NIEUW: Blog reclamevrij maken?

© Copyright
all rights reserved

Over mijzelf
Ik ben Ria
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is Verpleegster op rust,een prachtig beroep dat ik steeds met hart en ziel gedaan heb.
Ik ben geboren op 02/07/1949 en ben nu dus 67 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Bloemschikken, psp crea's maken en mijn pekingeesjes vertroetelen.
Familie gaat boven alles.Hou van eerlijkheid en oprechtheid.Heb 2 zonen en 3 schatten van kleinkinderen.Ben gehuwd op 28/08/1971 met een schat van een man Jos

Inhoud blog
 • Flits
 • Weekendgroetjes
 • Heldhaftige honden die door het leger werden ingezet in oorlogsgebied afgemaakt ‘omdat ze oud en versleten zijn’
 • Tienermeisjes filmen zichzelf terwijl ze honden en katten doodfolteren
 • Prettig weekend
 • Leven
 • Kattenvriend? Dan is de kans groter dat je van kinky houdt
 • Dit is dus waar honden over dromen
 • Bescheiden
 • Dit is Romeo, het katje dat te lelijk was om geadopteerd te worden
 • Puppy kan niet meer bewegen nadat hij in lijm werd gedrenkt door kinderen
 • Friendship
 • Man uit Aleppo ontfermt zich over 150 zwerfkatten
 • Honden moeten borstkanker ontdekken:
 • Fijne en gezellige valentijn allemaal
 • Waarom zijn raskatten eigenlijk zo duur?
 • Hulk is de grootste pitbull ter wereld, zijn puppy's kunnen elk 92.000 euro waard worden
 • Positieve houding
 • Red de natuur:doe je kat een leiband aan
 • Strak pakje rekent af met verharende honden
 • Humor
 • Ocharme: kat vriest letterlijk vast, maar dit koppel kan haar redden
 • Hype in Nederland: streelservice voor katten
 • Vriendschap
 • Snoepje of complimentje? Dit werkt het best om je hond af te richten

  Onze kampioen reuen

  Foto
  Foto
  Foto

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Onze kleinkinderen

  Kobe

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  Jonathan

  Alexander

   

  Zoeken in blog

  Foto


  Hartelijk dank


  Bedankt Brigitta


  Bedankt


  Bedankt Nicole


  Bedankt Godelieve


  Bedankt Rudy


  Bedankt Omaria


  Bedankt Fernand


  Bedankt Tonny en Leo


  Bedankt Anita


  Bedankt Dini


  Bedankt Raf


  Bedankt Roosje

  Bedankt Petros

  Bedankt Martine

  Bedankt Rachelleke

  Bedankt Claire

  Bedankt Dini

  Bedankt Gerda en Elza

  Bedankt Dini

  Bedankt Rita

  Bedankt Ton

  Bedankt Bieke

  Bedankt Jacqueline

  Bedankt Lisa

  Danke Elisabeth

  Bedankt voor jullie awardjes

  PEKINGEES OFTHEMONKEYLIONS
  PEKINGEZENLIEFHEBBER + Psp creaties
  Alles wat je moet weten en nog veel meer.
  27-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flits
  Ons leven kan in een flits veranderen,
  door mensen die we niet eens kennen

  » Reageer (6)
  24-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendgroetjes
  Iedereen een aangenaam lenteweekend gewenst.
  Geniet ervan,ga ik ook doe.
  Veel groetjes

  » Reageer (20)
  22-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heldhaftige honden die door het leger werden ingezet in oorlogsgebied afgemaakt ‘omdat ze oud en versleten zijn’

  45 honden die door het Britse leger werden ingezet in oorlogsgebied, werden afgemaakt, ook al waren ze niet ziek of gewond. Dat meldt de Britse krant Daily Mail.

  Het gaat om honden die door het Britse leger werden ingezet in Irak en Afghanistan. Daar moeten ze onder andere explosieven opsporen of legerbasissen bewaken. Maar het zijn honden die “niet langer volgens de standaarden kunnen uitvoeren waar ze voor getraind zijn omdat ze oud en versleten zijn”, zo klinkt het in een officieel document.

  Tussen 2013 en 2016 kregen 231 honden een spuitje om een einde te maken aan hun leven. Vaak gaat het om honden die niet ouder zijn dan 8 jaar. In de meeste gevallen zijn het honden die ziek zijn of ernstige fysieke letsels hebben. Maar in zeker 45 gevallen gaat het om honden die niet ziek waren of geen ernstige gezondheidsproblemen hadden. Honden die na zo’n legerdienst niet ziek of gewond zijn, worden ‘hertraind’, maar als dat niet lukt of de honden hebben te veel temperament, krijgen ze een spuitje. Zo werden ook twee honden die de Britse prins William bewaakten, afgemaakt.

  ”Honden spelen een belangrijke rol voor onze troepen”, zegt een woordvoerder van het Britse Ministerie van Defensie. “De meeste honden krijgen een nieuwe thuis nadat ze dienst hebben, maar in een kleine minderheid van de gevallen, moeten de dierenarts jammer genoeg beslissen ze te euthanaseren, als blijkt dat het dier een risico vormt voor zijn omgeving en er geen verdere behandeling mogelijke is.”

  “Leger lijft honden in”

  Dierenrechtenorganisaties zijn het daar niet mee eens. Ze vinden dat ook die honden een soort van opvang moeten krijgen. “In tegenstelling tot de legerdienst bij mensen, zitten de honden niet vrijwillig in het leger. Ze werden door het leger ingelijfd om hun leven te riskeren”, zegt Elisa Allen, directeur van de dierenrechtenorganisatie People for the Ethical Treatment of Animals aan de Britse krant DailyMail.

  De dieren zouden moeten opgevangen worden nadat ze “gediend” hebben in het leger en in oorlogsgebieden als Afghanistan en Irak, vinden dierenrechtenorganisaties. “Er zou een soort van pensioenverzorging moeten zijn voor de honden. Ze zouden een bedanking moeten krijgen, in plaats van een dodelijke spuit.” Bron: DAILYMAIL


  » Reageer (20)
  20-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienermeisjes filmen zichzelf terwijl ze honden en katten doodfolteren

  De tienermeisjes postten foto's en video's van hun gruweldagen op sociale media. We lieten de meest schokkende beelden achterwege. © CEN.

  Een Russisch meisje van zeventien is gearresteerd nadat ze samen met een vriendin honden en katten folterde en doodde. Alina Orlova uit Khabarovsk zette video's van haar barbaarse handelingen op sociale media. Op één van die filmpjes is te zien hoe ze het hart van een kat uitrukt.

  De tiener werd opgepakt in haar thuisstad toen ze op een vlucht naar Sint-Peterburg wachtte.

  Orlova en haar vriendin, Kristina K., postten foto's en video's waarop te zien is hoe ze honden en katten folteren en doden. Zo is een hond te zien die aan een muur is genageld alsof hij werd gekruisigd, een andere hond hangt aan zijn halsband en wordt met een luchtkarabijn beschoten. Ook waren dode dieren te zien, waaronder een poes waarvan de meisjes de organen hadden weggehaald.

  De politie kwam het duo op het spoor nadat dierenliefhebbers woedend hadden gereageerd op de gruwelbeelden die op sociale media waren verschenen. Omwonenden riepen in een petitie de autoriteiten op in te grijpen. De meisjes verklaarden dat ze ongewenste dieren adopteerden met de belofte ervoor te zullen zorgen. In plaats daarvan martelden en doodden ze de huisdieren.

  Orlova meldde op sociale media voorts dat ze van plan was haar moeder te vermoorden, en vroeg hoe lang ze daarvoor in de cel zou vliegen.

  De familie van haar handlangster Kristina heeft naar verluidt nauwe banden met de politie van Khabarovsk, zo melden lokale media. Khabrovsk ligt in het zuidoosten van Rusland, op 30 kilometer van de Chinese grens.Bron: Metro.co.uk(hln)

  Een hond die aan zijn halsband is opgehangen en door de meisjes met een luchtkarabijn werd beschoten. © CEN.

  Eén van de meisjes poseert, vol bloed na het afslachten van een dier. © CEN.


  » Reageer (15)
  17-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend
  Ondanks deze weersverandering,
  wens ik jullie allen toch een aangenaam weekend toe.
  Geniet ervan en veel groetjes

  » Reageer (21)
  15-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven
  Belangrijker dan hoeveel je hebt om van te leven,
  is hoeveel je hebt om voor te leven

  » Reageer (20)
  13-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kattenvriend? Dan is de kans groter dat je van kinky houdt

                © thinkstock. 

  Als je vrienden jou wel eens aanspreken met 'crazy cat lady' omwille van je voorliefde voor katten, dan is er mogelijk een ander crazy kantje van jou dat ze nog niet kennen. Een grootschalige studie van de Tsjechische Charles University ziet een verband tussen kattenliefhebbers en de voorliefde voor rollenspelen met seksuele onderdanigheid, zoals bondage en SM.

  Een groot hart voor poezen lijkt nog zo onschuldig te zijn, een nieuwe studie van de Tsjechische Charles University die in de Journal of Evolutionary Psychology verscheen, linkt die poezenliefde aan een kinky kantje. Uit een onderzoek bij 36.564 'kattenmensen' uit Tsjechië en Slovakije blijkt dat een groot deel van de kattenliefhebbers bij de seks graag flirt met de grenzen van de angst, wat zich uit in onderdanige rollenspelen zoals bondage en SM.

  Toxoplasmose versus seksuele onderwerping
  De verklaring luidt dat mensen die veel tijd in de nabijheid van de harige viervoeters doorbrengen, toxoplasmose kunnen oplopen. Deze aandoening wordt veroorzaakt door een parasiet en verspreidt zich onder meer via de uitwerpselen van katten. De onderzoekers zien een verband tussen toxoplasmose en opgewonden raken door angst, gevaar en seksuele onderwerping. De parasiet kan het brein en dus ook het menselijk gedrag beïnvloeden, aldus de onderzoekers.

  Spanningsveld tussen seks en angst

  De wetenschappers suggereren hierdoor dat kattenliefhebbers met toxoplasmose meer into Fifty Shades-toestanden zijn, zoals bondage en SM. Zij zien de voorliefde om gedomineerd te worden in de slaapkamer als een gevolg van de aandoening, die ons gedrag en hersenen beïnvloedt. Wel nuanceren de onderzoekers dat een voorkeur voor BDSM meestal voortkomt uit een inherent seksueel verlangen, of je nu van katten houdt of niet. Daarenboven is er bij mensen altijd een spanningsveld tussen angst en seks, dat bij de ene dichter bij elkaar ligt dan de ander, zo vult hoofdonderzoeker Jaroslav Flegr aan. Bron: Metro, The Independent(Hln)


  » Reageer (15)
  08-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is dus waar honden over dromen

                      © Unsplash.

  Honden zijn over het algemeen een schattig gegeven. Zeker als het puppy's zijn, maar ook als ze bewegen tijdens het slapen. Maar waar dromen de dieren eigenlijk over?

  Een prangende vraag, en dus trok People Magazine richting Harvard University, op zoek naar een professor die hier zijn licht op kon schijnen. En wat blijkt? Honden dromen van ons gezicht.

  "Mensen dromen over dezelfde dingen die hen overdag bezighouden", klinkt het. "Al is dat dan op minder logische wijze en een stuk visueler. En er is geen enkele reden om te denken dat dat bij honden anders is. Waarschijnlijk dromen ze van het gezicht van hun baasje, of over hun geur. En hoe ze je gelukkig kunnen maken, of net kunnen plagen." Hou je nu niet nog meer van je viervoeter?(hln)


  » Reageer (24)
  06-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bescheiden
  Alle mooie dingen van het leven zijn bereikbaar
  voor iedereen die bescheiden blijft in zijn wensen

  » Reageer (18)
  01-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is Romeo, het katje dat te lelijk was om geadopteerd te worden

  Dit is de kleine Romeo. Snoezig, lief, aanhankelijk... en zo 'lelijk' dat niemand van hem wilde houden. Door zijn speciale snoetje, dat een beetje misvormd is, raakte het geredde katje maar niet aan een warme thuis. Eén van de medewerkers van de opvang waar hij verblijft, heeft hem dan maar zelf geadopteerd. En nu is hij de ster van de opvang. Het verhaal van de kitten gaat momenteel de wereld rond.

  Romeo werd samen met zijn broertjes en zusjes voor dood achtergelaten op straat. De Spaanse dierenopvang Santuario Compasión Animal redde de gedumpte pechvogeltjes. Maar terwijl al zijn broers en zussen in geen tijd een nieuwe thuis vonden, bleef Romeo alleen achter in de opvang. De misvorming aan zijn oogje en neus speelde hem duidelijk parten.

  Gelukkig besloot Laura Llacer van de opvang om de lieve Romeo niet aan zijn lot over te laten. Ze adopteerde hem zelf en nu is Romeo de lieveling van de opvang. "Hij eist van alle vrijwilligers alle aandacht op", kirt Laura.

  Nu gaat het verhaal van Romeo de wereld rond. "Niemand wilde hem een thuis geven omdat ze hem lelijk vonden, nu schrijven mensen ons van over heel de wereld met vragen over hem. We hopen dat zijn verhaal helpt om een einde te maken aan vooroordelen." Bron: Daily Mail(Hln)

               © Santuario Compasión Animal.    


  » Reageer (28)

  For this blog to translate into the language of your choice? Select your language below.

   
  Voor hen die interesse hebben voor
  een verblijf in ons vakantiehuisje,
  zie onderstaande link

   
  Gastenboek
 • hallo
 • Ich wünsche Dir einen tollen Wochenstart
 • Wens je een héél fijne week,lieve groeten!!
 • Pohodový nový týden
 • Hezký den přeji Ria

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  <img src="......" />  Stille Pagina
  Onze kampioen teven
  Blog als favoriet !

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto
  Mijn favorieten
 • Jop
 • Wilfried(D)
 • Radka pomnenka
 • Kerstin
 • Dasa
 • Evina
 • anuse-esuna
 • Jindra
 • Baerchen Gisela

  Mijn favorieten
 • Tina
 • petross-roske
 • Renate Andreas
 • steffie
 • Marta
 • Jan
 • Angeles
 • Gisela
 • jeannine98

  Mijn favorieten
 • Honza
 • jos
 • Iveta66
 • radka
 • Gerti
 • Harmke
 • Daisy
 • Maria
 • Truda

  Mijn favorieten
 • Gentiel
 • Gunilla&Monica
 • Charlotte
 • Sabine
 • Henrieta
 • Inge
 • Vlasta
 • Zdena
 • Guido
 • Karolina-Caroline

  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Anna Mast
 • Lieve56
 • Josi
 • Blogtips
 • Chmyrinka2
 • Elfy
 • jirka40
 • Sandra

  Mijn favorieten
 • Henk en Anneke pps
 • jenthes keuken
 • Betty
 • Freakymo
 • Klaas
 • Christina(D)
 • Bea
 • seniorennet
 • Karin -Alex
 • Magdalena

  Mijn favorieten
 • anina
 • Hanka
 • Elisabeth
 • Amelie
 • Anico
 • Alice
 • Iveta64
 • Helena
 • Johanka
 • Heda

  Mijn favorieten
 • Omis
 • Gitti
 • Eva
 • Snoopie2
 • Dorode
 • Heidi
 • Christrose
 • Carola
 • mikado
 • Hilde

  Mijn favorieten
 • Czilla
 • Angie, Fanja u. Cindy-Lou,
 • Ionar
 • Schreibi
 • Marcela
 • Renate
 • Frank
 • Lucia
 • Christine
 • Justin

  Mijn favorieten
 • Anne2
 • holabdacsere
 • Monika & Klaus
 • Spiderma
 • Jenny
 • Krautl
 • Lisa
 • Hans
 • Traudel

 • blogproblemen - klik hier


  Foto

  Blog als favoriet !

  Bedankt Herbert  Bedankt lieve Suz


  Bedankt Eddy  Bedankt Jeffy  Bedankt Lydie  Bedankt Mandy  Hartelijk dank  Bedankt Jean en Maria


  Foto

  Bedankt Jos  Bedankt Elisa & Juliette  Bedankt Annie  Bedankt Febe  Bedankt Eddia  Bedankt Alois  Dank je wel Diana  Bedankt  Bedankt Marcella  Bedankt Wilfried  Bedankt Mariska  Bedankt Jennie  Bedankt Herbert  Bedankt Charlotte  Bedankt Jeske


  Bedankt Guido


  Bedankt Klaas


  Bedankt Joyce 10


  Bedankt Fernand


  Bedankt Monik


  Bedankt Harmke


  Bedankt Joanne


  Bedankt Hans


  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  denhesseleer
  blog.seniorennet.be/denhess

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!