nieuwsflash
25/04/2010 17h00 Warande Sp A - FC Plat Dak samenkomst 16h00
Inhoud blog
  • vergadering
  • Laatste wedstrijd voor de zomerstop.
  • rangschikking 2 juli
  • wedstrijden 2 juli
  • speeldag 12
  • speeldag 6
  • speelweek 11
    Archief per jaar
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005
    Nieuws Sportwereld
  • Thierry Neuville wint eerste klassementsrit in Rally van Portugal, maar bekritiseert parcours: “Al vaker aangekaart, maar niemand luistert”
  • Spelersvakbond en liga’s dreigen met gerechtelijke stappen als FIFA WK voor clubs niet herziet: “We eisen nieuwe discussie”
  • Zowel Gooreind als Zwaneven spelen volgend seizoen in 2de provinciale na evenwichtige pot voetbal: “Weer naar de reeks waar we thuishoren”
  • Sherjill Mac-Donald loodst Hooikt naar 1ste provinciale: “Ik ben mijn belofte nagekomen”
  • Nu ook officieel: Wouter Vrancken verlaat KRC Genk met onmiddellijke ingang, trio neemt over
  • Wouter Vrancken is veertiende (!) coach die het seizoen niet uitdoet: overzicht van de trainerswals 2023-2024
  • OVERZICHT. Van een doelpuntenkermis in Tielen tot een nagelbijter in Leest: dit zijn de uitslagen van de tweede speeldag in de provinciale eindronde
  • “Ik wilde niet dat hij opgaf”: deels verlamde echtgenote van Alexander Blessin beleefde mee de bekertriomf van Union
  • VIDEO. “Dit is geweldig!”: heel het terrein lag open voor Zizou Bergs, maar Nadal haalt rally nog naar zich toe met geniale ingeving
  • “Hij is geen goedkope jongen maar...”: Patrick Lefevere erg te spreken over eerste Giroweek van zijn ploeg én van Alaphilippe
    Geschorst:

    T1:

    Robby

    T2:

    Coenen Matteo

    Spelers:

    Yannick Bloemen

    Nick Aerts

    Vandengraesen Dirk 

    Walter Ples

    Vandengraesen Johan 

    Cristiano Massimo 

    Davud

    Osman

    Sven Berckmans

    Yavuz Besim

    Kevin Smolders

    Daniel 

    Yoeri Berckmans

    Mues Angelo

    Ivan Boonen

    Jonathan

    Bestuur:

    Voorzitter:

    Willy Pernet

    Secretaris

    Kasbewaarder
    Guy
    Christel



    nieuwsflash
    FC PLAT DAK
    26-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars-wit - FC Germeer : 3 - 0

    Bij aanvang van de wedstrijd is het onze kapitein, Erwin, die met enkele oer krijgskreten de ploeg tracht te motiveren om nu eens een vlotte start te maken. Dit kon inderdaad beter want de laatste wedstrijden verliep dit niet altijd even vlot. We geraakten niet gemakkelijk uit de startblokken. Maar het is toch weer Germeer die het eerste schot op doel kan lossen . We stellen toch ook weer vast dat enkele (reserve)spelers niet zijn komen opdagen. Wie zijn gat verbrandt zal dan ook op de blaren moeten gaan zitten vrees ik. Deze week staan, na een weekje verplichte rust, onze Peter en Danny terug op de grasmat. Het is deze laatste die op een center van Erwin het leder controleert en binnentrapt. Wat ons al een paar weken niet meer lukt, lukt vandaag wel, een vroeg doelpunt. Zou Erwin zijn oerkreet voor de match daar iets mee te maken hebben? Robby kan van op rechts de bal hoog voor doel geven en de doelman van de bezoekers moet zich goed strekken om de bal nog onder de lat uit te halen. De tiende minuut kan Germeer een corner hoog voor doel geven maar Peter plukt soeverein de bal boven de hoofden van een trosje spelers. Danny probeert ook nog met een gewaagd kapriool de bal richting doel te krijgen maar dat lukt hem niet. Marty wordt goed aangespeeld maar besluit voorlangs, hij moet effen later echter gekwetst vervangen worden door Geert in de 20 ste minuut. We bevinden ons steeds op de speelhelft van de bezoekers tot een plotse uitbraak onze doelman schrik aan jaagt, de speler van Germeer kan zijn koelbloedigheid niet bewaren en besluit in het zijnet. In de 25 minuut lost Angelo nog een ver schot op doel dat de doelman pakt. Nog een hele reeks mooie spelcombinatie, zowel achter, midden als voor bezorgen ons het meeste bal bezit. Germeer is kennelijk te zwak om enige weerstand te bieden en laten zich te gewillig naar de slachtbank leiden. Toch kunnen we onze meesterschap niet uitdrukken in doelpunten. Ook wordt onze laatste reserve opgebruikt. De met een verrekking geplaagde Erwin wordt vervangen door Walter V (Vedette).

     

    De tweede helft zal het er gaan stuiven met de Vedette tussen de lijnen. Eerst toch wel snelle Danny die de verdediging van hem af schudt, maar besluit naast doel. Ook Ronny zijn vizier staat niet op scherp en trapt effen later naast doel. Vanaf nu is het wel onze vedette (Walter) die zich meerdere malen in de kijker voetbalt. Hij is bij elke gevaarlijke spelfase betrokken. Op een scherpe aanval van links kan Danny  Walter bereiken maar kan de Germeer doelman niet voorbij. Het is echter Ronny, die zijn vizier terug bijgesteld heeft en de 2-0 tegen de netten plant in de 45 ste minuut. Vijf minuten later nadat de verdediging van Germeer enkel nog onze gevaarlijke Vedette bewaakt, kan Eric op links doorstoten en het leder op het hoofd van Angelo schilderen die hem knap en beheerst binnen kopt 3-0 in de 50ste minuut. Een vanuit de achterlijn opgezette aanval komt via Massimo op onze Vedette zijn hoofd maar weer kan zijn krachtige kopbal van op een meter, de doelman niet passeren. Hij moet daarvoor wel zijn ongelooflijke reflex boven halen. Naar het einde toe krijgen we nog een, wel te zwak, schot van Eric op doel maar de doelman heeft hier geen problemen mee.

    Het is dan ook de betere ploeg Paars Wit die de overwinning behaalt heeft met de doelpunten van Danny- Angelo en Ronny. De kloof wordt nu groter met Motorclub die verloren hebben op Vangompel.

    Van Gompel rukt op, met 19 punten, naar de derde plaats in de rangschikking. De scheidsrechter, die een goede wedstrijd leidt, kan bij de betere fluiters geteld worden.

     

    We hebben s’avonds na een paar pizza’s en stella’s ook nog geleerd hoe we kippen en konijnen kunnen vangen. Gelukkig heeft Walter Vedette het snel begrepen hoe dat moet en we verwachten dan ook de volgende wedstrijd kip met konijn op het menu. Als er toch problemen moesten zijn zal ik wel de wortel komen nadoen  om de konijn te verschalken. Sorry, voor zij die nu niet kunnen volgen, tracht er volgende keer bij te zijn, er is telkens na de wedstrijd wel iets te beleven bij ons.

    Volgende zaterdag 30 dec. gaat er een druppelwedstrijd door tegen Rena Boys. Begin om 14.30 uur.

     

    Beste wensen

    Willy


    » Reageer (0)
    19-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Canada - SP Paars-wit : 4 - 7

     

    Ik heb mijn vliegtuig gemist naar Canada dus heb ik mijn privé-jet maar uit de garage gehaald.

    Met een gretige en woest uitziende Luc C in de ploeg kan er vandaag niets mislopen. De twee geschorste spelers zijn ook van de partij om ons team te ondersteunen. Dat is nu eens clubkameraadschap zie. Ook een noodtelefoontje naar Walter P was voldoende en hij is onmiddellijk opgekomen om onze kleuren te verdedigen. Dank U Walter P voor deze steun, ook de andere Walter is tevreden en kan zo nog een weekje rusten.

    Op een klein pleintje, wat we niet graag hebben, gaan we van start. Zoals menige wedstrijd gaan we niet dendert van start, zodat Sven al snel de bal uit een aanvaller zijn voeten moet duiken. Ook moeten we al de eerste corner toestaan. Maar al vlug keren de kansen en besluit Ronny tegen de paal, gevolgd door een snelle aanval van Marty die Danny bedient en besluit op de doelman dan komt een pas van Guy aan Ronny die naast doel trapt. De doelpunten hangen in de lucht maar we moeten wachten op een voorzet van rechts die door de verdediger gemist wordt en Marty kan het openingsdoelpunt scoren. Vanaf nu wordt een beetje doelpuntenkermis. Ik noteer nog een pas van Ronny op Guy maar die besluit te zacht, wel is het effen later wel prijs weer mooi uitgespeeld en een pas van Ronny op Guy die de 0-2 op het scorebord plant. Met nog drie minuten te spelen wordt er toch nog drie maal gescoord. Eerst maakt Canada de aansluitingstreffer met een verdekt schot waarop de doelman niet kon reageren, de bal verdwijnt via de paal in ons doel. Prompt daarop geeft Ronny een pracht lobbal en zorgt voor de 1-3 stand. De drie minuten zijn nog niet vol en Ronny dribbelt zo wat heel het middenveld en de verdediging en maakt zo zijn tweede doelpunt. We gaan effen uit de regen op een 1-4 stand om een warm soepje te drinken.

    Een vraagje: Wat neem je mee naar het voetbal als het regent??? Vraag het maar aan Sylvana en die weet ook wat je moet doen als je niks bij hebt.

    Bij gebrek aan reserve krijgen we geen vervangingen.

    De 5 de min. Van de tweede helft kan Ronny een verre uittrap van Sven in een tijd naar doel af vuren, het leder geraakt weliswaar niet tot aan de netten. Canada heeft meer geluk en kunnen hun tweede doelpunt maken door van kort bij door de verdediging te vlammen. We schrijven de 2-4 op. Gaan we ons hier toch laten verrassen door de laatst geplaatste in de rangschikking? Maar neen een bitsige doorsteek van Guy naar Ronny die de bal bijna binnen kan laten lopen. 11 de minuut 2-5. Het is nog niet gedaan want de thuisploeg komt terug door een center van op links door de benen van ons verdediging en over de grond binnengeschoven. 3-5 in de 17de min. En weer komen de thuisploeg aansluiten met de 4-5. We kunnen weer beginnen te bibberen.

    Beste lezers nu is het Ronny time er is nog 10 minuten in de regen te spelen maar dat deert hem niet, de andere spelers zijn al aan een lekkere pint aan het denken terwijl hij een record gaat vestigen van vijf doelpunten en ook zijn zuivere hattrick gaat scoren drie doelpunten in de zelfde helft. Waar is het Guinessboek of records dat ik het er kan bij schrijven? Zouden er misschien controleurs van Zelem naast het plein gestaan hebben? Met de drie punten op zak nemen we tevreden het vliegtuig terug naar huis met in gedachten de lekkere pizza van volgende week na de match. Voor zij die volgende week geen dorst of honger hebben wens ik alvast een prettig kerstfeest en een gezonde 2007.

     

    Groeten

     Willy


    » Reageer (0)
    18-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendoverzicht Paarswitters
    Het gaat Zelem voor de wind sinds de aanstelling van Daniël als sportief leider!
    Deze week stuurden ze de bezoekers uit Leopoldsburg met een 4-2 huiswaarts.
    Ex Paarswitter " Remco" kreeg de rode kaart onder de neus geduwd.
    In het zaalvoetbal gaat het Daniël duidelijk minder goed af, en gaven ze weer een voorsprong uit handen. Bij Barc. Ottignies stonden ze tijdens de rust op een 0-2 voorsprong en gaan na een 2-4 voorsprong alsnog de boot in met 5-4!
    Met 9 punten op 10 wedstrijden lossen ze de verwachtingen niet in.
    Bij Maksim Heusden, die de verplaatsing naar Sint-Amands voor de boeg hadden, moest Eric Van Geysel noodgedwongen aan de kant blijven! Hij had bij het overstappen naar de bus zijn sporttas vergeten uit de wagen te halen !!! Ook bij Vrijheid Zolder leed hij een thuisnederlaag tegen Park (0-2)
    Geen Ali bij Turkse, en nog steeds geen "PIPO" in de ploeg bij Tervant die misschien beter een transfer naar Paars-wit zou overwegen? Ook geen Davy Busse te bespeuren bij Spalbeek?
    Patrick Dekort valt met een voetblessure uit bij Eksel.
    Steven Bosmans(Tax) moet er twee uit de netten halen tegen Reppel (2-2).
    Beverlo behaald een gevleide overwinning tegen Termien (2-1) met Nico in de basis en Angelo en Yoshi die invallen.

    Hopelijk doen we zaterdag een goede beurt tegen FC Germeer zo dat we met een goed gevoel van enkele weken rust kunnen genieten( tot 13/01/07).
    Spijtig kan ik er nu zaterdag weer niet bij zijn maar het voordeel is dat de kas dan twee pizza en twintig pinten minder moet betalen!!!!

    » Reageer (0)
    17-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deelneming
    Paarswitters,

    Danny de Laet heeft deze week afgemeld door het plotseling overlijden van zijn grootvader.
    Met deze willen wij dan ook onze oprechte deelneming betuigen aan de familie en vrienden.
    Guide was een beminde en gekende persoon in Leopoldsburg en zal door de meeste spelers gekend zijn.

    Naam: Guido Lievens
    Woonplaats: Leopoldsburg
    Geboortedatum: 03/07/1949
    Overlijdensdatum: 10/12/2006



    » Reageer (0)
    12-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warande Sp - Sp Paars-wit : 2 - 4

     

    Lap, ’t is zo ver. Ik ben mijn 25 euro kwijt. De overwinning is gehaald na een matte partij op een even mat terrein. Op hun A terrein kunnen ze waterpolo spelen en is dus zelden bespeelbaar in de regen periode. Ook onze tientallen supporters hadden beter een flesje drank in hun zak (sjakosch) gestoken want drank was er niet aan het plein en dat zijn de supporters bij ons niet gewoon.

    Fons, de scheidsrechter, arriveert schoorvoetend en is 10 minuten te laat. Na een vluchtige controle gaat de wedstrijd uiteindelijk van start. We worden onmiddellijk belaagd door een reeks aanvallen van Warande. Zouden we ons vergeten op te warmen hebben??? Gelukkig heeft Peter zich wel goed opgewarmd en houd ons het eerste kwartier recht. Erwin verschalkt bijna zijn eigen doelman met een own goal, op een corner van de tegen ploeg kopt hij het leder rakelings langs ons doel (maar dat zal hij zo wel bedoelt hebben zeker). Bij een gevaarlijk doorsteek van Warande gaat Holly in achtervolging achter de losgeslagen aanvaller en kan die nog juist in de grote backlijn correct stoppen(Hij heeft zich wel goed opgewarmd). Voor ons is het nu welletjes geweest en we beginnen ons gekend passenspel te demonstreren. Op rechts begint Ronny een dribbelkunstje in de grote rechthoek en kan dan de bal doorschuiven naar Massimo die op doel besluit maar de 63 jarige doelman kan deze bal niet klemmen en Ronny is er als de kippen bij om de bal tegen de netten te duwen. Het staat 0-1 in de 25 min. van de wedstrijd. Volgende actie waar een doelpunt uit komt is een pas van Ronny naar de op links opkomende Sven die op zijn beurt de bal centert naar Danny die vrij naar doel loopt en de bal in de rechterhoek plant voorbij de kranige doelman en het is 0-2 op vijf minuten van de rust. We blijven de doelman teisteren met aanvallen op zijn doel en ja de bedrijvige Sven geeft een zoveelste centerpas van op links en de bal belandt bij de goed gevolgde Ronny die verdienstelijk de score op drie zet. Op slag van rust komt onze Danny nog eens voor de doelman maar de keeper is hem nu te vlug af. We gaan met een gevlijde maar toch verdiende 0-3 naar de rust.

    Onze reserve Danny D wordt in de arena geworpen en Sven mag aan zijn cool down beginnen. Het begin van de tweede helft begint zoals de eerste en is zeer rommelig. Onze verdediging komt meer en meer onder druk te staan. En onze doelman kan na 10 min. niet beletten dat Warande zijn eerste tegen doelpunt scoort. We dachten dat de schaapjes al op den droge zijn maar niets is minder waar en we herpakken ons dan ook onmiddellijk en scoren drie minuten later ons bevrijdend vierde doelpunt. Een prachtpas van Erwin naar Danny O die de bal tussen de benen van de goede doelman schuift. Dieper in de wedstrijd wordt door ons middenveld nonchalant gespeeld en verliezen menige malen de bal. Warande kan daardoor te veel tegen prikken en moet Peter nog eens goed pareren maar niemand van Paars Wit volgt de actie, waardoor ze net zoals het eerste doelpunt inde rebound kunnen scoren. 2-4 en 30 ste min. We noteren nog een goede voorzet van Hassan maar niemand staat voor doel om af te werken. We nemen de laatste minuten van de wedstrijd nog in handen en verzilveren zo onze drie punten op verplaatsing. We speelden niet onze beste wedstrijd maar die houden we om tegen Welkom en motorclub thuis te spelen. Met twee doelpunten van Danny en twee van Ronny staat onze teller nu op 25 stuks. Niet slecht, als je speelt met spelers die een gemiddelde leeftijd hebben van 40 jaar.

    Volgende week weer een verplaatsing en wel naar Canada (Ryan air). Verzameling in Platdak om te vertrekken om 13.30 uur.

    23 DEC NA DE MATCH IS ER IETS VOOR DE DORSTIGEN EN HONGERIGEN.

    Dat is het.

    Willy


    » Reageer (0)
    04-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars-wit - Hoef Sp : 4 - 0
    De bezoekers diende een vijftal minuten te wachten vooralleer hun elfde man op het plein verscheen.
    In de openingsfase stond het doelhout meermaals in de weg, ( Erwin en Danny op de lat, en Marty op de paal )  wat er toe leidde dat we moesten wachten tot de 22 ste minuut als de Danny op inzenden van Sven de verdiende openingsgoal kan potten. Binnen de minuut kan Sven weer een opening creëren en zijn voorzet wordt door Robby met het hoofd binnengewerkt.
    Nog voor de rust brengt Danny de stand op 3-0 door een inzet van weeral Sven! achter zijn steunbeen met links binnen te tikken !
    Tijdens de rust wordt  Massimo vervangen door Ronny.
    Reeds na acht minuten zorgt Ronny voor de assist aan Danny die de 4-0 eindstand vastlegd!

    22"   1 - 0    Danny
    23"   2 - 0    Robby
    30"   3 - 0    Danny
    ---------------------
    43"  4 - 0     Danny 

    Na onze laatste thuiswedstrijd dit jaar op 23 december wordt er gezorgd voor wat pizza en een vatje bier.
    Ook onze voorzitter heeft een belofte gedaan naar  de volgende wedstrijd toe !(zie gastenboek)

    » Reageer (0)
    27-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Motorclub - Sp Paars-wit : 1 - 3

    We vertrekken op verplaatsing naar Motorclub, zonder Ronny- Geert- Robby- Angelo. Als dat maar goed afloop? Met zoveel ontbrekende spelers zou Hugo Broos zelfs in nesten zitten maar wij niet, we hebben zelfs een reservespeler namelijk de uit blessure terugkerende Walter V. Wel is Guy genoodzaakt zich ook tussen de krijtlijnen te plaatsen. We moeten vertrekken met stevige wind op kop maar mogen wel de aftrap geven. Binnen de eerste minuut al ontvangt Guy de bal op links, draai om zijn belager en zwiert de bal voor doel waar het nr 4 van motorclub de bal in eigen doel moet verifieren. Was dit niet het eerste balcontact van motorclub na de aftrap? Een dergelijk droomstart hebben we niet verwacht. Mijn chrono is nog maar pas terug gestart of een te kort teruggespeelde bal naar de doelman wordt door Danny van Kristel onderschept en over de grond binnengeduwd. En ja beste lezers het staat inderdaad 0-2 voor Paars Wit en we zijn nog maar een paar minuten in de wedstrijd. Deze ploeg die de rangschikking aanvoert is duidelijk te pakken vandaag. Onze spelers gaan zich nu als volleerde profs gedragen, want ze trekken terug en bouwen een oninneembare vestiging op rond onze doelman (hoe noemen de Italianen dit ook weer? Reactie op het forum a.u.b.). Motorclub komt hierdoor ook meer in balbezit maar kan er niets mee aanvangen. Bij een fout op Guy, een paar meter buiten de grote backlijn, komen we zelfs dicht bij een derde doelpunt, de vrijschop door Erwin gegeven wordt door Danny van Kristel nipt naast doel gekopt. Op de 27’ op een corner van op links gegeven belandt de bal voorbij de tweede paal waar Sven met een beheerste controle de bal op zijn goede links voet legt en …… de 0-3 staat op het scorebord. De referee is wel dikwijls zeer streng voor ons want menig dubieuze buitenspel posities wordt in ons nadeel afgefloten. Zo moet op de zoveelste tegen aanval Danny O een vierde gemaakt doelpunt terug inleveren. Maar al bij al gaan we tevreden met een 0-3 stand naar de rust in.

    Holly zijn grijze massa is door de verschillende opeenvolgende zware kopduels grondig door elkaar geschud en moet noodgedwongen onder de douche(hij is het noorden een beetje kwijt), en wordt door Walter V. vervangen. Toch bedankt Holly voor uw altijd doorgedreven inzet.

    De tweede helft wordt door ons tactisch goed aangepakt. We laten ze komen tot op ons eigen

    helft en met ons Italiaanse verdedigingssysteem geraken ze amper tot bij onze doelman. Wat verder in de tweede helft storen de twee Danny’s elkaar om te scoren en dat bij een goede voorzet van Erwin . Kleinen Danny stunt nog effen later, hij stoot door op links om dan zijn naamgenoot te bedienen die spijtig genoeg mist. Een beetje later mist onze Danny niet maar het is dan wel zijn tweede gele kaart en mag het veld verlaten. Voor de toeschouwers een rustige tweede helft waar de problemen door onze club goed opgelost worden. Dank U Peter, 2x Walter, 2x Danny, Holly, Davut, Massimo, Erwin, Sven, 2xGuy(1xspeler,1xcoach) marty. Ach, ja ze hebben ook nog een tegendoelpunt gescoord, maar dat was in blessure tijd, mijn stylo was toen al opgeborgen.

    Proficiat mannen en tot volgende week en van de leiding spreken we niet meer.

    Willy


    » Reageer (0)
    20-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars-wit - FC Torpedo : 5 - 2

    We vertrekken met vijf punten aan onze 5de wedstrijd van het seizoen en met nog maar één gewonnen wedstrijd. Hopelijk kunnen we vandaag de drie punten thuis houden tegen de op zes punten staande Torpedo. Het is vandaag afzakken naar de onderste regionen of aansluiten bij de top. Voor de wedstrijd wordt er in ons lokaal grondig gecontroleerd of iedereen wel zijn sponsorvest aan heeft. We kunnen wel zeggen dat onze kassier grondig haar werk doet. Wanneer enkele van onze spelers de kleedkamers betreden zweeft er wel een bierwalm door de lucht. Hoe zou dit komen?

    Als het gewicht van de spelers een maatstaaf is voor de overwinning dan steken we er vandaag zeker aan. Maar ja, toch wel proficiat aan deze enkele dikkerdjes die wekelijks zo toch aan beweging doen. Het is vandaag trouwens weer een prachtig voetbalweertje en de dorstige supporter kunnen deskundig gelaafd worden.

    De tweede minuut mag de doelman van Torpedo al plat gaan op een eerste prik van Danny. Een minuutje later, bij de eerste aanval van de bezoekers, wordt onze verdediging reeds doorprikt en dit door de voortreffelijk spelende, nr. 9 van torpedo. Het staat 0-1.Het draait weer niet zo goed in onze ploeg en op een …..balverlies van ons scoort Torpedo zelfs weer, op een snelle tegenaanval, hun tweede doelpunt. 13 min. 0-2. Het ziet er niet goed uit voor ons. Maar dit doelpunt is tevens het startsein voor onze jongens om alle hens aan dek te roepen en we beginnen uit een ander vaatje te tappen(nvdr: een ander vaatje dan gisteren avond) We gaan ons zeker niet door Torpedo naar de slachtbank laten leiden! De druk wordt vergroot op de verdediging van onze vrienden uit Mol en het balletje begint beter rond te gaan met als gevolg dat een verdediger op een foutieve wijze de verdienstelijk spelende Angelo onderuit haalt en dit in de grote kader. De verdediger van Torpedo ontsnapt hier aan een kaart maar het is wel strafschop. Onze specialist Ronny (nvdr: Hij heeft er nog niet veel gemist)plaats zich achter de bal en trap hem links onder hard tegen de netten en de doelman kan zich omdraaien. Het is de 18 de min. 1-2. De verdiende aansluitingstreffer geeft ons nog meer aanvalsdrift en dat breekt ons nog zuur op, want bij een ver weggetrapte bal door onze verdediging moet Peter een spurt uithalen naar de zijlijn maar zijn tackel komt iets te laat en heeft de man i.p.v. de bal. En waar effen voordien geen kaart gegeven wordt, voor die penaltyfout, gebeurd dit nu wel. Het verdikt is dat we met tien verder moeten spelen en dat met 1-2 achterstand. Sven gaat nu onder het doelhout staan maar is vast van plan zijn doelvlak maagdelijk te houden. Een extra bedrijvige Massimo wringt zich goed vrij uit een bosje verdedigers maar zijn schot suist juist voorlangs ook effen later schiet hij weer rakelings naast. Een voorzet van Angelo wordt door Marty in een tijd en van kortbij nog over doel gejaagd. Nu is het welletjes voor Angelo, die al effen op doelpunten jacht is, om een goal op te dragen aan zijn pasgeborene. Hij schakelt met een schijnbeweging zijn tegenstrever uit om dan van op 29,7418 meter de bal onhoudbaar in de winkelhoek te jagen. Met een 2-2 stand i.p.v. 0-2 en met tien man kunnen we tevreden de rust aanvatten.

    Met een gelijkspel is de coach niet tevreden en plaats de tweede helft Ronny in de spits. Er wordt alsnog geen vervanging doorgevoerd. Wat een juiste keuze blijkt want al dadelijk, uit een op randje buitenspel, maakt Ronny zijn tweede treffer het is de 45ste min en we staan ongelofelijk maar waar 3-2 voor en dat met 10 man. Nu wordt ook de kilometervreter Marty vervangen door vers bloed(bier) en een zuivere verdediger Geert. Geert laat zich al snel opmerken door iemand van Torpedo bij een kopduel uit te schakelen. Die militairen hebben tactiek geleerd om de vijand uit te schakelen. De coach is goed bezig met het tactische spel van onze ploeg deze zal zeker de einduitslag van de wedstrijd beïnvloed hebben. Naast het veld zijn het ook de tappers in de barak die het goed doen, want ze kunnen goed aftrekken.

    Diep in de tweede helft wordt Danny vervangen door de andere Danny. De 4-2 hangt meer in de lucht dan een 3-3. We zijn alom aanwezig op de speelhelft van Torpedo. Onze mannen zijn nu wel leeuwen geworden want ze spelen Torpedo van het kasje naar de muur en dat met een speler minder op het veld. Toch nog een gevaarlijk lobschot van de tegenpartij maar gelukkig belandt hij naast doel. Een van de zoveelste mooie pas van Massimo naar de uit verdediging aanstormende Robby, die de volledige lengte van het veld overbrugt en van zijn kans dankbaar gebruik maakt om te doelen 4-2. Met nog enkele minuten voor de boeg in de tweede helft moet de doelman van Torpedo een centerpas voor doel lossen en onze goaltjesdief Ronny is er als de kippen bij om het vijfde doelpunt tegen de netten te schilderen. Hij scoort vandaag zijn derde doelpunt. De wedstrijd is gespeeld maar Sven haalt eerst nog een bal uit de voeten van een aanvaller en Angelo peert nog eens tegen de paal. Een dik proficiat aan alle speler voor hun inzet die ook beloond werd. Hopelijk wordt Peter niet te erg gestraft, ik zal voor de groene tafel mijn beste woordje ga doen. We zijn met deze overwinning dik tevreden en kijk nu maar eens naar de rangschikking. We zijn opgeklommen naar de derde plaats denk ik en daar horen we thuis.

    Groeten

    Willy


    » Reageer (0)
    13-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PAPA

    Eva heeft vandaag het licht geschonken aan een jonge spruit ,

    genaamd ;  Ruhne  Migliorini !!

    Proficiat !


    » Reageer (1)
    12-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom Boys - Sp Paars-wit : 3 - 2

    Het is nog vroeg, het is nog heeel vroeg, ons ontbijt is nog maar juist achter de kiezen, onze tanden zijn pas gepoetst en we worden al met de werkelijkheid geconfronteerd. Gelukkig is het een mooi voetbalweertje en hebben we wel zin in een lekker partijtje voetbal. We leggen dan ook al tijdens de eerste aanvangsminuten ons visitekaartje af aan de Welkom B. Er is een goede doelman nodig tussen de verroeste doelpalen van Welkom om het scorebord blanco te houden. Ik som enkele spelfasen op die onze goede eerste helft illustreren.

    Op een stilliggende bal (vrijschop)door Angelo getrapt en door Marty nipt langs het doel doorgekopt. Effen later schot over doel van Besim met onmiddellijk daarop een schot van op links, getrapt door Sven, dat rakelings voor de doelmond zoeft en waar Marty enkele centimeters te kort komt om de bal in doel te duwen. Een zoveelste fout van Welkom buiten de grote backlijn wordt door Angelo op doel gejaagd waar de zeer goede doelman zijn talent toont en de bal uit zijn doelvlak ranselt. één minuut later moet de uitgekomen doelman plat gaan voor de zich goed vrij gelopen Danny. De zoveelste doelkans wordt niet gepot door onze ploeg.

    Onze laatste man, Ronny, ontpopt zich als een rasechte verdediger en dirigeert goed de verdediging. We hebben de aanvallers van de thuisploeg goed in onze greep. Maar ja Ronny…… als ge vanachter staat kunt ge moeilijk van voor doelpunten maken hé. Een vraagje: Hebben ze U vanachter gezet omdat je anders weer de meeste doelpunten scoort dit seizoen? Menig supporter van Paars Wit zien liever onze speler Guy tussen de lijnen staan dan buiten de lijnen. Telt die beurtrol van Eddy M niet meer? Volgende week mee voetballen of de supporters gaan is staking. Walter V. zit ook al op de supportersbank met n’n dikke………..We wensen hem een snel herstel.

    Nu terug voetbal, een vrijschop uitgevoerd door Erwin die door de bedrijvige Angelo niet rechtstreeks kan gepot worden, wordt door hem via een carambole tegen de rug van Marty in doel gekopt . En de 1-0 is een feit. We zijn dan al in de 29 ste min van de eerste helft van deze wedstrijd. En dan gebeurt er een nacht merrie voor onze leeuwen, want in de twee daarop volgende minuten scoren onze tegenstrevers twee maal en dit wel op corner. Een eerste maal een hoekschop van op links, van op korte afstand onhoudbaar voor Peter binnengekopt. Bijna onmiddellijk gevolgd door een corner van op rechts en ditmaal met voet in doel getrapt.

    Niettegenstaande ons goed aanvallend spel en onze goed werkende verdediging met al sluitstuk de Peter in doel moeten we de kleedkamer in met een teleurstellende 2-1 achterstand.

    Na de rust starten we terug gretig aan de wedstrijd, reeds in de eerste seconde na het fluitsignaal, van de goede leidende scheidsrechter, geeft Erwin een lobpas aan de sprintende Danny die gans de verdediging overbrugd en op zijn beurt de goede doelman van Welkom lobt. Onze tegenstrever heeft de bal nog niet aangeraakt en het is 2-2 . Wat later komt Peter in actie door uit te komen en de bal uit de voeten van een aanvaller haalt. De 15 min. nog een schot van Besim maar wederom een goede redding van de Welkom doelman. En dan in de 20ste min.valt het derde doelpunt van Welkom. Door een spijtig verlies van de bal in het middenveld komt een tegenaanval, de speler kan zonder weerstand van op links oprukken naar het doel en plaatst de bal beheerst langs Peter in de rechterhoek. De laatste 5 minuten zetten we alles op alles om alsnog een gelijkspel mee naar huis te nemen.. We sturen Ronny naar voor en spelen achter man tegen man. Op een center kan Marty de bal niet meer strelen met het hoofd om te doelen. Nu is helaas het kalf verdronken en moeten met nul punten naar de kleedkamers.

    Guy die alles langs de zijlijn gadeslaat kan niet lachen. Gaat hij volgende week nog reserve staan??

    Sportieve groeten Willy


    » Reageer (0)
    06-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe trainer " ZELEM"
    De kogel is door de kerk. Daniël Vanhamel heeft terug een ploeg onder zijn hoede genomen in het veldvoetbal. Na een periode inactiviteit in het buitenvoetbal is hij enkele reeksen lager aan de slag gegaan bij Zelem in 4de provinciale A. Mede hierdoor zullen wij hem veel minder op zaterdag in ons midden hebben, maar wensen hem uiteraard het beste toe. Bij gelegenheid zullen we zeker eens een kijkje gaan nemen naar zijn sportieve inbreng bij Zelem!!! 

    » Reageer (0)
    05-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sporting Paars-wit - FC Vangompel : 2 - 2

    Eindelijk nog eens een derby der lage landen, dat was al effen geleden.

    Veertien dagen is het veld de speelplaats geweest van de konijnen, de mollen, de kippen en de vogels. Het is dus nu eindelijk weer eens aan onze spelers om 70 minuten het veld te bewerken.

    Het is 14.50 uur en de 22 acteurs staan al effen op het terrein ongeduldig te wachten op het startschot van de referee. Er staan duidelijk twee veteranen ploegen op de grasmat, want de grijze haren of de kletskoppen van vele spelers glinsteren mooi in het stralend herfst zonnetje. De dieseltjes van vele spelers zijn echter nog niet op bedrijfstemperatuur want beide ploegen beginnen niet zo denderend aan de start van de wedstrijd. Er wordt niet echt gevoetbald zoals we van onze leeuwen gewoon zijn. Het spelniveau van beide teams is evenwichtig waardoor de bal zowat heen en weer gaat, maar de doelmannen blijven werkloos. Dit belet niet dat de vele opgekomen supporters de weg naar den toog snel gevonden hebben en de flesjes gaan vlot over de toonbank.

    We moeten wachten tot de 25ste minuut op de eerste doelpoging van Paars Wit. Het is Danny die de verdediging van de bezoekers middendoor klieft maar, van buiten de grote baklijn, de bal op de doelman besluit. Effen later dan toch een snelle aanval van Angelo, deze rukt langs links op en plaatst een zeer scherpe voorzet, laag over de grond. Onze debutant,"Danny D." die naar de eerste paal snelt, kan de bal in doel werken. 30 ste minuut staat het 1-0. Spijtig wordt bij deze fase de doelman aan de hand gekwetst en moet vervangen worden. We wensen hem een spoedig herstel. We noteren nog een schot op doel van Ronny maar de bal gaat hoog over doel. Zou zijn vervangende taak de voorbije week voor de gekwetste Marty hem te veel van zijn krachten gekost hebben? Of lag de sleutel toch niet onder de mat?

    Van Gompel kan juist voor de rust toch nog de gelijkmaker maken. 1-1

    De tweede helft neemt ons team het spel (voetbalspel) in handen. De bal wordt beter rond gespeeld en de bezoekers worden nu meer op hun helft gedrukt, maar de doelkansen blijven uit. En zoals wel meer gebeurt(Sparta Praag weet er ook van) valt het doelpunt bij de aanvallende ploeg. Onze verdediging was een beetje te hoffelijk voor elkaar en laten de bal aan Van Gompel en de 1-2 is een fijt. We weten dat de bezoekers een moeilijk te bespelen tegenstrever is voor ons, maar verliezen…….Gelukkig kan Ronny in de 70 ste minuut na een beheerste dribbel het leder in de linkerhoek plaatsen. De vervangende doelman kan niet meer aan het leder. Dan toch de 2-2. Het gelijkspel is verdiend zeker op basis van de tweede helft. Naar het einde toe van deze sportieve wedstrijd kan Ronny nog een mooie gekruiste bal van Angelo krachtig op doel schieten maar de keeper redt ditmaal wel goed. De puntenverdeling lijkt mij een juiste uitslag voor deze sportieve wedstrijd.

    Er valt ook nog te melden voor de statistieken dat Holly de tweede helft speelt en dat de Geert en de Jules niet opgesteld werden maar wel de wedstrijd aandachtig volgden.

    Willy


    » Reageer (0)
    23-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag 21/10/06

    FC GERMEER A – SPORTING PAARS WIT 21 OCT 2006

    De aftrap is juist gegeven en Erwin kan de doelman van Germeer al een opwarming geven met een afstandsschot, dat de doelman, door zich plat te leggen, uit de rechterhoek ranselt. De toon voor de eerste helft is meteen gezet de ene aanval van ons volgt de andere op. Even later krijgt een speler van de tegen partij een geel kartonnetje onder de neus gestoken wegens handspel. In de 10de minuut, na goed werk van onze verdediging, voetbalt Guy zich door het middenveld, om dan de bal op links aan de oprukkende Sven te bezorgen die hem strak voor doel geeft waar de oldtimer Marty de bal in doel kogelt. 0-1. Het valt op dat onze nieuwkomer Geert al twee wedstrijden goed zijn verdedigingswerk op zich neemt. Trouwens gans de verdediging levert degelijk werk af. Dit resulteert automatisch in verschillende mooie aanvallen van ons team, een opvallende aanval is de 1-2 tussen Erwin en Danny deze laatste besluit op de doelman. Effen later is het dan toch weer prijs op een corner, die onze oldtimer (M) mooi voor doel geeft waar de aanstormende Guy deze kans niet laat voorbij gaan en de bal buiten bereik van de goede keeper tegen de netten kopt. 0-2. We zijn in de 20ste min. Effen later is het dan weer onze oldtimer die een voorzet van Danny, met een schot in de vlucht, juist naast de doelmond jaagt. Met onmiddellijk daarna juist op slag van rust een kopbal van Danny de doellat streelt en over doel beland. De tegenpartij komt er tot nu toe niet veel bij te pas, wel is het een zeer sportieve wedstrijd. Paars wit speelt een zeer verdienstelijke eerste helft en de 0-2 voorsprong is dan ook zeker verdiend.

    Tijdens de rust wordt de gekwetste Walter V vervangen door Hassan. Daardoor komt er een nieuw veld bezetting die gevolgen zal hebben voor het verdere verloop van de wedstrijd.

    Een pronostiek voor de tweede helft door enkele supporters in de kantine gaat van 0-4 tot 0-5. Ene supporter voorspelde een gelijkspel 2-2 die werd door de andere uitgelachen. Gelukkig werd er voor geen geld gewed want we waren allemaal ons geld kwijt gespeeld (pech voor Mario).

    De tweede helft is over onze ploeg niet veel meer te melden en moet ik een verslag schrijven voor Germeer want die domineren ons volledig tijdens de grootste periode van de tweede helft. Ze scoren weliswaar twee doelpunten uit vermeend buitenspel positie maar spelen toch een zeer verdienstelijke tweede helft. Hun eerste tegendoelpunt valt al in de eerste minuut na de rust op een tegen aanval en het tweede doelpunt gaat midden door de verdediging er is pas vijf minuten gespeeld, als dit zo doorgaat? Maar scoren zit er niet meer in voor Germeer omdat de gevaarlijkste man door Hassan goed uit de wedstrijd wordt gehouden. Voor Paars Wit is er toch nog een doelkansje op een vrijschop, maar Guy en Danny gaan gelijk naar de bal om hem naar doel te koppen waardoor die kans ook verkwanseld wordt. Onze meer als verdienstelijk oldtimer moet gekwetst aan de Lies het veld verlaten en wordt voor enkele minuten nog door Ronny vervangen worden. Door Marty zijn kwetsuur zal hij tot zaterdag bij Fabiëne ook vervangen worden door Ronny( nvdr voor Ronny: sleutel ligt onder de mat.) Op een week van rust zal onze oldtimer dan wel hersteld zijn zeker?

    We moeten ons vandaag met een puntje naar huis terug keren en dit met gemengde gevoelens daar er zeker voor ons een overwinning in zat. We gaan wel niet treuren er zullen nog veel wedstrijden gewonnen en verloren worden en de eerst volgende overwinning is volgende zaterdag op eigen terrein. Of moet ik den JULES zijn kaart toch aansluiten? Tot zaterdag.

    Willy,


    » Reageer (0)
    21-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sporting Paars -wit FC Canada : 3-2

     

    Onze mannen gaan goed van start en nemen de wedstrijd onmiddellijk in handen. Spijtig genoeg kunnen we het goed voetballen niet omzetten in doelpunten. We moeten een klein half uurtje wachten op het eerste doelpunt. Dat toch uiteindelijk op de 27ste minuut, na de zoveelste aanval, besluit Danny van op 3 meter een terug botsende bal in doel, missen was hier niet meer mogelijk of toch wel?. Onze aanvals ijver wordt niet erg beloond, integendeel we krijgen op een tegenaanval van Canada de gelijkmaker om ons oren geslagen en dit op slag van rust, 33ste minuut 1-1. Onze jongens laten hun hoofd niet hangen en geen minuut later zondert de bedrijvige Danny O zich af voor doel en komt oog in oog te staan met de doelman. Hij kan weliswaar de zwoele blik van deze doelman niet weerstaan en trap de bal in zijn armen. De zoveelste kans is dus de nek omgewrongen. Den Jules (het paard in de wei) heeft in mijn oor gefluisterd, toen ik de zoveelste bal van hem moest afpakken, of hij zijn kaart niet mag tekenen bij Paars Wit, hij is niet tweevoetig maar viervoetig zegt hij. Als hij een pasfoto binnen brengt zullen we hem aansluiten en elke goal die hij maakt krijgt hij een baal stro van mij.

    We gaan met een 1-1 stand de rust in.

    De tweede helft gaat van start met een prachtige dribbel van Walter V die foutief gestopt wordt op de grote baklijn. Maar de genomen vrijschop spat uit elkaar op de deklat. Op de 10de minuut is het dan toch eindelijk prijs, een voorzet van op rechts wordt door Danny O met het hoofd in doel geranseld. 2-1 . De duivel speelt mee met de tegenstrever want een minuut later trap de kapitein van Canada de bal van op 4,19meter over de middellijn met een grote boog onder de lat in ons doel. 2-2. De ene aanval volgt de andere op en de paarswitters blijven de druk op de ketel houden de ballen vliegen de doelman van Canada om de oren maar kan zijn doel weliswaar gesloten houden. Tijdens de zoveelste keer dat ik met mijn hoofd in netels zit om een bal te zoeken wordt ons verlossende doelpunt gescoord, ik weet dus niet wie van onze spelers de dader is en laat de lezer deze naam zelf invullen.

    De dik verdiende drie punten blijven dus thuis en de start van het winterseizoen is voor ons veel belovend ingezet. Mannen doe zo verder zou ik zeggen.

    Willy


    » Reageer (0)
    01-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarigen oktober
    Ronny H.    01/10/66
    Sven S.       09/10/72
    Billy F.        10/10/80
    Luc C.         10/10/63
    Lydia          15/10/64
    Jos De D      23/10/59
    Robby         27/10/80

    » Reageer (0)
    26-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evaluatie zaalvoetbal 40 +
    Er hebben 22 verschillende spelers deelgenomen op de vijf speeldagen.
    Luc C, Guy, Eric Br, en Danny zijn alle 5 keren aanwezig geweest.
    Rudi Vand, en Peter C, 4 keren
    Ludo H, en Eddy M,  3 keren
    Ronny G, Rudi V, Gert C, Roger R, Walter P,  2 keren
    De overigen zijn maar 1 keer aanwezig geweest.
    Daar we niet aan de minimum 14 vaste pionnen geraken stoppen we met de maandelijkse 40+ zaalvoetbal.



    » Reageer (0)
    25-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R. Heesakker - Sp Paars-wit : 2 - 5

    Verslag opgetekend door onze voorzitter

    REAL HEESAKKER – SPORTING PAARS WIT 23 SEPT 2006.

     

    Onze spelers worden om 16 uur de weide in gestuurd. Wel ja, hunne terreinverzorger had namelijk vorige week aan de toog horen vliegen: “We gaan volgende week Paars Wit te grazen nemen” en hij heeft daarom het gras maar laten groeien. En inderdaad ons koetjes zijn aan het grazen gegaan want al vlug (2de min) werd een aanval op links besloten met een kopbaldoelpunt. Stand 1-0. Het gras was zo lekker dat we nog een kwartier verder bleven grazen. Gelukkig is er iemand die zijn afscheidsmatch aan het spelen is en het lange gras laat voor wat het is en door een listige lob de uitgekomen doelman verschalkt. Onze coach naast het veld trek zich zijn laatste haren die hij nog heeft uit zijn hoofd en gaat orde op zaken zetten door wat tactische raadgevingen, geen lange ballen meer en alleen noch korte passen geven. Het begint dan ook langzaam beter te gaan met ons spelpijl, dat resulteert in de 27 ste minuut met een afstandsschot, dat wel huizenhoog over doel vloog. Ons veld overwicht, naar het einde toe van de eerste helft, wordt niet meer beloond met een doelpunt, integendeel bij een tegenaanval zijn onze verdediger weer aan het grasduinen en kan Heesakker de 2-1 gemakkelijk binnenkoppen. We gaan dan ook met een achterstand en ontevreden de kleedkamers opzoeken.

    We vangen de tweede helft aan met vers bloed in de ploeg, Guy en Danny nemen de plaats in van Erwin en Marty. Nu is het de thuisploeg die ons spel moeten ondergaan en de aanstormende Guy  niet kan beletten dat hij een voorzet van op rechts van kortbij de bal stevig binnenkopt (2de min).Stand is nu 2-2. Effen later komen we goed weg wanneer een schot van op links ons doel voorlangs passeert. Ali wordt vanaf nu meer actief en dribbelt enkele spelers en legt de bal dan in Eddy zijn voeten, die dan met een listig afgemeten schot, vanaf de grote baklijn, de bal binnenkant de doelpaal binnenmetselt. We komen voor het eerst op voorsprong. Stand 2-3. Het is ook deze losgeslagen Eddy die enkele minuten later op een corner het leder staalhard binnen kopt en zo de netten van Heesakker doet trillen.Stand wordt nu geruststellend 2-4 en er is nog een 10 tal minuten te spelen. Het is geen zuivere hattrick van onze Eddy maar de doelpunten tellen toch. We houden de thuisploeg nu in een stevige wurggreep en zoeken onze winst niet meer af te geven aan het toch verdienstelijke Heesakker, die zeker een goede wedstrijd spelen. Om de wedstrijd af te sluiten is het Danïel die de doelman effen test met een niet te hard, toch geplaatst schot, deze laat de bal tussen zijn handen glippen en de 2-5 einstand staat op het scorebord.

    We hebben de overwinning niet gekregen omdat Heesakker zijn vel duur heeft verkocht en zeker meermaals het spelbeeld bepaald heeft. Voor een daler hebben ze zeker een verdienstelijke wedstrijd gespeeld. Proficiat aan deze ploeg. We kunnen uiteindelijk tevreden zijn met de einduitslag. Zou dit gelegen hebben aan iemand die zijn afscheidsmatch aan het spelen was en toch voor drie doelpunten gezorgd heeft?

    Eddy bedankt, Uw inzet voor Paars Wit is ons niet ontgaan. We wensen U en Uw familie nog een gezonde en sportieve toekomst. Denk er eens over na, dat ons bestuur nog een goed bestuurslid kan gebruiken.


                                                                   Willy P.


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindrangschikking 2de Afd
    2de Afdeling
    Ploeg Gesp. Gew. Verl. Gelijk Doelpunten voor-tegen Punten
    SP BLAUW WIT 24 17 4 3 89 - 37 54
    SP PAARS WIT 24 17 6 1 88 - 38 52
    STEENWEG SP 24 16 5 3 81 - 33 51
    SK VANBROEKHOVEN 24 13 8 3 65 - 48 42
    FC MOTORCLUB B 24 11 7 6 63 - 56 39
    OLMEN SP 24 10 11 3 44 - 49 33
    WELKOM BOYS B 24 10 12 2 46 - 65 32
    FC ONDERSTAL 24 9 13 2 44 - 62 29
    DE HEIKNEUTERS 24 7 12 5 35 - 60 26
    REAL ROTH A 24 6 11 7 32 - 46 25
    VK KOLONIE 24 7 14 3 41 - 74 24
    WARANDE SP B 24 5 14 5 37 - 61 20
    REAL HEESAKKER 24 6 17 1 35 - 71 19

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen 2de Afd 23/09/06
    Datum Inh. Thuisploeg Bezoekers Uitslag
    23/9/2006 REAL HEESAKKER SP PAARS WIT 2 - 5
    23/9/2006 FC MOTORCLUB B SP BLAUW WIT 1 - 2
    23/9/2006 REAL ROTH A SK VANBROEKHOVEN 1 - 4
    23/9/2006 STEENWEG SP FC ONDERSTAL 6 - 2
    23/9/2006 WELKOM BOYS B OLMEN SP 5 - 0
    23/9/2006 VK KOLONIE DE HEIKNEUTERS 3 - 1

    » Reageer (0)
    24-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topschutter zomer 2006
    Ronny   : 22
    Danny   : 15
    Besim   :  10
    Ali        :  7
    Guy      :  6
    Angelo  : 5
    Sven     :  4
    Eddy    :  3
    Hassan  : 2
    Luc P   :  2
    Marty   :  2
    Daniël  :  2
    Pipo      : 1
    Erwin   :  1

    Owngoals:

    Guy :         1
    Massimo:   1

    Gele kaarten:
    Danny   : 1
    Ronny   : 3
    Holly     : 1
    Sven      : 1
    Massimo: 1
    Besim    :  1
    Eddy     :  1
    Angelo  :  1

    Rode kaarten:
     
    Eddy     :    1

    Strafschop voor  : 6  (5X omgezet Ronny)
                                      (1X     "        Besim)
    Strafschop tegen: 1   (Tom)

    » Reageer (0)
    19-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars-wit - FC Motorclub : 5 - 0
    De laatste wedstrijd van onze Ed voor het thuisplubliek ging uiteindelijk gemakkelijker dan verwacht.
    Onze Eddy die volgende zaterdag met pensioen gaat hield het slot op de verdediging. (uit goede bron heb ik vernomen dat hij bij zijn laatste wedstrijd zich in de spits zal voortbewegen?)
    Reeds in de achtste minuut kon Sven de score openen en als er wat later een own goal valt zitten we meteen op rozen. Marty maakt er dan voor de koffie nog mooi. 3-0 van.
    Met nog twee doelpunten van Danny komt de gevleide forfaitscore op het bord.
    Peter, Walter P, Eddy, Massimo, Holly, Marty, Erwin (20' Walter V, 50' Luc C) ,Daniël, Sven, Guy, Danny,

     8'   1 - 0 Sven
    24'  2 - 0 Own goal
    32'  3 - 0 Marty
    ---------------------
    39'  4 - 0  Danny
    48'  5 - 0  Danny

    Walter V die gespeeld heeft tussen de twintigste en de vijftigste minuut stond dus bij 4 goalen op het veld !
    Niet vergeten de eetkaarten bij Guy af te rekenen nu zaterdag !

    » Reageer (0)
    12-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sparta Blauw wit - Sporting Paars-wit : 5 - 0
    De sterkste ploeg uit de reeks overklaste ons in het aanvangskwartier zonder een goede mogelijkheid af te dwingen.
    Toch komen ze op voorsprong rond de achtste minuut via een prachtig afstandschot.
    Op het kwartier kan Ronny het inzenden van Daniël niet gepast controleren, maar even later heeft hij pech als hij nogmaals door daniël bediend wordt en op de paal besluit;
    Een minuutje later gaat Peter gepast in de voeten van een stevig doorgaande sparta speler.
    Bij de volgende thuisaanval probeert Ed de snellere aanvaller op een sportieve manier de doorgang te beletten, door hem vast te grijpen,
    maar de scheids vindt dit gepast om met rood te bestraffen!
    Maar ook met tien zijn de betere kansen de resterende minuten van de eerste helft voor Paars -wit.
     29' Ronny van kortbij op de doelman
    33' Besim zijn voorzet beland op de lat
    Angelo en Tom worden vervangen door Marty en Hassan en met enkele verschuivingen op het plein vangen we gemotiveerd de tweede helft aan.
    Maar een vijftal minuten verder staat reeds de 3-0 op het bord.
    Ronny wordt vervangen door Sven en met nog twee doelpunten van Sparta wordt de 5-0 bereikt. Guy komt Walter V. nog vervangen en één minuut voor het einde wordt er nog rood getrokken voor een thuisspeler.

     8'    1 - 0
    22'   Rood voor Eddy
    -------------------
    37'    2 - 0
    41'    3 - 0
    54'    4 - 0
    58'    5 - 0

    Peter, Tom(35' Marty), Eddy, Massimo, Daniël, Angelo(35' Hassan)
    Erwin, Walter V(60' Guy), Ronny ('45 Sven), Danny, Besim

    » Reageer (0)
    07-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paars-wit wordt 2de op volleybaltornooi
    Met twee winstmatchen  en een 1-1 in de voorronde stoten wij door naar de halve finale.  Daar nemen we afstand met 2-0 van Sekoeroems en belanden tot onze verwondering in de finale. De andere finalist "Back for more" haalt de eerste set binnen en Paars-wit de tweede. En Tie-break tot elf moet uitsluitsel brengen, maar een sputterend Paars-wit trekt met een 11-5 nederlaag aan het kortste eind.
    Het was een prachtige dag en ze gaan ons volgend jaar met een iets betere voorbereiding terug zien. Ook dank aan Avanti voor de schitterende organisatie.

    » Reageer (0)
    02-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars-wit - De Heikneuters ; 7 - 0
    De Heikneuters daagden slechts met negen spelers op! Ook in de vorige weken kampten dezen met een gebrek aan spelers. over veertien dagen gingen ze met negen gelijk spelen op Warande Sp en vorige week versloegen ze FC Onderstal met zijn tienen !!!
    Het was dan ook logisch dat ze aan de wedstrijd begonnen met een verdedigend ingestelde instelling.
    Het was wachten tot de achtste minuut als Danny alleen voor de keeper opduikt, maae deze redding brengt.
    Enkele minuten later kan Danny, op pas van Ronny, het overdoen maar besluit naast.
    Rond het kwartier krijgt Danny nog twee goede mogelijkheden telkens op voorbrengen van Sven maar strand eerst op een verdediger en zijn tweede poging raakt hij slecht met zijn linker.
    Even later zet Angelo ons op enkele minuten op een 2-0 voorsprong, eerst op aangeven van Ronny en de tweede na een controle van Danny.
    Nog voor de rust kan Danny na een balverovering alleen op de doelman af maar stoot de bal te ver zodat de doelman redding brengt.
    Een lakser startend Paars-wit kan in het openingskwartier van de tweede helft maar één kans afdwingen. (Angelo voor langs)
    Rond de tiende minuut kunnen de bezoekers zelfs hun eerste kans afdwingen door van schuin voor de keeper op te duiken maar Peter laat zien dat hij bij de les is.
    Guy neemt dan de plaats in van Erwin, en als even later de bezoekers met acht komen te staan volgen de kansen zich snel op.
    55' Plaatsbal Ronny nipt over kruising
    56' Ronny tussendoor op Danny en 3-0
    58' Aanval uit het boekje met een vlotte balcirculatie, doch 
          Marty kan de kroon niet op het werk zetten.
    59' Ronny op randje buitenspel, werkt subliem af 4-0
    60' Schot van Daniël nipt langs de verkeerde kant van de paal
    63' Een lob van Ronny 5-0
    66' Guy plaatst aan de zestien meter de bal beheerst in de
          hoek 6-0
    67' Danny van kort bij op de paal
    69' Ronny maakt zijn derde hatrick van het seizoen 7-0

    Peter, Tom, Daniël, Holly, Marty, Erwin(53' Guy), Massimo, Sven, Angelo, Ronny, Danny

    15' 1-0   Angelo
    18' 2-0   Angelo
    ----------------------
    56' 3-0   Danny
    59' 4-0   Ronny
    63' 5-0   Ronny
    66' 6-0   Guy
    69' 7-0   Ronny

    Aan alle Paarswitters die van tennis houden en een pintje !!!
    Nu maandagavond om 22h00 staat er op het tennistornooi van Wezel
    in de derde ronde twee bekenden tegenover elkaar! Met name onze 'Ronny' neemt het op tegen gewezen Paarswitter en tevens zoon van onze voorzitter; 'Karel'
    Dus tot maandag op de GT Wezel en dat de beste mogen winnen!
    Guy zal er niet kunnen zijn want deze begint op maandag aan zijn tweede jaar avondschool met als richting; waar situeert zich  nu juist de " G plek " ......

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaalvoetbal 40 +
    Het maandelijks 40+ zaalvoetbal onder elkaar is verplaatst van 07sep naar donderdag 14sep 20h30. Geïnteresseerden zijn nog altijd welkom !!!

    » Reageer (0)
    01-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eetdag Paars-wit
    Onze jaarlijkse eetdag is vastgelegd op 30 september 2006 van 11h30
    tot 14h00 en van 17h00 tot 21h00 en gaat door in de gildezaal te Korspel!
    Door de positieve reacties van vorig jaar wordt er niets aan het concept veranderd en bieden wij dezelfde menu's aan.
    *Als voorgerecht tomatenroomsoep
    *Als hoofdgerecht is er de keuze uit " Stoofvlees " "Halve haan "
      " Vidé " of " Koude schotel " met frieten.
    *Nagerecht
    De prijs is vastgelegd op 10 euro.
    Ook zijn er kindermenu's voorzien aan 5 euro.
    De kaarten zullen in de volgende weken verdeeld worden en hopelijk doen wij allemaal een inspanning om het streefdoel van vorig jaar te overtreffen.

    » Reageer (0)
    31-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kwetsuur Luc P !
    Luc heeft mij gemeld dat hij op zondag naar de spoed gegaan is en ze hem een gipsgoot hebben aangemeten. Later zou er dan een arthroscopie volgen. Dit maakt dat we luc deze competitie niet meer in actie zullen zien.
    Soigneert u Luc en een spoedig herstel !

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarigen in September
    05/09/60   Jacky
    09/09/64   Angelo
    18/09/64   Walter A
    21/09/67   Danny O
    29/09/61   Walter P
    29/09/72    Pipo


    een vruchtbare maand!!  schol!



    » Reageer (2)
    26-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steenweg Sp - Sp Paars-wit : 2 - 1

    Paars-wit dat duidelijk in een dipje zit had vandaag een laatste kans om hun leiderspositie te verdedigen. En in de aanvangsfase bleek dat ook aardig te lukken. Vitali schreeuwde en stuurde bij langs de lijn en het zorgde voor een herboren Paars-wit in het openingskwartier. Bij een stevige benadering van een thuisspeler op Luc P valt deze uit met een rechter knietrauma! Hopelijk valt de schade wat mee en hoeven wij hem niet te lang missen. Rond de vijfentwintigste minuut kreeg Paars-wit er een Molse schone supporter met diepblauwe ogen bij maar het spelpeil zakte zienderogen? Op een zucht van de rust komen we goed weg als de scheids "Leon" niet naar de stip wijst bij een betwistbare tussenkomst van Peter!
    Als even na de koffie Ronny nog voor het controleren van de bal langs achter wordt neergeschoffelt is "Leon "op zoek naar zijne zakdoek om zijn bloedende neus te stelpen! Ook bij de daaropvolgende fase in betwist buitenspel heeft hij zijn doekje niet gevonden en vloeit er de 1-0 uit voort ! Een misnoegd Paars-wit steekt nu te veel energie om voor het minste in discussie te gaan met de scheids en vergeet te voetballen.
    Bij een te korte terugspeelbal van Massimo verdubbelt de thuisploeg hun voorsprong. Er wordt nu achter man op man gespeeld en we nemen de wedstrijd terug in handen. Een schot van Daniël kan door de doelman juist voldoende gedeviëerd worden tot tegen de deklat. Ook Ronny heeft pech als zijn schot met links rakelings over de lat zoeft. De aansluitingstreffer komt er pas een tiental minuten voor affluiten via Ronny. Niet zonder risico gaan we nu voluit voor de gelijkmaker maar grote mogelijkheden blijven uit.
    Hilariteit na de wedstrijd als de scheids een prijs won met de tombola en er iemand riep dat een goede bril een gepaste prijs zou zijn! Leon reageerde gevat door zijn gewonnen schroevedraaiers aan te bieden om zijn losse vijzen vast te draaien!
    In de latere uren werd er in het lokaal nog een interessante weddenschap voor 500 euro afgesloten tussen Danny en Luc C ! Luc gaat volgend jaar één maand buiten slapen en leven!!!
     
    Peter, Daniël, Massimo, Holly, Erwin, Luc P(25" Eddy), Sven, Angelo, Guy, Ronny, Danny,

    41"  1 - 0

    46"  2 - 0
    59"  2 - 1   Ronny

    Geel; Ronny, Eddy


    » Reageer (1)
    25-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Reglement Volleybaltornooi “Cup CARLO” 2006

     

    1.     Algemeen

    a.       Het maximum aantal deelnemende ploegen aan het tornooi bedraagt  16.

    b.      Naast het klassement voor de beste prestaties wordt er eveneens een klassement voor de meest sportieve ploeg opgesteld.

    c.       Alle wedstrijden worden in de sporthal gespeeld

    d.      Aanwezigheid van de ploegen gewenst tussen 9.30 Uur en 09.45 Uur. Het tornooi begint om 10.00 Uur.

     

    2.     Algemeen verloop

    a.       Het tornooi bestaat uit twee delen : een voorronde in pole systeem gevolgd door een eindronde van selectiewedstrijden.

    b.   (1)  De voorronde bestaat uit 4 poles van 4 ploegen waarbij alle ploegen binnen elke pole tegen elkaar uitkomen.

    (2)   In de eindronde worden vervolgens de halve en finalewedstrijden gespeeld

    (3)   Aldus verloopt het tornooi over 5 wedstrijden voor alle ploegen

     

    3.     De wedstrijden

    a.       De wedstrijden beginnen om 10.00 Uur en verlopen over een tijdspanne van 40 minuten.

    b.      In de voorronde wordt elke wedstrijd gespeeld over exact  2 sets  van 21 punten (21-20 is dus einde set). In de halve finale en de finale wordt bij gelijke setstand (onafhankelijk van het puntenverschil over de twee sets) een bijkomende set gespeeld over exact 11 punten (dus 11-10 is uit).

    c.       Elke set zal gespeeld worden volgens het Rally-point-systeem (RPS) (men dient dus niet noodzakelijk opgeslagen te hebben om punten te kunnen maken)

    d.      Tijdens elke set heeft iedere ploeg maximaal recht op 1 time-out van 30 Sec.

    e.       Alle ploegen spelen in totaal 5 wedstrijden : 3 in de voorronde en 2 in de eindronde

    f.        Er wordt maximaal getracht tussen de wedstrijden in een periode van rust te voorzien. Het is evenwel onvermijdelijk dat sommige matchen vlak achter elkaar plaats zullen vinden.

     

    4.      Klassement

    a.       Per pole (voorronde) wordt er een klassement opgesteld op basis van gewonnen sets.

    b.      Bij een gelijk aantal gewonnen sets binnen de pole zal het totale aantal behaalde setpunten bepalend zijn. Indien dan nog een gelijke stand verkregen wordt zal het resultaat van de onderlinge match doorslaggevend zijn. Kan dan nog geen winnaar gevonden worden, dan is de ploeg die in de onderlinge match de eerste set gewonnen heeft de uiteindelijke winnaar.

    c.       De ploegen die in de voorronde eerste zijn uitgekomen spelen in de eindronde voor de eerste 4 plaatsen in het eindklassement. Plaatsen 5 tot 8 wordt uitgevochten tussen de ploegen die tweede eindigden in de voorronde. Vervolgens spelen alle derden van de voorronde voor de laatste plaatsen 9-12 en de vierden voor de laatste vier plaatsen in het eindklassement.

    d.      Deze wedstrijden in de eindronde worden gespeeld tot er een winnaar is : in de halve finale desnoods over een bijkomende set van 5 punten in de finalewedstrijden mogelijks over een derde en beslissende set van 21 punten (=volledige set met wisselen van terrein op 11)

     

    5.     Volleybalregels

    a.       De regels van het Belgische volleybalreglement zijn van toepassing indien niet anders vermeld in huidig reglement.

    b.      Er wordt afgeweken van het officiële reglement inzake toepassing van het ‘Libero’-systeem.

    c.       Daar waar het terrein een opslag van buiten de lijnen niet toelaat mag, na onderling overleg met de scheidsrechter, de opslag gegeven worden met 1 voet binnen het terrein.

    d.      ‘Lichte’ toetsfouten dienen niet gefloten te worden. Netfouten daarentegen zijn niet toegelaten.

     

     

    6.     Terreinen

    a.       De matchen worden gespeeld op de terreinen van de Sporthal ‘Het Geleeg” (terrein 1-4)

    b.      Het maximum aantal terreinen bedraagt 4. M.a.w. er kunnen hoogstens 4 matchen tegelijkertijd plaatsvinden.

    c.       Er zal getracht worden de ploegen afwisselend op een ander terrein te laten spelen.

     

    7.     Scheidsrechters

    a.       De scheidsrechters worden geleverd door de organisatie (AVANTI) zelf.

    b.      De scheidsrechter dient, bij aanvang, zo vlug mogelijk het scheidsrechterfluitje, de wedstrijdbal en het scheidsrechterblad  af te halen bij de organisatie.

    c.       De scheidsrechter houdt  tijdens de wedstrijd de stand bij en vult na de wedstrijd het resultaat in op het wedstrijdblad.

    d.      Hij vergeet niet de sportiviteitpunten toe te kennen en in te schrijven op het wedstrijdblad.

    e.       Na het beëindigen van de wedstrijd brengt hij al het materiaal alsook het resultaat zo vlug mogelijk binnen bij de wedstrijdleiding.

     

    8.     Spelers

    a.       Het maximum aantal spelers op het terrein bedraagt 6,  het minimum 5

    b.      Er mag zoveel gewisseld worden als gewenst.

    c.       Wissels mogen enkel uitgevoerd als het spel stil ligt en de scheidsrechter nog niet gefloten heeft voor opslag.

    d.      Het is niet toegelaten spelers tussen verschillende ploegen uit te wisselen. Eenmaal voor een ploeg gekozen, blijft men voor het ganse tornooi bij dezelfde ploeg.

    e.       De verhouding vrouwelijke/mannelijke spelers per ploeg is volledig vrij.

     

    9.     Klachten

    a.       Indien een ploeg klachten heeft over het verloop van een wedstrijd, dan kan dit enkel besproken worden met de organisatie zelf.

    b.      Over scheidsrechterlijke beslissingen kunnen geen discussies gevoerd worden

     

    10.           Prijsuitreiking

    a.       Is voorzien (in de cafetaria) maximaal 15 minuten na beëindiging van de laatste wedstrijd

    b.      Alle ploegen delen in de prijzen (aanwezigheid gewenst)

     

    11.           Slotbepalingen

    a.       Een verzekering is afgesloten voor alle spelers

    b.      Laat geen waardevolle zaken achter in de kleedkamers. De organisatie is niet verantwoordelijk voor verdwenen of achtergelaten goederen.

    c.       De organisatie rekent op de sportieve medewerking en begrip van alle spelers en ploegen.

    d.      Deelnemen is belangrijker dan winnen

    e.       Een prettige en sportieve volleybaldag

    f.        Hopelijk tot volgend jaar.


    Hebben reeds hun deelname bevestigd:
    Danny, Geert, Sven, Peter , Guy, Mario,


    » Reageer (0)
    19-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars-wit - Olmen Sp : 1 - 2
    Vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat de leiders een moeilijke wedstrijd voor de boeg hadden. Toch is het Paars-wit dat via Danny op voorsprong klimt, maar ook dit zorgt er niet voor dat we de wedstrijd in handen kunnen nemen. Met nog twee doelpunten van de bezoekers gaan zij verdiend met de drie punten huiswaarts.Na de wedstrijd hebben we de nederlaag wat kunnen verteren met de taarten die Besim op tafel toverde omwille zijn verjaardag!

    Peter B, Tom(57" Guy), Eddy, Holly, Marty, Massimo, Erwin, Sven, Besim, Ronny, Danny(35" Luc P)

    19"  1 - 0   Danny
    ---------------------
    42"  1 - 1
    56"  1 - 2

    Geel ; Besim

    » Reageer (0)
    17-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warande Sp - Sp Paars-wit : 1 - 3
    Na reeds een kwartier had de wedstrijd kunnen beslist zijn. Een resem aan kansen zorgde echter niet voor  een geruststellende voorsprong. De thuisploeg begon beter in de wedstrijd te komen en kon nog voor de rust gelijkmaken.
    Als het na twintig minuten in de tweede helft nog steeds gelijk staat ruiken de Hammers hun kans en brengen twee A spelers in.
    Toch is het Paars-wit dat in de slotfase het laken naar zich toe trekt.

     4 '   0-1    Guy
    22'   1-1
    --------------------
    59'   1-2    Besim
    63'   1-3    Ronny

    Tom, Marty(35" Erwin), Eddy, Walter V, Holly, Massimo, Luc P,
    Angelo(35" Besim), Sven, Guy(50" Ronny), Danny,

    Geel; Massimo

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recreatief volleybaltornooi !! CUP CARLO
    CUP CARLO gaat door op zondag 03september06 vanaf 10h00 in de sporthal "Geleeg".

    Wie kende hem niet? De man van ijzerwaren Snyckers en groot volleyballiefhebber. Carlo Scheveneels was lid van twee volleybalclubs in Leopoldsburg: de GG Men en Avanti. Twee jaar geleden (02/09/04) overleed Carlo onverwachts.
    Om de herinnering aan Carlo levendig te houden, organiseert Avanti een recreatief tornooi voor alle liefhebbers van Leopoldsburg en omstreken met als trofee de wisselbeker "Cup Carlo".
    Paars-wit heeft zich hiervoor ingeschreven en hoopt om een achttal mensen samen te krijgen. Geïnteresseerden kunnen zich bij mij melden.

    Ps; Einde tornooi voorzien rond 17h00

    » Reageer (0)
    31-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inschrijvingen Viswedstrijd!
    Tot op heden zijn volgende personen ingeschreven;

    Guy,
    Danny,
    Erwin,
    Massimo,
    Tom,
    Sven,
    Walter V,
    Mario,
    Luc C,
    Eddy,
    Geert,
    Luc P,
    Besim,

    Hopelijk komen daar de volgende dagen er nog wat bij
    want de inschrijvingen worden afgesloten op 02aug06 !

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarigen in Augustus
    09/08/69 : Eric Vg
    26/08/69 : Hassan
    27/08/62 : Ludo H

    » Reageer (0)
    12-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokatie viswedstrijd !
    Het viskampioenschap zal doorgaan aan een vijver gelegen in Kerkhoven( Eksel).
    Routebeschrijving,
    Op de weg van Leopoldsburg naar Kerkhoven een 100m voorbij de gewezen "bar 900" rechts inslaan (juist voor fruitwinkel).
    Men volgt de richting van het park "de lage kempen".
    Op de kiefhoekstraat zal een pijlbordje "Paars wit" aangebracht worden waar men rechts hoeft in te draaien.
    Diegene die een opblaasbaar bootje bezitten mogen die na de viswedstrijd te water laten.

    » Reageer (0)
    09-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VK Kolonie - Sp Paars-wit : 2 - 5
    Daniël, die tot zeven uur 's morgens heeft moeten wroeten om zijn dertig pinten binnen te krijgen, was niet meer levendig genoeg om in de namiddag een potje te komen voetballen ! Hij begint duidelijk oud te worden. Het was naar alle waarschijnlijkheid ook de laatste wedstrijd dit seizoen van Ali en Eric die wij bedanken voor hun bijdrage en hopen hen volgend jaar terug in ons midden te hebben.
    We hadden het vandaag niet onder de markt met een stevig weerstand biedend VK Kolonie. Bij een 2-4 stand hebben ze meerdere mooie kansen afgedwongen om zich terug in de wedstrijd te brengen, maar Tom wist met die lage ballen telkens raad. Enkele minuten voor het einde gaat Ali in zijn gekende stijl op wandel in het zestienmeter gebied. Nadat hij alles wat hij onderweg tegenkwam had omzeilt legde hij de uitslag vast.

    Tom, Marty, Walter V, Massimo, Sven, Hassan(45' Holly), Eric, Besim, Ali, Guy, Danny
    18'  0-1   Besim
    24'  1-1
    28'  1-2   Besim
    33'  1-3   Danny
    -------------------
    41'  1-4   Ali
    45'  2-4
    68'  2-5   Ali

    Sven heeft na de wedstrijd, na het vragen van elke speler zijne leeftijd, even voor ons de gemiddelde leeftijd berekend! Hij kwam uit op 47 !!!
    Daarom heb ik aan Philippe gevraagd zijn schoenen maar terug op te blinken en alzo onze gemiddelde leeftijd wat naar beneden te halen.

    Er zal een mooie prijs voorzien worden voor diegene met het meest aantal gevangen exemplaren op het viskampioenschap2006! Natuurlijk zal de controle streng zijn( sardientjes met nog sporen van tomatensaus zullen niet in aanmerking genomen worden!)
    Prettig verlof toegewenst aan iedereen....

    » Reageer (0)
    04-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viswedstrijd aansluitend met BB
    Dat we kunnen voetballen weten wij al maar of we ook kunnen vissen willen wij op 05aug06 eens proberen.
    Danny en Christel hebben voor de geschikte locatie gezorgd, kortbij het park " De lage kempen" in Eksel.
    Wij hadden dan ook graag alle Paarswitters, sympathisanten, en hun vrouwen uitgenodigd.
    Wij bieden deze gewichtige gebeurtenis aan tegen een zeer democratische prijs!
    10 euro/persoon en hier mag je 4 stukken vlees/vis voor aanduiden
     5  euro/kind met twee stukken vlees/vis.

    Bij deze prijs is ook de drank voor de ganse dag(nacht?) bij inbegrepen!!!
    Er is ook de mogelijkheid om te blijven overnachten welliswaar met eigen kampeergerief. Op zondagmorgend is er voor de kampeerders een ontbijt voorzien.
    In de mate van het mogelijke zou ieder voor zich moeten proberen om aan visgerief te geraken.( wij hebben een vijftal stokken ter beschikking).
    Er is keuze uit; 
    1. Kipsaté
    2. Rundsaté
    3. Worst
    4. Forel
    5. Spiering
    6. Spare rib
    7. Steak

    Programma:

    14h00:  Opening terrein
    15h00:  Start viswedstrijd
    17h00:  Einde viswedstrijd
               :  Aansluitend barbeque met de nodige dorstlessers

    Er wordt gezorgd voor een droog en zomers weertje met een muzikale omlijsting!
    Daar we verplicht zijn om met een voorinschrijving te werken vragen wij dan ook om u ten laatste voor 1 aug in te schrijven.

    » Reageer (0)
    02-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars-wit - Welkom boys : 6 - 1
    Ondanks een resem onbeschikbaarheden(13!) is Paars-wit er in geslaagd om het wedstrijdblad vol te krijgen. 
    Wat als een moeilijke match werd aangekondigd bleek uiteindelijk nog mee te vallen. Dit was natuurlijk ook te wijten aan het feit dat de bezoekers maar met negen kwamen aanzetten.
    Het duurde toch ruim een kwartier als Ali de score kon openen. Enkele minuten later doet hij het nog eens over en Luc P. zet ons voor de rust op 3 - 0. In de 34' valt Angelo terug gekwetst uit en komt Luc C. voor het eerste dit seizoen in de ploeg.
    In de tweede helft scoort Welkom al snel tegen, maar met nog drie thuisdoelpunten wordt de 6 - 1 bereikt. Ali en Daniël doen nog alle moeite van de wereld om Luc C te laten scoren, maar deze wil er niet van weten.

    Tom, Marty, Walter V, Pé, Holly, Massimo, Luc P, Sven, Daniël, Angelo( 35' Luc C), Ali

    17'  1-0   Ali
    20'  2-0   Ali
    28'  3-0   Luc P
    -----------------
    38'  3-1
    42'  4-1   Sven
    43'  5-1   Daniël
    61'  6-1   Ali

    Onze voorzitter is vandaag jarig! Proficiat
    Opgelet voor volgende week want dan is de wedstrijd reeds om half drie, en we komen dan ook al om kwart na één samen!

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarigen in Juli
    02/07/42  : Willy
    11/07/79  : Besim
    15/07/67  : Johan Vdgr

    » Reageer (0)
    29-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Real Roth - Sp Paars-wit: 0-4
    Na de uitschuiver van vorige week heeft Paars-wit gepast gereageerd en is vlot de overwinning gaan behalen in Balen. Op de libero stond na drie weken terug lange Ed gepositioneerd en samen in de combinatie met Peter slaagden zij erin om reeds voor de vierde maal dit seizoen de nul te houden. Met twee goals van Danny voor , en twee van Ronny na de rust kwam de 0-4 tot stand.

    Peter, Massimo(35'Marty), Eddy, Walter V(55'Guy), Sven, Eric Vg(35'Tom), Besim, Luc P, Ali, Danny(35' Erwin), Ronny 

    Volgende week bij de thuiswedstrijd tegen Welkom Boys breekt Paars-wit een seizoensrecord met 10 onbeschikbaarheden! mn: Ronny, Eddy, Danny, Erwin, Eric Vg, Besim, Peter B, Walter P, en de gekwetsten Pipo en Steven. Vandaar dat onze huizenbouwer "Pé" zijn schoenen nog eens gaat opblinken. Ook Davy gaat gevraagd worden om ons uit de nood te helpen. Met de terugkerende Holly, Daniël, Hassan en Angelo gaan wij het speelveld gevuld krijgen.
    Update 29/06/06: Davy is niet beschikbaar en ook Guy heeft afgemeld. Tot overmaat van ramp heeft ook Hassan vandaag afgezegd en ziet het er al heel anders uit om het speelveld vol te krijgen! 13 afzeggingen is van het goede te veel!
    En voor Pipo die deze week terug een operatie aan de knie
    heeft ondergaan zal zaterdag niet haalbaar zijn!

    Op onze vrije speeldag(05 aug 06) gaan we een viskampioenschap organiseren, met 's avonds een barbeque en het nodige spoelmiddel.
    Eventuele andere randactiviteiten zijn bespreekbaar en  voorstellen zijn welkom.
    Voor diegenen die niet over een vishengel beschikken zal er gezorgd worden.
    Die over een tentje beschikken kunnen ter plaatse overnachten en hun zondag beginnen met spek en eieren!(en ne jupiler?)
    Onze lokaaluitbater en tevens bestuurslid "Rik" ondergaat woensdag een heelkundige ingreep thv zijn Li schouder en ze gaan er terug "ne nieuwe" van maken.
    .....

    » Reageer (0)
    16-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beslissing onderzoekscomité
    Na ruim drie maand is de beslissing vandaag officiël toegekomen.
    Ik citeer: Aangezien speler Rymen, Guy niet speelgerechtigd was volgens artikel 89 en toch aan de wedstrijd heeft deelgenomen wordt de uitslag van de wedstrijd als volgt bepaalt.
    Sk Vanbroekhoven - Sp. Paarswit 0 - 5 i.p.v. 3 - 0
    Voor wat betreft Sp. Paarswit zal artikel 102B toegepast worden.

    » Reageer (0)
    14-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitspraak onderzoekscomité !
    Even recapituleren:

    Op de eerste speeldag, 11 maart 06, bij de wedstrijd Sk Vanbroekhoven - Sp Paars-wit stelt de thuisploeg RYMEN GUY op zonder geldige aansluitingskaart. Hij speelt de wedstrijd onder zijn burgeridentiteitskaart( deze uitzondering is mogelijk indien zijn aansluitingskaart bij de bond is toegekomen, maar nog niet terug in het bezit is van de respectievelijke club). Onze steeds goed oplettende Luc hoort om 16h45 !de conversatie dat de kaart van Rymen Guy nog op de bond moet geraken, en iemand eigent ze zich toe met de woorden dat hij daar wel voor zal zorgen want dat hij er morgen of overmorgen wel passeert! Blijkbaar is dat daar de gang van zaken en komt het allemaal wel voor mekaar. Ik heb moeten zorgen dat er acht aansluitingskaarten moesten vernieuwd worden en die zijn voor de competitie netjes aan Dhr Willekens overhandigd.
    Het reglement ter zake is overduidelijk!

    Art. 89
    Een club die een niet speelgerechtigde speler opstelt verliest de wedstrijd met forfaitcijfers en bekomt een boete. De zaak hoeft verder niet meer voor te komen voor het onderzoekscomité!.

    Toch wordt er beslist om de betrokken speler en de ploegafgevaardigde op te roepen om te verschijnen voor de onderzoekscomité op 05/04/06!
    Op de daaropvolgende informatieve omzendbrief voor de clubs staat vermeld dat de beslissing in beraad gehouden wordt? (bijkomende onderzoeken?)
    Hoe lang dat beraad gaat duren is niet vermeld?
    Als het comité de maand later terug samenkomt(03/05/06) stel ik vast dat er op de daaropvolgende omzendbrief met geen woord over gerept wordt! Daar ze hun informatieve middelen ( omzendbrief, website..) niet benutten moeten we via, via te weten komen dat de beslissing weer is uitgesteld tot 07/06/06.
    waarop alle betrokkenen zouden uitgenodigt worden en een beslissing zal genomen worden!
    Op de omzendbrieven is er verder gene inkt meer aan verbruikt en op 09/06/06 neem ik de telefoon en bel Dhr Hannes om uiteindelijk na drie maanden hun beslissing te aanhoren !
    1. Hallo met Dhr Hannes; "Er is een beslissing genomen en overgemaakt aan de voorzitter die de clubs op de hoogte zal brengen, verder geen commentaar"
    2. Dhr Willekens niet te bereiken.( wel zijn vrouw aan de lijn gehad)
    3. Hallo met Dhr Cristiano ; " Er is inderdaad een beslissing genomen en de voorzitter zal de clubs schriftelijk op de hoogte brengen, verder hebben wij afgesproken geen verklaringen over de zaak te doen en gelieve u te wenden tot de voorzitter"
    4. 10/06/06: "Hallo met Dhr Willekens; Er is een beslissing genomen die u schriftelijk zal mede gedeeld worden"
    Ikke: Sorry, maar is dat niet mogelijk om dat telefonisch al mede te delen, want de spelers zullen mij straks op de wedstrijd daar achter vragen zodat die drie maanden lange soap eindelijk een einde heeft.
    Dhr Willekens: "Je zult de brief zo spoedig mogelijk in de bus hebben! tuut tuut tuut ..........
    Maandag: niks
    Dinsdag: nul,nul
    Woensdag: De omzendbrief K.A.V.V.V. Kempen; snel open gemaakt om de beslissingen van het onderzoekscomiteit te aanschouwen;  tevergeefs.....
    Hallo Met Dhr Willekens: "Hebben jullie die nog niet gehad? Ik zal de voorzitter van het comité deze avond bellen om te vragen hoe dat zit en dan heb je die ten laatste vrijdag in de bus!
    Ikke: Heb er alle vertrouwen in, maar kan ik de telefoonnummer krijgen zodat ik hem zelf contacteer?
    Dhr Willekens: Nee, ik bel hem zelf wel en vrijdag zit die brief in uw bus!

    Nu ga ik even in mijne glazen bol kijken om te zien wat er vrijdag in de bus gaat zitten: Buiten wat reclame en een rekening : NADA !

    In een snel opgetrommelde paars-witte onderzoekscommissie is beslist:
    1. Wedstrijd wordt 0 -5 (Art. 89)
    2. Opstellen van een niet speelgerechtigde speler ;
         boete 50 euro ( Art. 89 en Art. 26)
    3. Betrokke speler wordt voor één speeldag geschorst
        omdat hij gespeeld heeft terwijl hij niet speelgerechtigd     
        was.


    Als je de reglementen volgt, heb je daar geen drie maanden voor nodig !!!
    Naar mijn mening is het niet alleen SK Vanbroekhoven dat hier in de fout gaat, maar ook de bond gaat hier de mist in met dit meer dan drie maanden te laten aanslepen.
    Ook de reactie van de spelers SK Van broekhoven om niet binnen te komen in ons lokaal bij de terugwedstrijd is laag.
    Of lag dit aan de sportieve nederlaag van 4-2 die nog zwaarder had kunnen(moeten)zijn?



    » Reageer (0)
    11-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omkoping?
    Boze tongen beweren dat er aan de wedstrijd van zaterdag Sp Paars-wit tegen SK Vanbroekhoven een reukje hangt? Op de foto is duidelijk te zien dat onze financiële manager "Luc" voor de wedstrijd de scheids benaderd heeft en daarbij diep in zijn linker broekszak tast? Gelukkig zijn er tot nu toe geen belastende foto's opgedoken van het moment dat hij zijn hand uit zijn broekzak haalt.
    Hopelijk kunnen wij het nog enkele maanden blijven bekostigen want met regelmatig wat spelers van het plein te sturen van de tegenstrevers en daar wat penalty's bij maakt het allemaal wat makkelijker. Maar sinds de komst van de euro beginnen die spelleiders hun prijzen wel te kennen zeg! Als je moest weten wat die van tegen Blauwwit vroeg om een penalty te blazen val je achterover. En streken had hij ook ,want verder dan drie wilde hij niet gaan!
    knipoog, Mario

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paars-wit verslaat leiders !
    Een iets te vroeg gestartte wedstrijd zorgt ervoor dat het om 14h58 reeds 0-1 staat. Verscheidene supporters hebben dan de openingsgoal ook gemist. Als het na drie mogelijkheden van Paars-wit en een tiental minuten later de aan 100 procent afwerkende bezoekers de stand op 0-2 brengen is dit niet de juiste weergave. Op vrije trap van Eric kan Ali nog voor de rust de aansluitingstreffer, na een controle uit de lucht, beheerst binnentrappen.
    Even voor de rust denkt Holly: wat Ali kan, kan ik ook, en ontwijkt enkele opzittende bezoekers kort voor eigen doel beheerst!
    Reeds in de eerste minuut van de tweede helft kopt Danny op voorzet van Eric de bal tegen de kruising. Even later wordt een geldige goal van Ronny om vermeend buitenspel afgekeurd.
    Met nog een kwartier te gaan wordt de tot dan toe sportieve wedstrijd ontsiert door een kamikaze aanslag op Erwin in het midden van het terrein! De goed leidende scheids beslecht dit maar met geel. Bij de spelhervatting zorgt dit na een mooie actie Ronny - Ali - Ronny wel voor de 2-2. Met nog een achtal minuten te gaan komt Ali op kruissnelheid, en na een mooie dribbelactie blijft hij klaar kijken en bedient Ronny: 3-2
    De  bezoekers reageren heel sportief? en de scheids moet dan ook tweemaal gepast reageren met rood.
    Maar zelfs met negen komt er enkele minuten voor het einde iemand van schuin alleen voor Peter, maar hij weet er gelukkig wel raad mee. In de slotminuut gaat Ali op wandel en wordt foutief gestopt. Derde rode kaart en strafschop! Voor onze topspits is het een kleintje om zijn zuivere hattrick te verwezelijken!

    Peter, Sven, Walter V, Holly, Massimo, Eric, Erwin, Guy, Ali, Ronny, Danny (64' Eddy)
      2'    0 - 1
    12'    0 - 2
    26'    1 - 2   Ali
    -------------------
    56'    2 - 2   Ronny
    62'    3 - 2   Ronny
    67' Peter voorkomt de 3-3
    69'    4 - 2    Ronny (pen)

    » Reageer (0)
    04-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overzicht gespeelde wedstrijden, aantal speelminuten zomer05 en 06
                 
              2005                                        2006

    1. Guy       11      (705')      1.Holly    12  (610')
    2. Eddy     10      (680')      2.Sven      11  (705')
    3. Danny   10      (661')      3.Ronny   11  (685')
    4. Ronny   10      (554')      4. Tom     11  (630')
    5. Erwin      9      (500')      5. Guy      11  (580')
    6. Johan      9      (490')       6. Peter    10  (700')
    7. Walt P    9      (463')       7. Eddy    10  (630')
    8. Steven    8      (500')        8.Walt V  10 (540') 
    9. Davy      8      (490')        9. Erwin   10  (410')
    10. Holly     8      (417')     10.Danny   9   (620')
    11. Philippe8       (310')     11.Massimo8   (485')
    12. Walt A  7      (490')     12.Besim    7   (465')
    13. Sven      7      (465')     13. Walt p   7  (295')
    14. Carlos   6       (420')     14.Hassan   6  (385')
    15. Roger    6       (237')     15. Luc P    5  (305')
    16. Marty    4       (245')     16. Daniël   5  (280')
    17. Angelo   4       (110')    17. Marty    5  (280')
    18. Walt V    3      (163')    18. Pipo      5   (265')
    19. Kevin S  3       (117')    19. Angelo  5  (155')
    20. René B   2      (140')     20. Eric       2  (105')
    21. Luc P     2       (140')    21. Ali         1   (70')
    22. Geert V  1        (40')
    23. Mario     1        (40')
     

    Vaststellingen!
    Wij hebben dit seizoen reeds 21 spelers opgesteld, maar vorig jaar was dit halfweg al 23!!!
    Guy en Ronny hebben beide jaren een top 5 positie!
    Van de top 15 van vorig jaar zijn er zeven die er dit jaar niet meer bij zijn!
    Onze oudste nu de eerste plaats bekleed !


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars-wit - Real Heesakker : 8 - 1
    Met twee aftastende ploegen is het, buiten een kansje voor Danny, wachten tot de negende minuut eer wij de score kunnen openen. Een vrije trap van Erwin kan door de keeper onvoldoende geweert worden waaruit luc kan scoren.
    Enkele minuten later levert Besim een perfecte voorzet op maat af aan Ali die daar wel raad mee weet.
    Als Ali daarna Sven in het straatje stuurt staat het al snel 3-0.
    Wanneer de goed meespelende bezoekers iemand alleen voor Peter kunnen afzonderen kan hij met de voet redding brengen.
    Daar ik te moe en te zat ben om het te lange verslag verder te vervolledigen volg nu het verder cronologisch overzicht
    22' Voorzet Besim, Danny over
    29' Besim zet zich sterk door 4-0
    34' Bezoeker komt schuin alleen voor doel, Peter redt
    35' Erwin zet Danny voor de keeper, die redding brengt
    -------------------
     2'  Danny besluit op de keeper
     6'  Ali rolt linker flank op en zet gepast voor op Danny 5-0
     8'  Guy bedient Besim : 6 - 0
    11' Mooie actie Besim- Erwin - Besim : 7 - 0
    13' Guy stuurt Danny weg, die gepast Besim kan bereiken : 8 - 0
    17' Prachtige kopstoot van Massimo en die zo alsnog Peter kan verslaan!
    30' Actie over links van Ali die Danny aanspeelt maar op de paal besluit

    Peter, Tom, Walter V(35' Daniël), Massimo, Holly(35' Guy), Besim, Luc P, Erwin, Sven, Ali, Danny,
     9'  1-0 : Luc P
    12' 2-0 : Ali
    19' 3-0 : Sven
    29' 4-0 : Besim
    --------------
    41' 5-0 Danny
    43' 6-0 Besim
    46' 7-0 Besim
    48' 8-0 Besim
    52' 8-1 Massimo own goal


    Door het gelijke spel van Sp Blauwit en SK Vanbroekhoven tegen resp Motorclub en Real Roth zijn wij de morele winnaars van het weekend!

    Op aanvraag van sommigen met nostalgie naar de gewezen nieuwsflash gaan we eenmalig de rubriek " wist je dat " nog eens proberen ! dit met een lach en een knipoog zonder iemand te willen kwetsen?

    Wist je dat !

    Dimitri een duitse scheper heeft aangeschaft voor zijn vrouw zodat er zeker niemand zou aankomen ! 

    Ze nu woensdag drie punten gaan aftrekken van SK vanbroekhoven.

    Besim 6 goalen heeft gemaakt op twee wedstrijden en we hem volgende week tegen SK Vanbroekhoven moeten missen!

    Dat Angelo van de laatste tien wedstrijden maar 45 minuten heeft gespeeld !! over de hele competitie 100 minuten en toch driemaal gescoord !

    Hassan van de zes wedstrijden die hij gespeeld heeft, geen heeft verloren en hij er nu zaterdag terug bij zal zijn.

    Dat we de meeste goals van de reeks gemaakt hebben( en bijna de minste tegen)

    Dat Ali zijn eigen kleedkamer bij heeft!

    Dat tot nu toe alleen nog Holly en ik alle wedstrijden aanwezig zijn geweest!

    Door omstandigheden het gras niet afgereden is deze week, maar met een 8-1 tot gevolg zijn we van plan het voor de rest van het seizoen te laten groeien!!

    Luc P zijn vrouw denkt dat hij ergens bij een ploeg in Dessel voetbalt en het daarom is dat hij regelmatig met de fiets moet komen!!

    Er al twaalf verschillende spelers gescoord hebben!

    Daniël nog altijd iemand in de aanbieding heeft!!!

    Dat er spelers zijn die vinden dat ze niet op hun beste plaats staan?

    Ronny zonder te spelen met de vingers in de neus topschutter blijft.

    Er velen gaan denken volgende week dat er weer een nieuwe bij is, maar dat het dan Marty is!

    Bij een vrije trap er langs de lijn geroepen werd om deze door een linkse poot te laten zetten, en Tom zich er met twee aanbood!

    Massimo wegens: op leeftijd! werd afgeschreven bij Kiebergen en wij blij zijn dit jong veulen in ons midden te hebben.

    Eric reeds verscheidene slipcursussen gevolgd heeft maar toch over veertien dagen zijn auto in de prak gereden heeft (En je kon het al raden zeker: hij is geslipt!! had wel veel cola-light gedronken?) 

    In de goal hij zijn ogen goed openhoudt maar tijdens dienst pitst hij er wel al eens één toe.

    Roger en Walter op zoek zijn om rijbewijzen te kopen want het gebeurd al eens dat ze met twee stuks per dag niet toekomen!

    We woensdag drie punten bij krijgen zonder te spelen!

    We halfweg de competitie zijn en ik voorspel wie aan 54 pt van de 72 komt er kort bij zal zijn!

    » Reageer (0)
    02-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaalvoetbal 40+
    Op 1 juni heeft de tweede zaalvoetbal 40+ zijn doorgaan gevonden. Met een opkomst van twaalf spelers boekten wij een kleine achteruitgang! Dank zij mond aan mond reclame had Eric een nieuw lid bij, m.n. Peter
    De witte ploeg behaalde een nipte 7-6 overwinning.
    Het ging er beduidend trager aan toe dan de eerste keer maar ze waren ook weeral een maandje ouder hé.
    Noteer alvast de volgende samenkomst:06/07/06 20h30!
    Geïnteresseerden van de bouwjaren 50 en 60 zijn welkom.
    Hulpstukken en protheses zijn toegelaten.....
    Ook nog een woordje van dank aan Rik&Lydia die ons ballen ter beschikking stellen en er voor zorgen dat al ons zweet telkens uit de uitrusting wordt ontdaan.
    Als we beslissen om er in de wintermaanden mee door te gaan, en een geschikt uur en zaal vinden, heb ik een kandidaat die de maandelijkse zaalkosten op zich wil nemen.
    Wordt vervolgt....

    » Reageer (0)
    01-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarigen in juni
    07/06/69  :  Peter
    28/06/61  :  Mario
    30/06/64  :  Erwin



    Schol !!!

    » Reageer (0)
    27-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Motorclub - Sp Paars-wit : 1 - 4
    Peter, Hassan, Eddy, Holly(35' Tom), Besim, Erwin(35' Luc P), Massimo(53' Walter V), Sven, Eric Vg, Ronny(12' Danny), Guy,

    23'  0 - 1  Guy
    ---------------
    44'  1 - 1
    51'  1 - 2  Besim
    69'  1 - 3  Guy
    70'  1 - 4  Besim

    Onbeschikbaarheden 03/06/06
    Hassan
    Angelo
    Marty
    Ronny
    ?
    Eric ( indien mooi weer)
    Eddy
    Walter P
    Pipo
    Komen bij:
    Daniël en indien nodig Ali

    » Reageer (0)
    23-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recreatie zaalvoetbal
    De foto die gemaakt is op de eerste 40+ zaalvoetbalavond is genomen zonder belichting! Heb hem wat proberen te bewerken maar dit lukt niet zo best.
    De volgende zal doorgaan op 01juni om 20h30, en zal dan telkens op de eerste donderdag van de maand om 20h30 zijn vervolg hebben.(06/07 - 03/08 - 07/09)

    Bij onze volgende samenkomsten zullen de ploegen ingedeeld worden door het trekken van een zwarte of rode speelkaart. Ook zal er bij elk contact een fout volgen om het zo vredig mogelijk te houden.
    wij hopen om het aantal (14) van vorige keer zeker te evenaren.

    » Reageer (0)
    20-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars - wit - Sp Blauwwit ; 3-5
    Met vele miljoenen op de bank nam Paars-wit een aanvang aan de wedstrijd. De beter startende bezoekers openen de score rond de zevende minuut. In de elfde minuut wordt Marty in de zestien aan zijn truitje naar beneden getrokken en zet Ronny ons op 1-1. Met twee flaters in de Paarswitte verdediging lopen de bezoekers verder uit tot 1-3. De inbreng onder de rust van Erwin en Eric doet de wedstrijd kantelen en is het Paars-wit die de wet dicteert!  Als even later een bezoeker gekwetst uitvalt en er geen vervanger meer beschikbaar is ligt de overwinning voor het grijpen? Toch is het wachten tot de 51ste minuut dat  ronny via strafschop de aansluitingstreffer kan potten. Met de inbreng van Guy( die Danny tweemaal afzonderd) hopen we het laken naar ons toe te trekken!
    Met voldoende kansen om op gelijke hoogte te komen lopen we op twee counters in enkele minuten en staat het plots 2 - 5! Via strafschop kan Ronny de 3 - 5 einduitslag op het bord zetten. Na het gebruikelijk tijd winnen fluit de scheids op minuut 67 de wedstrijd af? Maar een ploeg die hier het grootste gedeelte van de tweede helft met tien man moet spelen en nog tweemaal weet te scoren is de verdiende winnaar.

    Peter, Tom (35' Eric), Daniël, Walter V, Walter P (14'Pipo),
    Sven ( 35'Erwin), Holly(49'Guy), Luc P, Marty, Ronny, Danny,

      7'  0 - 1
    11'  1 - 1  Ronny (Pen)
    23'  1 - 2
    26'  1 - 3
    -------------
    51'  2 - 3 Ronny  (Pen)
    61'  2 - 4
    64'  2 - 5
    65'  3 - 5 Ronny (Pen)

    Supporters op post!

    Walter Dk, Jacky, Geert, Alex L, Rudy G, Rudy V, Rik P, Krol, Willy P, Christel, Silvana, Roger, Philippe, Luc C, Mario, Dimitri, Gert, Rudy L, Bart, Erwin, ......  

    Met een verplaatsing naar de ploeg van het moment "FC Motorclub"( niet meer verloren sinds 25maart!!!) wacht ons weer een moeilijke wedstrijd.

    » Reageer (0)
    15-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kampioenenviering

    Daar we nauwe banden hebben met ZVC Gentle Leopoldsburg hadden we graag een goede vertegenwoordiging op hun kampioenenviering.
    Daniël, Luc C, Ronny, en Walter A zullen zich als organisatoren rechtstreeks naar ginder begeven.
    Guy, Danny, en Mario komen samen in plat dak om 21h00 en hopen daar nog Paarswitters te verwelkomen om ons te vergezellen!


    » Reageer (0)
    14-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Heikneuters - Sp Paars-wit : 2 - 3
    Bij een 0-0 stand na zevenentwintig minuten komen in de kleine rechthoek, onze keeper Peter en thuisspeler nummer 7 zwaar in botsing. Na enkele minuten blijkt dat Peter de wedstrijd zal kunnen verder zetten maar de thuisspeler verder medisch nazicht nodig heeft en wordt de dienst 100 verwittigd. We wensen hem bij deze dan ook een spoedig herstel toe. In onderling overleg besluit de scheids,  tot de ambulanciers hun werk gedaan hebben, de eerste helft af te fluiten en de resterende acht minuten in de tweede helft bij te tellen. Na een goed half uur beginnen we dan aan de resterende 43 minuten. Als even later een wolkbeuk boven Lommel losbarst, laat Peter zich bij een vrije trap verrassen. Maar het klaart op als Marty op inzenden van Luc P de bal kan binnen tikken, en Besim schuin voor doel onder de keeper in de korte hoek ons op voorsprong brengt. We zagen de bui al hangen toen de scheids naar de stip wees bij een te late tackle van Tom op de hoek van de zestien meter. Maar als Walter V. vlak voor affluiten langs achter wordt aangetikt en met een oorverdovende kreet neergaat was het voor Ronny een koud kunstje om de overwinning binnen te halen.

    Peter, Tom, Eddy, Walter V, Holly, Hassan, Luc P, Besim, Guy(28" Marty), Ronny, Danny 
    (Walter P die last heeft van een weerspannige achillespees stond stand bye voor het geval er iemand moest uitvallen)
    0-0
    -------
    34'    1 - 0
    44'    1 - 1    Marty
    56'    1 - 2    Besim
    63'    2 - 2                (penalty)
    69'    2 - 3    Ronny ( penalty)

    Steenweg sp die ons vorige week op eigen plein kwamen verslaan kregen vandaag een 3-0 van onze volgende tegenstrever Sp Blauwwit ! Bij Paarswitte winst volgende week zal er voor alle spelers en sympathisanten vollonté Spaghetti voorzien worden. Te verorberen voor de thuiswedstrijd van 10juni.
    Afzeggingen 20/05 tot nu toe; Eddy, Hassan, Angelo,
    Massimo, Walter p?

    Oproep aan alle Paarswitte aanhangers: Kom op zaterdag ene drinken aan het brakske en laat uw vocale steun horen. Wij zorgen voor een lekker weertje, een aangenaam potje voetbal en een lekker fris pintje tegen een vooroorlogs prijsje! Wat wil een mens nog meer.....(Annickske?)

    » Reageer (0)
    13-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recreatie minivoetbal !

    Luc C en ik hebben het plan opgevat om maandelijks een potje minivoetbal te organiseren. Wij hebben hier en daar eens rondgevraagd en er blijkt voldoende interesse voor te bestaan om onder voetballers op rust onderling wat tegen een bal te trappen.
    Op 18 mei 06 van 20h30 geven we de openingsaftrap in de militaire sporthal.
    Luc heeft al één stel truitjes en Rudy (Phil)zorgt voor een tweede.
    Toch is het wenselijk om de eerste maal een broekje,  kousen, en een wit Tshirt mee te brengen.
    De voetbalsloffen dienen over een zool te beschikken die niet afgeeft!
    Volgende personen hebben al hun motivatie laten blijken:
    Eddy M,Walter D, Eric B, Roger R, Ronny G, Phil V,  Jan C, Eddy B, Ronnie G, Guy, Danny,RudyV,Marty.......
    Misschien: Leo d,  Danny Fr?....Ik hoop dat er hier of daar nog enkele 40+ zich geroepen voelen om zich maandelijks wat te komen amuseren.
     


    » Reageer (0)
    12-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kampioenenviering ZVC Gentle Leopoldsburg
    Op vrijdag 19mei 06 gaat de viering door van ZVC Gentle Leopoldsburg wegens hun promotie naar 1° Nationale!!!
    Deze zal doorgaan in zaal centrum (aan de post).
    De inkom is gratis en alle symphatisanten worden verwacht vanaf 21h00.
    Als voorbereiding op de topper tegen Sp Blauw wit verwachten wij van de Paarswitters om zich hier te komen voorzien van het nodige gerstennat, zodat hun vochtgehalte zeker op peil is voor de thuiswedstrijd op zaterdag!!
    En voor de vrijgezellen onder ons zal Daniël zorgen dat "Annick" er is!!!

    » Reageer (0)
    07-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paars-Wit - Steenweg Sp: 1 - 3
    Een gelijkopgaande wedstrijd zorgt in de eerste helft voor kansjes langs beide zijden. Na een tiental minuten verliezen we Angelo die in zijn kwetsuur hervalt. Luc P komt na een inactiviteit sinds 22 okt05 in de ploeg. We komen goed weg als een schot op de kruising beland. Rond de 25ste minuut wordt Danny duidelijk "in" de 16 meter achterwaarts neergetrokken maar de scheids legt de bal op de backlijn. De tweede helft was een zevental minuten bezig toen Steenweg op voorsprong wist te klimmen en wisten we dat het moeilijk zou worden om de punten thuis te houden. Rond het kwartier werd het zelfs  0-2! Als in zijn oude dagen kon Erwin met nog een kwartier te gaan met een prachtige vrije trap de aansluitingstreffer te scoren.  Met de moed der wanhoop trok Paars-wit ten aanval wat allerhande positiewissels als gevolg had. Ook de gewezen topspits van Tax en Balen wierp(letterlijk!) zich vooraan in de strijd. Maar goede mogelijkheden bleven uit. Guy, die zijn ploeg zag met teveel man naar voor strijden positioneerde zich bewust wat verder achteraan. En bij een tegenaanval even voor het einde kon Guy de bal in de netten werken.

    Peter,Tom, Eddy,Walter V, Sven, Erwin, Massimo, Angelo (10' Luc P), Guy, Ronny, Danny

    42'   0 - 1
    49'   0 - 2
    56'   1 - 2   Erwin
    69'   1 - 3   Guy (owngoal)

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voorbeschouwing De Heikneuters - Sp Paars-wit
    Onbeschikbaar; Sven, Erwin, Walter P, Massimo, Holly?,Steven, Angelo

    Luc Pl alleen eerste helft beschikbaar

    » Reageer (0)
    05-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing Sp Paars-wit - Steenweg Sp
    Daar we de wedstrijd niet kunnen verplaatsen zullen we moeten roeien met de riemen die we hebben.
    Bij het 100 jarig jubileum van Union Leopoldsburg spelen de oude gloriën om 13h00( Walter P, Marty, Roger) en om 14h30 speelt Zvc Gentle Leopoldsburg (Ronny, Daniël). Pipo en Hassan hebben verplichtingen met de pukkelpop organisatie. Walter V. is onzeker, Besim moet werken en Steven is gekwetst.
    Danny heeft verzaakt aan de uitnodiging en is om 15h00 bij ons beschikbaar. Ook Ronny zal niet aantreden bij Gentle indien er voldoende volk is?
    Dus beschikken we met zekerheid over: Peter, Tom, Eddy, Sven, Erwin, Massimo, Guy, Danny,
    Van Davy weten we vrijdag of hij beschikbaar is.
    Verder is het afwachten hoe het met de gekwetsten; Holly, Angelo, en Luc P zal evalueren.
    Indien nodig houden we onze super-veteraan Philippe nog achter de hand.
    (Update 03/05/06 22h: Eric v.G. had een afspraak die hij reeds betaald heeft, vergeten en zal er zaterdag  niet kunnen zijn. Heb vandaag met een Ex speler(Ali) gesproken die bereid is om zaterdag mee te spelen en hij zal de aansluitingskaart zo snel mogelijk in orde brengen? Angelo gaat na zijn blessureleed zaterdag proberen.
    Update 05/05/06 02h30:Luc Pl heeft mij laten weten dat zijn kwetsuur voldoende geheeld is om zaterdag te spelen.
    De wedstrijd van Gentle op het jubileum zal betwist worden met zeven tegen zeven zodat Ronny ook beschikbaar is! Ali heeft zijn kaart terug in orde gemaakt en is zaterdag van de party.
    Het onderzoekscomité heeft op 03/05/06 nog geen uitspraak gedaan over de wedstrijd SK Vanbroekhoven  -  Paars-wit en heeft de zaak verdaagd naar 07/06/06???
    Update 05/05/06 18h00: Davy zal er niet zijn, en Holly zijn blessure is onvoldoende geheeld om te spelen. het goede nieuws is dat Walter V. er toch zal zijn zodat we  nog aan dertien zullen geraken!!

    » Reageer (0)
    01-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarigen in Mei

    05 mei;   Ali   K.                  (1969)
    17 mei;   Daniël Vanhamel (1965)
    28 mei;   Philippe R.           (1959)
    30 mei;   Dimitri E.             (1960)


    » Reageer (0)
    30-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZVC Gentle Leopoldsburg
    Op vrijdag 05/05/06 21h00 speelt ZVC Gentle Leopoldsburg hun laatste wedstrijd van het seizoen 2005-2006 in Flemalle.
    Ze nodigen dan ook iedereen uit om met de gratis bus de verplaatsing mee te maken. In de bus zijn er dranken te verkrijgen aan de democratische prijs van 1 euro.
    Het vertrek is aan plat dak voorzien om 18h30!


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olmen Sp - Sp Paars-wit : 0 - 2
    Een vroeg ter plaatse zijnde Paars-wit stond reeds omgekleed voor half vijf op het terrein terwijl de thuisspelers nog moesten aankomen.
    Reeds na één minuut brengt Ronny ons op voorsprong. Vijftal minuten voor de pauze maakt Danny er 0-2 van en zitten we op rozen. In de tweede helft wordt het voetbal er niet beter op en in de slotfase van de wedstrijd moet Peter  tot driemaal toe zich in de voeten van een opkomende Olmen speler gooien!!!
    Danny krijgt in de 62'  onze eerste gele kaart van het seizoen.

    Peter, Daniël, Tom, Holly(35' Eddy), Sven, Erwin, Massimo, Pipo, Guy, Ronny, Danny,

      1'   Ronny   0 - 1
    29'   Danny   0 - 2

      
    Steenweg Sp wil de wedstrijd van volgende week niet op een andere datum laten doorgaan! De woensdagavond voor O.L.H. Hemelvaart(24/05/06) was anders een mogelijk alternatief maar met de drogreden dat ze door de week minivoetbal spelen (hun seizoen is reeds ten einde!)  hebben ze dit afgewezen. Wij zijn dus genoodzaakt om ze partij te geven aanstaande zaterdag 15h00.
    Het beloofd een interessante speeldag te worden want buiten Paars-wit  -  Steenweg Sp staat er ook SK Vanbroekhoven - Sp Blauw wit op het programma! 

    » Reageer (0)
    22-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars-wit - Warande Sp A : 5 - 0
    Vandaag ontvingen we Warande Sp B, met coach Cris terug aan het roer.
    Paars-wit begon aan de wedstrijd met enkele kleppers op de bank!( Erwin, Guy, Daniël). Ook de uit blessure komende Angelo en Massimo werden een weekje meer rust gegund voor het aankomende grotere werk. Ook Peter Proto bekeek de wedstrijd van langs de zijlijn, zodat Tom Zitka tussen de palen plaats nam.
    Maar zelfs met drie goede mogelijkheden door Ronny onbenut gelaten, stonden we met de rust reeds 3-0 voor.
    Onze coach wilde kost wat kost een afstraffing voorkomen en nam er bij de rust de sterkhouders Pipo en Walter V af, en hield aanvoerder Erwin de ganse wedstrijd op de bank.
    Maar ook in de tweede helft liep Paars-wit al snel uit tot de forfaitscore, toen werden de remblokjes wat warmer en werd een monsterscore vermeden.

    Tom, Hassan, Eddy, Walter V (35" Daniël), Holly, Besim, Walter P, Pipo (35"Guy), Sven, Danny, Ronny,

    28" Sven    1 - 0
    29" Danny 2 - 0
    33" Danny 3 - 0
    -------------------
    46" Danny 4 - 0
    54" Ronny 5 -0

    Sonja, die herstellende is van een rugoperatie, werd door de club op een attentie voorzien. Hopelijk is ze snel klachtenvrij en Luc moet ze nu maar goed in de watten leggen.
    Volgende week voor de verplaatsing naar Olmen Sp is de samenkomst in het lokaal voorzien om 15h45 !!!
    Olmen heeft twee wedstrijden minder gespeeld en telt  twee punten, maar mag niet onderschat worden.
    Hebben zich reeds onbeschikbaar gemeld: Marty, Besim, Walter V, Walter P,
    Nog steeds in de lappenmand: Steven, Angelo?, en Luc P,
    Massimo is hersteld, en ook Peter is er terug bij.

    Erger is het gesteld met de thuiswedstrijd van 06 mei tegen Steenweg Sp !!!  Union Leopoldsburg die dan hun 100 Jarig bestaan vieren zouden over volgende spelers willen beschikken: Walter P, Marty, Ronny  en Daniël, ook Besim, Hassan, Pipo ,Walter V, en Steven zijn onbeschikbaar. 
    We zullen Contact opnemen met Steenweg Sp met de vraag om de wedstrijd te verplaatsen? 

    » Reageer (0)
    21-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn de Paarswitters bang van Warande Sp?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Dit antwoord is duidelijk!



    Maar het onbeschikbaar zijn van meer dan een halve ploeg zal het er niet gemakkelijker op maken! Marty, Peter, Massimo, Daniël, Steven, Davy en Angelo? zijn onbeschikbaar!!! Dank zij onze brede kern kunnen we gelukkig nog een elftal op de mat brengen.(update22/04/06 10h; Daniël gaat een regeling treffen om te kunnen komen). 
    Nu zaterdagavond gaat er een fuif door in Hechtel. Deze wordt georganiseerd door de politie en de opbrengst gaat naar het goede doel. Peter beschikt over kaarten in voorverkoop(4euro) en had dan ook graag een delegatie van zijn ploeg verwacht. Dus Paarswitters gelieve u van uw goede kant te laten zien door uw aanwezigheid en we maken er samen een gezellige avond van door het glas te heffen op onze in de namiddag behaalde overwinning?...


    » Reageer (0)
    09-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars-wit - VK Kolonie : 4 - 2
     9'  Angelo   1 - 0
    24'                1 - 1
    ---------------------
    44'                1 - 2
    49' Ronny    2 - 2
    57 Danny     3 - 2
    63 Pipo        4 - 2

    Tom, Marty, Eddy, Walter P, Holly, Besim, Walter V, Pipo, Sven, Angelo(25' Ronny), Danny,
    Erwin is uit voorzorg langs de kant gebleven.
    Donderdag om 20h30 is er fitnessessie voorzien in de militaire sporthal. Hopelijk is er een betere opkomst dan de vorige keer!!!
    Zaterdag op onze vrije speeldag gaan we een mountainbike tochtje doen om de diesels warm te houden. Samenkomst aan de milit. sporthal ofwel in lokaal om 14h30.



    » Reageer (0)
    02-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing Sp Paars-wit - VK Kolonie
    VK Kolonie zullen wij naar ik meen voor de eerste maal ontmoeten in de AVVV competitie. Door winst tegen FC Onderstal en een gelijkspel tegen Motorclub B tellen ze tot nog toe 4 pt.

    Onbeschikbaarheden: Onze strateeg Guy is onbeschikbaar wegens een reisje naar Parijs tesamen met Luc C. Massimo, Daniël, Steven, en Luc P zitten nog in de lappenmand. Wel recupereren we Marty Angelo en Besim. Met de week erop een vrije speeldag doen we er goed aan de drie punten thuis te houden om in de subtop te kunnen blijven.

    » Reageer (0)
    01-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kwisvraagje?
    Van welke beroemde nog actieve voetballer behoort dit Gsmnummer: 0475/533906 ?
    De eerste die mij het goede antwoord kan mede delen heeft er ene verdiend... Ben benieuwd.

    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom Boys - Sp. Paars-wit: 2-6
    Een sterker startend Paars-wit krijgt in het eerste kwartier drie goede mogelijkheden om de score te openen, maar het was de thuisploeg die bij hun eerste kans de bal tegen de netten wist te krijgen.
    Een in de zestien infiltrerende Hassan wilde de bal strak naar de tweede paal voor brengen maar de verraste keeper zag de bal in doel verdwijnen.
    Reeds enkele minuten later klom de thuisploeg terug op voorsprong.
    In de tweede helft gaat Paars-wit met de inbreng van Massimo en Pipo resoluut en met risico voor de overwinning.
    Het is toch een twaalftal minuten wachten vooraleer Danny de gelijkmaker kan potten.  Het begint nu gemakkelijker te lopen en ook de goalen volgen. Bij enkele tegenprikken moet Peter nog gevat tussenkomen.

    Peter, Eddy, Tom(35'Massimo,44'erwin), Holly, Walter P(Pipo), Walter V, Hassan, Sven, Guy, Ronny, Danny,

    16'  1 - 0
    30'  1 - 1  Hassan
    32'  2 - 1
    ----------------
    47'  2 - 2  Danny
    53'  2 - 3  Hassan
    57'  2 - 4  Danny
    64'  2 - 5  Ronny
    69'  2 - 6  Ronny

    Aanwezige steun: Walter, Eric, Angelo, Luc, Mario, Christel, Cindy, Kristel, Marcel P,

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarigen in April

    04/04/61    Marty
    04/04/62    Eddy
    05/04/67    Massimo
    11/04/66    Luc Pl
    29/04/62    Roger


    Schol !!!

    » Reageer (0)
    26-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanvangsuur Half twee!!!
    Opgelet!

    De wedstrijd van volgende week op Welkom Boys neemt reeds een aanvang om 13h30.
    Samenkomst lokaal 12h30 en voor diegenen die rechtstreeks gaan(Ronny,WalterV, Peter, Tom, Massimo...?)gelieve om 13h00 daar te zijn.


    Onbeschikbaar: Marty, Besim, Steven?, Daniël?,Angelo?

    Na het eindelijk uitzitten van zijn boettedagen komt een gemotiveerde Danny terug in de kern. Ook onze kapitein JBC en de met een ettergezwel aan het tandvlees opgezadelde Walter V. zijn terug van de partij. De revaliderende Pipo M. heeft vorige week de trainingen hervat en als het deze week in de positieve zin blijft evalueren kan hij bij de kern gevoegd worden.

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sporting Paars-wit - Real Roth A : 2 - 2
    Dit was een wedstrijd waar we geen puntenverlies mochten lijden. Vanaf het startsignaal was het duidelijk dat we de betere ploeg waren, toch moesten we wachten tot de 22ste minuut om de score te openen. Een goed schot van de geprikkelde Besim belandde op de lat en de goed gevolgde Ronny schoof beheerst binnen. Wie dacht dat het doelpuntenfestijn kon beginnen had het verkeerd voor want een vijftal minuutjes later stond het terug gelijk en de overige tien minuten van de eerste helft was van het paarswitte overwicht niet veel meer te merken. Gelukkig hervatte Paars-wit de tweede helft zoals ze de eerste gestart was en de kansen volgden al snel. Spijtig was Besim niet koelbloedig genoeg toen hij vanop drie meter loeihard  in de maagstreek van de keeper besloot, en de verdediger hem in corner kon werken. Na enkele minuten oplapwerk van de keeper mocht Besim het spel via een corner hervatten. De bezoekers die meenden dat hij deze zou inleveren zagen  tot hun verbazing de indraaiende corner in doel verdwijnen. Arbiter "Gerard" kon niet anders dan naar het middenpunt wijzen, maar kwam uit sportieve overweging op zijn beslissing terug? De vraag die wij ons hier mogen stellen is of de verdediger de bal in corner werkte omdat zijn keeper een bal in de maagsteek had gekregen ofwel hij dit deed om te ontzetten voor de opzittende Besim? Daar ik neutraal(paars-wit getint) moet zijn mag ik mijn mening niet opdringen maar denk toch dat de tweede stelling de juiste is. Goed, Gerard keurt het doelpunt af en laat de corner opnieuw trappen,welke door Guy sportief wordt afgegeven.  Reeds na enkele minuten krijgt Besim bijna een identieke mogelijkheid bij een terugkerende bal van de deklat maar kopt hem in het bereik van de keeper. Koud is dan ook de douche als de bezoekers zelfs op voorsprong komen na twee mindere paarswitte interventies....en Peter ons nog moet behoeden voor de 1-3. gelukkig kan Guy, op voorzet van Hassan, de stand  terug in evenwicht brengen. Tevergeefs...de winninggoal blijft uit.

    Peter, Marty(35" Tom), Eddy, Holly, Walter P, Hassan, Massimo, Guy, Angelo(8" Sven) Ronny, Besim,

    Aanwezige steun: Walter Dk, Eric B, Geert, Danny, Christel, Kristel,, Philippe, Jos DD, Cindy, Luc C, Mario, Willy, Rik, André, Krol, Charly, Mirjam en hond.....e.a.

    » Reageer (0)
    19-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paars-wit - FC Onderstal : 4 -0
    Na de wedstrijd van vorige week, die zijn vervolg krijgt voor de groene  tafel, hadden wij onze thuisreputatie te verdedigen.
    FC Onderstal dat een nipte overwinning behaalde vorige week met 3-2 tegen Olmen Sp moest voor de bijl. Onze nieuwkomer Daniel Vanhamel zorgde voor een regulerende bedrijvigheid in het middenveld zodat onze regisseur "Guy" iets dieper kon fungeren. Dit zorgde al snel voor het nodige overwicht, maar het waren de bezoekers die verrassend in de zesde minuut konden uithalen. Bij een schot rond de zestien meter konden de vingertippen van Peter de bal tegen de paal duwen! Na een klein kwartiertje was het eindelijk zover... Met een doorsteekpas kan Daniël, Guy bereiken die op zijn beurt via de knie van Ronny de 1-0 op het bord zet. In de 23 ste minuut kunnen de bezoekers met een afstandschot vanaf 22 meter  de lat treffen. In de daarop volgende actie kan Erwin met een verre pas Ronny bereiken, die beheerst de bal uit de lucht haalt en afwerkt. Enkele minuten later kan Guy op doorkoppen van Ronny de score opdrijven maar zijn bal belandt aan de verkeerde kant van de kram in het zijnet. Peter moet nog eens tijdig plat om een bal uit de linker benedenhoek in corner te werken, maar als "predikant" Angelo een vijftal minuten voor rust bij een inzenden van Sven de bal met het hoofd kan binnenkoppen is de wedstrijd gespeeld. Een minuut later zorgt onze gelovige en met paternoster spelende Angelo voor de 4-0 ruststand. Paars-wit blijft in de tweede helft de wedstrijd controleren en met nog enkele goede mogelijkheden blijft de uitslag toch behouden. Ook FC Onderstal treft bij een afstandschot nog de deklat.
    Na de wedstrijd heeft Guy een extra donatie van 25 euro bij de uitleg gevoegd om zijn 44ste verjaardag te vieren... Schol!!!

    Peter, Walter V(35" Eddy), Daniël, Tom, Holly, Erwin(35"Hassan), Guy (35" Walter P) Massimo, Sven, Ronny, Angelo

    14"   1-0   Ronny
    24"   2-0   Ronny
    30"   3-0   Angelo
    31"   4-0   Angelo
     

    Aanwezige steun: Walter Dk, Eric Br, Johan Lor, Philippe, Sylvana, Cindy, Willy, Dimi, Luc, Mario 

    » Reageer (0)
    15-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fitness !!
    Wij hebben het plan opgevat om éénmaal in de maand een naar voetbal toe gerichtte fitness te organiseren.
    Onze personal-coach "Holly" zorgt voor een persoonlijk aangepast programma, afgestemd op maat zodat iedereen kan instromen. Deze organisatie is bedoeld voor alle paarswitters en sympathisanten maar we hadden graag vernomen of hier wel voldoende interesse voor bestaat?
    Daarom dat we twee kennismakingsdatums voorstellen: do 23/03/06 en do 13/04/06 telkens om 20h30 in de militaire sporthal. Gelieve te reageren op dit artikel als we u mogen verwelkomen. Bijkomende vragen kunnen steeds aan Holly gesteld worden.

    » Reageer (0)
    14-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzekering AVVV

    Het is in het verleden reeds gebleken dat de verzekeringspolis die ons opgelegd wordt door de Antwerpse Vereniging Van Vriendenclubs bij een ongeval in sommige gevallen ontoereikend is.

    Hiervoor willen wij de leden inlichten dat het verschil niet kan teruggevorderd worden van de club.

    Diegene die zich hier willen tegen indekken moeten een privé verzekering afsluiten.

    De algemene voorwaarden kunnen steeds ingekeken worden bij de secretaris van de club.


    » Reageer (0)
    12-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Vanbroekhoven - Sp Paars-wit: 3 - 0
    Het was een koude start van de zomercompetitie, met een temperatuur rond het vriespunt en dwarrelende sneeuwvlokken was de zomer ver weg.
    Ook het spelpeil was navenant. De eerste 35 min werden er door beide ploegen weinig kansen gecreëerd.
    Noemenswaardig was het afhaken van de scheids wegens kwetsuur rond de twintigste minuut. Onze Luc neemt dan een vijftal minuten het fluitje ter hand, tot er toevallig een scheids toekomt die ergens om 15h00 gefloten heeft en het van hem overneemt.
    Drie spelleiders voor één wedstrijd is misschien een nieuw record?
    De tweede helft begon veelbelovend.
    Paars-wit ging nu duidelijk zijn kans en de ingekomen Angelo zorgde voor verrassende acties op links.  Na een zevental minuten valt Besim gekwetst uit en daar er geen vervanger voorhanden was gaan wij met tien de strijd verder aan. Paars-wit duidelijk de betere nu dwingt kansje na kansje af. Op het kwartier  kan men Guy bedienen een vijftal meter van de goal, maar zijn kopbal gaat rakelings langs de verkeerde kant van de paal. Maar het in de minderheid zijnde en te offensief spelende Paars-wit wordt op de counter genomen: 1-0. Het antwoord laat niet lang op zich wachten als Walter V. in balbezit komt in de buurt van het penaltypunt. In eerste instantie trapt hij nog naast de bal maar in de herneming trapt hij de botsende bal met een halve omhaal mooi in de hoek! Met drie spelers en de keeper tussen Walter en het doel keurt de gelegenheidsarbiter dit geldig doelpunt af voor offside ?!!!
    Met een te grote drang om op zoek te gaan naar doelpunten speelt Paars-wit regelmatig met te veel volk voor de bal. Peter moet dan ook regelmatig gepast tussenkomen. Met enkele gerichtte tegenprikken kunnen ze naar het einde toe de overdreven 3-0 op het bord zetten.
    Daar wij vermoedens hebben dat ze een niet speelgerechtigde speler hebben opgesteld overwegen we om een klacht neer te leggen.
    Wordt vervolgd....

    Peter, Marty, Eddy, Walter V., Holly(35" Angelo)
    Erwin, Massimo, Sven, Guy, Ronny, Besim(42" uitgevallen
    )

    Aanwezige steun :
    Cindy,Sylvana,Viviane en WalterDk, Eric Br,  Luc, Mario, Tom
     

    » Reageer (0)
    07-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quiz & drinkfeest !
    Eddy M vraagt of er Paarswitters bereid zijn om met hem mee te gaan om deel te nemen aan een Quiz in de kantine van Balen SK.
    Samenkomst Plat dak om19h00( tel Eddy 0474/998514).

    Ook nodigt hij alle Paarswitters uit op het gratis drinkfeest op 18/03/06 vanaf 20h00. Dit gaat door in zaal denneweelde (achter plein van Warande)



    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing zomer 2006
    Daar er enkele spelers gestopt zijn, en we in de wintercompetitie reeds een te krappe kern hadden is de sportieve staf op zoek gegaan naar nieuw talent!
    Deze hebben ze gevonden in:
    Walter V.    °07/11/61
    Besim  Y.    °11/07/79
    Massimo     °05/04/67
    Ook Daniël Vanhamel(°17/05/65) heeft zijn ja-woord gegeven en zou speelgerechtigd zijn vanaf 18/03/06.
    De revaliderende Pipo M.(°29/09/72)heeft gevraagd om in de maanden april, mei en juni wedstrijdritme te komen opdoen.

    Met een verplaatsing naar SK Vanbroekhoven wacht ons reeds een moeilijke opdracht.
    In het winterseizoen 04/05 hebben wij elkaar reeds bekampt en werden het spannende wedstrijden. Ginder 1-2 winst na goals van Ronny en Angelo. Thuis werd het 1-1 na een goal van Marty.
    Hopelijk zijn we met een voldoende grote groep(spelers/supporters) en komen wij met de drie punten terug !
    We zullen het moeten klaren zonder onze voor 3 weken geschorste Danny ( rode kaart opgelopen met A ploeg vorige zomer op stort A)
    Ook Peter Op't eynde en Steven zijn onbeschikbaar wegens knieperikelen.
    Hassan is er niet wegens werkverplichtingen.
    Hopelijk is Holly zijn kwetsuur voldoende geheeld, en recupereren we Angelo na zijn schorsing?
    Walter P moet nog foto's binnen brengen en Sven zijn med. attest!

    In de rechter kolom staat een nieuwe rondvraag: Kampioen - topschutter. Dus laat je mening kennen.

    Op 18/03/06 spelen wij om drie uur onze eerste thuiswedstrijd tegen FC Onderstal.
    En tegen dan zullen de ondertussen al vertrouwde kalendertjes zeker af zijn....

    » Reageer (0)
    06-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen weten waarom

    Jupiler Blue licht pintje

    Jupiler lanceert een nieuw pilsbier. Dat werd Jupiler Blue gedoopt. De nieuwe pils bevat maar 3,3 procent alcohol, bijna 2 procent minder dan normaal Jupilerbier. Jupiler Blue werd vandaag/vrijdag voorgesteld op een persconferentie in het Atomium te Brussel. Het bier ligt vanaf vandaag/vrijdag in de winkelrekken en is te drinken in de horeca.

    "Mannen weten waarom, maar mannen weten ook wanneer. Soms heb je zin in de smaak en verfrissing van een Jupiler, maar verkies je een lager alcoholpercentage, bijvoorbeeld tijdens een lunch of tijdens karweitjes", verklaart Alexander Lambrecht, senior brand manager bij Jupiler Belgium. De smaak van het nieuwe bier is gelijkaardig aan die van een gewoon pintje Jupiler, aldus Jupiler. Jupiler Blue is vanaf vandaag verkrijgbaar in de horeca en supermarkten en vanaf april in de restaurantketens. (belga)

    » Reageer (0)
    05-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kampioenenhulde Winter 2005/2006
    In de gezellige parochiezaal van Strooiendorp organiseerde Paars-wit voor de 2de maal de kampioenenhulde AVVV Kempen.
    SK Locht die pas op de laatste speeldag op ons veld (nipt?) de titel behaalde was met +/- 30 man present !!!
    Eveneens met een massa volk waren VV Heuvel en De Heikneuters, en tesamen met de Woodside Bikers zorgden ze ervoor dat de ambiance er al snel in zat!
    Een afvaardiging van FC Canada, FC Motorclub, Welkom Boys, FC Torpedo, Sp Blauw wit, en de scheidsrechters zorgden voor een geslaagde avond.
    In laatste instantie heeft Real Roth " Geert" gestuurd om hunne beker in ontvangst te nemen.
    Ook het voltallige AVVV bestuur heeft hun sympathie betuigd en heeft de zaal pas in de vroege uurtjes verlaten( + 03h00!!)
    Een minpunt onzentwege is daarentegen de te minieme opkomst van onze eigen spelers, en sympathisanten.

    » Reageer (1)
    04-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarigen in Maart
    04/03/62     Guy
    06/03/         Kristel 
    29/03/81     Simmy
    31/03/78     Pé

    » Reageer (0)
    02-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Organisatie kampioenenhuldiging 04/03/06

    Zoals iedereen ondertussen weet wordt de huldiging door ons verzorgd.
    Wij vragen dan ook aan al diegene die kunnen om een handje toe te steken, en omstreeks 19h30 samen te komen in de parochiezaal van Strooiendorp.
    Ter plaatse kunnen we dan een beurtrol uitwerken voor de functies die moeten uitgevoerd worden.
    Verder heb ik nog te melden dat de thuiswedstrijden van de veteranen zullen doorgaan om 15h00.
    Tot dan......


    » Reageer (0)
    27-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evaluatie Winter 05-06
    Verrassende vaststelling is de laatste plaats van SK Kiebergen in de heenronde met amper 3 op 24 en met 18 op 24 worden ze de kampioen van de terugronde !
    De kampioen van de heenronde " Steenweg sp" 19 op 24, laat het daarentegen in de terugronde met een 8 op 24 afweten. Ook Warande speelde een sterke terugronde maar hun enige verlieswedstrijd tegen SK Kiebergen deed hen de das om.
    FC Canada scoorde "53" maal
    FC Germeer slechts "16"
    Sp Paars-wit kreeg er "51" binnen
    Steenweg Sp slechts "24".

    Deze competitie hebben er 29 verschillende spelers op het wedstrijdblad gestaan !!!
    Van de 15 behaalde punten hebben wij er 11 thuis verdiend en slechts 4 gelijke spelen op verplaatsing.

    Voor de geïntresseerden volgt een individueel overzicht van het aantal gespeelde wedstrijden / aantal speelminuten/ aantal gescoorde doelpunten.

    1.  Sven 16 wed.-1100 min.- 0 doelp.
    2.  Eddy M 16           1085            1
    3.  Guy       15             970            2
    4.  Erwin    13             845            3
    5.  Johan     13            765            1
    6.  Marty     12            840            1
    7.  Ronny    12            805            8
    8.  Danny    12            780            6
    9.  Pé           9             630            -
    10.Steven     9             595            -
    11.Holly       7             375            -
    12.Angelo    7             360            2
    13.Peter B.  6             420            -
    14.Tom        6             370            -
    15.Hassan    5             335            -
    16.Robby     5             315           1
    17.Kevin      4             280            -
    18.Steve       4             280           1
    19.Walter P. 4             270           -
    20.Philippe   4              70            -
    21.Luc C.     3              90            -
    22.Nico         2             140           1
    23.Geert       2              140          -
    24.Davy        2             105          -
    25.Ludo        2              85           -
    26.Luc P       1              70           -
    27.Angelo     1              70           -
    28.Rudy L.    1             70           -
    29.Eddy H     1             35           -

    In de tweede en derde Afd. stonden er voor de laatste speeldag twee ploegen op een gedeelde eerste plaats en zou er op de slotspeeldag uitgemaakt worden wie één en twee zou worden.
    Door het verlies van Welkom Boys A op SK Vanbroekhoven met 4-2 laten zij de titel in 2de Afd. aan VV Heuvel.
    Sp Blauwwit kwam niet verder dan een 2-2 en is vice-kampioen in derde Afd. daar De Heikneuters vlot met 11-1 de maat namen van FC Vangompel.
                     1° Afd.
    1. SK Locht           16     32
    2. FC Canada        16     31

                     2° Afd.
    1. VV Heuvel        16     39
    2. Welkomboys A 16     36

                     3° Afd.
    1. De Heikneuters 18     43
    2. Sp Blauwwit      18     41

    » Reageer (0)
    26-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen 1e Afd 25/02/06
    Datum Thuisploeg Bezoekers Uitslag
    25/2/2006 STEENWEG SP WARANDE SK HAM A 1 - 2
    25/2/2006 SK ZILVERZAND FC MOTORCLUB A 1 - 1
    25/2/2006 SP PAARS WIT SK LOCHT 1 - 4
    25/2/2006 FC CANADA A FC GERMEER A 3 - 1

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindrangschikking 1e Afd. Winter 2005-2006

    1ste afdeling
    Ploeg Gesp. Gew. Verl. Gelijk Doelpunten voor-tegen Punten
    SK LOCHT 16 10 4 2 40 - 27 32
    FC CANADA A 16 10 5 1 53 - 33 31
    WARANDE SKHAM A 16 9 4 3 41 - 28 30
    STEENWEG SP 16 8 5 3 41 - 24 27
    SK ZILVERZAND 16 7 5 4 29 - 31 25
    SK KIEBERGEN 16 7 9 0 40 - 47 21
    SP PAARS WIT 16 3 7 6 27 - 51 15
    FC MOTORCLUB A 16 3 10 3 29 - 41 12
    FC GERMEER A 16 2 10 4 16 - 34 10


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Locht A kampioen!
    Bij winst verzekerde SK Locht zich vandaag van de titel.
    Natuurlijk was Paars-wit gemotiveerd om hun vel duur te verkopen. Het bestuur heeft speciaal deze week nog een nieuwe chinese coach "Zheyun Ye" aangeworven om dit tot een goed einde te kunnen brengen. Ye stelde deze week orde op zaken en besliste om voor deze wedstrijd geen beroep te doen op de keeper "Peter", en ook de centrale aangever "Guy" werd onvoldoende fit bevonden. De al jaren aan de band scorende "Ronny" werd in het middenveld geposteerd met de opdracht zich niet in het bezoekende strafschopgebied te wagen. Ook viste hij bestuurslid Luc C. op om in de spits te fungeren. Het wordt al snel duidelijk dat deze veldbezetting niet ideaal is en daarbij enkele lakse paarswitte interventies zorgen al snel voor een 0-3 stand! De wedstrijd is gespeeld! In de tweede helft lopen de bezoekers verder uit en een tiental minuten voor affluiten kan Luc C bij een vrije trap vanop 18m de 1-4 vastleggen en de eer redden.
    Na de wedstrijd overhandigd onze voorzitter de bloementuil aan de kampioenen.

    Tom, Hassan, Eddy, Johan, Pé, Erwin, Steven, Ronny, Sven, Danny, Luc
     

    » Reageer (0)
    25-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.topschutterslijst Winter 05-06 1e Afd.

    Ronny    7
    Danny    6
    Erwin     3
    Guy        2
    Angelo   2
    Johan     1
    Robby    1
    Nico       1
    Steve      1
    Eddy      1
    Marty     1
    Luc C.1


    » Reageer (0)
    21-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Canada A - Sp Paars-wit : 8 - 3
    Met een 5-0 ruststand was de wedstrijd  al gespeeld. Maar een verdienstelijke tweede helft zorgde nog voor een 8-3 eindstand.
    Onze goals werden gemaakt door Guy, Ronny, en Erwin

    Tom, Hassan, Eddy, Johan(35" Davy), Guy, Steven, Erwin, Sven, Pé, Marty, Ronny.


    Het beloofd nog spannend te worden op de laatste speeldag ! SK Locht moet de bloementuil komen verdienen bij ons. Rekening houdende dat alleen  Warande SK Ham A daar is komen winnen,  kan het nog best spannend worden?
    De tweede in de stand m.n. FC Canada A heeft een relatief gemakkelijke verplaatsing? naar FC Germeer A.
    De andere kanshebbers op een ereplaats gaan het onderling uitmaken ;  Steenweg Sp - Warande SK Ham A .....
    In de tweede reeks staan Heuvel VV en Welkomboys A op gelijke punten(36)
    Ook in de derde reeks staan Sparta Blauw-wit en De Heikneuters met evenveel punten(40)
    Hopelijk mogen de besten winnen en komen ze met een grote afvaardiging naar de kampioenenhulde !
    Zoals gebruikelijk sluiten wij een vatje aan na de laatste wedstrijd. Iedereen van harte welkom!!!

    » Reageer (0)
    17-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vernieuwen aansluitingskaart !
    Volgende spelers zouden mij twee pasfoto's moeten bezorgen. Liefst op 25/02/06.
    Hou er rekening mee dat de kaarten moeten gevalideerd worden op de bond op 04/03/06 tussen 10h00 en 11h00

    Danny
    Angelo
    Erwin
    Guy
    Ronny
    Luc C
    Walter P
    Johan ( + med attest)
    Roger ( + med attest)

    Het med attest moet ook vernieuwd worden door Sven, Marty, en Peter B

    » Reageer (0)
    12-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FC Motorclub A - Sp. Paars-wit ; 3 - 3
    Een sterk startende thuisploeg verkwist in het openingskwartier drie goede mogelijkheden, maar kan pas rond de 25 ste minuut de score openen.
    Via een opzittende Marty kan Paars-wit vlak voor de rust de stand in evenwicht brengen.
    Ook na de koffie krijgt Motorclub de beste mogelijkheden om terug op voorsprong te klimmen.
    Doch is het Ronny die op pas van Ludo een tiental minuten voor het einde alleen voor de keeper opduikt en beheerst afwerkt. 
    Motorclub kan al snel tegenscoren en  even later zelfs op voorsprong komen.
    Gelukkig kan Ronny in de slotseconden de bordjes terug in evenwicht brengen.

    Peter, Hassan(55" Ludo), Eddy, Johan(45" Tom), Pé, Erwin, Guy, Steven, Sven, Marty, Ronny
     
    25"  1-0
    33"  1-1  Marty
    61"  1-2  Ronny 
    64"  2-2
    66"  3-2
    69"  3-3  Ronny

    Aan de kop van het klassement gaat het er spannend aan toe.
    FC Canada was vrij, Sk Locht kwam niet verder dan 0-0 op Zilverzand. Warande A dat de hele winter op achtervolgen was aangewezen kon dus de koppositie innemen, maar verloor op eigen veld van het in de terugronde sterk voor de dag komende SK Kiebergen !
    Steenweg Sp komt door een 2-0 zege tegen Germeer A alleen aan de leiding.

    » Reageer (0)
    07-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing FC Motorclub A - Sp Paars-wit
    Op 24 dec05 hebben we thuis verloren van FC Motorclub met 1-7. Maar ik vermoed dat we nu niet meer dezelfde ploeg te bekampen krijgen.

    Onbeschikbaar: Danny, Angelo, Walter , Ronny


    De kampioenenhulde gaat door op 04maart06 en wordt verzorgd door Paars-wit. Deze zal doorgaan in de parochiezaal van Strooiendorp.

    » Reageer (0)
    30-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Warande dacht een makkie te hebben aan Paarswit , maar op dit haast onbespeelbaar terrein hadden ze het toch moeilijker dan verwacht.

    Op een te korte terugspeelbal kregen ze een open doelkans,keeper voorbij maar de speler van warande wilde scoren met een fantasietje maar de terugkerende Peter kon net voor de doellijn de bal nog stoppen.

    Dan kwam het moment van Ronny en met een afgeweken bal kon hij de score openen 0-1

    Even later werd een vrijschop rechtstreeks binnengetrapt en stond de stand weer gelijk.

    Warande was zo zeker dat ze gingen winnen dat ze Danny een cadeautje gaven wat deze niet liet liggen en 1-2 voor.Onmiddellijk daarna stond de stand weer gelijk na een vloeiende aanval , 2-2 dat was ook de ruststand.

    In de tweede helft redde Peter ons tweemaal.Eerst kwam ex paarswitter Peter Dekort na meters buitenspel op hem af , en de tweede keer ook ex paarswitter Simmy die fel doorging,maar Peter heerste in zijn doelgebied.

    Al bij al een zeer verdienstelijk gelijkspel voor een gemotiveerd Paarswit.

     

    Peter , Eddy , Hassan , Tom , Peter , Marty , Erwin , Sven (50’Angelo), Guy , Danny , Ronny

    0 - 1   Ronny
    1 - 1
    1 - 2   Danny
    2 - 2
                                    
    van verslaggever ter plaatse


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomercompetitie 2006

    De A ploeg speelt in eerste afd en de B ploeg in tweede.
    Beide ploegen spelen om de week thuis A om 17h00 en B om 15h00.
    De eerste twee speeldagen :

    11/03/06

    Paars-wit A   -   FC Canada A            17h00
    SK Vanbroekhoven  -  Paars-wit B    17h00

    18/03/06

    Paars-wit B  -  Real Heesakker         15h00
    FC Motorclub A  -  Paars-wit A        17h15


    » Reageer (0)
    22-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clubfeestje 28/01/06
    Er zijn nu reeds over de veertig inschrijvingen voor het clubfeest.
    Aan al diegene die paars-wit een warm hart toedragen en niet komen eten zijn uitermate meer dan welkom om er ene te komen drinken. Alle consumaties zijn te verkrijgen aan de democratische prijs van één euro !

    Tot dan...

    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp. Paars-wit - Steenweg Sp; 1 - 1
    Een goed in blok spelend paars-wit weet de betere kansen te creëren, maar het is Steenweg die de score kan openen  een kwartier voor het einde.
    Al snel kan Ronny de stand in evenwicht brengen.
    Even later trapt hij ons bijna op voorsprong, maar zijn poging eindigt op de paal.
    We komen nog goed weg als Luc C in de 16 meter iemand naar beneden werkt ..
    Verdienstelijk gelijkspel!

    Peter, Walter(60"Luc), Eddy, Tom,Pé, Erwin, Guy Steven, Sven, Danny, Ronny,

    0  -  1
    1  -  1   Ronny

    » Reageer (0)
    17-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing Sp Paars-wit - Steenweg Sp van 21/01/06
    We zullen het weer niet onder de markt hebben tegen de leiders. Ginder hebben we tot de rust stand kunnen houden(1-1) en werd het nog 3-1.

    Marty heeft reeds afgemeld !
    We recupereren Ronny , Peter en Steven?, en hopelijk gaat het de goede kant op met de kwetsuren van Danny en Holly?

    » Reageer (0)
    15-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Kiebergen - Sp Paars-wit ; 6-2
    We wisten dat het een moeilijke opdracht ging worden om een ploeg op het veld te krijgen. Met een overvolle gekwetstenboeg ; Angelo, Danny, Holly, Hassan, Luc P, Carlos, Philippe...! en de onbeschikbaarheden van Peter, Steven,  Steve, en Roger...! Daarenboven was ook Ronny geschorst voor deze wedstrijd.
    Ludo H. is van uit Leuven in volle vaart afgekomen en stond om kwart na drie op het veld...waarvoor dank.
    Met een fors gezwollen voet is Danny op het plein gaan staan om met tien te kunnen starten!
    Toch hebben we nog goed weerstand geboden. Een tiental minuten voor affluiten stond het nog 3-2.

    Tom, Walter, Eddy, Marty, Johan, Erwin, Pé, Guy, Sven, Danny, Ludo, Luc C,

    1 - 0
    2 - 0
    ------
    2 - 1   Erwin
    3 - 1
    3 - 2   Danny
    4 - 2
    5 - 2
    6 - 2

    » Reageer (0)
    13-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing SK Kiebergen - Sp Paars-wit

    SK Kiebergen is de laatste weken goed op dreef en met hun winst op SK Locht voelen wij hunne adem in onze nek
    Om niet in die onderste gelederen te verzeilen doen wij er goed aan om minimum één punt daar te gaan halen.
    Wij zullen het moeten klaren zonder ons betonnen sluitstuk van de laatste weken: Peter,
    Ook onze man met de mooiste voetbalschoenen zullen we weken moeten missen.
    Hopelijk vallen de kwetsuren van Danny en Holly in die mate mee dat ze er zaterdag bij zijn.
    Wel recupereren wij onze zieken Erwin en Walter.
    Door de schorsing van Ronny en een gekwetste Danny zitten we plots zonder voorspelers!
    Onbeschikbaar: Peter B, Angelo, Holly, Hassan,
                              Danny,

    Geschorst     : Ronny


    » Reageer (1)
    11-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clubfeest Paars-wit
    Paarswitters,

    Wij kunnen nu al melden dat het clubfeest zal doorgaan op 28 jan06 om 20h00
    Als hapje gaat er een uitgebreid koud en warm buffet voorzien zijn.
    De gekozen lokatie is het nostalgische en gewezen beruchtte discotheek " De molen".
    Deze reeds meer dan 25jaar gesloten feesthol is het laatste jaar door onze voorzitter in ere hersteld en ik heb de eer gehad om het resultaat van zijn werkzaamheden reeds te mogen aanschouwen.



    gelieve uiterlijk op 21/01/06 in te schrijven bij één van de bestuursleden.


    » Reageer (0)
    08-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars-wit - FC Germeer A : 1 - 1
    Aan het aantal toeschouwers te zien leek het om een topper te gaan, maar het was spijtig genoeg een degradatieduel waar er geen winnaar uit kwam. Het zag er nochtans niet slecht uit in de beginfase, met veldoverwicht en de betere kansen. Toch was het Germeer dat na ruim een kwartier op voorsprong kwam. Ook nu volgen nog goede mogelijkheden maar Paars-wit is niet in staat om de achtersprong voor de rust ongedaan te maken. Een gekwetste Danny wordt vervangen door Steven, en met volle overtuiging om de situatie om te buigen starten we aan de tweede periode. Paars-wit overwegend op de helft van de bezoekers spelend, kan weinig voordeel halen uit het veldoverwicht. Het is Germeer dat bij de tegenprikken de beste mogelijkheden krijgt, waar Peter ons meermaals in de wedstrijd moet houden. Ook de andere Peter (Pé) bestreek heel wat terrein en er was duidelijk aan te zien dat hij niet heeft deelgenomen aan de afmattende mountainbike! Rond de 55' speelt Angelo zich in de (negatieve) belangstelling !! Daar hij maandag onder het mes gaat om zijn linker schouder bij te laten schaven wist hij dat het hoogstwaarschijnlijk zijn laatste wedstrijd was deze winter. Hij begon dan ook overgemotiveerd(vooral zijne mond!) aan de wedstrijd wat al snel een gele kaart opleverde.
    Als hij een kwartier voor tijd geraakt wordt aan de enkel bij het overbodig en tot driemaal toe uitkappen van de tegenstrever, revancheerd hij zich!!! en krijgt terecht rood.
    Paars-wit, tot tien herleid, neemt nu volop risico's en zolang Peter de netten kan ongeschonden houden blijven wij in de running. Enkele minuten voor affluiten worden we er ook voor beloond als Eddy bij een inzenden de bal vanop de 16m op de slof neemt.

    Peter, Marty, Eddy, Johan, Holly(50'tom)Sven, Pé, Guy, Angelo(55' Rood), Ronny, Danny( 35'Steven)

    15'  0  -  1
    65'  1  -  1

    » Reageer (0)
    04-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing 07/01/06: P/W - FC Germeer A
    In de heenronde hebben wij een 2-2 behaald na tweemaal op achterstand te zijn gekomen.
    FC Germeer staat  momenteel twee punten achter ons met één wedstrijd minder! Om niet in de onderste gelederen te verzeilen doen wij er goed aan om punten te oogsten.
    Daar Philippe, wegens tijdsgebrek, heeft verkozen  niet meer als coach te  fungeren(blijft wel beschikbaar als speler) zal dit overgenomen worden door Erwin, Guy, en Eddy.
    Het afmelden of zich onbeschikbaar stellen zal voortaan gebeuren via de site.
    Of via sms of tel. bij mario: 0473/839458
    Tot nu toe heb ik alleen weet van de onbeschikbaarheid van Steve en Hassan.
    Peter B. die op vrijdagnacht pas terugkomt van vakantie zal bij geen te erge files tijdig aanwezig zijn.
    Gelieve bij belet dus tijdig te verwittigen......

    » Reageer (0)
    03-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbeteringswerken kleedkamers.
    Het probleem stelde zich dat er de voorbije jaren regelmatig vorstschade was in onze kleedkamer.
    Luc heeft daar vandaag wat verbeteringswerken aan uitgevoerd om dit in de toekomst te kunnen uitsluiten. De leidingen die tussen het plafond en het dak liepen zijn allemaal vervangen. Hij heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om het hele circuit te reinigen en te spoelen zodat de druk op de sproeikoppen weer optimaal is. Hij heeft ook de mogelijkheid voorzien om het circuit van de kleedkamers apart af te kunnen zetten en het water af te laten. Wat in eerste instantie was beraamd op een werkje van enkele uurtjes heeft uiteindelijk een zes uur in beslag genomen.
    Het verbruikte materiaal wordt ons door Luc gesponsord, waarvoor oprechte dank! Gelukkig heeft Luc wat hulp gehad van enkele bestuurleden; Willy, Sven, en Mario

    Ge zet goe bezig Luc en we goan zien of we nog wa hemmen om u bezig te houwe!!!

    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fysieke testen op mountainbike
    Dubbelklik op de foto om in een grotere versie te bekijken.

    De weergoden waren ons gunstig gezind en hielden het droog met een temperatuur rond de  +1.
    Erwin en Syl hebben wegens ziekte moeten verstek geven.
    Een pluim voor Bianca die door het afzeggen van Sylvana de enigste vrouw was die deelnam.
    Het was ook fijn om te ervaren dat Karel, Jacky en Peter, mensen die niet meer rechtstreeks met de club betrokken zijn, van de sfeer kwamen proeven.
    Op het aangegeven tempo van Holly werden de eerste acht kilometer door iedereen vlotjes gedragen.
    Buiten Bianca was dan ook iedereen gemotiveerd om aan de volgende twaalf kilometer op iets zwaarder parcour te beginnen. Maar na een vijftal Km in heuvelachtig en drassig parcour zag je hier en daar de eerste grimmassen verschijnen.
    Naar het einde toe zaten er verschillende op hun tandvlees!
    Het was voor velen de verrassing dat  Johan zo gezwind bleef meegaan. Ook Ed heeft kilometers moeten bijten, maar kwam met het einde in zicht plots zijn inzinking te boven. Op een gegeven moment op een verhard stuk begon hij zelfs tegen +/- 20 km/hr !!!  aan een inhaalrace. Het strafste is dat Karel nog aan zijn zadel hing !
    Luc had het op momenten ook moeilijk en wil de eerstvolgende weken geen heuveltjes meer zien. Ronny waande zich bij momenten zelfs Sven Nijs, maar ook bij hem kwam op Km 18 de man met de hamer langs.
    Hier en daar lag er nog wat sneeuw op het terrein maar toen Walter daarvan de kleur zag zwart worden heeft hij maar de korste weg naar het eindpunt genomen.
    Ook heb ik er enkelen horen vertellen over een pijn achterwerk....
    Holly heeft vastgesteld dat onze fysiek niet naar behoren is. Daar gaan we minstens eenmaal per maand  voor vrijmaken om daar wat aan te doen....
     

    Zijn voorstel is om maandelijks een naar voetbal toe gerichtte fitness en cardio te geven.
    En daarna de mogelijkheid om samen het vochtgehalte terug naar een aanvaardbaar peil te brengen!
    To be continued...

    » Reageer (0)
    01-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarigen in Januari
    Steven   02/01/75
    Holly     08/01/61 ( Nog 5j verwijderd van een 
                                    halve  eeuw!!! )

    » Reageer (0)


    Topschutterslijst:

    Angelo M             12

    Joeri B                 4

    Sven B                 1

    Besim Y               1

    Kevin S               2

    Owngoal              1



    Gastenboek
  • match 17/04
  • aanvangsuur 17/04KR
  • Wandelgroetjes uit Borgloon
  • merciiiiiiii
  • reactie op bericht

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in ons gastenboek


    Blog als favoriet !



    Laatste commentaren
  • Nile Company for Web design and e-marketing (ahmed sabah)
        op
  • Nile Company for Web design and e-marketing (ahmed sabah)
        op
  • Nile Company for Web design and e-marketing (ahmed sabah)
        op
  • Nile Company for Web design and e-marketing (ahmed sabah)
        op
  • ???? (Joeri)
        op speeldag 5
  • Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!