• Preminiemen U10
    Preminiemen 1ste jaars OMSI
    26-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMSI - R. Dottignies SP.
    Hoewel onze OMS-sers de eerste hoekschop konden versieren, was het toch Dottenijs die op voorsprong kwam. De preminiemen van Dottenijs konden ook meer kansen creƫren dan OMS. Aan de rust hadden zij al een marge opgebouwd van 6 doelpunten.
    Na de rust veranderde er niet veel. De kansen voor OMS bleven mager bezaaid. Dottenijs kan uitlopen tot 0-8 dankzij een own goal (Robbe). Slechts 1 poging van OMS gaat er in. Lucas kan een voorzet geven en Seba tikt binnen. 1-8!. Maar dan kan Dottenijs zijn mars verderzetten. Gelukkig gaat er af en toe een bal over of tegen de paal. Eindstand: 1 - 11.