Laurins wereld
Inhoud blog
  • Kantklossen met Belgische dames
  • Nog maar eens proberen!
  • Perikelen vervolg
  • Inleiding: perikelen bij het maken van een blog!

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Foto

    bestaat uit o.a. kantklossen, zwemmen, skiën, familie. Maak er eens kennis mee.
    29-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kantklossen met Belgische dames
    Misschien denkt u: in Laurins_wereld is niets te beleven, want ze schrijft niet een maal. Maar daar vergist u zich toch in! Ik heb al eerder gemaild, dat ik in Nederland een weblog heb opgesteld. Daar kon ik veel gemakkelijker een foto invoegen dan op deze site. Dus kijkt u nog maar eens op www.laurinswereld.web-log.nl Maar mocht u daar geen zin in hebben, de titel van dit verhaal is Kantklossen met Belgische dames. Hoe dat zo komt? Vorige winter volgde ik samen met 2 Nederlandse kantklossters in Mechelen een cursus "Knipling", kantontwerpen op de computer. Rita Thienpondt gaf deze lessen en uiteraard waren er ook Belgische dames en zelfs Belgische heren die hier aan mee deden. Toen de kantklossters hoorden, dat wij een leuke workshop voor de boeg hadden, vroegen ze of wij wat we daar leerden niet aan hen wilden doorgeven. Ik woon niet zo ver van de Belgische grens af en beschik over een atelier. Na enig overleg besloten Ephrem en ik een dag te organiseren bij mij thuis. 13 Dames schreven op de workshop "Tafeldecoraties" in, waaronder onze andere Nederlandse medereizigster.
    Het werd een geweldige gezellige dag. Iedereen was heel actief bezig. Tussen de middag een lunch in de tuin, want het was prachtig weer. Aan het eind van de dag waren de dames al een eind op streek met hun kloswerk. Bijna iedereen had gekozen voor een deel van de tafeldecoratie. Die kon je nl. als broche gebruiken. Op de foto waar ik op sta is ook te zien, dat met enige aanpassing de kant als hoedje gebruikt kan worden! 
    Ze vonden het voor herhaling vatbaar. Ephrem en ik zijn nu bezig met een nieuwe workshop uit te werken, die we dan vermoedelijk in België zelf  gaan geven. We hebben er nu al zin in.





    29-11-2010, 17:21 geschreven door Granny

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Tags:kantklossen, workshop
    05-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog maar eens proberen!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Al heel lang heb ik niet meer geschreven in dit blog. Ik was eigenlijkeen beetje boos, omdat, wat ik ook probeerde, het me niet lukte om foto's toe te voegen. Tja, en toen kwam ik er achter, dat in Nederland ook een weblog maken mogelijk was. Dat ging veel simpeler en daar lukte het me wel om foto's in te voegen. Dus heb ik daar nu een weblog www.laurinswereld.web-log.nl Ja, weer Laurins wereld, want het blijft toch gewoon mijn wereld, waarover ik schrijf.
    Deze wereld is inmiddels uitgebreid met een kleinzoon Pepijn. Hij is een heerlijk manneke, dat lekker kan lachen. De afgelopen 4 weken heeft hij leren zitten, kruipen en staan. Eens kijken of het lukt van hem een foto bij te voegen samen met zijn papa, mijn zoon.
    Ze staan er fleurig op, want deze foto is van carnaval. Pepijns vader is lid van de raad van elf.

    05-04-2008, 21:51 geschreven door Granny

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Perikelen vervolg
    Het zal wel aan mij liggen, maar het lukt me nog steeds niet om foto's toe te voegen. Ook snap ik niet goed, hoe je aan de zijkant een foto in kan voegen of tekst.
    Wel is het mij gelukt om mijn favoriete websites aan een kant toe te voegen, hoera! Want op een aantal van deze sites kun je dus het een en ander lezen over mijn favoriete hobby kantklossen.

    Zolang ikmijn stukjes niet kan illustreren met foto's, blijft dit toch maar een saaie site. Want wie zit er nu te wachten op een heleboel tekst? Dan moet ik toch ontzettend leuk uit de hoek kunnen komen en of me dat lukt?
    Wie weet een volgende keer?

    06-12-2006, 13:07 geschreven door Granny

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inleiding: perikelen bij het maken van een blog!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Welkom op mijn Weblog. Ik moet nog uitzoeken, hoe het hier allemaal werkt. De eerste keer ging het al helemaal fout. Mooi een welkomsbericht getypt met ook nog een foto van mezelf erbij. Toegevoegd, zoals dat gevraagd wordt en dan snel kijken of alles goed terecht is gekomen op de weblog. Nou, nee dus!
    En hier werd toch echt gezegd, dat mijn inleiding goed was toegevoegd.
    Bij wijzigen bleek dan ook de hele tekst verdwenen!
    Een ding kan ik jullie al wel verklappen. Op deze weblog zul je, als het me lukt, veel vinden over mijn grote hobby kantklossen!
    Wat hier nu niet lukt, is een mooie foto van mezelf toevoegen waarop ik sta met een mooie gekloste sjaal en bijbehorend tasje.
    En een vraag hierover hoe je een foto moet invoegen wordt automatisch beantwoord. Dus daar heb je helemaal niets aan! Want dat staat al zo duidelijk bij de richtlijnen. Voor vanavond houd ik dus maar mee op. Strop voor jullie, die dit lezen, want nu missen jullie een fraaie foto, nietwaar?

    03-12-2006, 00:00 geschreven door Granny

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 29/11-05/12 2010
  • 31/03-06/04 2008
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Laurinswereld
  • De Waaier
  • Landelijke Organisatie Kant Kunst
  • Het creatieve Kantje


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!