2/1/2010 FC GERMEER A WARANDE SP B 1 - 1 17:00
    2/1/2010 SK VANBROEKHOVEN TOEK. GENEBERG 1 - 1 15:00
    2/1/2010 WELKOM BOYS A SK KIEBERGEN 1 - 2 15:00
    2/1/2010 REAL ROTH FC PLAT DAK 3 - 6 15:00

13-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 19/12/09
    FC GERMEER A FC CANADA - 17:00

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rangschikking 12/12/09

TOEK. GENEBERG 10 1 7 2 9 - 39 5

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen 12/12/09

TOEK. GENEBERG 9 1 6 2 9 - 32 5

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag!!!!
    DIT IS HET VERSLAG VAN DE SITE VAN STEENWEG SP!!!(let op de laatse zin :p)

05-december 09:
     Steenweg onderuit in topper tegen FC Plat Dak (1-4)

Al van bij het begin werd duidelijk dat de ganse FC Plat Dak-delegatie met een enorme portie motivatie naar Achterbos getrokken was. Ze wonnen het merendeel van de duels en waren veel gretiger. En ook na 5 minuten kregen ze een eerste mooie kans maar deze ging tegen de dwarslat. Spits Mues van Plat Dak kon zich na tien minuten mooi vrij kappen en zijn zwieper verraste doelman Chody. Even later mocht een bezoeker toch verder spelen nadat de bal duidelijk over de zijlijn ging en zijn voorzet werd aan de tweede paal mooi binnen getrapt. Jammer dat de sportiviteit van de bezoekers het (even)  liet afweten! De scheidsrechter kon dit uiteraard alleen niet zien maar naar Steenweg-normen verwacht je dan toch enige fairplay van de 22 acteurs tussen de lijnen... Niet dus! Tot overmaat van ramp werd nog voor de rust een misverstand tussen Jesse en doelman Christian afgestraft. Het was aanvaller Mues die zijn derde goal simpel kon binnen leggen. In de tweede helft nam Plat Dak gas terug en Steenweg kwam meer in het spel voor. Maar Plat Dak loerde met hun stevig middenveld en razend snelle aanval op de counter.  En zo konden ze ook hun vierde treffer scoren. Ditmaal was het Yoeri Berckmans die aan de tweede paal kon binnen pegelen. Het beter aanvalsspel van Steenweg werd uiteindelijk beloond wanneer Maarten met een afstandsschot de doelman kon verschalken. Eindstand 1-4 en meteen het eerste verlies van Steenweg in de huidige competitie.

Frappant is ook dat we mochten vaststellen dat een ploeg tijdens de wintercompetitie KBVB-speler(s) gaat opstellen om een overwinning te behalen in een topmatch!!

Grtzzzzzzzzz Joeri

» Reageer (6)
    12-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdverslag SK vanbroekhoven V FC platdak 1-2
    Na geen wedstrijd gespeeld te hebbe op 17/10/2009 gingen we de inhaalwedstrijd spelen op woensdag 11/10/2009 tegen SK vanbroekhoven.

Eerst en vooral wensen we onze nieuwe speler jochen sels welkom bij platdak. Sinds gisteren een nieuwe speler voor de club !

Na de ongelukkige wedstrijd van vorige week ( 2-2 ) tegen welkomboys , zat er niks anders op om te winne. We zouden deze wedstrijd moete winnen anders ging de kloof met de top al iets verder gaan uitlopen en da zage we ni echt zitte , we woude van het begin al in de top zitten en we ginge er ook alles om doen om in de top te blijven , maar daarvoor moesten we WINNEN vandaar , weer eens simpel om te zegge natuurlijk maar opt veld moet het weer eens bewezen worden dat we echt werkelijk aan de top behoren , dus...........bewijzen maar !!

Eerste helft begonne de wedstrijd goed aanvalland , beter dan dan de thuisploeg maar zonder echte kansen te creeeren om doelgevaar te bezorgen aan de thuisploeg. We liepen veel, werkte hard, maar onze passen waren weer niet zo zeer heel goed , als we 3 goei passen achter mekaar konden geven was het misschien al te veel , dus het was moeilijk eerste helft,  maar zowel wij als de thuisploeg , konde zei ook niet echt kansen afdwingen om ons in gevaar te brengen, ze speelden slimmer dan ons en harder , vele zware fouten van de thuisploeg die onbestraft bleven , waar toch zeker kaarten voor moesten getrokke worde , maar blijkbaar had de scheids ze ni op zak eerste helft !!  Zo moest er toch zeker een donker gele kaart getrokken wordn voor een speler van sk vanbroekhoven en een sperig elleboog op onze speler ( ivan ) die daar serieus word geraakt , maar de scheids ziet het niet !

De kansen voor ons waren er niet de eerste helf voor ons , en de thuisploeg krijgt 1 kans , een schot op doel in de linkse hoek , en mooi binne getrapt ....GOALLL 1-0 , onze doelman kon er niet veel aan doen, en zo gaan we de rust in met een 0-1 achterstand..................

Tijdens de rust word er gezegd in de kleedkamer wat we verkeerd doen opt veld , zodat we toch de 2de helft goed kunne beginne , en opzoek te gaan naar de aansluiter.

2de helft begint , en we merken allemaal dat het  wa beter gaat , we passen beter, en we kome meer voor doel van de tegestander , we moesten er dus voor gaan voor die goal en ja die goal op penalty , massimo met een mooi pas in de voete in de kleine baklijn op Jochen die langs achter word getackeld, scheids twijfelt niet , en fluit penalty !! joeri zet de bal op de stip , en strapt hem hard int midden van de goal ,,,  GOAAAALLLL  1-1 opt bord. Nu wisten we dat we kans hadde om zo nog de 3 punte mee te neme naar huis, want de wedstrijd was nog maar 15min bezig toen we de gelijkmaker maakten, vanaf die moment dat we scoorden voetbalden we op onze helft , SK vanbroekhoven drukte maar , maar we konden ons goed verdedigen. Tot een slechte pas van de thuis ploeg op een medespeler, daar joeri goed druk opzette waar hij dan nog de bal krijgt van afgenomen , en hij zelf geeft de pas achteruit op massimo die een spurt trekt naar doel , en waagt zijn kans om op doel te schieten, hij schiet op doel maar die bal wou er net naast gaan , maar een goed gevold daniel , moet zijn eigen er hene gooien naar die bal en raakt hem nog voldoende genoeg om te bal tege de netten te krijgen en GOAAALL 1-2 .

Deze overwinning hebben we weer te danken aan iedereen van fcplatdak voor het hard werken , en voor er nog in te geloven.

en voor deze zaterdag iedereen vroegjes in bed he , zaterdag weer paraat staan !!