nieuwsflash
25/04/2010 17h00 Warande Sp A - FC Plat Dak samenkomst 16h00
Inhoud blog
  • vergadering
  • Laatste wedstrijd voor de zomerstop.
  • rangschikking 2 juli
  • wedstrijden 2 juli
  • speeldag 12
  • speeldag 6
  • speelweek 11
    Archief per jaar
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005
    Nieuws Sportwereld
  • VIDEO. Meteen prijs! Mondo Duplantis verbetert eigen wereldrecord polsstokspringen bij seizoensopener in China
  • Onderhoudstechnicus Timothy Herman is op z’n 33ste voor het eerst profatleet: “Toen ik nog werkte, had ik minder stress”
  • Maaseik-aanvoerder Jolan Cox is peter van dochter van Roeselare-libero: “We jennen elkaar graag”
  • John Heymans moet Guillaume Grimard aan EK-limiet helpen op BK 10.000m: “In principe is dat geen probleem”
  • Dit is het verhaal van de winnares van de Antwerp 10 Miles: “Dat ik de vlucht in de buik van mijn moeder heb overleefd, is zo zot. Én de malaria, én de slachtpartij”
  • Na pijnlijke thuisnederlaag moet Knack Roeselare zondag in Maaseik winnen om landskampioen te worden: “Manier waarop doet er niet meer toe”
  • Frederik De Veylder en Bevo Roeselare moeten thuis winnen van Gent om belle af te dwingen: “Los van Europees ticket is het belangrijk in schoonheid te eindigen”
  • Roeselare hangt bordjes in titelfinale tegen Maaseik weer gelijk
  • Kangoeroes Mechelen moet één keer ‘on the road’ winnen tegen Limburg United: “We zien mogelijkheden”
  • Manon Stragier is niet alleen ‘speelster van het jaar’ en bekerwinnaar maar ook opnieuw landskampioen met Asterix: “Het zal moeilijk worden om dit gouden jaar te evenaren”
    Geschorst:

    T1:

    Robby

    T2:

    Coenen Matteo

    Spelers:

    Yannick Bloemen

    Nick Aerts

    Vandengraesen Dirk 

    Walter Ples

    Vandengraesen Johan 

    Cristiano Massimo 

    Davud

    Osman

    Sven Berckmans

    Yavuz Besim

    Kevin Smolders

    Daniel 

    Yoeri Berckmans

    Mues Angelo

    Ivan Boonen

    Jonathan

    Bestuur:

    Voorzitter:

    Willy Pernet

    Secretaris

    Kasbewaarder
    Guy
    Christel



    nieuwsflash
    FC PLAT DAK
    23-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag 21/10/06

    FC GERMEER A – SPORTING PAARS WIT 21 OCT 2006

    De aftrap is juist gegeven en Erwin kan de doelman van Germeer al een opwarming geven met een afstandsschot, dat de doelman, door zich plat te leggen, uit de rechterhoek ranselt. De toon voor de eerste helft is meteen gezet de ene aanval van ons volgt de andere op. Even later krijgt een speler van de tegen partij een geel kartonnetje onder de neus gestoken wegens handspel. In de 10de minuut, na goed werk van onze verdediging, voetbalt Guy zich door het middenveld, om dan de bal op links aan de oprukkende Sven te bezorgen die hem strak voor doel geeft waar de oldtimer Marty de bal in doel kogelt. 0-1. Het valt op dat onze nieuwkomer Geert al twee wedstrijden goed zijn verdedigingswerk op zich neemt. Trouwens gans de verdediging levert degelijk werk af. Dit resulteert automatisch in verschillende mooie aanvallen van ons team, een opvallende aanval is de 1-2 tussen Erwin en Danny deze laatste besluit op de doelman. Effen later is het dan toch weer prijs op een corner, die onze oldtimer (M) mooi voor doel geeft waar de aanstormende Guy deze kans niet laat voorbij gaan en de bal buiten bereik van de goede keeper tegen de netten kopt. 0-2. We zijn in de 20ste min. Effen later is het dan weer onze oldtimer die een voorzet van Danny, met een schot in de vlucht, juist naast de doelmond jaagt. Met onmiddellijk daarna juist op slag van rust een kopbal van Danny de doellat streelt en over doel beland. De tegenpartij komt er tot nu toe niet veel bij te pas, wel is het een zeer sportieve wedstrijd. Paars wit speelt een zeer verdienstelijke eerste helft en de 0-2 voorsprong is dan ook zeker verdiend.

    Tijdens de rust wordt de gekwetste Walter V vervangen door Hassan. Daardoor komt er een nieuw veld bezetting die gevolgen zal hebben voor het verdere verloop van de wedstrijd.

    Een pronostiek voor de tweede helft door enkele supporters in de kantine gaat van 0-4 tot 0-5. Ene supporter voorspelde een gelijkspel 2-2 die werd door de andere uitgelachen. Gelukkig werd er voor geen geld gewed want we waren allemaal ons geld kwijt gespeeld (pech voor Mario).

    De tweede helft is over onze ploeg niet veel meer te melden en moet ik een verslag schrijven voor Germeer want die domineren ons volledig tijdens de grootste periode van de tweede helft. Ze scoren weliswaar twee doelpunten uit vermeend buitenspel positie maar spelen toch een zeer verdienstelijke tweede helft. Hun eerste tegendoelpunt valt al in de eerste minuut na de rust op een tegen aanval en het tweede doelpunt gaat midden door de verdediging er is pas vijf minuten gespeeld, als dit zo doorgaat? Maar scoren zit er niet meer in voor Germeer omdat de gevaarlijkste man door Hassan goed uit de wedstrijd wordt gehouden. Voor Paars Wit is er toch nog een doelkansje op een vrijschop, maar Guy en Danny gaan gelijk naar de bal om hem naar doel te koppen waardoor die kans ook verkwanseld wordt. Onze meer als verdienstelijk oldtimer moet gekwetst aan de Lies het veld verlaten en wordt voor enkele minuten nog door Ronny vervangen worden. Door Marty zijn kwetsuur zal hij tot zaterdag bij Fabiëne ook vervangen worden door Ronny( nvdr voor Ronny: sleutel ligt onder de mat.) Op een week van rust zal onze oldtimer dan wel hersteld zijn zeker?

    We moeten ons vandaag met een puntje naar huis terug keren en dit met gemengde gevoelens daar er zeker voor ons een overwinning in zat. We gaan wel niet treuren er zullen nog veel wedstrijden gewonnen en verloren worden en de eerst volgende overwinning is volgende zaterdag op eigen terrein. Of moet ik den JULES zijn kaart toch aansluiten? Tot zaterdag.

    Willy,


    » Reageer (0)
    21-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sporting Paars -wit FC Canada : 3-2

     

    Onze mannen gaan goed van start en nemen de wedstrijd onmiddellijk in handen. Spijtig genoeg kunnen we het goed voetballen niet omzetten in doelpunten. We moeten een klein half uurtje wachten op het eerste doelpunt. Dat toch uiteindelijk op de 27ste minuut, na de zoveelste aanval, besluit Danny van op 3 meter een terug botsende bal in doel, missen was hier niet meer mogelijk of toch wel?. Onze aanvals ijver wordt niet erg beloond, integendeel we krijgen op een tegenaanval van Canada de gelijkmaker om ons oren geslagen en dit op slag van rust, 33ste minuut 1-1. Onze jongens laten hun hoofd niet hangen en geen minuut later zondert de bedrijvige Danny O zich af voor doel en komt oog in oog te staan met de doelman. Hij kan weliswaar de zwoele blik van deze doelman niet weerstaan en trap de bal in zijn armen. De zoveelste kans is dus de nek omgewrongen. Den Jules (het paard in de wei) heeft in mijn oor gefluisterd, toen ik de zoveelste bal van hem moest afpakken, of hij zijn kaart niet mag tekenen bij Paars Wit, hij is niet tweevoetig maar viervoetig zegt hij. Als hij een pasfoto binnen brengt zullen we hem aansluiten en elke goal die hij maakt krijgt hij een baal stro van mij.

    We gaan met een 1-1 stand de rust in.

    De tweede helft gaat van start met een prachtige dribbel van Walter V die foutief gestopt wordt op de grote baklijn. Maar de genomen vrijschop spat uit elkaar op de deklat. Op de 10de minuut is het dan toch eindelijk prijs, een voorzet van op rechts wordt door Danny O met het hoofd in doel geranseld. 2-1 . De duivel speelt mee met de tegenstrever want een minuut later trap de kapitein van Canada de bal van op 4,19meter over de middellijn met een grote boog onder de lat in ons doel. 2-2. De ene aanval volgt de andere op en de paarswitters blijven de druk op de ketel houden de ballen vliegen de doelman van Canada om de oren maar kan zijn doel weliswaar gesloten houden. Tijdens de zoveelste keer dat ik met mijn hoofd in netels zit om een bal te zoeken wordt ons verlossende doelpunt gescoord, ik weet dus niet wie van onze spelers de dader is en laat de lezer deze naam zelf invullen.

    De dik verdiende drie punten blijven dus thuis en de start van het winterseizoen is voor ons veel belovend ingezet. Mannen doe zo verder zou ik zeggen.

    Willy


    » Reageer (0)
    01-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarigen oktober
    Ronny H.    01/10/66
    Sven S.       09/10/72
    Billy F.        10/10/80
    Luc C.         10/10/63
    Lydia          15/10/64
    Jos De D      23/10/59
    Robby         27/10/80

    » Reageer (0)
    26-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evaluatie zaalvoetbal 40 +
    Er hebben 22 verschillende spelers deelgenomen op de vijf speeldagen.
    Luc C, Guy, Eric Br, en Danny zijn alle 5 keren aanwezig geweest.
    Rudi Vand, en Peter C, 4 keren
    Ludo H, en Eddy M,  3 keren
    Ronny G, Rudi V, Gert C, Roger R, Walter P,  2 keren
    De overigen zijn maar 1 keer aanwezig geweest.
    Daar we niet aan de minimum 14 vaste pionnen geraken stoppen we met de maandelijkse 40+ zaalvoetbal.



    » Reageer (0)
    25-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R. Heesakker - Sp Paars-wit : 2 - 5

    Verslag opgetekend door onze voorzitter

    REAL HEESAKKER – SPORTING PAARS WIT 23 SEPT 2006.

     

    Onze spelers worden om 16 uur de weide in gestuurd. Wel ja, hunne terreinverzorger had namelijk vorige week aan de toog horen vliegen: “We gaan volgende week Paars Wit te grazen nemen” en hij heeft daarom het gras maar laten groeien. En inderdaad ons koetjes zijn aan het grazen gegaan want al vlug (2de min) werd een aanval op links besloten met een kopbaldoelpunt. Stand 1-0. Het gras was zo lekker dat we nog een kwartier verder bleven grazen. Gelukkig is er iemand die zijn afscheidsmatch aan het spelen is en het lange gras laat voor wat het is en door een listige lob de uitgekomen doelman verschalkt. Onze coach naast het veld trek zich zijn laatste haren die hij nog heeft uit zijn hoofd en gaat orde op zaken zetten door wat tactische raadgevingen, geen lange ballen meer en alleen noch korte passen geven. Het begint dan ook langzaam beter te gaan met ons spelpijl, dat resulteert in de 27 ste minuut met een afstandsschot, dat wel huizenhoog over doel vloog. Ons veld overwicht, naar het einde toe van de eerste helft, wordt niet meer beloond met een doelpunt, integendeel bij een tegenaanval zijn onze verdediger weer aan het grasduinen en kan Heesakker de 2-1 gemakkelijk binnenkoppen. We gaan dan ook met een achterstand en ontevreden de kleedkamers opzoeken.

    We vangen de tweede helft aan met vers bloed in de ploeg, Guy en Danny nemen de plaats in van Erwin en Marty. Nu is het de thuisploeg die ons spel moeten ondergaan en de aanstormende Guy  niet kan beletten dat hij een voorzet van op rechts van kortbij de bal stevig binnenkopt (2de min).Stand is nu 2-2. Effen later komen we goed weg wanneer een schot van op links ons doel voorlangs passeert. Ali wordt vanaf nu meer actief en dribbelt enkele spelers en legt de bal dan in Eddy zijn voeten, die dan met een listig afgemeten schot, vanaf de grote baklijn, de bal binnenkant de doelpaal binnenmetselt. We komen voor het eerst op voorsprong. Stand 2-3. Het is ook deze losgeslagen Eddy die enkele minuten later op een corner het leder staalhard binnen kopt en zo de netten van Heesakker doet trillen.Stand wordt nu geruststellend 2-4 en er is nog een 10 tal minuten te spelen. Het is geen zuivere hattrick van onze Eddy maar de doelpunten tellen toch. We houden de thuisploeg nu in een stevige wurggreep en zoeken onze winst niet meer af te geven aan het toch verdienstelijke Heesakker, die zeker een goede wedstrijd spelen. Om de wedstrijd af te sluiten is het Danïel die de doelman effen test met een niet te hard, toch geplaatst schot, deze laat de bal tussen zijn handen glippen en de 2-5 einstand staat op het scorebord.

    We hebben de overwinning niet gekregen omdat Heesakker zijn vel duur heeft verkocht en zeker meermaals het spelbeeld bepaald heeft. Voor een daler hebben ze zeker een verdienstelijke wedstrijd gespeeld. Proficiat aan deze ploeg. We kunnen uiteindelijk tevreden zijn met de einduitslag. Zou dit gelegen hebben aan iemand die zijn afscheidsmatch aan het spelen was en toch voor drie doelpunten gezorgd heeft?

    Eddy bedankt, Uw inzet voor Paars Wit is ons niet ontgaan. We wensen U en Uw familie nog een gezonde en sportieve toekomst. Denk er eens over na, dat ons bestuur nog een goed bestuurslid kan gebruiken.


                                                                   Willy P.


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindrangschikking 2de Afd
    2de Afdeling
    Ploeg Gesp. Gew. Verl. Gelijk Doelpunten voor-tegen Punten
    SP BLAUW WIT 24 17 4 3 89 - 37 54
    SP PAARS WIT 24 17 6 1 88 - 38 52
    STEENWEG SP 24 16 5 3 81 - 33 51
    SK VANBROEKHOVEN 24 13 8 3 65 - 48 42
    FC MOTORCLUB B 24 11 7 6 63 - 56 39
    OLMEN SP 24 10 11 3 44 - 49 33
    WELKOM BOYS B 24 10 12 2 46 - 65 32
    FC ONDERSTAL 24 9 13 2 44 - 62 29
    DE HEIKNEUTERS 24 7 12 5 35 - 60 26
    REAL ROTH A 24 6 11 7 32 - 46 25
    VK KOLONIE 24 7 14 3 41 - 74 24
    WARANDE SP B 24 5 14 5 37 - 61 20
    REAL HEESAKKER 24 6 17 1 35 - 71 19

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen 2de Afd 23/09/06
    Datum Inh. Thuisploeg Bezoekers Uitslag
    23/9/2006 REAL HEESAKKER SP PAARS WIT 2 - 5
    23/9/2006 FC MOTORCLUB B SP BLAUW WIT 1 - 2
    23/9/2006 REAL ROTH A SK VANBROEKHOVEN 1 - 4
    23/9/2006 STEENWEG SP FC ONDERSTAL 6 - 2
    23/9/2006 WELKOM BOYS B OLMEN SP 5 - 0
    23/9/2006 VK KOLONIE DE HEIKNEUTERS 3 - 1

    » Reageer (0)
    24-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topschutter zomer 2006
    Ronny   : 22
    Danny   : 15
    Besim   :  10
    Ali        :  7
    Guy      :  6
    Angelo  : 5
    Sven     :  4
    Eddy    :  3
    Hassan  : 2
    Luc P   :  2
    Marty   :  2
    Daniël  :  2
    Pipo      : 1
    Erwin   :  1

    Owngoals:

    Guy :         1
    Massimo:   1

    Gele kaarten:
    Danny   : 1
    Ronny   : 3
    Holly     : 1
    Sven      : 1
    Massimo: 1
    Besim    :  1
    Eddy     :  1
    Angelo  :  1

    Rode kaarten:
     
    Eddy     :    1

    Strafschop voor  : 6  (5X omgezet Ronny)
                                      (1X     "        Besim)
    Strafschop tegen: 1   (Tom)

    » Reageer (0)
    19-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars-wit - FC Motorclub : 5 - 0
    De laatste wedstrijd van onze Ed voor het thuisplubliek ging uiteindelijk gemakkelijker dan verwacht.
    Onze Eddy die volgende zaterdag met pensioen gaat hield het slot op de verdediging. (uit goede bron heb ik vernomen dat hij bij zijn laatste wedstrijd zich in de spits zal voortbewegen?)
    Reeds in de achtste minuut kon Sven de score openen en als er wat later een own goal valt zitten we meteen op rozen. Marty maakt er dan voor de koffie nog mooi. 3-0 van.
    Met nog twee doelpunten van Danny komt de gevleide forfaitscore op het bord.
    Peter, Walter P, Eddy, Massimo, Holly, Marty, Erwin (20' Walter V, 50' Luc C) ,Daniël, Sven, Guy, Danny,

     8'   1 - 0 Sven
    24'  2 - 0 Own goal
    32'  3 - 0 Marty
    ---------------------
    39'  4 - 0  Danny
    48'  5 - 0  Danny

    Walter V die gespeeld heeft tussen de twintigste en de vijftigste minuut stond dus bij 4 goalen op het veld !
    Niet vergeten de eetkaarten bij Guy af te rekenen nu zaterdag !

    » Reageer (0)
    12-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sparta Blauw wit - Sporting Paars-wit : 5 - 0
    De sterkste ploeg uit de reeks overklaste ons in het aanvangskwartier zonder een goede mogelijkheid af te dwingen.
    Toch komen ze op voorsprong rond de achtste minuut via een prachtig afstandschot.
    Op het kwartier kan Ronny het inzenden van Daniël niet gepast controleren, maar even later heeft hij pech als hij nogmaals door daniël bediend wordt en op de paal besluit;
    Een minuutje later gaat Peter gepast in de voeten van een stevig doorgaande sparta speler.
    Bij de volgende thuisaanval probeert Ed de snellere aanvaller op een sportieve manier de doorgang te beletten, door hem vast te grijpen,
    maar de scheids vindt dit gepast om met rood te bestraffen!
    Maar ook met tien zijn de betere kansen de resterende minuten van de eerste helft voor Paars -wit.
     29' Ronny van kortbij op de doelman
    33' Besim zijn voorzet beland op de lat
    Angelo en Tom worden vervangen door Marty en Hassan en met enkele verschuivingen op het plein vangen we gemotiveerd de tweede helft aan.
    Maar een vijftal minuten verder staat reeds de 3-0 op het bord.
    Ronny wordt vervangen door Sven en met nog twee doelpunten van Sparta wordt de 5-0 bereikt. Guy komt Walter V. nog vervangen en één minuut voor het einde wordt er nog rood getrokken voor een thuisspeler.

     8'    1 - 0
    22'   Rood voor Eddy
    -------------------
    37'    2 - 0
    41'    3 - 0
    54'    4 - 0
    58'    5 - 0

    Peter, Tom(35' Marty), Eddy, Massimo, Daniël, Angelo(35' Hassan)
    Erwin, Walter V(60' Guy), Ronny ('45 Sven), Danny, Besim

    » Reageer (0)
    07-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paars-wit wordt 2de op volleybaltornooi
    Met twee winstmatchen  en een 1-1 in de voorronde stoten wij door naar de halve finale.  Daar nemen we afstand met 2-0 van Sekoeroems en belanden tot onze verwondering in de finale. De andere finalist "Back for more" haalt de eerste set binnen en Paars-wit de tweede. En Tie-break tot elf moet uitsluitsel brengen, maar een sputterend Paars-wit trekt met een 11-5 nederlaag aan het kortste eind.
    Het was een prachtige dag en ze gaan ons volgend jaar met een iets betere voorbereiding terug zien. Ook dank aan Avanti voor de schitterende organisatie.

    » Reageer (0)
    02-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars-wit - De Heikneuters ; 7 - 0
    De Heikneuters daagden slechts met negen spelers op! Ook in de vorige weken kampten dezen met een gebrek aan spelers. over veertien dagen gingen ze met negen gelijk spelen op Warande Sp en vorige week versloegen ze FC Onderstal met zijn tienen !!!
    Het was dan ook logisch dat ze aan de wedstrijd begonnen met een verdedigend ingestelde instelling.
    Het was wachten tot de achtste minuut als Danny alleen voor de keeper opduikt, maae deze redding brengt.
    Enkele minuten later kan Danny, op pas van Ronny, het overdoen maar besluit naast.
    Rond het kwartier krijgt Danny nog twee goede mogelijkheden telkens op voorbrengen van Sven maar strand eerst op een verdediger en zijn tweede poging raakt hij slecht met zijn linker.
    Even later zet Angelo ons op enkele minuten op een 2-0 voorsprong, eerst op aangeven van Ronny en de tweede na een controle van Danny.
    Nog voor de rust kan Danny na een balverovering alleen op de doelman af maar stoot de bal te ver zodat de doelman redding brengt.
    Een lakser startend Paars-wit kan in het openingskwartier van de tweede helft maar één kans afdwingen. (Angelo voor langs)
    Rond de tiende minuut kunnen de bezoekers zelfs hun eerste kans afdwingen door van schuin voor de keeper op te duiken maar Peter laat zien dat hij bij de les is.
    Guy neemt dan de plaats in van Erwin, en als even later de bezoekers met acht komen te staan volgen de kansen zich snel op.
    55' Plaatsbal Ronny nipt over kruising
    56' Ronny tussendoor op Danny en 3-0
    58' Aanval uit het boekje met een vlotte balcirculatie, doch 
          Marty kan de kroon niet op het werk zetten.
    59' Ronny op randje buitenspel, werkt subliem af 4-0
    60' Schot van Daniël nipt langs de verkeerde kant van de paal
    63' Een lob van Ronny 5-0
    66' Guy plaatst aan de zestien meter de bal beheerst in de
          hoek 6-0
    67' Danny van kort bij op de paal
    69' Ronny maakt zijn derde hatrick van het seizoen 7-0

    Peter, Tom, Daniël, Holly, Marty, Erwin(53' Guy), Massimo, Sven, Angelo, Ronny, Danny

    15' 1-0   Angelo
    18' 2-0   Angelo
    ----------------------
    56' 3-0   Danny
    59' 4-0   Ronny
    63' 5-0   Ronny
    66' 6-0   Guy
    69' 7-0   Ronny

    Aan alle Paarswitters die van tennis houden en een pintje !!!
    Nu maandagavond om 22h00 staat er op het tennistornooi van Wezel
    in de derde ronde twee bekenden tegenover elkaar! Met name onze 'Ronny' neemt het op tegen gewezen Paarswitter en tevens zoon van onze voorzitter; 'Karel'
    Dus tot maandag op de GT Wezel en dat de beste mogen winnen!
    Guy zal er niet kunnen zijn want deze begint op maandag aan zijn tweede jaar avondschool met als richting; waar situeert zich  nu juist de " G plek " ......

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaalvoetbal 40 +
    Het maandelijks 40+ zaalvoetbal onder elkaar is verplaatst van 07sep naar donderdag 14sep 20h30. Geïnteresseerden zijn nog altijd welkom !!!

    » Reageer (0)
    01-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eetdag Paars-wit
    Onze jaarlijkse eetdag is vastgelegd op 30 september 2006 van 11h30
    tot 14h00 en van 17h00 tot 21h00 en gaat door in de gildezaal te Korspel!
    Door de positieve reacties van vorig jaar wordt er niets aan het concept veranderd en bieden wij dezelfde menu's aan.
    *Als voorgerecht tomatenroomsoep
    *Als hoofdgerecht is er de keuze uit " Stoofvlees " "Halve haan "
      " Vidé " of " Koude schotel " met frieten.
    *Nagerecht
    De prijs is vastgelegd op 10 euro.
    Ook zijn er kindermenu's voorzien aan 5 euro.
    De kaarten zullen in de volgende weken verdeeld worden en hopelijk doen wij allemaal een inspanning om het streefdoel van vorig jaar te overtreffen.

    » Reageer (0)
    31-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kwetsuur Luc P !
    Luc heeft mij gemeld dat hij op zondag naar de spoed gegaan is en ze hem een gipsgoot hebben aangemeten. Later zou er dan een arthroscopie volgen. Dit maakt dat we luc deze competitie niet meer in actie zullen zien.
    Soigneert u Luc en een spoedig herstel !

    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarigen in September
    05/09/60   Jacky
    09/09/64   Angelo
    18/09/64   Walter A
    21/09/67   Danny O
    29/09/61   Walter P
    29/09/72    Pipo


    een vruchtbare maand!!  schol!



    » Reageer (2)
    26-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steenweg Sp - Sp Paars-wit : 2 - 1

    Paars-wit dat duidelijk in een dipje zit had vandaag een laatste kans om hun leiderspositie te verdedigen. En in de aanvangsfase bleek dat ook aardig te lukken. Vitali schreeuwde en stuurde bij langs de lijn en het zorgde voor een herboren Paars-wit in het openingskwartier. Bij een stevige benadering van een thuisspeler op Luc P valt deze uit met een rechter knietrauma! Hopelijk valt de schade wat mee en hoeven wij hem niet te lang missen. Rond de vijfentwintigste minuut kreeg Paars-wit er een Molse schone supporter met diepblauwe ogen bij maar het spelpeil zakte zienderogen? Op een zucht van de rust komen we goed weg als de scheids "Leon" niet naar de stip wijst bij een betwistbare tussenkomst van Peter!
    Als even na de koffie Ronny nog voor het controleren van de bal langs achter wordt neergeschoffelt is "Leon "op zoek naar zijne zakdoek om zijn bloedende neus te stelpen! Ook bij de daaropvolgende fase in betwist buitenspel heeft hij zijn doekje niet gevonden en vloeit er de 1-0 uit voort ! Een misnoegd Paars-wit steekt nu te veel energie om voor het minste in discussie te gaan met de scheids en vergeet te voetballen.
    Bij een te korte terugspeelbal van Massimo verdubbelt de thuisploeg hun voorsprong. Er wordt nu achter man op man gespeeld en we nemen de wedstrijd terug in handen. Een schot van Daniël kan door de doelman juist voldoende gedeviëerd worden tot tegen de deklat. Ook Ronny heeft pech als zijn schot met links rakelings over de lat zoeft. De aansluitingstreffer komt er pas een tiental minuten voor affluiten via Ronny. Niet zonder risico gaan we nu voluit voor de gelijkmaker maar grote mogelijkheden blijven uit.
    Hilariteit na de wedstrijd als de scheids een prijs won met de tombola en er iemand riep dat een goede bril een gepaste prijs zou zijn! Leon reageerde gevat door zijn gewonnen schroevedraaiers aan te bieden om zijn losse vijzen vast te draaien!
    In de latere uren werd er in het lokaal nog een interessante weddenschap voor 500 euro afgesloten tussen Danny en Luc C ! Luc gaat volgend jaar één maand buiten slapen en leven!!!
     
    Peter, Daniël, Massimo, Holly, Erwin, Luc P(25" Eddy), Sven, Angelo, Guy, Ronny, Danny,

    41"  1 - 0

    46"  2 - 0
    59"  2 - 1   Ronny

    Geel; Ronny, Eddy


    » Reageer (1)
    25-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Reglement Volleybaltornooi “Cup CARLO” 2006

     

    1.     Algemeen

    a.       Het maximum aantal deelnemende ploegen aan het tornooi bedraagt  16.

    b.      Naast het klassement voor de beste prestaties wordt er eveneens een klassement voor de meest sportieve ploeg opgesteld.

    c.       Alle wedstrijden worden in de sporthal gespeeld

    d.      Aanwezigheid van de ploegen gewenst tussen 9.30 Uur en 09.45 Uur. Het tornooi begint om 10.00 Uur.

     

    2.     Algemeen verloop

    a.       Het tornooi bestaat uit twee delen : een voorronde in pole systeem gevolgd door een eindronde van selectiewedstrijden.

    b.   (1)  De voorronde bestaat uit 4 poles van 4 ploegen waarbij alle ploegen binnen elke pole tegen elkaar uitkomen.

    (2)   In de eindronde worden vervolgens de halve en finalewedstrijden gespeeld

    (3)   Aldus verloopt het tornooi over 5 wedstrijden voor alle ploegen

     

    3.     De wedstrijden

    a.       De wedstrijden beginnen om 10.00 Uur en verlopen over een tijdspanne van 40 minuten.

    b.      In de voorronde wordt elke wedstrijd gespeeld over exact  2 sets  van 21 punten (21-20 is dus einde set). In de halve finale en de finale wordt bij gelijke setstand (onafhankelijk van het puntenverschil over de twee sets) een bijkomende set gespeeld over exact 11 punten (dus 11-10 is uit).

    c.       Elke set zal gespeeld worden volgens het Rally-point-systeem (RPS) (men dient dus niet noodzakelijk opgeslagen te hebben om punten te kunnen maken)

    d.      Tijdens elke set heeft iedere ploeg maximaal recht op 1 time-out van 30 Sec.

    e.       Alle ploegen spelen in totaal 5 wedstrijden : 3 in de voorronde en 2 in de eindronde

    f.        Er wordt maximaal getracht tussen de wedstrijden in een periode van rust te voorzien. Het is evenwel onvermijdelijk dat sommige matchen vlak achter elkaar plaats zullen vinden.

     

    4.      Klassement

    a.       Per pole (voorronde) wordt er een klassement opgesteld op basis van gewonnen sets.

    b.      Bij een gelijk aantal gewonnen sets binnen de pole zal het totale aantal behaalde setpunten bepalend zijn. Indien dan nog een gelijke stand verkregen wordt zal het resultaat van de onderlinge match doorslaggevend zijn. Kan dan nog geen winnaar gevonden worden, dan is de ploeg die in de onderlinge match de eerste set gewonnen heeft de uiteindelijke winnaar.

    c.       De ploegen die in de voorronde eerste zijn uitgekomen spelen in de eindronde voor de eerste 4 plaatsen in het eindklassement. Plaatsen 5 tot 8 wordt uitgevochten tussen de ploegen die tweede eindigden in de voorronde. Vervolgens spelen alle derden van de voorronde voor de laatste plaatsen 9-12 en de vierden voor de laatste vier plaatsen in het eindklassement.

    d.      Deze wedstrijden in de eindronde worden gespeeld tot er een winnaar is : in de halve finale desnoods over een bijkomende set van 5 punten in de finalewedstrijden mogelijks over een derde en beslissende set van 21 punten (=volledige set met wisselen van terrein op 11)

     

    5.     Volleybalregels

    a.       De regels van het Belgische volleybalreglement zijn van toepassing indien niet anders vermeld in huidig reglement.

    b.      Er wordt afgeweken van het officiële reglement inzake toepassing van het ‘Libero’-systeem.

    c.       Daar waar het terrein een opslag van buiten de lijnen niet toelaat mag, na onderling overleg met de scheidsrechter, de opslag gegeven worden met 1 voet binnen het terrein.

    d.      ‘Lichte’ toetsfouten dienen niet gefloten te worden. Netfouten daarentegen zijn niet toegelaten.

     

     

    6.     Terreinen

    a.       De matchen worden gespeeld op de terreinen van de Sporthal ‘Het Geleeg” (terrein 1-4)

    b.      Het maximum aantal terreinen bedraagt 4. M.a.w. er kunnen hoogstens 4 matchen tegelijkertijd plaatsvinden.

    c.       Er zal getracht worden de ploegen afwisselend op een ander terrein te laten spelen.

     

    7.     Scheidsrechters

    a.       De scheidsrechters worden geleverd door de organisatie (AVANTI) zelf.

    b.      De scheidsrechter dient, bij aanvang, zo vlug mogelijk het scheidsrechterfluitje, de wedstrijdbal en het scheidsrechterblad  af te halen bij de organisatie.

    c.       De scheidsrechter houdt  tijdens de wedstrijd de stand bij en vult na de wedstrijd het resultaat in op het wedstrijdblad.

    d.      Hij vergeet niet de sportiviteitpunten toe te kennen en in te schrijven op het wedstrijdblad.

    e.       Na het beëindigen van de wedstrijd brengt hij al het materiaal alsook het resultaat zo vlug mogelijk binnen bij de wedstrijdleiding.

     

    8.     Spelers

    a.       Het maximum aantal spelers op het terrein bedraagt 6,  het minimum 5

    b.      Er mag zoveel gewisseld worden als gewenst.

    c.       Wissels mogen enkel uitgevoerd als het spel stil ligt en de scheidsrechter nog niet gefloten heeft voor opslag.

    d.      Het is niet toegelaten spelers tussen verschillende ploegen uit te wisselen. Eenmaal voor een ploeg gekozen, blijft men voor het ganse tornooi bij dezelfde ploeg.

    e.       De verhouding vrouwelijke/mannelijke spelers per ploeg is volledig vrij.

     

    9.     Klachten

    a.       Indien een ploeg klachten heeft over het verloop van een wedstrijd, dan kan dit enkel besproken worden met de organisatie zelf.

    b.      Over scheidsrechterlijke beslissingen kunnen geen discussies gevoerd worden

     

    10.           Prijsuitreiking

    a.       Is voorzien (in de cafetaria) maximaal 15 minuten na beëindiging van de laatste wedstrijd

    b.      Alle ploegen delen in de prijzen (aanwezigheid gewenst)

     

    11.           Slotbepalingen

    a.       Een verzekering is afgesloten voor alle spelers

    b.      Laat geen waardevolle zaken achter in de kleedkamers. De organisatie is niet verantwoordelijk voor verdwenen of achtergelaten goederen.

    c.       De organisatie rekent op de sportieve medewerking en begrip van alle spelers en ploegen.

    d.      Deelnemen is belangrijker dan winnen

    e.       Een prettige en sportieve volleybaldag

    f.        Hopelijk tot volgend jaar.


    Hebben reeds hun deelname bevestigd:
    Danny, Geert, Sven, Peter , Guy, Mario,


    » Reageer (0)
    19-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp Paars-wit - Olmen Sp : 1 - 2
    Vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat de leiders een moeilijke wedstrijd voor de boeg hadden. Toch is het Paars-wit dat via Danny op voorsprong klimt, maar ook dit zorgt er niet voor dat we de wedstrijd in handen kunnen nemen. Met nog twee doelpunten van de bezoekers gaan zij verdiend met de drie punten huiswaarts.Na de wedstrijd hebben we de nederlaag wat kunnen verteren met de taarten die Besim op tafel toverde omwille zijn verjaardag!

    Peter B, Tom(57" Guy), Eddy, Holly, Marty, Massimo, Erwin, Sven, Besim, Ronny, Danny(35" Luc P)

    19"  1 - 0   Danny
    ---------------------
    42"  1 - 1
    56"  1 - 2

    Geel ; Besim

    » Reageer (0)
    17-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warande Sp - Sp Paars-wit : 1 - 3
    Na reeds een kwartier had de wedstrijd kunnen beslist zijn. Een resem aan kansen zorgde echter niet voor  een geruststellende voorsprong. De thuisploeg begon beter in de wedstrijd te komen en kon nog voor de rust gelijkmaken.
    Als het na twintig minuten in de tweede helft nog steeds gelijk staat ruiken de Hammers hun kans en brengen twee A spelers in.
    Toch is het Paars-wit dat in de slotfase het laken naar zich toe trekt.

     4 '   0-1    Guy
    22'   1-1
    --------------------
    59'   1-2    Besim
    63'   1-3    Ronny

    Tom, Marty(35" Erwin), Eddy, Walter V, Holly, Massimo, Luc P,
    Angelo(35" Besim), Sven, Guy(50" Ronny), Danny,

    Geel; Massimo

    » Reageer (0)


    Topschutterslijst:

    Angelo M             12

    Joeri B                 4

    Sven B                 1

    Besim Y               1

    Kevin S               2

    Owngoal              1



    Gastenboek
  • match 17/04
  • aanvangsuur 17/04KR
  • Wandelgroetjes uit Borgloon
  • merciiiiiiii
  • reactie op bericht

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in ons gastenboek


    Blog als favoriet !



    Laatste commentaren
  • Nile Company for Web design and e-marketing (ahmed sabah)
        op
  • Nile Company for Web design and e-marketing (ahmed sabah)
        op
  • Nile Company for Web design and e-marketing (ahmed sabah)
        op
  • Nile Company for Web design and e-marketing (ahmed sabah)
        op
  • ???? (Joeri)
        op speeldag 5
  • Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!