TELEFOON:

Secretariaat: 051 40 35 67
Kinderopvang: 051 40 01 98

Fotoalbum
  • Bosklassen 2012
  • Zeeklassen 2011
  • eerste leerjaar
  • grootoudersfeest
  • het eurosintfestival
  • grootouders in het vierde leerjaar
  • Stadsklas dag 1
  • Stadsklas dag 2
  • Stadsklas dag 3
  • Schoolreis lager 2013: Technopolis + De Nekker
    FILMPJES
  • Dokter Langbaard deel 1
  • Dokter Langbaard deel 2
  • Een wandeling door de school
  • Eurosintfestival deel 1
  • Eurosintfestival deel 2
  • Eurosintfestival deel 3
  • Vredeslied 3de en 4de leerjaar 1
  • Vredeslied 3de en 4de leerjaar 2
  • Move tegen pesten 2013
  • Kunstproject op school - mei 2012
    NOG FILMPJES
  • 2de leerjaar versje om te rappen
  • Stadsklaslied 4de leerjaar
  • Zoeken met Google


    Nieuw internationaal project: Strips in @ction
    Foto

    KALENDER

    vakantie

    De juffen van de kleutertjes

    Foto

    Juf Ilse
    eerste kleuter

    Foto

    Juf Sonja
    tweede kleuter
    turnjuf

    Foto

    Juf Yenka
    derde kleuter

    Foto

    Juffrouw Katrien
    zorgcoördinator kleuter

    Foto

    Juf Joke
    ambulante leerkracht

    Foto

    Juf Sylvie
    kinderverzorgster

    Foto

    Mevrouw Els
    secretariaat

    Ereburger van de school

    Foto

    Juf Christine

    Foto

    Juf Jocelyne

    MARIALOOPSCHOOL
    Het leven op school (gemaakt voor onze ouders en grootouders)
    CONTACT: Telefoon secretariaat: 051 40 35 67 Telefoon kinderopvang: 051 40 01 98 Gsm kinderverzorgster Els: 0479 78 22 10
    06-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guillaume L
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik ben Guillaume Luyckx. Mijn hobby's zijn voetballen en fietsen. Mijn huisdier is een hond en heet Luna. Mijn lievelingseten is appelmoes. Ik heb ook een kwat. Het vierde leerjaar is heel tof, we mogen soms een filmpje bekijken.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, ik ben Eline Huys en woon in de Vossekotstraat. Ik heb3 zussen en zit in het vierde leerjaar. Mijn hobby's zijn paardrijden, zwemmen en tennis. Ik doe graag aan sport.Ik ben 9 jaar . Mijn zussen zijn 7,10,en 11 jaar. Ik heb veel dieren : poezen, hond, vissen, kippen, konijnen, pony en een hamster. Ik heb 2 juffen, alle 2 even lief. Ze hebben een hamster.

    groeten

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guillaume V
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben Guillaume Vanoutrive. Ik zit in het vierde leejraar. Ik heb 2 broers en mijn hobby is judo en tennis. Ik woon in de Plelingstraat op een appartement en in de Bonestraat in een huis met een grote tuin. Dat is er heel leuk aan.De klas is heel mooi en we hebben al veel geddan in de klas. Soms is het grappig. Er hangen blokken boven ons.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leander
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo ik ben Leander Vanthournout. Ik zit in het vierde leerjaar. Ik ben 9 jaar en op 7 januari wordt ik 10 jaar. Mijn hobby's zijn met de kwad rijden, zwemmen, enz. Ik heb nog een zus, ze is 13 jaar en zit in het tweede middelbaar. Ik hou veel van dieren. Ik vind het heel leuk in de klas want je kan veel dingen doen als je tijd over hebt. ( tussendoortjes )

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, ik ben Levi. Ik zit in het vierde leerjaar. Ik heb 1 broer die 12 jaar is. Hij zit in het eerste middelbaar. Ik vind het hier heeeeeeel tof. Ik ben 9 jaar en woon in Marialoop. Het is hier heel mooi en ik heb veel vrienden.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elisa
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, ik ben Elisa Goethals. Ik woon in de vijfstraat in Meulebeke. Mijn hobby's zijn dansen, zwemmen, knutselen en kleuren. Ik heb 1 zus Larissa en ze gaat naar school in Tielt. Wij zijn op vakantie geweest en het was niet zo warm.24°. En 's avonds hebben we een trui moeten aandoen. Ik heb veel in het zwembad gezeten en het water was koud.
    Groeten Elisa

    05-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kjillsea
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, ik ben Kjillsea en zit in het vierde leerjaar in een heel toffe klas. Ik heb 2 zussen , ze zijn 24 en 26 jaar. Mijn zus van 24 heeft al een baby Matteo. Ik heb 2 honden en 2 geiten. Ik krijg een paard en heb ook nog 10 poesjes en een hamster. Het is heel mooi in de klas en heb 2 toffe juffen.
    Daaag Kjillsea

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iris
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, ik ben Iris. Ik zit in het vierde leerjaar. Ik heb 1 broer in het zesde leerjaar. Ik woon in Marialoop. Ik heb leuke vrienden en vriendinnen de leukste juffen, juf Eva en juf Evy.
    Daaaaaaaag Iris

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lemmy
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, ik ben Lemmy. Mijn hobby is voetbal. Ik woon in de oude tieltstraat in Meulebeke. Mijn lievelingseten is spaghetti en mijn lievelingsdrinken is water en kinderchampagne. Ik heb 2 broers Demy en Senne. Ik vind het dier een mooie en een leuke klas.
    groetjes van Lemmy

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thijs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, ik ben Thijs en mijn hobby is fietsen. Ik heb 1 zus en ze heet Dorien. Ik woon in de schietpoelstraat. Ik zit in het vierde leerjaar. Ik zit al 2 jaar op deze school.
    Daaaaaaaaag

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lore
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, ik ben Lore. Ik zit in het vierde leerjaar. Mijn hobby's is paardrijden.Ik woon in de Tieltstraat in Meulebeke. Mijn huisdieren zijn 2 konijnen, 1 poes, 2 vissen en een hamster.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emily
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, ik ben Emily en zit in het vierde leerjaar. Mijn hobby's zijn dansen, zwemmen en op mijn kamer zitten. Ik woon in de schietpoelstraat in  Meulebeke.Ik heb 1 broer in het tweede leerjaar. Zijn naam is Anton.
    Vele groeten van Emily

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elien
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, ik ben Elien. Ik heb geen zus of broer. Mijn hobby's zijn zwemmen en lopen. Ik ben 9 jaar en verjaar op 11 augustus. Mijn huisdier is een hond en noemt noppes. Mijn adres is Tieltstraat in Meulebeke.Ik heb nog vissen en 1 vogel
     Het was al leuk de voorbije dagen en hebben leuke jufen in de klas.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tim
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, ik ben Tim Debouvere. Ik woon op een boerderij. Thuis heb ik 2 zussen. Mijn hobby's zijn zwemmen en fietsen. Ik zit in het vierde leerjaar en er zijn leuke juffen. Mijn lievelingsdier is een vogel. En mijn lievelingseten en drinken is frieten met limonade.
    Salu Tim

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jasmine
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, ik ben Jasmine. Ik zit in het vierde leerjaar. Mijn hobby is met kleine kindjes bezig zijn. Ik woon in de marialoopsteenweg in Tielt. Vandaag was het dus zeker en vast keitof en we doen leuke dingen in klas. Ik hoop wel dat we nog veel , maar dan ook heel veel dingen zullen doen dit jaar. Mijn grootste wens is dat we nog lang en gelukkig zullen leven. Ik heb 1 zus.
    Daaaag Jasmine

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marthe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, ik ben Marthe. Ik zit in het vierde leerjaar. Ik woon in de statiestraat in Meulebeke. Ik heb 1 broer die zijn elleboog heeft gebroken in de vakantie. Mijn hobby's zijn zwemmen en tennis. Mijn lievelingsdier is een kat. Meer heb ik niet te vertellen.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Febe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, ik ben Febe. Ik zit in het vierde leerjaar. Ik vind het hier heel leuk. Ik heb een broer. Het is hier een heel mooie klas. Ik hoop dat we veel leuke dingen gaan doen. Ik vind het fijn dat we eens twee juffen hebben. Ik vind het heel leuk dat we de hamster mogen meedoen naar huis.
    groetjes Febe

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arno
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, ik ben Arno. Jana is mijn tweelingzus. Ik zit in het vierde leerjaar. Mijn hobby's zijnmet de kwat rijden. Ik woon in de meentakstraat in Meulebeke.
    Daaaaag

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jana
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo, ik ben Jana en zit in het vierde leerjaar. Mijn hobby's zijn zwemmen, knutselen en lopen. In school is het heel tof. In de vakantie was het heel leuk. We zijn naar Bellewaerde geweest en gaan kajakken op de Gavers. We hebben ook de kamer geschilderd.

    03-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe reporters
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een nieuw schooljaar, dus nieuwe gezichten in het vierde leerjaar. Ik heb dus nieuwe hulp, nieuwe reporters die me dit jaar gaan helpen met het schrijven van leuke teksten.
    De komende dagen stellen ze zich aan jullie voor.



    de website van onze school:
    www.marialoopschoolmeulebeke.be


    Foto

    Directeur Bald Vandekerckhove 0486 344 690



    Foto

    Startpagina !

    Blog als favoriet !

    Inhoud blog
  • NIEUWE BLOG
  • Dieren, dieren en nog eens dieren...
  • De waterschildpad en de hamster
  • Yasna en Mathieu stellen de hond in de kijker
  • Dieren in het 6de

    Stuur ons een leuke reactie via email !!
    E-mail ons!

    Druk op onderstaande knop om ons te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • -0001

    De juffen van het lager


    Foto

    Juf Karien
    eerste leerjaar


    Foto

    Juf Evy
    tweede leerjaar


    Foto

    Juf Lieve
    derde leerjaar


    Foto

    Juf Eva
    Vierde leerjaar
    zorgcoördinator lager


    Foto

    Juf Anja
    vijfde leerjaar


    Foto

    Juf Sandrine
    zesde leerjaar


    Foto

    Juf Gudrun
    turnleerkracht


    Foto

    Meester Jens
    eerste leerjaar
    vierde leerjaar



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!