De bezige bijen
Inhoud blog
  • Sinaai
  • Latemmeersen
  • Ooike
  • Waasmunster
  • Serskamp
  • Gentbrugse meersen
  • Sleidinge
  • St.-Denijs-Westrem
  • Kruishoutem
  • Vinderhoute

    Hoofdpunten blog freddy


    Mijn favorieten
  • freddy's hoekje
  • Dansclub St.-Paulus
  • guy wandelt
  • Konklijke Gentse Oratoriumvereniging
  • Vriendenkring Fortis



    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    De doendenkers
    18-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoals ieder jaar...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zondag was het weer zover : de Koninklijke Gentse Oratotiumvereniging presenteerde voor de 59e keer de Mattheuspassie. Kurt Bikkembergs dirigeerde het orkest Chapelle de Lorraine, het koor van de KGOV en het Jongerenkoor In  dulce Jubilo, Herk-de-Stad. Het was een vrij bevredigende uitvoering met hier en daar wat speciale effecten zoals ingelaste stilten en een heel traag en zacht gezongen Wenn ich einmal soll scheiden...Ook speciaal was de altpartij, die werd namelijk gezongen door een altus, dit was eventjes wennen vooral op het moment dat hij de rol vertolkt van Maria en het koor hem toezingt : o Schoonste onder alle vrouwen...

    18-03-2008, 18:33 geschreven door J en J

    Reageer (0)

    16-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nokere
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is het kasteel van Nokere. Volgende week vindt daar de fameuze Koerse plaats. Als je klikt op het kasteel, kom je terecht bij de andere foto's van de wandeltocht.

    16-03-2008, 09:16 geschreven door J en J

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kruishoutem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zacht lenteweer en slechts één wandeling in Oost-Vlaanderen : daardoor het grote succes van de wandeltocht vanuit Kruishoutem, ingericht door wandelclub A.T.B. Deinze. Het was ook een heel mooi parcours met nu en dan een aarzeling bij de pijltjes...zondag is er in dezelfde streek een tocht vanuit Waregem, de pijltjes waren al uitgezet en hadden bovendien dezelfde kleur! Je moest goed opletten alleen de pijltjes met A.T.B. erin te volgen. Bij het begin van de wandeling liep een heleboel mensen zo de verkeerde kant uit, de terugtocht leek wel een groepswandeling!
    Als lekkere afsluiter kreeg iedere wandelaar bij zijn terugkeer een bord met gebakken ei en brood. Smakelijk!

    16-03-2008, 00:22 geschreven door J en J

    Reageer (0)

    08-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend zonder wandelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Julien had vandaag de hele namiddag repetitie voor Verdi's Requiem en morgen is er de uitvoering van de Mattheuspassie te Hulst. Dus...eventjes een weekendje zonder wandelen, we proberen woensdag onze schade in te halen! Kantklossen en Pergamano krijgen nu de voorrang.

    08-03-2008, 18:42 geschreven door J en J

    Reageer (1)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is een kantwerkje waaraan nog wel menig uur werk is, maar ik vind het leuk van opzet en telkens er een motiefje klaar is, beleef je er genoegen aan.

    08-03-2008, 18:40 geschreven door J en J

    Reageer (0)

    02-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mere
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wandelclub De Kadees van Aalst richtten vandaag hun Pap-eterstocht in te Mere. Ondanks het kwakkelweer waagden we ons naar Mere en kozen er voor de 13 km. Het weer bleef droog en het was een heel mooi parcours in een licht glooiend landschap : een aangename wandeltocht. Door te klikken op de watermolen kom je bij de andere foto's terecht.

    02-03-2008, 17:50 geschreven door J en J

    Reageer (2)

    27-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeferdinge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Woensdag, 27 februari maakten we een prachtige wandeltocht vanuit Goeferdinge, ingericht door de Padstappers van Geraardsbergen. Een heel mooi parcours in een heerlijk golvend landschap en een goede organisatie. Er waren heel wat onverharde paden die dan ook steevast modderig en glibberig waren maar dit neem je er graag bij! Voor de overige foto's, klik op deze.

    27-02-2008, 23:58 geschreven door J en J

    Reageer (1)

    24-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meulebeke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wij waren nog nooit in Meulebeke geweest, daarom kozen we voor de 19 km die de gloednieuwe wandelclub Curieuzeneuze ingericht had. We hebben al mooiere wandeltochten gedaan en qua organisatie liep er hier en daar wel wat mank maar de organisatoren hadden hun best gedaan, het parcours had misschien wel té veel verharde wegen maar was heel landelijk en we hebben genoten van het mooie parkdomein Ter Borch, De Miere en de kapel van O.L. van Bijstand en...voor het wandelgenot, daar doen we het tenslotte voor...Een klik op de foto geeft de andere foto's weer.

    24-02-2008, 12:54 geschreven door J en J

    Reageer (1)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit zijn onze dansleraars Frank en Camilla in volle actie in een smaakvolle choreografie van " Rood " op de Valentijnoefenavond van de dansclub St.-Paulus te Gent.

    24-02-2008, 10:02 geschreven door J en J

    Reageer (0)

    20-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zottegem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eerder op de week was minder gunstig weer voorspeld  voor woensdag maar de weergoden waren ons goed gezind en de wandeltocht in Zottegem kreeg een zacht , droog en zonnig weertje. Wij kozen voor de 21 km maar het eerste deel was teleurstellend, we waren al ruim een uur aan het stappen en we zaten nog steeds tussen de huizen. Vanuit de rustplaats in Leeuwergem ging het naar en langs het kasteeldomein en dit was een hele mooie lus in het prachtige, glooiende landschap. Ook het derde deel van de wandeling, de terugtocht naar de startplaats, was de moeite waard. Voor de andere foto's, klik op de vijver.

    20-02-2008, 19:59 geschreven door J en J

    Reageer (0)

    18-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horebeke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zondag was er een mooie wandeltocht startende vanuit Maria-Horebeke en ingericht door wandelclub Gentbrugse Zwalmvrienden. Een prachtige streek, een goed uitgekozen parcours en schitterend droog weer, dit kon niet mis gaan. Deels verharde wegen en deels onverharde wegen, door de vorst en de daaropvolgende dooi heel glibberig geworden, brachten ons van Sint-Maria-Horebeke naar Zegelsem en Sint-Kornelis-Horebeke en zo terug naar de startplaats.

    18-02-2008, 11:03 geschreven door J en J

    Reageer (0)

    17-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elsegem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wandelclub Klavertje Vier organiseerde zaterdag een wandeltocht vertrekkende uit Elsegem. Koud maar zonnig weer en een heel mooi parcours, dit waren de ingrediënten van een aangename wandelnamiddag. We wandelden op deels verharde wegen, heel veel kerkwegeltjes en aarden paadjes die door de dooi dikwijls zeer modderig waren. En steeds de zon en de schitterend blauwe hemel. Voor een kleine foto-impressie,  klik op de bomen!

    17-02-2008, 09:05 geschreven door J en J

    Reageer (0)

    10-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroege lente
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bloeiende sierheesters, crocussen en sneeuwklokjes...heerlijk!

    10-02-2008, 23:41 geschreven door J en J

    Reageer (1)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronsele
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het schilderachtige kerkje van Ronsele omringd door rustende en zonnende wandelaars onder een staalblauwe hemel.

    10-02-2008, 23:39 geschreven door J en J

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomergem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Prachtig lenteweer op zondag, 10 februari , een mooi parcours van de 14 km en de zondagnamiddag kon niet meer stuk. De Reigerstappers hadden hun best gedaan maar de meer dan 2300 wandelaars die naar Zomergem waren afgezakt , zorgden ervoor dat er te weinig voorraad aan drank en beloofde bloempotjes voor de dames voor hande was.

    10-02-2008, 23:35 geschreven door J en J

    Reageer (0)

    02-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burcht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij een wandeling in de omgeving van Herzele mag dit plaatje niet ontbreken : de burcht in Herzele-centrum.

    02-02-2008, 19:56 geschreven door J en J

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restanten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ressegem was ooit een heerlijkheid geweest onder de heren van Ressegem. Deze vijver is het enige restant van de uitgestrekte oude omwallingen.

    02-02-2008, 19:53 geschreven door J en J

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ressegem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Dit is het interieur van het stemmige kerkje van Ressegem.

    02-02-2008, 19:51 geschreven door J en J

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herzele
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wandelclub land van Rhode richtte zaterdag,2 februari een wandeltocht in te Herzele. Het weer was schitterend droog en het parcours was heerlijk : heel veel kleine wegeltjes tussen de velden en in het bos. We deden slechts 14 km omdat we nogal laat vertrokken waren maar we vonden het een mooie tocht, heel landelijk en weinig beton.

    02-02-2008, 19:48 geschreven door J en J

    Reageer (1)

    28-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rust
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Natuurlijk wordt er nu en dan wel eventjes neergezeten om bijvoorbeeld na een vlugge jive of een pittige samba even op adem te komen...

    28-01-2008, 12:47 geschreven door J en J

    Reageer (0)

    Archief per maand
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 08-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 08-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 11-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 01-2012
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 09-2005
  • 08-2005

    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!