Inhoud blog
  • Van al diegenen die niets te zeggen hebben, zijn de meest aangename mensen diegenen die zwijgen
  • Ik heb geconstateerd dat mensen van gedachten houden die niet tot denken dwingen.
  • Tijd hebben alleen diegenen, die het tot niets gebracht hebben en daarmee hebben ze het verder gebracht dan alle anderen.
  • Depressies kan je bestrijden door op je arm geleund in het niets te staren. Bij zware depressies van arm wisselen.
  • Een kus is een mooie truc van de natuur om het praten te stoppen als woorden overbodig zijn.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    het abc van het donkmeer
    fotoreportage van het donkmeer
    07-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een dom blondje
    Schoenen kopen

    Een jong blondje is op vakantie in het verre Louisiana. Ze wil graag een paar authentieke krokodillenschoenen kopen. Ze is echter verbolgen over de hoge prijzen die de plaatselijke handelaars durven te vragen. Na een ruzie met een winkelier, die maar niets van zijn prijs wil afdoen,barst ze in woede uit:
    "Als het zo zit ga ik me er zelf een vangen! Zo geraak ik tenminste aan een paar schoenen aan een redelijke prijs!"
    "Ik zal je niet tegenhouden", zegt de winkelier, "veel geluk, misschien vang je wel een grote!"
    Het kwade blondje keert hem vastberaden de rug toe en vertrekt naar het moerasland om te jagen.

    Wat later die dag, als hij naar huis rijdt, ziet de handelaar het blondje tot aan haar middel in het water staan. In haar handen houdt ze een groot jachtgeweer. Net op dat moment ziet hij een grote krokodil van wel 4 meter in haar richting zwemmen. Het blondje legt aan en vermoordt het beest. Met heel wat moeite trekt ze het gedrocht op het droge. Daar lijken nog een hele serie krokodillen te liggen. De handelaar gelooft zijn eigen ogen niet. Plots begint het blondje gefrustreerd te roepen:
    "Shit, weer eentje zonder schoenen!"


    Een hele fijne dag,





    07-07-2013 om 09:28 geschreven door raimond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nachtvorst: een koning die overdag vrij heeft






    07-07-2013 om 08:28 geschreven door raimond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is niet waar dat verstandige mannen de beste echtgenoten vormen, verstandige mannen worden nooit echtgenoten






    06-07-2013 om 10:25 geschreven door raimond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pastoor penne en bareldonk






    05-07-2013 om 13:53 geschreven door raimond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bareldonk en pastoor Penne

    Eerwaarde Heer Frans Penne. Tot aan zijn schielijke dood in 1978 de bezieler van een heus Boerenkrijgmuseum in het oude gemeentehuis van Overmere. Frans Penne was een kleurrijke figuur. Ooit afgestudeerd als ingenieur Spinen Weefkunde en pas later „geroepen“ tot zijn geestelijke ambt. Door het bisdom verbannen naar de buitenpost van Bareldonk. Maar behalve dat was hij een amateurgeschiedkundige en een autoriteit op het gebied van de Franse bezetting in onze streken. Hij kon er trouwens boeiend over vertellen. Nog minder geweten is dat hij de auteur is vanhet boekje „Overmere, dorp van de Boerenkrijg“. Het was zijn droom aan het Donkmeereen nationaal Boerenkrijgmuseum te vestigen.








    Bijlagen:
    http://http://youtu.be/3aQEmx_xSLQ   

    05-07-2013 om 13:49 geschreven door raimond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar een wil is is een weg. Helaas zijn er op mijn weg wegwerkzaamheden.






    05-07-2013 om 08:36 geschreven door raimond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer 2013 neemt Festivaria u graag mee op de "yellow brick road" naar het Magische Land van Oz. Waar niets is wat het is, waar droom en realiteit verrassend in elkaar verweven zijn. Een fantasiefeest voor groot en klein, een kleurrijk muzikaal spektakel

    De film draait om de 15-jarige Dorothy Gale, die met haar tante Em, haar oom Henry en haar hondje Toto in een boerderij in het Amerikaanse Kansas woont. Wanneer op een dag een tornado hun huis treft, kunnen Dorothy en Toto als enigen niet op tijd in de schuilkelder onder het huis komen. Ze zijn gedwongen in het huis zelf te schuilen. Het huis wordt door de tornado echter weggeblazen naar het magische land van Oz.

    Kort na haar aankomst in Oz blijkt dat Dorothy onbedoeld een slechte heks (de boze heks van het oosten) heeft uitgeschakeld omdat haar huis bovenop haar is geland. Glinda, een goede heks (van het noorden), geeft Dorothy de magische schoenen van de gedode heks omdat deze Dorothy beschermen tegen de zus van de heks die ze net gedood heeft: de slechte heks van het westen. Tevens vertelt ze Dorothy dat, als ze ooit nog terug wil keren naar Kansas, ze de hulp moet verkrijgen van de grote tovenaar van Oz ("The Wonderful Wizard of Oz").

    Dorothy maakt de tocht naar de tovenaar. Onderweg naar de tovenaar maakt zij nieuwe vrienden die om uiteenlopende redenen ook de tovenaar willen bezoeken: een vogelverschrikker die hersens nodig heeft, een blikken man die graag een hart wil, en een bange leeuw die hoopt dat de tovenaar hem meer moed kan geven. Deze hebben ieder voor zich hun beperkingen, maar vormen gezamenlijk een effectief team, geleid door Dorothy. Later ontwikkelen zij zich tot trouwe bondgenoten.

    Uiteindelijk vinden ze de tovenaar, maar die wil hun wensen enkel inwilligen als ze voor hem eerst de bezem van de slechte heks van het westen brengen. De groep begeeft zich naar haar kasteel, waar - na een gevecht met de soldaten van de heks - Dorothy de heks per ongeluk verslaat door water over haar heen te gooien, waardoor de heks smelt.

    Terug bij de tovenaar blijkt echter dat deze helemaal geen tovenaar is, maar een gewone man die, net als Dorothy, uit Kansas komt. Hij is in Oz beland door een ongeluk met een op hol geslagen luchtballon. Hij slaagt er, ondanks zijn gebrek aan toverkunst, toch in de leeuw, de vogelverschrikker en de blikken man te geven wat ze hebben willen. Vervolgens biedt hij Dorothy aan om haar terug te brengen naar Kansas met dezelfde ballon die hem naar Oz heeft gebracht. Dit plan mislukt wanneer Toto op het laatste moment uit de mand springt en Dorothy hem achterna rent, waardoor de ballon zonder haar vertrekt. Dan duikt Glinda echter weer op en onthult dat Dorothy met behulp van de schoenen huiswaarts kan keren. Met hulp van Glinda slaagt Dorothy hierin.







    04-07-2013 om 14:52 geschreven door raimond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je moet nooit harder rijden dan je engelbewaarder kan vliegen






    04-07-2013 om 09:30 geschreven door raimond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gaat niet om de weg die je inslaat, maar het spoor dat je nalaat






    03-07-2013 om 17:53 geschreven door raimond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ronde van frankrijk

    in 1954 won fred de bruyne drie etappes in de ronde van frankrijk

    Alfred De Bruyne (Berlare, 21 oktober 1930 – Seillans (Frankrijk), 4 februari 1994) was een Belgisch wielrenner en sportjournalist.

    In 1947 werd De Bruyne wielrenner. Hij won drie keer Luik-Bastenaken-Luik en verder enkele belangrijke klassiekers, zoals Milaan-San Remo, Parijs-Nice (2x) en Parijs-Roubaix. Van 1956 tot en met 1958 werd hij driemaal op rij eerste in de Challenge Desgrange-Colombo, de voorloper van de Super Prestige, een regelmatigheidsklassement in het wielerseizoen.

    Op de weg was Rik Van Steenbergen, samen met die andere Rik (Van Looy) één van zijn grootste concurrenten. Op de baan waren De Bruyne en van Steenbergen kompanen. Zij zegevierden in de zesdaagse van Gent zowel in 1956 als 1957.

    Na een zwaar verkeersongeval in 1960 beëindigde hij zijn wielerloopbaan. Hij werd sportjournalist bij de BRT-televisie van 1961 tot 1977. Zijn reportages werden erg gewaardeerd in Vlaanderen en delen van Nederland, en lange tijd was hij de belangrijkste wielerreporter op het scherm. Na zestien jaar werd zijn contract echter niet verlengd, waarna hij de eer aan zichzelf hield en ontslag nam.

    Vanaf 1978 werd hij ploegleider bij verschillende wielerploegen. In zijn eerste jaar werd Michel Pollentier tijdens de Ronde van Frankrijk betrapt op dopingfraude. Meer plezier beleefde De Bruyne als ploegleider van de DAF Trucks ploeg. Kopman Hennie Kuiper won onder zijn leiding onder andere de Ronde van Vlaanderen.

    De laatste jaren van zijn leven woonde De Bruyne in de Franse Provence. Hij publiceerde 4 boeken met biografieën van wielrenners en een boek met zijn memoires. Hij overleed op 63-jarige leeftijd na een slepende ziekte. In zijn woonplaats Seillans is een plein naar hem vernoemd. Er werd ook in Berlare een straat naar hem genoemd.









    02-07-2013 om 14:07 geschreven door raimond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wie kent deze nog ?

    selecteer deze link 

    http://youtu.be/UXWhDRGxhy8







    02-07-2013 om 08:56 geschreven door raimond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook halverwege de berg kun je mooi uitzicht hebben






    02-07-2013 om 08:15 geschreven door raimond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een mopke
    De wereld rond fietsen

    Jef ging een wereldreis maken per fiets. Ik geloof dat hij van de kanten van Aalter was en nogal erg christelijk ingesteld. Om toch te voorkomen dat zijn vrouw hem ontrouw zou worden doet hij haar een kuisheidsgordel om en sluit die af met een sleutel. De sleutel brengt hij bij zijn beste vriend Louis die een paar kilometer verder woont. Zegt Jef tegen Louis:
    "Moest ik binnen 2 jaar niet terug zijn dan moet ge de boel maar open doen en laat haar dan haar leven maar leiden zoals ze wil, ik zal dan toch wel den hoek om zijn,ge weet maar nooit."
    "Ok", zegt Louis en Jef vertrekt met zijn fiets.

    Jef is amper vertrokken, ik geloof dat hij nog niet in Gent was, of Louis rijdt met zijn auto voor hem in en doet hem stoppen.
    "Awel, wat krijgen we nu", vraagt Jef heel verwonderd.
    Zegt Louis:
    "Ge hebt me de verkeerde sleutel gegeven!"


    Een hele fijne dag,





    01-07-2013 om 09:22 geschreven door raimond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je weet nooit wat je kunt, tot je het geprobeerd hebt






    01-07-2013 om 07:49 geschreven door raimond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als je aarzelt, groeit je angst; als je waagt, groeit je moed






    01-07-2013 om 07:48 geschreven door raimond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!