurs met een zeer uitgebreide waaier aan specialiteiten gaande van de oudheid tot de 21ste eeuw: archeologie, Primitieve kunst, Oosterse kunst, zilverwerk, juwelen, oude munten, meubilair en objecten uit de Renaissance tot de 21ste eeuw, vintage, oude en moderne schilderijen, hedendaagse kunst, beeldhouwwerk, keramiek, porselein, tapijten, wandtapijten, tekeningen, stripverhalen, gravures, oude en moderne boeken, fotografie en autografen. Ik heb er heel wat moois gezien maar onbetaalbaar, echt voor grote kunstverzamelaars.

Blader eens door het fotoalbum dan zie je wat een kunstverzamelaar zoal koopt.
 
 
http://www.mijnalbum.be/Diashow-88IGP6YJ" type="application/x-shockwave-flash" wmode="#000000" width="360" height="269"> 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>> Reageer (22)
30-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aurelie bedankt dat jij er steeds voor mij bent.
Image Hosted by ImageShack.us
 

31 januari 19 jaren geleden kwam een wezentje haar liefde met ons delen.

Nu zoveel jaren en jaren later mag ze 19 kaarsjes met een wens uitblazen.

Maak er een mooie dag van, geniet er van en ik hoop dat je levenslijn nog lang duren mag met veel vreugde, een goede gezondheid en heel veel geluk in alles wat je doet.

 Gefeliciteerd lieve meid.

Oma Magda!!!!


>> Reageer (26)
28-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winteravond in Bokrijk uit onze tijd.
Image Hosted by ImageShack.us

Goede oude tijd

 Spoel de tijd terug, naar jaren geleden toen je nog klein was. Wij waren gelukkige kinderen. Vroeger was het namelijk allemaal zo fijn ...Wij vermaakte ons uren met het speelgoed dat wij toen der tijd hadden de jongens verkleedde zich als papa In zijn jas, met zijn hoed. Wij meisje speelde met poppen En gingen picknicken in het gras. Hier in Bokrijk komt de kermis Weer eens naar boven van toen ik kind was En wij waren al fier en gelukkig als we mochten gaan.

 Dus bekijk zeker deze foto’s eens

Ze roepen veel herinneringen op van onze kindertijd.

http://www.mijnalbum.be/html/widget/widget.swf?xmlurl=http%3A%2F%2Fwww.mijnalbum.be%2Findex.php%3Fm%3Dalbumview%26a%3D60%26key%3DZWKYQNTC"%26ga%3D0<object

 

 

 


>> Reageer (21)
24-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autosalon 2015

Het auto salon eens bezoeken was best gezellig, en wat een prachtexemplaren men daar ziet ongelooflijk. Het enige wat ik zou kunnen aankopen is die Mobielette aan 1200 euro, is toch ook mooi niet?

Image Hosted by ImageShack.us
Bezoek ook eens het autosalon en klik op volgende link.
 
 
 http://www.mijnalbum.be/Diashow-XY6VAEKZ" type="application/x-shockwave-flash" wmode="#000000" width="360" height="269">
 
 

>> Reageer (32)
21-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie foto!!!

 

Aan al diegene die deze foto bekijken zou ik eens willen vragen wat jullie

In de eerste plaatst is opgevallen?

En wat jullie in de tweede plaats hebben bekeken?

 Laat het mij weten aub……………………

Iedereen zal het zeker verkeerd hebben bekeken Haha!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

 Daarom zet ik hier onderaan een mooi gedichtje over die grijze muis op het koekje bovenaan.

Ik ben een kleine grijze muis wees toch niet bang voor mij want als ik u zie zitten met die borsten zo groot dan ren ik snel voorbij en laat de koekjes achter mij. ik wil nog lang niet dood. Dan eet ik nog liever droog brood.


>> Reageer (32)
18-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Infomarkt nieuw stadhuis Hasselt
Image Hosted by ImageShack.us

Je hebt het ongetwijfeld al vernomen: Hasselt plant de bouw van een nieuw stadhuis. Hoe het ‘Stadhuis 2018’ er zal uitzien?

In het museum Het Stadsmus opende zaterdag 10 januari een infomarkt waar je het kon ontdekken en waar we graag antwoorden kregen op onze vragen.

Het loonde zeker de moeite over diverse facetten van het nieuwe Hasseltse stadhuis. Je vernam op de infomarkt meer over het opzet, het ontwerp, de concrete bouwplannen, de kostprijs, de bereikbaarheid van de site, de duurzaamheid van het gebouw.

Het is een prachtige bouw natuurlijk maar het prijskaartje is ook niet mis natuurlijk, de belastingen zullen dan weer wel stijgen en de burger mag het prachtige gebouw afbetalen.


>> Reageer (29)
14-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit moet je echt eens horen hoe prachtig het klinkt.
Image Hosted by ImageShack.us
 
klik op volgende link en geniet ervan
 
https://www.youtube.com/embed/k6dTeQwf488
 

>> Reageer (35)
12-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zebra

 

Ziezo, de zebra loopt stil en alleen streepje voor streepje Als een leidraad door mijn leven heen.

Zijn zwart-witte vacht

Ziet helemaal blauw van de winterkou.

Ocharmen, die zebra heeft ook kou.

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (13)
08-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is nu eens een prachtig cadeau.
 
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
 
 

Ik heb een heel praktisch cadeau gehad onder de kerstboom.

Alhoewel ik tegen GSM ben en hem zelden gebruik.

In geval van nood is dat ding handig maar anders een ergernis.

Maar toch hartelijk bedankt

lieve Kerstman voor dit super exemplaar

ik zal hem nu regelmatig gebruiken.


>> Reageer (38)
05-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlof is weer voorbij.
Image Hosted by ImageShack.us
 
Mijn verlof is weer voorbij, het was heel gezellig om er feest te vieren en ook het weer was prima.
In het hotel hebben wij met meer dan 500 mensen van oud naar nieuw gevierd.
 
 
Meer foto's kan je inkijken van de uitstappen die wij hebben gemaakt door op volgen link te klikken.
 
http://www.mijnalbum.be/html/widget/widget.swf?xmlurl=http%3A%2F%2Fwww.mijnalbum.be%2Findex.php%3Fm%3Dalbumview%26a%3D60%26key%3DBZVSRQPN"%26ga%3D0

>> Reageer (18)
04-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo!!! Hier ben ik weer na een prachtig verlof.
Image Hosted by ImageShack.us

.


>> Reageer (0)


 

Image Hosted by ImageShack.us

Image and video hosting by TinyPic



Kennes Magda

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
 
Overleden 16 april 2013

Image Hosted by ImageShack.us

Mijn kleindochters Aurelie en Noia


Image Hosted by ImageShack.us






Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Noia
07/02/2013

Lieve dochter, schoonzoon en grote zus Aurelie

Geniet van Noia in jullie armen en gezinnetje.

Als boodschapper van liefde en geluk

Zal Noia heel veel harten verwarmen.


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Mijn fotoalbums Klik op de link.
 

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Awards vind je hier. 
 
Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Deze kaarsjes laat ik branden
voor alle zieke mensen
thuis of in het ziekenhuis.
voor veel beterschap,
het is geen pretje altijd
te liggen in een bed
als je zo veel dingen wil samen doen.
Het leven is dan wel eens stil.
Hoop dat voor deze mensen,
hun innerlijke wensen mogen uitkomen.
Jasmijn2

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

http://fotoalbum.seniorennet.be/Jasmijn2
Kunst en cultuur: Beeldhouwkunst

Brugge: IJssculpturen






Een boeket bloemen

Een boeket met bloemen,
dat is eens leuk.
Een boeket met bloemen,
dat is eens fijn
Maar het enige wat ik wil..
is bij jou zijn.


Image Hosted by ImageShack.us

Image and video hosting by TinyPic
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 


E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Het blog van Jodylio zal bijgewerkt na de drukke dagen
Blog als favoriet !




Tekstgrootte aanpassen?
Klik op + of -

BLOG ZOOM




Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!