Inhoud blog
  • de fiets van Leterme
  • Groen strikes again
  • De scheet in de fles
  • Smogalarm
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mensen toch!
    Ook dikwijls gedacht 'waar zijn we mee bezig?' Dan is deze blog er ook voor U.
    13-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de fiets van Leterme
    "Yves Leterme kreeg koersfiets van de maffia", zo staat het in Humo en GVA neemt dit over. Hierop wordt het forum in GVA bestormd, waarbij het niet gaat om die fiets, maar waarbij de discussie ontaard in heen en weer beledigen elkaar. Enkele voorbeelden: "Hey extreem linkse Debiel; een beetje rustig he." debiel met hoofdletter, echt). "Je verdient de "sukkel van de dag" award." "zeker een aandachtig lezer van het antwerps nieuws van het VB, rechtse zak" Ik heb hier toch wel bedenkingen bij. Onafgezien dat de anonimiteit van een forum de mensen toelaat om grof te zijn, vraag ik me toch af of GVA wel een moderator heeft die zulke zaken in het oog houdt. Het kan toch écht niet dat een krant dit toelaat op haar website?

    13-01-2009 om 12:37 geschreven door La Voce

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groen strikes again
    Laat me dit eerst duidelijk maken: ik kom uit een links nest, en door het ouder worden ben ik een beetje naar het centrum opgeschoven, maar verder krijg je me niet. Ik denk van mezelf dat ik geen racist ben, maar ik vind wel dat iedereen zich moet gedragen (aanpassen hoeft daarom nog niet) zoals het hoort in een democratische maatschappij. Dit gezegd zijnde, heb ik net het volgende gelezen, recht uit de mond van de nieuwe jonge voorzitster van Groen!, ons aller Mieke: "De partij pleit voorts voor onthaaste schooldagen, ecosteden en voor de invoering van een 32-urenweek waarbij iedereen 4/5de zou werken en een basisloon zou krijgen. Om dat systeem te financieren, denkt de partij aan een belasting op vermogen." Howhow, efkes wachten. Onthaaste schooldagen? Bedoelt ze hiermee dat iedereen naar school gaat als hij er zin in heeft? Dat onze jeugd het niet zo nauw moet nemen met huiswerk en zo? Ecosteden? Geen industrie meer? Terug naar de 18de eeuw? 32-urenweek met basisloon? Betekent dit dat ik dan moet inleveren? Me dunkt wel als ik het zo lees. Belasting op het vermogen? Ook voor de mensen die dit via pensioensparen hebben samengeraapt? Me dunkt dat hier sprake is van je reinste populisme, waarbij ze in hetzelfde bad gaat zitten als JM DD, alleen is haar bad gevuld met ecologisch water, en, sta me toe, met een knipoog naar Karl Marx.

    11-01-2009 om 10:16 geschreven door La Voce

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De scheet in de fles
    Zoals we in Antwerpen zeggen, een scheet in een fles. Voor niet-Antwerpenaars: veel drukte om niets. Het AEL wou betogen tegen de oorlog in Gaza, zaterdag. De ganse week berichtgeving in alle kranten, op alle nieuwszenders. De stad vroeg of ze 100 stewards konden inzetten. Konden ze niet. Allez, vijftig dan zei de stad. Konden ze ook niet. Kwamen kleine groepjes aan voor de betoging op het Sintjansplein. Toen zei de politie dat de betoging niet doorging, en zijn ze allemaal braafjes terug naar huis gegaan. Dit is dus wat ik bedoel met een scheet in een fles.

    10-01-2009 om 19:54 geschreven door La Voce

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smogalarm
    De smog slaat weer toe, en we rijden dus allemaal (of bijna allemaal) weer 90 per uur. Mooi. Minder files, rustiger rijden, geen stress, kortom, zou altijd smogalarm moeten zijn. Je voelt je als een amerikaan die tegen 55 mijlen per uur op de motorway aan het cruisen is, handen losjes aan het stuur. Dat zou je maar gedacht hebben. Als je er dan de verschillende krantenforums op naleest, is dit voor sommige mensen (met ons aller JM Dedecker op kop) de hel. Een paar citaten: -'wat gaan ze hier in dat belachelijk Belgie . nog uitvinden groene debielen afvoeren' -'Het enige waartoe dit dient is om mensen geld uit hun zakken te kloppen.' -'Simpel , als protest blokkeer de snelwegen' -'Nu dat de opbrengst van de flitspalen vermindert is, zoekt men andere methoden om de geld te innen (verdoken belastingen). En er is op dit ogenblik totaal geen extra smog.' En zo gaat dat eindeloos verder, honderden ingezonden posts lang. Mijn vraag is: wie zijn die mensen? Pubers of mensen met puberale neigingen? Nochtans is dit heel simpel: als je 90 per uur mag rijden en je rijdt te snel en je krijgt een boete, dan is dit geen geldklopperij, maar betekent dit gewoon dat er een idioot in die auto zit. Wie gaat nu opzettelijk het risico van een boete lopen.

    10-01-2009 om 16:32 geschreven door La Voce

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn links
  • Politico, nieuwssite uit de USA



  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!