Inhoud blog
  • button
  • vakantie
  • parkieten beurs
  • geen zin
  • nieuwjaars drink
    Over mijzelf
    Ik ben jean paul, en gebruik soms ook wel de schuilnaam jompol.
    Ik ben een man en woon in Bilzen (belgie limburg) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/12/1949 en ben nu dus 74 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: parkieten kweken mijn vrouw bewonderen.
    50 en dan eens gek doen volgens anna mijn rots in de branding
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    otto
    blog.seniorennet.be/otto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    bojako
    blog.seniorennet.be/bojako
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be pierre 51
  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.bemartien-parkieten
  • Laatste commentaren
  • hier geweest (thea)
        op button
  • gevonden (jean paul)
        op lekkere prograi
  • wafel of taart (WIES)
        op lekkere prograi
  • wafels (wies)
        op Suikerwafels
  • jompol parkiet & Anna
    catharina kweker & bezige bij
    19-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gateau
    Klik op de afbeelding om de link te volgen morgen kerstfeestje voor ziekenzorg 2 gateau's voor gemaakt

    19-12-2005 om 14:22 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.parkieten beurs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen  vandaag is er weer een verkoop geweest van de limburgse parkieten federatie in houthalen
    er waren behoorlijk wat liefhebbers  met vogels  kopers wat minder al hoort u mij niet klagen deed 16 valkjes  2graspar 4 roodruggen en 4 catharina,s van de hand   

    18-12-2005 om 20:45 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.liam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen kleinzoon 5 jaar

    15-12-2005 om 14:48 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kyara
    Klik op de afbeelding om de link te volgen pastel van kleindochter  met liefde  gemaakt door anna

    15-12-2005 om 14:43 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vogel griep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen vanaf 15 december mogen er weer vogelbeurzen en tentoonstellingen in ons land gehouden worden wat in onze buurlanden niet verboden was 
    zondag 18 /12 is er reeds een beurs in houthalen l(limb) ingericht door de limburgse parkieten federatie van 8 tot 12  
    zelf zal ik aanwezig zijn met valkjes en catharina's  

    13-12-2005 om 21:59 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.miserabel voor 2 taarten
    miserabel
    onlangs plaatste ik het recept voor deze taart
    maar creme die er bij hoor kan zo niet lukken door fout in de samenstelling daarom volgt hier opnieuw het recept van de pudding

    1/4 l melk  4soeplepels suiker  1p vanillepudding koken en laten afkoelen
      1pakje boter zachtmaken (vorige keer vergeten )
    1 eierdooier ,1 p vanillesuiker, 110 gr bloemsuiker (1 tas) mengen
    als de pudding afgekoeld is mengen   (niet koud )
    taart doorsnijden en tussen doen op de taart bloemsuiker als afwerking
     zo zal het zeker lukken  

    12-12-2005 om 19:22 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.taart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen mooie taarten gebakken nu nog proeven  

    09-12-2005 om 16:45 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (10 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karel van Bockrijkprijs 2005
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    deze tentoonstelling gaat door  in het Dommelhof te Neerpelt
    deze tekening en ook vorige is van Vandebroek Rene  lid van Alkanna  uit Bilzen  zijn werkjes zijn blind tekenen  dat  wil zeggen niet naar het blad kijken alleen naar het model

    08-12-2005 om 20:45 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karel van Bockrijkprijs 2005
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    08-12-2005 om 20:34 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sandwichen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen vers uit de oven

    08-12-2005 om 10:15 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brood
    Klik op de afbeelding om de link te volgen vandaag was het bakdag  zie onze lekkere broden

    08-12-2005 om 10:07 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.creme catharina
    Klik op de afbeelding om de link te volgen catharina creme pop pas uitgevlogen

    06-12-2005 om 19:35 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.swift
    Klik op de afbeelding om de link te volgen mooi he

    06-12-2005 om 19:31 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.miserabel voor 2 taarten

     wat hebben we nodig
    420gr witte basterdsuiker   270 gr zelfrijzende bloem  6 eieren
    suiker met eieren tot een schuimige massa kloppen ( niet te snel opgeven moet luchtig zijn)
    bloem   zeven en gelijk tijdig met een houten lepel onderheffen ( niet roeren)
     de oven voorverwarmen op 180 gr  en 50 min bakken 

     creme voor tussen de taart
    1/4 l melk   4 lepels suiker 1pakje vanillesuiker
    koken en laten afkoelen
    1eidooier 1p vanillesuiker en 110 gr bloemsuiker mengen
    als de pudding is afgekoeld mengen we alles (let op pudding mag niet koud zijn )
     we snijden de  taart in 2 en doen de zeer lichte pudding er tussen boven op  de taart strooien we bloemsuiker als afwerking
         smakelijk

    05-12-2005 om 21:42 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijsttaart
    vandaag maken we een rijsttaart met weinig werk
    voor deze taart hebben we geen bodem nodig
    2 blikken roomrijst  4 eieren  eiwit apart kloppen
    4soeplepels zelfrijzendsebloem  7 soeplepels suiker
    een diepe plaat goed insmeren  en met paneermeel bestrooien (dit laatste om  goed los tekomen uit deplaat)  en vullen met  uw rijstmengsel
    50 min bakken op160 graden en klaar is kees eeuh rijsttaart
    SMAKELIJK 

    05-12-2005 om 21:12 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kyara
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    hier is anna bezig met een pastel te maken van kyara onze kleindochter

    30-11-2005 om 20:30 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lekkere prograi
    Prograi is een amandel taart of koek als u wilt met creme beurre
    WAt hebben we nodig
    7 eiwitten  300 gr fijne suiker   300 gr gemalen  bruine amandelen  goed ondereen roeren  verdelen over 3 taartplaten 30 min bakken op175graden
    voorzichtig uit de platen doen breekbaar
    creme beurre voor een koek
    2eieren +1eigeel  200 gr bloemsuiker dit zeer goed kloppen dan  plus minus 250 gr goei boter bij mengen tot stijf genoeg is
    U verdeeld de creme beurre tussen  op en rond de 3 taarten en werkt af met gesmolten chocolade
    Dit is koek die best 2dagen  rust   dan kan de creme beurre goed in trekken    Smakelijk
    PS  mag in de diepvries  eerst in porties snijden  5 a 10 min voortijd uithalen 

    volgende keer javanais 
    Anna 





    29-11-2005 om 20:28 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afwezig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    na een tijdje afwezig te zijn zeg ik maar HIER ZIJN WE TERUG

    29-11-2005 om 19:51 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suikerwafels
    Vandaag lekkere suikerwafels gebakken hmmm Hier het recept
    500 gr bloem 180cl melk 50gr verse gist  3 hele eieren + 1eigeel snuifje zout 1pakje vanillesuiker 270gr boter 200gr perlesuiker. Alles goed ondereen mengen de perle pas op het laatste toevoegen ongeveer 20min laten rusten .en dan maar bakken smakelijk

    19-11-2005 om 19:58 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    17-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onze kleinzoon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Liam bij de koeien hij is een dierenvriend tot en met  een pastel gemaakt door Anna

    17-11-2005 om 14:35 geschreven door jompolparkiet  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 27/02-05/03 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005

    Gastenboek
  • OP BEZOEK
  • toffe blog!
  • kom even op uw blogje een kijkje nemen
  • Vraagje
  • Goede avond !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.




    Welkom op mijn blog!

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    dinneken
    blog.seniorennet.be/dinneke
    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!