trainingen 
woensdag van 18.00u tot 19.15u 
vrijdag van 18.00u tot 19.00u

keepertraining
dinsdag van 18.30u tot 19.30u

Mijn favorieten
  • ... de kalender
  • Preminiemen U10
    Preminiemen 1ste jaars OMSI
    24-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMSI - KSV Kortrijk

    De eerste poging was voor Kortrijk. Maar die gaat naast. OMS kan twee hoekschoppen versieren, maar ook die worden niet omgezet. Alex waagt zijn kans van op het middenveld, maar de keeper weet de bal te stoppen. Dan wordt Kortrijk voor het eerst echt gevaarlijk. Onze verdediging weet de bal weg te werken en kan hem via het middenveld naar voor krijgen. De keeper van Kortrijk lost de bal maar een verdediger werkt hem in hoekschop. De hoekschop van Thibaut wordt door Robbe net naast geschoten. Er volgen nog een aantal kansen voor Kortrijk maar toch zijn de meeste kansen voor OMS. Geen enkele ploeg komt echter tot scoren. Ruststand: 0-0. Er zit zeker wat in voor onze OMS'sers! Ze beginnen ook heel gretig aan de tweede helft. Het shot van Seba wordt door een wakkere verdediger weggekopt. Thibaut probeert in de rebound de bal er in te krijgen, maar de bal gat net naast. Kortrijk wordt dan opnieuw heel gevaarlijk en kan doen wat de OMS'sers niet lukt: scoren. Zelfs twee keer in zeer korte tijd. Alex kan meer één goede kans meer afdwingen en Kortrijk komt nog twee keer tot scoren. Eindresultaat: 0-4...

    24-10-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka


    >> Reageer (0)
    17-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Helkijn - OMSI
    Hoewel het eerste gerommel voor het doel van OMS plaatsvindt, is de eerste echte poging aan de overkant. Thibaut onderneemt de eerste poging, maar die ketst af op de keeper. Alex kan van in de verdediging de keeper verrassen en scoort via een hoge lobbal de 0-1. OMS op voorsprong! Helaas, lang duurde het niet. Na een nieuwe poging gaat het razendsnel en in een mum van tijd staat het 3-1. Spiere besluit over en Robbe pakt nog een paar keer de bal. Ook Thibaut blijft gaan voor de aansluiter. Toch is het Spiere die verder kan uitlopen. Aan de rust staat het 6-1.
    Maar na de rust is het alweer OMS die als eerste scoort! Alex neemt de hoekschop, Thibaut past hem door en met een klein tikje van Muslim staat het 6-2! Er volgen nog een aantal pogingen van OMS maar het mag niet baten. Het is Spiere die opnieuw verder uitloopt tot 8-2. Robbe kan de bal nog een paar keer stoppen. Na een fout op Alex krijgt OMS een vrije schop toegewezen. Tijn kan er 8-3 van maken. Bij 9-3 krijgt OMS opnieuw een vrije schop na een fout op Muslim. Alex schiet rechtstreeks binnen maar de goal wordt afgekeurd. Het moest onrechtstreeks gebeuren. Eindstand van een mooie wedstrijd die ontsierd werd door de verbale commentaar van hun spits en de onbeweeglijke scheids: 11-3.

    17-10-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka


    >> Reageer (0)
    10-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMSI - FC SP. Heestert
    De eerste poging van OMS wordt besloten op de keeper. Toch is het OMS die op voorsprong kan komen. Tijn shot de 1-0 binnen. Heestert wordt gevaarlijk en de bal gat twee keer in het zijnet. Dan krijgt de spits van Heestert onze keeper uit zijn doel. Hij kan voorzetten, maar er is geen enekel andere speler voor doel om de bal binnen te tikken. Onze OMS'sers weten de bal in hoekschop te werken. En dan gaat de bal naar de overkant van het veld. Maar zowel Tijn als Thibaut stuiten op een wakkere verdediging. Wanneer Viktor de bal niet kan pakken in één keer, kan de spits van Heestert met een klein tikje de gelijkmaker op het scorebord zetten. Maar OMS blijft gevaarlijk. Tijn schiet op de paal. Een tweede poging van Tijn kan niet omgezet worden omdat hij uitglijdt net voor doel en een eentje te kort komt om de bal binnen te werken. Spijtig. We verdienden het nochtans! Heestert maakt er gebruik van om het veld over te steken. Viktor neemt de bal, verliest hem weer en zo staat het 1-2... Thibaut schiet nog net naast en ook de twee hoekschoppen van OMS kunnen niet omgezet worden. Ruststand: 1-2. De tweede helft zetten we verder op hetzelfde elan, al is onze keeper een stuk 'pakzekerder'! Heestert kan nog één keer scoren om zo de eindstand vast te leggen: 1-3. Mooie wedstrijd van beide ploegen!

    10-10-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka


    >> Reageer (0)
    03-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GD Ingooigem - OMSI
    De wedstrijd werd gespeeld door Tibo, Thibo, Thibaut, Lucas, Pierre-Louis, Seba, Tijn, Viktor in doel, Nagwa en Alex. Er viel een vroeg doelpunt, gescoord door Alex. Maar dan ging het de verkeerde kant op. Ruststand: 7-1
    Ook in de tweede helft maakten wij het eerste doelpunt. Tibo mag dat op mijn naam schrijven. De tweede helft werd er verdedigt door Seba en Thibaut en dat bleek geen slechte zet. Ingooigem kwam maar twee keer meer tot scoren! Eindstand: 9-2

    03-10-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka


    >> Reageer (0)
    26-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMSI - R. Dottignies SP.
    Hoewel onze OMS-sers de eerste hoekschop konden versieren, was het toch Dottenijs die op voorsprong kwam. De preminiemen van Dottenijs konden ook meer kansen creëren dan OMS. Aan de rust hadden zij al een marge opgebouwd van 6 doelpunten.
    Na de rust veranderde er niet veel. De kansen voor OMS bleven mager bezaaid. Dottenijs kan uitlopen tot 0-8 dankzij een own goal (Robbe). Slechts 1 poging van OMS gaat er in. Lucas kan een voorzet geven en Seba tikt binnen. 1-8!. Maar dan kan Dottenijs zijn mars verderzetten. Gelukkig gaat er af en toe een bal over of tegen de paal. Eindstand: 1 - 11.

    26-09-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka


    >> Reageer (0)
    19-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Oostnieuwkerke - OMSI
    Al van bij het begin van de match is het dreigend druk langs beide kanten van het veld. Zowel onze preminiemen als de tegenstanders laten heel wat kansen liggen en kunnen rekenen op een fitte keeper. Na verloop van tijd krijgen onze OMS'sers toch de bovenhand en staat Robbe een beetje zielig allen op onze kant van het veld. Maar wat ze ook doen -hoekschop of vrije trap- de keeper van de tegenstander redt. Tot de bal van Seba op de zoveelste hoekschop Lucas bereikt. Die kan voorzetten voor Tijn en Tijn tikt hem binnen. Een verdiende voorsprong! Er blijven kansen regenen, maar dan kan Oostnieuwkerke onze keeper verrassen en zo staat het aan de rust toch 1-1.
    Ook in de tweede helft starten onze OMS'sers vol goeie moed. Maar wat ze ook doen, elke poging wordt gestopt door de keeper of de verdediging. Wanneer de keeper de bal niet kan houden en lost, wordt het toch 1-2 in ons voordeel. OMS staat scherp! Dankzij de actimellekes is Tibo in supervorm vandaag! Hij schittert in zijn glansrol als verdediger! Net voor affluiten slaagt de tegenpartij er in om toch de gelijkmaker te scoren. Eindstand: 2-2. Zoals gewoonlijk werden er ook penalty's genomen. Stand in de penalty's: 2-6 voor OMS en dat met één speler minder!
    Een dikke proficiat aan keeper Robbe, Tijn, Thibaut, Seba, Nagwa, Pierre-Louis, Lucas en superTibo!

    19-09-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka


    >> Reageer (0)
    12-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMSI - WS Bellegem
    Bellegem was de eerste ploeg die een hoekschop kon versieren, maar het was wel OMS die de eerste doeltrap had. Helaas kon Alexander niet raak schieten. Maar ook Viktor was wakker en was er nodig om de Bellegemse aanval te stoppen. Het gaat snel heen en weer en het is Thibaut die er in slaagt om de eerste goal te scoren. Het staat 1-0!
    Na een terugspeelbal van OMS krijgt Bellegem een vrije schop, maar die gaat net naast. Op het kwartier gaat ook een bal van OMS voorlangs. Viktor kan de bal buiten slaan bij een eerste hoekschop, maar de twee keer is raak. 1-1... Niet snel daarna staat het zelfs al 1-2. Maar Thibaut waagt nogmaals zjin kans aan de andere kant van eht veld. Hij schiet op de paal maar kan de bal in twee keer toch binnenleggen. 2-2 is de ruststand.
    Kort in de tweede helft kan Bellegem via een vrije schop de 2-3 op het scorebord zetten. Viktor kan er voor zorgen dat Bellegem niet verder kan uitlopen. Maar ook OMS slaagt er niet in om langszij te komen. Na enkele mooie combinaties langs beide kanten is het toch Bellegem die de 2-4 kan neerzette. Wanneer Bellegem een fout begaat op onze Thibaut krijgt OMS een onrechtstreekse vrij schop toegekend. Thibaut geeft de bal een kleine tik en Alexander kan de aansluiter scoren. Voor de gelijkùmaken was er geen tijd meer. Eindstand: 3-4 na een mooie match.
    Proficiat aan Thibaut, Viktor, Robbe, Tijn, Alexander, Seba, Tibo, Thibo, Pierre-Louis en Lucas!

    12-09-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka


    >> Reageer (0)
    05-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K. WS Desselgem - OMSI

    Van bij het begin van de wedstrijd wordt duidelijk dat onze OMS-sertjes het niet makkelijk zullen hebben. Het wordt al vrij snel heel druk voor het doel van OMS. De eerste poging van Desselgem kan Viktor redden, de tweede eindigt gelukkig op de deklat. Maar toch staat het na 10 minuten al 3-0. Bij een vrije schop kan Alex de bal doorspelen naar Nagwa. Zij tikt de bal naar Seba die kan voorzetten. Thibaut maakt er 3-1 van. Jammergenoeg blijft het bij dat ene doelpunt. Onze preminiemen kunnen nog wel enkele kansen creëren maar het lukt niet om ze om te zetten. We gaan de rust in met een 7-1 achterstand.

    De tweede helft start iets hoopvoller. De eerste kansen zijn voor OMS. De keeper van de tegenstander is echter heel alert en kan elke bal stoppen. Geen geluk voor ons. Bij een hoekschop van Desselgem wordt het gescoorde doelpunt afgekeurd omdat de bal uit de handen van Viktor werd geschopt. Gelukkig! Weer enkele kansen voor OMS, maar opnieuw stoten we op een wakkere keeper. Hoewel wij ook een wakkere keeper hebben slaagt Desselgem er nog 3 keer in om te scoren. Eindstand: 10-1.

    Toch bedankt aan Robbe, Viktor, Seba, Alex, Thibaut, Nagwa, Tibo en Michiel.

    05-09-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka


    >> Reageer (0)
    29-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMSI - Club Roeselare
    De eerste doelkans was voor Seba (OMS). Na nog maar 5 minuten krijgt OMS al de eerste corner maar de keeper van Club Roeselare redt. Na een poging van Club Roeselare is het opnieuw aan OMS met een vrije trap deze keer. We zijn dicht bij een doelpunt, maar het blijft 0-0. Een wakkere Viktor redt OMS van een achterstand. Wanneer Viktor bij een tweede doelkans van CR de bal niet kan houden, haalt Robbe hem van de lijn. Het blijft nog steeds 0-0. Lucas kan de middenvelder van CR overdribbelen met de bal en kan zo via Tijn en Thibaut een mooie kans creëren. Tijn krijgt andermaal een mooie voorzet van Seba maar het wil niet lukken. Net na de 20ste minuut is Tibo alleen door maar ook hij kan zijn kans niet verzilveren. We gaan de rust in met nog steeds 0-0 op het scorebord.
    De tweede helft start hoopvol voor OMS. Maar het doelpunt wordt afgekeurd. Volgens de ouders van de tegenpartij ging de bal over de lijn. De scheids fluit in het voordeel van CR. Het kleine voorval zorgt wel voor een dipje in de gelederen en zo slikt OMS 3 doelpunten in amper 5 minuten. Het staat 0-3.
    Maar dan herpakken ze zich. Helaas kunnen ze de achterstand niet meer ombuigen. Nagwa kan haar voet tussen een voorzet van CR zetten en kan zo passen naar Tijn. Die breekt door de verdediging van CR en slaagt er zo in om nog de 1-3 op het sorebord te zetten.

    Proficiat aan Viktor, Robbe, Tibo, Nagwa, Tijn, Thibaut, Seba, Lucas en Muslim.

    29-08-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka


    >> Reageer (0)
    01-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de kalender

    29/08/2009

    10:00

    OMS INGELMUNSTER

    CLUB ROESELARE

    05/09/2009

    09:30

    K. WS DESSELGEM

    OMS INGELMUNSTER

    12/09/2009

    10:00

    OMS INGELMUNSTER

    WS BELLEGEM

    19/09/2009

    09:30

    SK OOSTNIEUWKERKE

    OMS INGELMUNSTER

    26/09/2009

    10:00

    OMS INGELMUNSTER

    R. DOTTIGNIES SP.

    03/10/2009

    09:30

    GD INGOOIGEM

    OMS INGELMUNSTER

    10/10/2009

    10:00

    OMS INGELMUNSTER

    FC SP. HEESTERT

    17/10/2009

    11:00

    FC HELKIJN

    OMS INGELMUNSTER

    24/10/2009

    10:00

    OMS INGELMUNSTER

    KSV KORTRIJK

    31/10/2009

    09:15

    WS BELLEGEM

    OMS INGELMUNSTER

    07/11/2009

    10:00

    OG STASEGEM

    OMS INGELMUNSTER

    14/11/2009

    10:00

    OMS INGELMUNSTER

    K.VC DEERLIJK SPORT

    21/11/2009

    09:15

    HULSTE SP.

    OMS INGELMUNSTER

    28/11/2009

    10:00

    OMS INGELMUNSTER

    DAVO WAREGEM

    05/12/2009

    09:15

    CLUB ROESELARE

    OMS INGELMUNSTER

    12/12/2009

    10:00

    OMS INGELMUNSTER

    K. WS DESSELGEM

    06/02/2010

    09:30

    FC SP. HEESTERT

    OMS INGELMUNSTER

    20/02/2010

    10:00

    OMS INGELMUNSTER

    SK OOSTNIEUWKERKE

    27/02/2010

    10:00

    OMS INGELMUNSTER

    FC HELKIJN

    06/03/2010

    09:15

    KSV KORTRIJK

    OMS INGELMUNSTER

    13/03/2010

    10:00

    OMS INGELMUNSTER

    OG STASEGEM

    20/03/2010

    10:30

    K.VC DEERLIJK SPORT

    OMS INGELMUNSTER

    27/03/2010

    10:00

    OMS INGELMUNSTER

    HULSTE SP.

    10/04/2010

    09:15

    DAVO WAREGEM

    OMS INGELMUNSTER

    17/04/2010

    11:00

    R. DOTTIGNIES SP.

    OMS INGELMUNSTER

    24/04/2010

    10:00

    OMS INGELMUNSTER

    GD INGOOIGEM

    01-08-2009 om 00:00 geschreven door Anuschka


    >> Reageer (0)


    Inhoud blog
  • OMSI - KSV Kortrijk
  • FC Helkijn - OMSI
  • OMSI - FC SP. Heestert
  • GD Ingooigem - OMSI
  • OMSI - R. Dottignies SP.
  • SK Oostnieuwkerke - OMSI
  • OMSI - WS Bellegem
  • K. WS Desselgem - OMSI
  • OMSI - Club Roeselare
  • de kalender

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!