Inhoud blog
  • 26 en 27 sept. 2015
  • 20/9/2015
  • 12 en 13 september 2015
  • 6/9/2015
  • 20 en 21 aug. 2015
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

    wielertoeristen
    startpagina over fietsen
    14-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nete en Gete
    Zaterdag 12/08/06

    Op het programma Nete en Gete met vertrek bij den Don.
    Ik heb de laatste dagen regelmatig het weerbericht in het oog gehouden en het zou vandaag geen weer zijn om buiten te komen .
    Maar we staan vertrekkensklaar en het weer is goed,het is zelfs warm.
    Dus wij met 18 man plus nog enkele buitenstaanders op pad .
    We doen het wat voorzichtig aan omdat de rit naar het Hageland gaat en de Jos een beetje moet opletten als er moet geklommen worden maar geen nood er zijn duwers genoeg.De lastigste helling is toch wel de Roeselberg,die ligt mij ook niet alles gaat vlot en we komen in Waanrode
    waar we zelfs op het terras kunnen zitten om ons drankje te nuttigen.
    Wanneer we teruggaan komen er toch wel donkere wolken opzetten en wanneer we in Assent zijn krijgen we dan toch wel de volle laag.We stoppen om ons regenjasje aan te trekken en er zijn er weer enkele die moeten doorrijden inplaats van te wachten en dan loopt het natuurlijk mis .Het duurt kilometers eer we min of meer terug bij elkaar zijn en dan zien we dat er nog een ontbreekt, er rijden 2 mensen terug terwijl wij verder rijden ,maar ik zou willen dat men leerde om samen te stoppen .
    Uiteindelijk verliezen we meer tijd dan wanneer iedereen gelijk stopt,maar ze leren het na al die jaren nog altijd niet.
    Die mensen halen ons nog in voor we in Houtvenne zijn en zo komen we toch nog bijna samen thuis . Ik hoop voor de volgende weken toch nog dat ze hun les zullen leren.
    Op onze teller staan 100 km.

    15/08/06 rijden we de halfoogstrit om 9 u.
    op 19/08 is er de sponsorrit bij de Krabber.

    Tot dan ,    groetjes      Louis.

    14-08-2006 om 23:05 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heusden-zolder
    Vandaag  5/08/06  gaat de rit naar Heusden-zolder,tenminste dat was de bedoeling,maar de Fons die ons normaal de weg wijst kon niet mee.
    Hij is ook de mentor van het jeugdwielrennen in onze streek en bij een van de oefenritten is hij gevallen en heeft een barst in zijn heup,dus ligt hij er gedurende lange tijd uit.Wij wensen hem een spoedig herstel.
    Dus moeten wij onze plan trekken. Wegens wegenwerken in Herselt moeten we langs Mie Maan naar Averbode ,vandaar naar Veerle,Vorst , Kwaadmechelen en het kanaal tot Beringen.Van hier gebruiken we het knooppunten systeem om in Heusden halt te houden.Normaal rijden we tot  Berkenbos maar we weten daar de stopplaats niet en dus wordt het Heusden zelf. We hebben onderweg ook al een lekke band gehad van de Witte. De terugweg vangen we aan over Koersel en zo naar Beringen, normaal moeten we terug de rechterkant van het kanaal op maar we schieten voorbij en nemen de linkerkant .Daar we langs deze kant niet rechtdoor kunnen moeten we een omweg maken om terug aan de andere kant te komen.Nu volgen we dezelfde weg terug tot Vorst waar we afslaan naar Eindhout ,om dan huiswaarts te rijden over Tongerlo. we noteren ook nog een lekke band van die andere Witte, die beroepsrenner geweest is en bijgevolg zelf geen band kan herstellen zodat het wel langer duurt dan gewoonlijk. Maar enfin ,we raken wel thuis en wanneer we Itegem naderen is de weg nat van een hevige regenbui  die gelukkig voor, ons net op tijd is gestopt.
    115 km. hebben we op de teller en dat is voldoende.

    Volgende week rijden we Nete en Gete   over 90 km.
    en met halfoogst op het Zonderschot  70 km.  vertrek om 9 u.


    Tot dan ,  groetjes.

                                                 Louis.

    06-08-2006 om 22:27 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Millen
    Vandaag 29/07/06 gaan we maar ineens van start met de rit naar Millen ,want vorige week zijn we niet naar Zaventem gereden wegens een onweer op de middag.
    Dus nu naar Millen ergens tussen Tongeren en Maastricht over 185 km.
    Deze rit werd uitgestippeld door Jos Bosmans .Om 8 u. staan we klaar met 18 man plus onze vaste chauffeur,de Jokke.
    Het is nog niet zo heel warm en het is een beetje mistig en dus aangenaam om te rijden.
    We zijn nog maar amper vertrokken of Guy Heylen heeft al een lekke band, het is vlug verholpen want we hebben goeie mekaniekers.
    We gaan nu over Herselt ,Averbode en Schaffen verder de Limburg in, richting Millen.Af en toe is er wel een hellinkje waar het al een beetje zweten is maar het is te doen.Rond 11.30 u. komen we dan in Millen aan en in de cafetaria van het zwembad stoppen we om onze bokes op te eten.
    Wanneer we de rekening gaan betalen ondervinden we dat die mensen niet gewoon zijn om zo'n groep binnen te krijgen. Ze moeten wel twee keer terug rekenen eer we kunnen vertrekken.
    Rond 12.15 u. vertrekken we terug huiswaarts.Vanaf nu gaat het eerste stuk lichtjes bergaf zodat het wat makkelijker is.In het heenrijden is er goed gereden zodat er niemand in problemen kwam.Maar nu is het toch wat moeilijker om sommige mensen in te tomen en wanneer we dichter bij huis komen moet ik mij toch efkes kwaad maken ,we zijn afgesproken om ons aan een bepaalde maximum snelheid te houden en wie dat niet kan die moet er maar uit.
    We noteren op de terugweg  nog een lekke band van Patrick Vertommen maar ook dat is rap verholpen. we komen aan rond 16.30 u. en  krijgen nog een etentje aangeboden door de Jos ,wat in dank aanvaard wordt.

    Volgende week rijden we naar Heusden-Zolder over ongeveer 120 km.



    Tot dan,        Louis.
     

    30-07-2006 om 22:23 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Millen
    Zaterdag 29/07/06  Ik begin vandaag maar ineens met de rit naar Millen want vorige week is er niet naar Zaventem gereden, door een hevig onweer op de middag.
    Dus vandaag gaat het naar Millen,ergens tussen Tongeren en Maastricht over een afstand van 185 km.
    Deze rit is uitgestippeld door Jos Bosmans en we staan aan de start om 8 u.'s morgens met 18, plus onze vaste chauffeur, de Jokke.
    De temperatuur is vrij goed ,nog niet te warm en een beetje mistig ,dus ideaal om te fietsen.
    We zijn nog maar pas gestart als na een km. Guy Heylen al een lekke band heeft ,dus een goed begin.
    We nemen dan maar een tweede start en we gaan over Hulshout en Herselt naar Averbode en Schaffen en zo sukkelen we verder richting Millen waar we om 11.30 aankomen en op dit moment komt de zon er al een beetje door.We stoppen aan het zwembad waar we onze bokes opeten.
    Wanneer we onze rekening vragen moeten we vaststellen dat ze daar niet gewoon zijn van grote groepen te hebben ,ze moeten wel twee keer opnieuw tellen eer alles in orde is en we om 12/15 u.
    naar huis vertrekken. We zullen ongeveer dezelfde weg terug nemen als in het oprijden ,alleen gaat het nu langzaam in dalende lijn .In het oprijden is er voorzichtig gereden en de snelheid goed onder kontrole gehouden maar op de terugweg lijkt het weer wat moeilijker om sommige mensen in te tomen .En wanneer we al dicht bij huis komen moet ik mij toch wel eens kwaad maken,wie zich niet aan de afgesproken snelheid kan houden moet er maar uit .
    We noteren nog een lekke band van Patrick Vertommen.
    Omstreeks half vijf komen we aan en worden nog een etentje aangeboden door de Jos,wat in dank aanvaard wordt.

    Volgende week zaterdag rijden we naar Heusden-Zolder ongeveer 120 km.


    Tot dan  Louis.

    30-07-2006 om 21:22 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neterit
    Vandaag 21/07/06  waren wij van zins om de neterit te rijden,maar na het bekijken van het parcours hebben we toch maar besloten om de korte rit van de Memorial Boeckaerts te rijden.
    Met  7 mensen beginnen we er aan om even na 9 u. want den Herman moet nog even de fiets van de Paul bijstellen . In de morgen is het nog goed fietsen ,niet te warm en de rit valt toch wel mee .Het is niet te lastig en er wordt rustig gereden wat wel aan te raden is met deze temperaturen van de laatste weken. In Baal hebben we een klein hellinkje, De Balenberg, maar dat is ook de enige vandaag.
    We noteren nog een lekke band van de Guy,en hij wil hem ook zelf herstellen hetgeen hem nog lukt ook,proficiat.
    We hebben 60 km.en dat is voor vandaag genoeg ,morgen komen er nog wanneer we naar Zaventem rijden.
    Zaterdag 29/07 rijden we naar Millen een rit van de Jos over 180 km.
    en we vertrekken om 8 u.
    Na de rit worden we getrakteerd op een etentje


    Tot dan               Louis.
     

    21-07-2006 om 15:43 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwmoer
    Vandaag 15/07/06

    We rijden naar Nieuwmoer en de rit werd uitgezocht door den Herman.
    Het is prima weer en we zijn met 25 mensen en om even over 13 u. gann we van start richting Broechem 's Gravenwezel ,St.Job en Kalmthout om zo de richting van Nieuwmoer in te slaan .Dit is een klein dorpje dat wel heel dicht tegen Nederland aanleunt .Er wordt een terras gevonden om onze dorst te lessen met deze hitte.De terugweg gaat naar Wuustwezel en Brecht om zo naar Zoersel te fietsen maar hier vergissen we ons even van weg en moeten we een alternatief vinden om toch nog in de goede richting te gaan, hetgeen ons toch lukt .We komen toch in zoersel en langs Pulle en Grobbendonk gaat het naar Itegem. 
    Deze rit was er een met meer langere rechte stukken dan gewoonlijk, maar dat mag ook wel eens het was een fijne rit.
    Thuis hebben we toch 115 km.afgelegd .
    Op vrijdag 21/07 rijden we de memorial Boeckaerts om 9 u.over 65 km.
    Op zaterdag 22/07 rijden we naar Zaventem over ongeveer 95 km.

    Tot dan,       Louis
     

    20-07-2006 om 18:42 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.asselbergsrit
    Zondag 9/07/06 

    Vandaag zouden we de Asselbergsrit rijden,ik ben enkele minuutjes te laat en de vogels zijn al gevlogen.
    Ik besluit om maar naar Berlaar te rijden en ik kom ze daar toch wel tegen .We zijn maar met vier en we denken de juiste pijl gevonden te hebben en vertrekken tot we na een lange tijd in de mot krijgen dat we de verkeerde richting uitgaan maar we blijven hem maar volgen en de controle is in Grobbendonk.Van daar gaan we terug naar huis en daar zitten we niks mee in na die toch wel lange rit van gisteren naar Oteppe.
    Thuis hebben we toch 50 km op de teller.

    Volgende zaterdag 15/07/06 rijden we naar Nieuwmoer,een rit die door
    den Herman is uitgezocht en na de rit worden we onthaald op boterhammen.

    Tot dan.

                     Saluukes  Louis.

    12-07-2006 om 23:51 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oteppe
    Zaterdag  8/07/06

    Vandaag gaat de rit naar Oteppe in de buurt van Hannuit.Dit is een jaarlijkse rit die wij vroeger zijn begonnen met Louis Dierckx ,die ondertussen al is overleden.Wij willen deze rit wel in stand houden,al rijden wij nu niet meer naar de camping. Vroeger stonden er verschillende kennissen die ons steeds zeer goed hebben ontvangen,dat is spijtig genoeg verleden tijd.
    Om 8 u.staan we klaar om te vertrekken en we zijn helaas maar met 15 plus onze volgwagen.
    Na nog een 5 tal minuten gewacht te hebben vertrekken we toch maar .
    Wij rijden naar Begijnendijk, Betekom, Lubbeek en Hoegaerden Het waals gedeelte binnen
    om langs Wasseige Oteppe te bereiken.Daar stoppen we aan de visvijver om onze bookes op te eten. Na een klein half uurtje starten we weer om dan langs Zoutleeuw,Halen,en Zelem nog een stopplaats te nemen aan het vliegplein van Schaffen.Hier komen er nog 2 toeristen bij om mee terug te rijden en onderweg pikken we er nog een derde op die verrast was dat we al zover gevorderd waren .Om ongeveer 16 u. arriveren we in Itegem met op onze teller 180 km.
    En we hebben dorst.

    Volgende zaterdag rijden we naar Nieuwmoer en dat zal ongeveer 110 km.zijn.('tkan ook meer zijn).



                     Saluukes   Louis.

    08-07-2006 om 22:50 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kovera
    Zondag    2/07/06
    De Rit van Kovera staat vandaag op het programma en we zijn met 7 man om de rit aan te vatten.
    We zijn speciaal om 7.30u vertrokken om de 100 km. te gaan doen en nu is het ook nog aangenaam om te rijden.
    We schrijven ons in en starten. Ik moet zeggen dat de rit zelf wel goed is maar niet goed afgepijld
    omdat de verf die zij gebruikt hebben te donker is,bijgevolg moeten de eersten zeer goed opletten om niet verkeerd te rijden.
    Aan de kontrole zitten ze met de handen in het haar,er was hun meer koeling beloofd maar die was er niet.
    Met zo'n weer wil iedereen zo rap mogelijk drinken en dan nog fris en dat gaat niet zonder de nodige koeling.
    met wat geduld komt het toch nog in orde en kunnen we verder.
    Bij aankomst krijgen we nog een badhanddoek. Thuis staan er 115 km. op de teller en we zijn kontent.

    Volgende week zaterdag rijden we naar Oteppe , een rit over ongeveer 185 km.
    we starten om 8 u.


                                                                        Groetjes, Louis.

    03-07-2006 om 23:35 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Itegemse pijl
    Vandaag  1/07/06   is de Itegemse pijl.

    Met 23 deelnemers gaan we om 13 u van start om de 85 km.van Itegemse pijl af te haspelen.
    Het is redelijk warm en er staat een licht briesje .
    het begin is langs Hulshout , Herselt ,Testelt en Scherpenheuvel en zo verder het Hageland in.
    Aan de kontrole in Schoonderbuuken gaan we voorbij en stoppen in Rillaar om een beetje frisse drank op te doen. Wanneer we verder rijden is de cafebazin blij dat het rumoer voorbij is want het ging er van sommige mannen nogal rumoerig aan toe ,waarschijnlijk de warmte hé.
    Na de stop gaan we de Houwaert op en daarna moeten we het rot nog op .waarna we nog even over de Berg van Wezemaal en dan hebben we het ergste gehad en zakken we af naar huis ,blij dat we er vanaf zijn



                                             Groetjes Louis.
    . 

    03-07-2006 om 00:00 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rondje Ranst
    Vandaag rijden we Rondje Ranst . Het is zondag 25/06/06.

    We vertrekken zoals gewoonlijk om 9 u. en we zijn weerll maar met ons vieren. Het is toch moeilijk om op zondag de mensen te mottiveren maar vandaag zal het ook wel aan het kampioenschap van Belgie liggen want er zijn er een deel met de trein vertrokken naar Antwerpen en die zullen we vandaag wel niet meer terug zien.
    We pikken ons ritje op aan de Langendijk en gaan er vandoor richting Ranst.Lang voor we in Ranst zijn halen we nog een vrouwelijke toeriste in die met ons de tocht gaat verder zetten en die kan het tempo goed aan.We stoppen niet in Ranst en gaan verder naar huis toe het ritje valt wel mee.Als we in Lier passeren verlaat onze vrouwelijke collega ons en moeten we de rest alleen doen, wat voor ons geen probleem is natuurlijk.
    Op de teller staan 70 km.

    Volgende zaterdag is het bij ons de Itegemse pijl .Tot dan.


                        Groetjes ,Louis.
     

    01-07-2006 om 12:21 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In 't Ven Classic
    Zaterdag 24/06/06      We rijden vandaag de In 't Ven classic.
    De eerste paar km. zijn nogal moeilijk wegens wegenwerken en daarom besluiten we wat verder  de rit op te pikken om gemakkelijker te kunnen rijden.De rit gaat richting Kasterlee waar we nogal wat in omgeving blijven rondrijden om daarna verder door te rijden naar Oosthoven ( oud Turnhout) waar het keerpunt zich bevind.Tot hiertoe is het een aangename rit geweest .We rijden de kontrole maar voorbij en stoppen in een biljartlokaal dat ik ken.Van hier gaat het dan weer naar huis ,maar het vertrek verloopt niet zo vlot. Op de ring zijn werken aan de gang en de bewegwijzering is niet zo duidelijk zodat we wat moeten zoeken voor we de goede weg gevonden hebben. Het weer vandaag is prima om te fietsen en we gaan dan ook goed vooruit.Er zijn vandaag wel twee bandbreuken geweest maar voor de rest verloopt onze rit prima en als we thuis zijn hebben we 115 km.gereden.
    Er is een lid dat een werkongeval heeft gehad en die we een paar weken zullen moeten missen.We wensen hem dan ook een spoedig herstel.


             Sportieve groetjes,    Louis

    25-06-2006 om 23:30 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goorse Gordel
    Zondag 18/06/06    Vandaag de Goorse Gordel
    Wij zijn maar met zijn vieren vandaag maar dat neemt niet weg dat wij er zin in hebben.Deze rit vertrekt in de Heistse Hoek en wij nemen de 60 km. Er zijn reeds veel deelnemers onderweg en in het begin is het wat uitkijken voor mensen met kinderen die zich op onze route bevinden.Wanneer we de splitsing gehad hebben is het al veel beter.
    Het is een mooi ritje dat best te doen is met een kleine groep.
    wanneer we in de hal aankomen is er nog steeds veel volk en de deelnemers blijven maar toekomen.We krijgen nog een aandenken mee en van de gratis tombola een stel ping pong paletten.
    Als we thuis komen staan er 75 km. op onze teller en dat is genoeg.


               Nog de groetjes , Louis.

    25-06-2006 om 22:54 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronde van Herenthout
    Zaterdag  17/06/06      Vandaag staat de Ronde van Herenthout op het programma.
    Deze ronde heeft zijn start in Herenthout ,maar omdat hij door Itegem komt pikken wij hier de draad op. Het gaat over Hulshout ,Booischot en Begijnendijk naar het Hageland.
    We hebben een prachtig weertje en zo'n 25 deelnemers .Wanneer we Aarschot passeren begint het zwaardere werk ,het is nu helling op en af tot we in Tielt-Winge de kontrole naderen .we zoeken ons een andere stopplaats om ons van een frisdrank te voorzien.
    we hebben vandaag zowaar een italiaan in ons peloton,maar het is geen echte vedette hoor. In ons tweede deel hebben we nog een lekke band maar dat kan de pret niet drukken en we zakken af naar Itegem.
    Wanneer we aankomen staan er bijna 110 km. op de teller. Het is braderij en we gaan het brandwondencentrum nog wat steunen bij den Dre,ge weet wel die van verleden week.


                                      Nog de groetjes,  Louis. 

    25-06-2006 om 15:59 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    14-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gent
    Op zaterdag 10/6 rijden we onze jaarlijkse rit naar Gent .
    Dit jaar rijden we wel tot in het UZ van Gent om daar het brandwondencentrum te gaan bezoeken .Een dorpsgenoot Andre Scheers heeft daar een aparte plaats ingericht die als doel heeft de ouders van verbrande kinderen zo goed mogelijk op te vangen en dicht bij hun kinderen te houden .Dit geheel wordt betaald met de opbrengst van enkele eetdagen die hij in Itegem meermaals inricht.
    En nu de rit : Om 7.30 u starten we met 22 leden in een prachtig weertje.
    De weg werd uitgestippeld door de Guy en we hebben ook een volgwagen mee die bestuurd wordt door de Ludo .We vertrekken richting Mechelen over Hombeek ,Londerzeel,Buggenhout,Baasrode naar Dendermonde waar we een eerste stop hebben om iets fris te drinken en iets te eten.
    Na 20 min.gaan we verder richting Schellebelle en Wetteren naar Gent ,waar we rond 11.30u aankomen.
    We mogen onze fietsen mee naar binnen nemen in een aparte plaats .
    en we worden goed ontvangen met een drankje en een hapje.
    Daarna krijgen we een kleine rondleiding door het bandwondencentrum
    waarna we in de refter een middagmaal nuttigen,aangeboden door den Dre,waarvoor onze beste dank.
    Om 1.30u rijden we langs dezelfde terug tot Lippelo waar we links gaan naar Liezele en Puurs waar we nog een korte stop houden.
    De rit gaat verder naar Ruisbroek ,Boom, Terhagen en Duffel tot Itegem
    waar we arriveren rond half zes en ons vochtverlies weer op peil brengen.          

                         Tot volgende keer
                          Groetjes,    Louis.

    14-06-2006 om 21:23 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Itegem - Lubbeek
    Op zaterdag 3/6 Is er de rit van Itegem naar Lubbeek en terug over een afstand van 100 km.
    Dit is een rit die vertrekt in ons lokaal.Wij hebben een prachtig weer vandaag en we zijn wel met zijn 25 . Ik moet zeggen dat het geen al te gemakkelijk ritje is maar het is wel een mooie omloop.
    Wij vertrekken richting Heist en en stevenen af op het Hageland .
    Na ongeveer 50 km. is er een stop in Lubbeek en een welgekome rustpauze om een verfrissing te nemen.
    Daarna gaan we weer op stap voor de overige 50 km.en na nog wat hellingen in en rond Linden komen we weer bij de Krabber aan , de rit is weer goed verlopen dus iedereen kontent.


                 Groetjes,  Louis

    13-06-2006 om 22:45 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hagelandrit
    OP 20/5  Is er de Hagelandrit vanuit Heulje en wegens ziekte ben ik er weer niet bij ,dus kan ik er niets over vertellen.
    Ook op zondag 21/5 ben ik er niet bij,sorry.

    Op donderdag 25/5 vertrekken we met 12 personen naar de Moezel.
    We hebben 6 kamers besproken in hotel Bottler in Veldenz,een klein dorpje op zo'n 8 km. van Bernkastel .
    De bedoeling was wel om te gaan fietsen maar we hebben de hele heenreis regen gehad en onze motivatie stond wel op een klein pitje.Toen we bijna ginder waren was de weg er bijna droog en we besloten om toch nog maar een ritje te maken .We reden tot een flink voorbij Bernkastel langs de Moezel en kwamen langs de andere kant terug zodat wij toch nog meer dan 50 km. haalden.
    'savonds na het eten gaan we nog iets drinken in het dorp.
    Op vrijdagvoormiddag ziet het er nog grijs en donker uit maar we besluiten toch om te vertrekken.
    We zakken af naar Lieser en nemen daar de oude spoorweg, de Maare Mosel Radweg.
    Wanneer we even weg zijn begint het stilaan te druppen ,eerst heel fijn en naarmate we hoger kwamen begon het harder te regenen en toen we ongeveer 35 km.hadden besloten we terug te keren omdat we ondertussen flink nat waren en koud hadden.
    Toen we terug waren was het HEERLIJK onder de douche.
    Na het avondeten gaan we wijn proeven en daarna begeven we ons naar het dorpsfeest met alle gevolgen vandien.
    De volgende morgen zijn de gevolgen van het stappen flink te zien en de meesten zien er niet fit uit
    dus,wordt er nog niet gereden om niet nog meer ongevallen te hebben.
    In de namiddag zijn er enkelen die er zich toch aan wagen maar ik besluit wijselijk om met de vrouwtjes en met de auto naar Trier te rijden .
    Op zondag na het ontbijt pakken we rustig onze spullen in en rijden huiswaarts.
    Iedereen was tevreden over ons weekend en dat is wat telt !

                                                                                Beste groetjes 
     Louis
     

    05-06-2006 om 23:01 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overijse
    Op 13/6  rijden we onze rit naar Overijse ,wegens omstandigheden kan ik er spijtig genoeg niet bij zijn .
    Er is wel afgesproken om eens een andere weg te gebruiken dan gewoonlijk en dat gebeurt dan ook.
    Den Herman die vroeg moet thuis zijn voor een feest besluit om alleen al terug te rijden ,maar onderweg vergist hij zich van weg en zo gebeurt het dat hij pas thuis komt wanneer de anderen al op het terras genieten van fris drankje.


    Op  14/6  rijden we de ronde van Hallaar een rit van alweer bij Den Don , maar op zondag zijn we nooit met velen. Spijtig maar ik kan er niets aan doen en ik weet ook niet waarom ze niet uit hun bed komen.


                                                                                        Toch de groetjes   Louis
      

    05-06-2006 om 22:00 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omloop van 't Soete
    Op 6/5 Trekken wij op weg om de omloop van 't Soete te rijden . Dit is een rit met een kontrole in ons lokaal bij de krabber over een afstand van 115 km.
    Het weer is prima en we trekken met een flinke groep op pad richting Borsbeek. Het eerste gedeelte is wel veel bochtenwerk maar het is toch nog te doen.
    Na Borsbeek en wanneer wij uit Boechout weg zijn begint de rit wel beter te worden en zijn de leden toch wel kontent.


    Op 7/6 is er de rit Bij Den Don en die valt weeral in het water.


                                                                   Sportieve groetjes Louis.

    05-06-2006 om 21:46 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagrit
    Zaterdag 29/4
     Vandaag staat de Itegemse pijl op het programma.
    Normaal zouden we vandaag naar Gent fietsen maar wegens onvoorziene omstandig heden kon de rit niet doorgaan en wij dus op weg voor de Itegemse pijl.Dit is een klassieke rit door het Hageland over een afstand van 85 km.Met 24 vertrekken we onder een betrokken hemel en weldra krijgen we de eerste druppels over ons heen maar gelukkig is het vlug over en we rijden altijd op het randje van een regenwolk .We komen droog thuis en genieten van een drankje als de regen naar beneden plenst.


    Maandag 30/4

    Vandaag rijden nog maar eens naar het Hageland Wij volgen de afgepijlde Molenberg rit vanuit Berlaar over een afstand van 65 km.
    We zijn maar met drie want er zijn anderen die waren afgesproken om naar denderleeuw te rijden voor de Ronde van Vlaanderen.


    Tot volgende rit 

                                                              Groetjes Louis

    01-05-2006 om 23:20 geschreven door louis

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 01/12-07/12 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 14/10-20/10 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 12/11-18/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 11/12-17/12 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!