nieuwsflash
25/04/2010 17h00 Warande Sp A - FC Plat Dak samenkomst 16h00
Inhoud blog
  • vergadering
  • Laatste wedstrijd voor de zomerstop.
  • rangschikking 2 juli
  • wedstrijden 2 juli
  • speeldag 12
  • speeldag 6
  • speelweek 11
    Archief per jaar
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005
    Nieuws Sportwereld
  • Wat schuilde er achter de tranen van Wout van Aert in de Tour? “Hij voelde toch een bepaalde onzekerheid”
  • “Misschien maakt zijn masker hem paar procent minder”: Timothy Castagne moet maandag Kylian Mbappé afstoppen
  • Ciao Azurri! Zwitsers overklassen (zwakke) titelverdediger Italië en plaatsen zich als eerste voor de kwartfinales
  • Youri Tielemans beseft het gevaar: “Net op het moment dat je denkt Frankrijk te kunnen verslaan, wordt het gevaarlijk”
  • DUIVELS UIT DE BIECHT. “Sommige spelers zitten tegen het einde van het toernooi met een schuld van wel 5.000 euro”
  • Italië-goalie Donnarumma excuseert zich bij fans na “verschrikkelijke” prestatie tegen Zwitserland: “We waren de hele wedstrijd slecht”
  • Delphine Nkansa troeft Rani Rosius af en loopt persoonlijk record op BK atletiek: “Hiermee kan ik alleen maar blij zijn”
  • Na een dag in de verschroeiende hitte, welke omstandigheden staan Tour-renners komende dagen te wachten?
  • Romain Bardet wint loodzware eerste Touretappe na razend spannende koppeltijdrit met ploegmaat en verovert gele trui, Van Aert wordt derde
  • VIDEO. Wout van Aert tot tranen toe bewogen na derde plek in eerste Tourrit: “Dit doet heel veel deugd”
    Geschorst:

    T1:

    Robby

    T2:

    Coenen Matteo

    Spelers:

    Yannick Bloemen

    Nick Aerts

    Vandengraesen Dirk 

    Walter Ples

    Vandengraesen Johan 

    Cristiano Massimo 

    Davud

    Osman

    Sven Berckmans

    Yavuz Besim

    Kevin Smolders

    Daniel 

    Yoeri Berckmans

    Mues Angelo

    Ivan Boonen

    Jonathan

    Bestuur:

    Voorzitter:

    Willy Pernet

    Secretaris

    Kasbewaarder
    Guy
    Christel



    nieuwsflash
    FC PLAT DAK
    07-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPORTING PAARS WIT - VV HEUVEL uitslag 3-2

    xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> 

    Na drie uitwedstrijden hunkert iedereen op een gezellig thuismatchke. Met voor de supporters wat bier bij de hand, hoewel onze barman van dienst Eddy, net effen in de tweede helft, met de droevige mededeling komt dat er geen druppel bier nog is. Ofwel te veel gedronken ofwel te weinig zuip meegedaan. Normaal moet de wedstrijd geschorst worden zonder drank. Volgende keer gaan we in staking en bezetten we het plein zoals ze doen bij het spoor en de luchthaven als ze hun goesting niet krijgen. Brouwer…. een gewaarschuwde man is er ……….

    Paars Wit start de wedstrijd met 13 punten op de teller en VV Heuvel in ons kielzog met 12 punten. Het wordt dus een belangrijke wedstrijd vandaag. Heuvel mag de aftrap geven en onmiddellijk is het al vuurwerk want op twee meter voor doel slaagt Heuvel er nog in de bal over doel te jagen. We hadden nog geen bal geraakt en het had 0-1 kunnen zijn. Gelukkig vermindert de druk snel en kan Ronny op een center van op links de bal met binnen kant voet maar nipt naast doel planten. Plots komt het door instinct van Benni de kop opsteken, op een scherpe voorzet van Heuvelse  aanvaller tracht hij met een krachtige kopstoot zijn doelman te kloppen maar deze laat zich zo maar niet verslaan zelfs niet door zijn eigen verdediging en pakt klemvast. Dat had voor ons al nummer twee kunnen zijn. Maar nu denken onze jongens dat het wellekens is geweest en beginnen te voetballen, enkele mooie spelcombinaties van achteruit naar voor leveren voorlopig niks op. Na 15 minuten bibberen, staat de 0-0 nog op het scorebord. De druk van Heuvel ebt langzaam weg en vanaf nu krijgen onze aanvalsgolven meer en meer vorm. Een goede pas naar de op rechts aanstormende Angelo wordt door de doelman gepakt. Een goed werkende verdediging en middenveld zorgen er voor dat Heuvel hun spelsysteem aan ons moeten aanpassen en wij de spelregels dicteren. Een lange pas van Daniël kan Speedy bereiken maar hij kan niet scoren. Op een vrijschop van Ronny moeten ze Speedy foutief stoppen op de rand van de grote baklijn, het is weer Ronny die de vrijschop trapt en ditmaal beland de bal tegen de kruising, (zie foto) pech voor ons. Een doelpunt hangt voor ons in de lucht. Een slimme gekruiste pas naar Speedy en je raadt het al, niemand kan hem volgen en hij legt het nobele leder over de grond magistraal in de rechterhoek. Er is 25 minuten gespeeld en 1-0  voor Paars Wit. Drie minuten later weer zo een venijnige pas door de verdediging en jaaa hij doet het weer, hij doet het weer, zou Rik Desaedeleer roepen, van op redelijk schuin rechts sprint Speedy weer naar doel en neemt de doelman van Heuvel in de andere hoek te grazen en het staat weliswaar 2-0 voor de witte duivels. Speedy heeft nu nog 7 minuten om een zuivere hattrick te maken, zou hem dit nog lukken, en ons zo een riante voorsprong bezorgen? Na een mooie combinatie van op recht kan Angelo voorzetten en (Ronny) DANNY kopt beheerst binnen. 32 ste min. 3-0. Goed gedaan (Ronny)DANNY ik wist dat ge nog goed van de grond kunt gaan. Op een doorsteek van Jelle kan Danny de doelman weer ondervuur nemen. Op slag van rust kan Heuvel tegenscoren met een kopbal op een vrijschop. Onze verdediging gaat hier niet vrijuit maar ze hebben tot toe puik verdedigingswerk geleverd.

    Besim en Daniël worden tijdens de rustpauze gewisseld voor Pipo en Davut. De bezoekers zijn niet van plan hun bij de 3-1 stand neer te leggen en gaan resoluut voor de aanval kiezen. Een vrijschop van Heuvel belandt in de muur we hebben nu goed verdedigingswerk te verrichten om Heuvel van de aansluitingstreffer te houden.  En plots verschijnt Speedy weer voor doel maat ditmaal drop hij het leder over de kruising, dit was voor de bezoekers de doodsteek geweest maar het kan niet elke keer prijs zijn. Wat later kan Ronny een voorzet van oprechts, door Speedy gegeven, in een tijd op zijn slof nemen en kegelt de bal nipt over. Verschillende opeenvolgende fouten van het nummer 7 op Speedy worden eindelijk door de scheidsrechter met geel bestraft. De referee die trouwens een behoorlijke fluitprestatie geleverd heeft. Op de 47 ste min op een vrijschop van Heuvel staan er twee voor doel te wachten om binnen te trappen en Sven is voor de tweede maal geklopt. 3-2 Effen later laat Robby een mooi staaltje van verdedigingswerk zien. Met nog 15 minuten voor de boeg worden we in verdrukking gespeeld. Het middenveld wordt niet meer aangespeeld wat voor sommige spelers frustrerend werkt. Een onnodig foutje naast de zijlijn brengt Ronny nog een gele kaart op. Er volgt nu een puike pas van Jelle naar Mass. die een hoge voorzet geeft maar de bal dwarrelt aan de verste paal voor doel naar beneden daar kan echter niemand gebruik van maken. Er volgt nog een vrijschop op een fout van ons in de 65 ste minuut en de bal belandt verrassend tegen de zijpaal. Dat had dan nog een gelijkspel kunnen worden. Met diepte passen trachten we de verdediging te ontlasten en de voorlijn te bereiken om toch nog een bevrijdend vierde doepunt te scoren. Spijtig dat we onze rots in de branding Walter vedette niet mogen opstellen en hem moeten sparen omdat hij woensdag moet aantreden op Europees niveau bij AC Milaan. Onze spelers verlaten fier het speelveld met in gedachten de punten zijn binnen nu de pinten en onze dag is goed.

     

    Bij leven en welzijn tot zaterdag

    Saluut Willy

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    08-05-2007
    premie
    had ronny al opgedronken,maar mag er ne frit voor eten bij hem

    08-05-2007 om 20:19 geschreven door danny


    kemel geschoten
    Ik was juist achter de barak mijn stukske vlees gaan het uithangen en heb niet goed geluisterd toen ik terug paraat was. Nog eens sorry Danny en ik hoop dat ge uw doelpunten premie toch nog moogt ontvangen. Ik heb het meteen recht gezet op de site.

    08-05-2007 om 11:37 geschreven door willy


    Danny ipv Ronny?
    Het was Danny die met het hoofd de 3-0 scoorde.

    08-05-2007 om 09:30 geschreven door mario




    Topschutterslijst:

    Angelo M             12

    Joeri B                 4

    Sven B                 1

    Besim Y               1

    Kevin S               2

    Owngoal              1



    Gastenboek
  • match 17/04
  • aanvangsuur 17/04KR
  • Wandelgroetjes uit Borgloon
  • merciiiiiiii
  • reactie op bericht

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in ons gastenboek


    Blog als favoriet !



    Laatste commentaren
  • Nile Company for Web design and e-marketing (ahmed sabah)
        op
  • Nile Company for Web design and e-marketing (ahmed sabah)
        op
  • Nile Company for Web design and e-marketing (ahmed sabah)
        op
  • Nile Company for Web design and e-marketing (ahmed sabah)
        op
  • ???? (Joeri)
        op speeldag 5
  • Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!