Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.filmpje

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    28-03-2010, 19:23 geschreven door Eveline
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag OMSI- Otegem

Verslag OMS- Otegem
    27/3/2010
    3-2

Tegen het spelbeeld in komen de tegenstanders met een mooi afstandschot op een 0-1 voorsprong. De score komt weer in evenwicht door een verre bal van Liam die onbereikbaar voor de keeper in doel gaat. Na de rust kan Liam een tweede maal scoren en brengt Aaron met een schot van op de rechterflank de stand op 3-1. In een slappe tweede helft worden er niet veel kansen gecreëerd voor OMS en kan Otegem zelf nog langszij komen en de 3-2 op het scorebord brengen. Tevens de eindstand van een matige wedstrijd.

Speelden voor OMS:
    Boddin Arthon, Brulez Gilles, Couckhuyt Liam, Debacker Michiel, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Soenens Jens, Vandemaele Jarne, Walgraeve Joeri.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-03-2010, 19:21 geschreven door Eveline
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Wenduine- OMS (Jeugdcup Nieuwsblad)

Verslag Wenduine- OMS Jeugdcup Nieuwsblad
    24/03/2010
    2-1.

Na de 1-2 thuisnederlaag van vorige week zijn de Brigands vastbesloten om dit recht te zetten. De eerste doelpoging voor OMS gaat echter net naast. Halfweg de eerste helft weet Wenduine te score en is OMS op achtervolgen aangewezen. Na de rust moet keeper Jens meteen gevat ingrijpen en kan hij tot twee maal toe redding brengen. Op voorzet van Joeri kan Aymen de gelijkmaker scoren. Plots is het geloof om te winnen er terug en gaat OMS voluit. Het scoren lukt echter niet voor OMS en net dan maakt Wenduine een tweede doelpunt. OMS blijft er voor gaan maar alle doelpogingen belanden net naast het doel of worden door de keeper ontzet. Deze overwinning is volledig toe te schrijven aan de reddingen van de boomlange keeper van Wenduine. Einde van de deelname aan de Jeugdcup van het Nieuwsblad voor OMS.

Couckhuyt Liam, Dierickx Jordi, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen, Singh Gur-preet, Soenens Jens, Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Joeri.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    28-03-2010, 19:20 geschreven door Eveline
    21-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag K.F.C Moen- OMS

Verslag K.F.C Moen- OMSI
    20/03/2010
    6-4

Wegens afwezigheid van onze vaste keeper, wordt Jens vervangen door Pieter die de eerste helft in het doel staat en door Jordi die de tweede helft voor zijn rekening neemt. Moen heeft alle geluk aan hun kant en kan uitlopen tot 3-0. De kansen voor OMS belanden net naast doel. Liam scoort dan toch het eerste doelpunt voor OMS maar Moen antwoordt direct met de 4-1.Net voor de rust kan opnieuw Liam scoren en staat het 4-2. De tweede helft is beduidend beter voor OMS. Ze combineren goed en creëren kansen voor doel. Aaron scoort de 4-3 en Aymen kan met een lobbal de keeper verslaan. De stand is opnieuw in evenwicht: 4-4. Het geloof om te winnen is er opnieuw. Arthon die zijn eerste wedstrijd speelt is zeker een aanwist voor de ploeg. Zoveel meeval Moen had bij het scoren van hun goals, zoveel pech heeft OMS bij de afwerking; ofwel belandt de bal net naast het doel of op de paal. Een trap van Aymen wordt gelost door de keeper en strandt tegen de paal naar buiten. Tegen het spelbeeld in kan Moen de eindstand vastleggen op 6-4.

Boddin Arthon, Couckhuyt Liam, Debacker Michiel, Dierickx Jordi, Dudaev Muslim, Goeminne Pieter, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen, Vercruysse Kenzo.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    21-03-2010, 13:37 geschreven door Eveline
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdcup van het nieuwsblad OMS- Wenduine

Jeugdcup Nieuwsblad OMS – Wenduine
    17/03/2010
    1-2.

Na de denderende overwinning van vorige week (13-0 tegen Zwevegem), staan de Brigands al na een halve minuut terug met beide voeten op de grond na een goal van Wenduine. De kustploeg weet na 5 minuten al hun score te verdubbelen en het staat reeds 0-2. Nu is het aan OMS om terug te slaan en ze komen langszij met een kopbaldoelpunt van Aaron. Na nog enkele kansen voor OMS gaan ze de rust in met 1-2. In tegenstelling tot andere wedstrijden is de tweede helft de betere helft voor OMS. Ze hebben het meeste balbezit en maken goede combinaties, maar de afwerking en het scoren lukt niet. Wenduine is veel minder fel dan bij de aanvang van de wedstrijd. Ze komen maar éénmaal gevaarlijk voor doel en keeper Jens brengt redding. Het wordt opletten bij de terugmacht volgende woensdag 24/3 naar Wenduine. Hopelijk lukt het scoren dan beter.

21-03-2010, 13:35 geschreven door Eveline