Inhoud blog
  • Lavaridge Gym
  • Mauville Gym
  • Dewford Gym
  • Rustboro Gym
  • Petalburg Gym
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    pokemn is the best
    welkom op mijn blog pokemon cheads vind je allemaal op mijn blog
    26-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shiny Pokémon

    In Pokémon Ruby/Sapphire kan je Shiny Pokémon tegenkomen. Opzich hebben deze Pokémon niet veel speciaals. Maar ze hebben wel een andere kleur en in het begin van het gevecht glinsteren ze.

    Normaal Shiny

    De kans dat je zo een Pokémon tegenkomt is heel klein. Na zo een 200 uur spelen heb ik er eentje tegengekomen. Er is helaas geen bepaalde plaats of tijdstip wanneer je een Shiny Pokémon kan tegen komen. Als je er toch perse eentje wil hebben moet je maar gebruik maken van een gameshark.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (23 Stemmen)
    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In-game Trades

     

    Sommige mensen in het spel willen pokémon met je ruilen... maar dan moet je wel de juiste pokémon voor hun hebben. Zie hieronder per spelversie welke pokémon je ze moet geven (voor de pijl) en welke pokémon je ontvangt (na de pijl, met nickname en item). Hun plaats staat er ook bij. Vaak bevindt de persoon zich in een gewoon huis of een doorgangshuisje.

    Fire Red:

    Cerulean City: Poliwhirl -> Jynx (Zynx/Fab Mail)
    Route 6: Nidoran Male -> Nidoran Female (Ms. Nido/Tinymushroom)
    Vermilion City: Spearow -> Farfecth'd (Ch'ding/Stick)
    Route 11: Nidorino -> Nidorina (Nida/Geen item)
    Route 2: Abra -> Mr.Mime (Mimien/Geen item)
    Route 18: Golduck -> Lickitung (Marc/Geen item)
    Cinnabar Island: Raichu -> Electrode (Esphere/Geen item)
    Cinnabar Island: Ponyta -> Seel (Seelor/Geen item)
    Cinnabar Island: Venonat -> Tangela (Tangeny/Stardust)

    Leaf Green:

    Cerulean City: Poliwhirl -> Jynx (Zynx/Fab Mail)
    Route 6: Nidoran Female -> Nidoran Male (Mr. Nido/Tinymushroom)
    Vermilion City: Spearow -> Farfecth'd (Ch'ding/Stick)
    Route 11: Nidorina -> Nidorino (Nino/Geen item)
    Route 2: Abra -> Mr.Mime (Mimien/Geen item)
    Route 18: Slowbro -> Lickitung (Marc/Geen item)
    Cinnabar Island: Raichu -> Electrode (Esphere/Geen item)
    Cinnabar Island: Ponyta -> Seel (Seelor/Geen item)
    Cinnabar Island: Venonat -> Tangela (Tangeny/Stardust)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvangbare Pokemon in LG
    Ekans Psyduck
    Arbok Golduck
    Oddish Shelder
    Gloom Cloyster
    Vileplume Wooper
    Growlithe Quagsire
    Arcanine Murkrow
    Elekid Skarmory
    Electabuzz Qwilfish
    Scyther Delibird
    Scizor
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvangbare Pokemon in FR
    Sandshrew Vulpix
    Sandslash Ninetales
    Bellsprout Magby
    Weepinbell Magmar
    Victreebell Slowpoke
    Pinsir Slowbro
    Staryu Slowking
    Starmie Misdreavus
    Azurill Sneasel
    Marill Remoraid
    Azumarill Octillery
    Mantine
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (9 Stemmen)
    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de weg naar mewtwo
    i
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (44 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendarische en andere moeilijk te vangen pokémon

    Bulbasaur, Charmander en Squirtle

    Je kunt een van deze pokémon kiezen zowat aan het begin van het spel. Je krijgt hem namelijk van Prof. Oak. De andere twee kun je nergens anders meer vinden dus maak de juiste keuze.

    Snorlax

    Van Snorlax zijn maar twee exemplaren in het hele spel beschikbaar. Eentje op route 16 ten westen van Celadon City en de ander zit op route 10 ten oosten van Vermilion City. Zodra je van Mr. Fuji de Poké Flute hebt gekregen kun je ze wakker maken. Ze zijn van level 30 en houden Chesto Berries vast.

    Eevee en zijn evoluties

    Van Eevee kun je er maar een in het hele spel krijgen. Je krijgt er een van level 25 in Celadon Mansion. Je moet daarvoor wel de achteringang nemen, door om het Pokémon Center heen te lopen. Eevee heeft 5 evoluties. Gebruik je een Fire Stone, dan wordt het een Flareon. Gebruik je een Thunderstone, dan wordt het een Jolteon. Gebruik je een Water Stone, dan wordt het een Vaporeon. De stones kun je voor 2100 in Celadon Dept. Store krijgen. Maar Eevee kun je in Fire Red en Leaf Green NIET in Espeon en Umbreon evolueren. Je moet Eevee daarvoor naar Ruby of Sapphire ruilen. Daar zorg je dan dat zijn happiness goed wordt, en overdag een level laat stijgen voor Espeon, en 's nachts een level laat stijgen voor Umbreon. Maar het kan ook makkelijker, want in Colosseum krijg je Espeon en Umbreon als starters en die kun je ruilen.

    Porygon en Porygon2

    Het vreemde van Porygon is dat je hem nergens in het wild tegenkomt, maar wel zo vaak als je wilt bij de Game Corner in Celadon City kan krijgen. Je moet daar dan in Fire Red 9999 coins en in Leaf Green 6500 coins voor betalen. Als je Porygon ruilt terwijl hij een Upgrade vasthoudt evolueert hij in Porygon2. Hiervoor moet je wel de National Dex hebben.

    Hitmonlee, Hitmonchan, Hitmontop en Tyrogue

    In de Fighting Dojo in Saffron City kun je, na het verslaan van wat trainers, een Hitmonlee of Hitmonchan van level 25 krijgen. Leuk, maar hoe kom je dan aan de andere, Hitmontop en Tyrogue? Zorg dat je de National Dex en de Rainbow Pass hebt. Ga dan naar Four Island. Ga naar de Daycare en zet je Hitmonlee of -chan samen met een Ditto in de Daycare. Maak wat eieren en broed ze uit. Er komen Tyrogues uit. Tyrogue evolueert op level 20 in Hitmonlee, -chan of -top. Welke hangt af van de stats die hij heeft op dat moment. Als de Attack hoger is dan de Defense wordt het een Hitmonlee, als de Defense hoger is dan de Attack dan wordt het een Hitmonchan, en als de Attack even hoog is als de Defense wordt het een Hitmontop. De makkelijkste manier om de stats te bepalen is de nature. Een Lonely nature is goed voor Hitmonlee, of een andere nature die Attack verhoogt of Defense verlaagt. Vice versa voor Hitmonchan. Kijk hier voor de effecten van de natures. Voor Hitmonchan een andere nature waarbij Attack en Defense onaangeroerd blijven. Natuurlijk lukt het soms met de nature alleen niet (vooral niet bij Hitmontop). Gelukkig kun je ook Proteins gebruiken om de Attack te verhogen en Irons om de Defense te verhogen. Je kunt Hitmontop trouwens ook uit Colosseum halen.

    Lapras

    Lapras krijg je voor het eerst in Silph. Co. Nadat je Gary verslagen hebt kom je iemand tegen die je hem geeft als dank voor het redden. Hij is level 25. Later kun je ook wilde Lapras vinden in Ice Cave.

    Omanyte, Kabuto en Aerodactyl

    In Mt.Moon mag je van iemand een van zijn fossielen hebben. Als je daar een van kiest maak je ook gelijk de keuze tussen Omanyte en Kabuto. De Helix Fossil kun je namelijk veranderen in een Omanyte en de Doom Fossil in Kabuto. Aerodactyl kun je opwekken uit de Old Amber. Die krijg je in het museum van Pewter City (zij-ingang, gebruik Cut). Waar kun je die fossielen nou opwekken? Op Cinnabar Island, in het halfronde gebouw linksonder. Ga naar de derde kamer en geef je fossielen aan de professor. Ga even de kamer in en uit, en hij geeft je je Aerodactyl en Omanyte of Kabuto van level 5.

    Kangaskhan, Chansey, Tauros, Pinsir, Scyther en Dratini/Dragonair

    Deze pokémon zijn allemaal zeldzaam, en zijn allemaal te vangen in Safari Zone. Maar Safari Zone bestaat uit meerdere delen en je moet niet te lang op de verkeerde plek zoeken. Chansey zit in Area 1 en 3. Kangaskan zit in Area 2. Tauros zit in Area 3. Scyther zit in Area 1 en 2, maar kmun je ook in de Game Corner kopen. Dat is alleen in Fire Red. Voor Pinsir geldt hetzelfde, maar dan in Leaf Green. Dratini en Dragonair kun je vinden door de Super Rod te gebruiken, maar ook die kun je ook in de Game Corner krijgen.

    Articuno

    Articuno zit in Seafoam Islands. Hij is level 50.

    Zapdos

    Zapdos zit in Power Plant. Hij is level 50.

    Moltres

    Moltres zit helemaal bovenop Mt. Ember. Neem Strength mee. Hij is level 50.

    Raikou, Entei, Suicune

    Zodra je de National Dex hebt zal een van deze door Kanto heen lopen, op level 50. Welke dat is ligt aan de pokémon die je van Prof. Oak nam. Koos je Bulbsaur, dan wordt het Entei, koos je Charmander, dan wordt het Suicune, en koos je Squirtle, dan wordt het Raikou. Hij loopt dus door Kanto heen en als je op de route bent waar hij op dat moment zit is de kans groot dat je hem tegenkomt. Als je naar een andere plaats gaat, gaat hij ook weer verder. Het handigste is het gebruiken van je Master Ball, hoewel je die misschien liever voor Mewtwo gebruikt. Gelukkig kun je alle drie ook uit Colosseum halen.

    Mewtwo

    Zodra je de National Dex hebt en Celio's machine aan de praat hebt heb je toegang tot Cerulean Cave. Hierin bevindt zich een Mewtwo van level 70. Hier kun je zien hoe je moet lopen om hem te vinden.

    Unown

    En helemaal aan het einde van het spel, op Seven Island, kun je ook nog eens Unown vinden. Los eerst de puzzel op in het kleine grotje (gebruik Strength om de stenen op de zandstukjes te leggen) en ga dan verder naar de 7 ruïnes. In elk ervan kun je een van de 28 Unown vinden. Ja, 28 ja, want er zijn ook ? en ! Unown. Hieronder zie je welke Unown je kunt vinden in de ruïnes (van links naar rechts).

    Ruïne Unown
    Monean Chamber ?, A
    Liptoo Chamber C, D, H, O, U
    Weepth Chamber E, I, N, S
    Dilford Chamber J, L, P, Q, R
    Scufib Chamber F, G, K, T, Y
    Rixy Chamber B, M, V, W, X
    Viapois Chamber !, Z

    Sommige zijn heel zeldzaam, blijf dus naar ze zoeken mocht je ze allemaal willen hebben.

    Lugia, Ho-oh en Deoxys

    Deze drie pokémon zitten wel ergens in het spel, maar men weet nog niet hoe je bij ze moet komen. Lugia en Ho-oh zitten op Navel Rock, ook wel eiland 8 genoemd. Deoxys zit op Birth Island, ook wel eiland 9 genoemd. Je zou bepaalde tickets moeten hebben om bij ze te kunnen komen, maar die zijn nergens in het spel verkrijgbaar. Misschien zal er in de toekomst nog wel een situatie zich voordoen waarin Nintendo jullie de kans geeft om aan deze tickets te komen. Deoxys zal op level 30 zitten, Lugia en Ho-oh op level 70. Met codes kan je dit ook doen:

    http://www.animewolken.nl/pokemon.php?p=spellen/pokemonfrlg/islands

    Chikorita, Cyndaquil, Treecko, Mew, Celebi, Jirachi, etc.

    Deze pokémon zijn niet verkrijgbaar. Je zult dus moeten ruilen met versies waarin ze wel zitten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (8 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net en Nest Balls op fire red en leaf green

    Je kan heel wat Net/Nest Balls krijgen als je dat wilt, maar daarvoor moet je wel een paar dingen doen. In stapjes:

    Nest Balls

    • Ga naar eiland 6 en surf omhoog. In 1 van die huisjes zit een meisje. Zij heeft het over grote Heracross.
    • Ga nu naar Pattern Bush en vang een Heracross, er zijn sommige ongeveer level 15/20 en wat dus niet zo moeilijk zal zijn.
    • Nadat je er eentje gevangen hebt, moet je weer naar dat meisje gaan. Ze zal daarna de Heracross meten. Is de Heracross groter dan de vorige, dan krijg je een Nest Ball. Dat kan je de hele tijd doen, maar dan moet je Heracross natuurlijk wel groter zijn.

    Net Balls

    • Ga naar Route 12 waar je de Super Rod hebt gekregen van de visser, daar zal die visser het net zoals het meisje, over grote Pokemon hebben, alleen heeft de visser het dan over Magikarp.
    • Vang een Magikarp met Old Rod en ga naar de visser toe. Hij zal dan, net zoals het meisje de grootte bekijken. Is ie groter dan krijg je een Net Ball. Je kan dit natuurlijk ook herhalen.

    Tip: Vang er bijvoorbeeld 5 Heracross of Magikarp en geef ze allemaal een Nickname (bijvoorbeeld 1,2 enzo) Sla daarna je spel op. Ga daarna naar dat meisje/man toe en schrijf hun namen van plus de lengte op, nadat je de lengte van 1 Pokemon hebt berekent op. Doe dat ook met de rest. Start je spel op en laat de Pokemon van klein naar groot zien. Op die manier krijg je lekker veel Nest/Net Balls

    Toevoeging: Er is ook een Net Ball en een Nest Ball te vinden in Rocket Warehouse op Five Island. Ze zijn wel onzichtbaar

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Itemfinding

    In Fire Red en Leaf Green zijn ook weer veel verborgen items. Het zijn ook vergeleken met Ruby en Sapphire soms waardevollere items. De Itemfinder is te krijgen in een doorgangshuisje rechts van Vermilion, mits je 30 pokémon in je pokédex hebt. Er zijn een aantal nieuwigheden:

    Richtingaanwijzer:

    Vanaf Ruby/Sapphire was het zo dat je na het gebruiken van de Itemfinder, in de richting waar het item lag werd geplaatst. Dat is niet weg, het ziet er nu anders uit. Er verschijnen pijltjes in de richting waar het item ligt. Maar als je op de precieze plek staat, draai je niet meer een rondje, maar wijzen er pijltjes in de richting die je kijkt. Nogal verwarrend dus!

    Nieuwe herkenning:

    Onzichtbare items liggen altijd al op herkenbare plaatsen. Gaten in het gras, rotsen onder water, etc. Er is er een bij. Op een donkergroen plekje zoals op het plaatje hieronder ziet ligt altijd een soort Berry

    Op dit soort plaatsen liggen verborgen berries

    Items diep in de grond

    Op een paar plaatsen liggen er items heel diep in de grond. Om die te krijgen moet je de Itemfinder op de precieze plek gebruiken. De plaatsen waar dat zijn, en welke items je daar kan vinden:

    • Snorlax' plaatsen (Route 12 & Route 16): Leftovers (2×)
    • Giovanni's plaats (Viridian Gym): Macho Brace
    • Mr. Fuji's plaats (Pokémon Tower): Soothe Bell
    • Een los stukje land in het water in Cape Brink: PP Max
    • Ho-oh's plaats (Navel Rock, al is nog niet bekend hoe je er moet komen): Sacred Ash

     

     

    Terugkerende onzichtbare items

    Er zijn twee plaatsen waar, na het lopen van een bepaald aantal stappen, onzichtbare items uit het niets verschijnen. Die twee plaatsen zijn Treasure Beach (One Island) en Berry Forest (Three Island). In Berry Forest kunnen er op de donkergroene plekjes uiteraard berries liggen. Maar het kan dat er na een tijdje op een zelfde plek een nieuwe berry ligt. Op Treasure Beach kun je op het zand gewone items vinden, zoals Ultra Balls.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berries

    Ja, in Fire Red en Leaf Green zijn ook Berries. Ze spelen alleen niet meer zo'n belangrijke rol als in Ruby en Sapphire.

    De berries zijn ook zelden te vinden en er zijn geen plaatsen om ze te laten groeien. Je kunt er op een aantal manieren aan komen: via de ability Pickup, gewoon op de grond (als onzichtbaar item, wanneer er een donkergroen plekje is, zie plaatje hieronder), doordat je ze van iemand krijgt in het spel, aangehecht aan wilde pokémon, door te winnen bij Wireless Games, en door te ruilen met andere spelversies zoals Ruby en Sapphire.

    Daar ligt een verborgen Berry!

    Berry Blending en Poké Blocks zijn er ook niet, maar er is wel iets anders nieuws. Je kunt doen aan Berry Crushing. Linksonder Nugget Bridge (Cerulean City), in een huisje, zit een man die je Powder Jar geeft. Nu kun je Berry Crushing doen. Dat kan je doen met je vrienden in de Union Room. Je verdient er Powder mee. Dat Powder kun je in dat huisje ook weer inwisselen voor items, bijvoorbeeld Protein etc.!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bag

    En ja hoor, ook de Bag is weer veranderd in het spel. Er zijn 3 vakken, en bij de items staat een klein plaatje! En als je een item gebruikt op een pokémon, zie je ook een klein filmpje waarin je (een beetje vaag) ziet hoe het item wordt gebruikt. Dit zit er in de 3 vakken:

    Items

    Items

    Hierin zitten de gewone items... Van Potions tot Exp. Shares...

    Key Items

    Key Items

    Als eerste zit hier in wat je gewend bent van Key Items... Rods, Keys, Coin Case en dat soort dingen... maar er zitten ook TMs, HMs en Berries in. TMs en HMs in de 'TM Case' en berries in de 'Berry Pouch'.

    Poké Balls

    Poké Balls

    En hier zitten de Poké Balls in. Gewone, Master Balls, Luxury Balls, etc.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overige Items

    Game Corner Items:

    Item Aantal coins
    Linkse man:
    Smoke Ball

    800 coins

    Charcoal 1000 coins
    Mystic Water 1000 coins
    Miracle Seed 1000 coins
    Yellow Flute 1600 coins
    Rechtse man:
    TM 13 (Ice Beam) 4000 coins
    TM 23 (Iron Tail) 3500 coins
    TM 24 (Thunderbolt) 4000 coins
    TM 30 (Shadow Ball) 4500 coins
    TM 35 (Flamethrower) 4000 coins

    Items die je krijgt door drankjes te geven aan het meisje op het dak van Celadon Dept. Store:

    Gegeven Item Ontvangen Item
    Fresh Water TM 16 (Light Screen)
    Soda Pop TM 20 (Safeguard)
    Lemonade TM 33 (Reflect)

    Trainer Tower Items:

    • Single - Up-grade
    • Double - Dragon Scale
    • Mixed - King's Rock
    • Knock Out - Metal Coat
    Items die je van Selphy krijgt:

    • Luxury Ball - Erg Vaak
    • Rare Candy - Vaak
    • Pearl - Soms
    • Stardust - Soms
    • Big Pearl - Zelden
    • Star Piece - Zelden
    • Nugget - Zelden
    Items die je van de visser op Route 12 krijgt:

    • Net Ball
    Items die je van de man op Water Path (Six Island) krijgt:

    • Nest Ball
    Items die je met Powder (Berry Crushing) kan kopen bij de man in Cerulean City:

    Item Aantal poeder
    Energypowder 50
    Energy Root 80
    Heal Powder 50
    Revival Herb 300
    Protein 1000
    Iron 1000
    Cabos 1000
    Calcium 1000
    Zinc 1000
    HP Up 1000
    PP Up 3000

    Items die je wint met Pokémon Jump (In de Game Corner op Two Island):

    • Lum Berry
    • Sitrus Berry
    • Figy Berry
    • Wiki Berry
    • Mago Berry
    • Aguav Berry
    • Iapapa Berry
    Items die je wint met Dodrio Berry Picking (In de Game Corner op Two Island):

    • Razz Berry
    • Bluk Berry
    • Nanab Berry
    • Wepear Berry
    • Pinap Berry
    • Pomeg Berry
    • Kelpsy Berry
    • Qualot Berry
    • Hondew Berry
    • Grepa Berry
    • Tamato Berry
    • Cornn Berry
    • Magost Berry
    • Rabuta Berry
    • Nomel Berry
    • Spelon Berry
    • Pamtre Berry
    • Watmel Berry
    • Durin Berry
    • Belue Berry
    Items die krijgt d.m.v. In-Game Trades:

    • Tinymushroom (Op Nidoran)
    • Fab Mail (Op Jynx)
    • Stick (Op Farfecth'd)
    • Stardust (Op Tangela)
    Items die je met de ability Pickup kunt vinden:

    Item Kans
    Oran Berry 15%
    Cheri Berry 10%
    Chesto Berry 10%
    Pecha Berry 10%
    Rawst Berry 10%
    Aspear Berry 10%
    Persim Berry 10%
    TM 10 (Hidden Power) 5%
    PP Up 5%
    Rare Candy 5%
    Nugget 5%
    Spelon Berry 1%
    Pamtre Berry 1%
    Watmel Berry 1%
    Durin Berry 1%
    Belue Berry 1%
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Items op wilde pokémon
    Pokémon Item Kans
    Fearow Sharp Beak 5%
    Sandslash (Leaf Green) Soft Sand 5%
    Clefairy Moon Stone 5%
    Vulpix (Leaf Green) Rawst Berry 50%
    Paras Tinymushroom 50%
    Big Mushroom 5%
    Parasect Tinymushroom 50%
    Big Mushroom 5%
    Growlithe (Fire Red) Rawst Berry 50%
    Abra Twistedspoon 5%
    Kadabra Twistedspoon 5%
    Graveler Hard Stone 5%
    Magneton Magnet 5%
    Shellder (Fire Red) Pearl 50%
    Big Pearl 5%
    Cubone Thick Club 5%
    Marowak Thick Club 5%
    Chansey Lucky Egg 5%
    Staryu (Leaf Green) Stardust 50%
    Star Piece 5%
    Ditto Metal Powder 5%
    Snorlax Chesto Berry 100%
    Dragonair Dragon Fang 5%
    Sentret Oran Berry 5%
    Misdreavus (Leaf Green) Spell Tag 5%
    Shuckle Berry Juice 100%
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Itemlijsten van Marts
    Viridian City

    Item Prijs
    Poké Ball 200
    Potion 300
    Antidote 100
    Paralyz Heal 200

    Pewter City

    Item Prijs
    Poké Ball 200
    Potion 300
    Antidote 100
    Paralyz Heal 200
    Awakening 250
    Burn Heal 250
    Escape Rope 550
    Repel 350

    Cerulean City

    Item Prijs
    Poké Ball 200
    Super Potion 700
    Potion 300
    Antidote 100
    Paralyz Heal 200
    Awakening 250
    Burn Heal 250
    Escape Rope 550
    Repel 350

    Vermilion City

    Item Prijs
    Poké Ball 200
    Super Potion 700
    Potion 300
    Antidote 100
    Paralyz Heal 200
    Awakening 250
    Ice Heal 250
    Escape Rope 550
    Repel 350

    Lavender Town

    Item Prijs
    Great Ball 600
    Super Potion 700
    Revive 500
    Antidote 100
    Paralyz Heal 200
    Ice Heal 250
    Burn Heal 250
    Escape Rope 550
    Super Repel 500

    Celadon Departement Store

    Item Prijs
    2F - Bovenste balie
    TM 05 (Roar) 1500
    TM 15 (Hyper Beam) 7500
    TM 28 (Dig) 2000
    TM 31 (Brick Break) 3000
    TM 43 (Secret Power) 3000
    TM 45 (Attract) 3000
    2F - Onderste balie
    Great Ball 600
    Super Potion 700
    Revive 500
    Antidote 100
    Paralyz Heal 200
    Awakening 250
    Ice Heal 250
    Burn Heal 250
    Escape Rope 550
    Super Repel 500
    4F
    Pokedoll 1000
    Retro Mail 50
    Fire Stone 2100
    Thunderstone 2100
    Water Stone 2100
    Leaf Stone 2100
    5F - Bovenste balie
    Hp Up 9800
    Protein 9800
    Iron 9800
    Carbos 9800
    Calcium 9800
    Zinc 9800
    5F - Onderste balie
    X Attack 500
    X Defend 550
    X Speed 350
    X Special 350
    X Accuracy 950
    Guard Spec 700
    Dire Hit 650
    Automaten op het dak
    Fresh Water 200
    Soda Pop 300
    Lemonade 350

    Fuchsia City

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Great Ball 600
    Super Potion 700
    Revive 1500
    Full Heal 600
    Max Repel 700

    Saffron City

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Hyper Potion 1200
    Revive 1500
    Full Heal 600
    Escape Rope 550
    Max Repel 700

    Cinnabar Island

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Hyper Potion 1200
    Revive 1500
    Full Heal 600
    Escape Rope 550
    Max Repel 700

    Indigo Plateau

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Great Ball 600
    Full Restore 3000
    Max Potion 2500
    Revive 1500
    Full Heal 600
    Max Repel 700

    Two Island - Aan het begin

    Item Prijs
    Great Ball 600
    Fresh Water 200

    Two Island - Nadat je Lostelle hebt gered

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Great Ball 600
    Soda Pop 300
    Fresh Water 200

    Two Island - Na de Elite Four

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Great Ball 600
    Lemonade 350
    Soda Pop 300
    Fresh Water 200
    Moo Moo Milk 500

    Two Island - Nadat je de Ruby en de Sapphire hebt

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Repeat Ball 1000
    Timer Ball 1000
    Lemonade 350
    Soda Pop 300
    Fresh Water 200
    Moo Moo Milk 500
    Lava Cookie 200

    Three Island

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Hyper Potion 1200
    Revive 1500
    Full Heal 600
    Escape Rope 550
    Max Repel 700

    Four Island

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Full Restore 3000
    Max Potion 2500
    Revive 1500
    Ice Heal 250
    Full Heal 600
    Escape Rope 550
    Max Repel 700

    Six Island

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Full Restore 3000
    Max Potion 2500
    Revive 1500
    Full Heal 600
    Escape Rope 550
    Max Repel 700
    Dream Mail 50

    Seven Island/Trainer Tower

    Item Prijs
    Ultra Ball 1200
    Great Ball 600
    Full Restore 3000
    Max Potion 2500
    Hyper Potion 1200
    Revive 1500
    Full Heal 600
    Escape Rope 550
    Max Repel 700
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Items

    Kanto:

    Pallet Town

    ? Item Locatie Hoe?
      Potion Je PC Zit er vanaf het begin op
    O
    5 Poké Balls Oak Pokémon Research Lab Krijg je even nadat je hem zijn pakje geeft
    O
    Town Map Rival's house Krijg je van de zus van je rivaal

    Viridian City

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Potion Naar het westen en dan naar boven door de smalle gang  
    O
    Oak's Parcel Pokémon Mart Krijg je van de winkelier
    O
    Teachy TV In het noordwesten van de stad Krijg je van een oude man na zijn demonstratie
    O
    TM 24 (Earthquake) Viridian Gym Krijg je nadat je Giovanni verslaat
    I
    Macho Brace Op de plaats in de Viridian Gym waar Giovanni stond  

    Viridian Forest

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Poké Ball Naar links en dan naar boven door het gras  
    F
    Potion Helemaal rechts in het gras  
    F
    Antidote Naar rechts en dan het pad naar boven volgen  
    F
    Potion Onder de uitgang naar rechts  

    Route 2

    ? Item Locatie Hoe?
    O
    HM 05 (Flash) Doorgangshuisje Praat met de Aide als je pokédex 10 pokémon telt
    F
    Ether Rechtsmidden (Cut)  
    F
    Paralyz Heal Rechtsonder (Cut)  

    Pewter City

    ? Item Locatie Hoe?
    O
    TM 39 (Rock Tomb) Pewter Gym Versla Brock en hij geeft het je
    O
    Old Amber Museum Gebruik de zij-ingang door Cut te gebruiken, en je krijgt hem van een professor binnen

    Route 3

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Oran Berry Tussen de twee balken, bij de groene schaduw  

    Route 4

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Persim Berry Naast het Pokémon Center tussen de drie stenen  
    H
    Razz Berry Linksonder het gras bij Cerulean City  
    F
    TM 05 (Roar) Linksboven het gras bij Cerulean City  

    Mt. Moon

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Potion Naar het westen en dan naar boven door de smalle gang  
    F
    TM 09 (Bullet Seed) Vanaf het begin een stukje naar links en dan naar onder  
    F
    Parlyz Heal Vanaf het begin helemaal linksboven  
    F
    Potion Rechts naast de ingang, bij het watervalletje  
    F
    Rare Candy Rechtsonder in de grot  
    F
    Escape Rope Rechts in de grot  
    F
    Star Piece Het eerste trappetje als je rechtdoor loopt, door de gang en dan naar rechts  
    H
    Tinymushroom Het eerste trappetje als je rechtdoor loopt, dan omlaag en de derde steen van links  
    H
    Big Mushroom Het eerste trappetje als je rechtdoor loopt, dan de gang door en de onderste steen aan het eind  
    H
    Tinymushroom Door het tweede trappetje dat je tegenkomt, en dan de steen rechtsboven  
    H
    Ether Door het tweede trappetje, de gang door, en dan de steen die je rechts van je ziet  
    F
    TM 46 (Thief) Door het tweede trappetje, de gang door, en dan naar boven  
    F
    Moon Stone Linksboven het laatste trappetje  
    F
    Revive Door het laatste trappetje, de gang door en door nog een trappetje, en dan omhoog  
    H
    Moon Stone Rechts onder de fossielen, op een losse steen  
    F
    Dome Fossil Het linker fossiel dicht bij de uitgang Kiezen tussen deze en de volgende
    F
    Helix Fossil Het rechter fossiel dicht bij de uitgang Kiezen tussen deze en de vorige
    F
    Antidote Linksonder het laatste trappetje voor de uitgang  
    H
    Tinymushroom Twee vakjes boven de uitgang  

    Cerulean City

    ? Item Locatie Hoe?
    O
    Powder Jar Het tweede huis bovenaan Praat met de man
    O
    Fame Checker Helemaal bovenin Versla Gary en hij geeft het je
    O
    TM 28 (Dig) Bij de achteruitgang van het overvallen huis Versla de Team Rocket Grunt en hij geeft het je
    O
    TM 03 (Water Pulse) Cerulean Gym Versla Misty en ze geeft het je
    O
    Bicycle Bike Shop Geef de man achter de balie de Bike Voucher

    Route 24

    ? Item Locatie Hoe?
    O
    Nugget Aan het einde van de brug Praat met de zesde trainer
    F
    TM 45 (Attract) Linksboven de route  
    H
    Pecha Berry Links van het gras van route 25  

    Route 25

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Elixir Drie stappen naar rechts en twee naar boven vanuit de eerste Hiker  
    F
    TM 43 (Secret Power) Achter de trainer die tussen twee bosjes staat  
    H
    Oran Berry Linksonder de trainer die heen- en weerloopt  
    H
    Bluk Berry Rechtsboven de trainer die heen- en weerloopt  
    O
    S.S. Ticket Bill's House Krijg je van Bill als je hem geholpen hebt

    Route 5

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Sitrus Berry Linksboven op de route  
    H
    Rare Candy Rchtsboven op de route  

    Vermilion City

    ? Item Locatie Hoe?
    O
    VS Seeker Pokémon Center Praat met de vrouw voor de balie
    O
    Old Rod Huis links van het center Praat met de visser
    O
    Bike Voucher Pokémon Fan Club Praat met de man op de bank en luister naar zijn verhaal
    H
    Max Ether Vanaf het Pokémon Center 5 vakjes naar onder en een naar links  
    O
    TM 34 (Shock Wave) Vermlion Gym Versla Lt. Surge

    Route 11

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Awakening Linksboven  
    F
    X Defend In het midden in het gras  
    F
    Great Ball Helemaal rechts tussen de bomen  
    H
    Escape Rope Rechtsboven op een steen  

    S.S. Anne

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    TM 31 (Brick Break) 1F - 2e kamer  
    H
    Hyper Potion B1F - Prullenbak  
    F
    Super Potion B1F - 5e kamer  
    F
    Ether B1F - 3e kamer  
    F
    TM 44 (Rest) B1F - 2e kamer  
    F
    Stardust 2F - 1e kamer  
    F
    X Attack 2F - 4e kamer  
    F
    Great Ball Linksonder in de keuken  
    H
    Pecha Berry Bovenste prullenbak in de keuken  
    H
    Cheri Berry Middelste prullenbak in de keuken  
    H
    Chesto Berry Onderste prullenbak in de keuken  

    Route 9

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    TM 40 (Aerial Ace) In het begin onderaan  
    H
    Ether Linksboven op de losstaande rots  
    F
    Burn Heal Helemaal rechtsonder op de route  
    H
    Chesto Berry Bovenin links van de hiker  

    Route 10

    ? Item Locatie Hoe?
    O
    Everstone Pokémon Center Krijg je van de Aide als je 20 pokémon in je dex hebt
    H
    Persim Berry Rechtsonder het center  
    H
    Cheri Berry Links van de boompjes  
    H
    Super Potion In de rotswand twee vakjes rechts van de ingang van Rock Tunnel (Cut)  
    H
    Nanab Berry Rechts van de uitgang van Rock Tunnel (Cut)  

    Rock Tunnel

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Repel Rechts van de ingang  
    F
    Escape Rope Rechtsonder de trap waaronder een Hiker staat  
    F
    Max Ether Parallel van de trap waar een Super Nerd bij staat  
    F
    Pearl Iets voor de uitgang omhoog  

    Route 12

    ? Item Locatie Hoe?
    O
    TM 27 (Return) Doorgangshuisje op de 1e verdieping Krijg je van het meisje
    I
    Leftovers Op de plek waar Snorlax lag  
    O
    Super House Huisje onder waar Snorlax lag Krijg je van de visser
    F
    Iron Achter het boompje en de Camper  
    F
    TM 48 (Skill Swap) Op het eilandje (Surf)  
    O
    Net Ball Huisje onder waar Snorlax lag Praat met de visser en laat hem een (grotere) Magikarp zien (Kan zo vaak als je wilt)

    Route 8

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Rawst Berry Linksboven het rechterboompje  
    H
    Lum Berry Rechtsboven het linkerboompje  
    H
    Leppa Berry Linksonder het rechterboompje  

    Route 7

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Wepear Berry Rechtsonderin  

    Celadon City

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Ether Helemaal linksboven  
    H
    PP Up Rechts, achter een boompje het vakje het meest rechtsboven  
    O
    Coin Case Restaurant Praat met de man linksboven
    O
    Tea Celadon Mansion (Hoofdingang) Praat met de oude vrouw
    O
    TM 19 (Giga Drain) Celadon Gym Versla Erika
    O
    TM 16 (Light Screen) Celadon Dept. Store - Dak Geef het meisje Fresh Water
    O
    TM 20 (Safeguard) Celadon Dept. Store - Dak Geef het meisje Soda Pop
    O
    TM 33 (Reflect) Celadon Dept. Store - Dak Geef het meisje Lemonade

    Route 16

    ? Item Locatie Hoe?
    O
    HM 02 (Fly) Rechtsboven in het huisje (Cut) Praat met het meisje
    I
    Leftovers Op de plaats waar Snorlax lag  
    O
    Amulet Coin In het doorganshuisje op de 1e verdieping Zorg dat je 40 pokémon in je dex hebt en praat met de Aide

    Route 17

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Max Elixir Onderaan de berg, drie vakjes rechts van het bordje  
    H
    Full Restore Twee vakjes naast het bordje dat zegt dat je moet uitkijken voor weggegooide items  
    H
    PP Up De meest linkse baan, 7 vakjes onder en 2 vakjes rechts van een stilstaande Biker  
    H
    Max Revive 8 vakjes links van het bordje "Don't throw the game..."  
    H
    Rare Candy In de meest rechste baan, het tweede vakje van links precies tegenover een bordje aan de andere kant  

    Rocket Hideout

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    PP Up Aan het begin de plant rechtsonder  
    F
    Escape Rope Vanaf het begin de kamer links  
    F
    TM 21 (Frustration) B3F  
    F
    X Speed Bij de groene pijlen op B3F  
    F
    Blackglasses B3F  
    F
    Max Ether B4F  
    F
    TM 49 (Snatch) B4F  
    F
    Lift Key B4F Vecht met de Rocket en hij laat hem naast zich vallen.
    F
    X Speed Bij de groene pijlen op B2F  
    F
    Moon Stone Bij de groene pijlen op B2F  
    F
    TM 12 (Taunt) Bij de groene pijlen op B2F  
    F
    Super Potion Bij de groene pijlen op B2F  
    F
    Hyper Potion Linksboven in de grote kamer op B1F  
    F
    Calcium B4F  
    F
    Silph Scope B4F Versla Giovanni en hij laat het achter als hij weggaat.

    Lavender Town

    ? Item Locatie Hoe?
    O
    Poké Flute Mr. Fuji's House Zoek Mr. Fuji op in Pokémon Tower en praat daarna met hem

    Pokémon Tower

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Escape Rope 3F  
    F
    Elixir 4F  
    F
    Awakening 4F  
    F
    Great Ball 4F  
    F
    Cleanse Tag 5F - In de beschermde zone  
    F
    Nugget 5F  
    F
    X Accuracy 6F  
    F
    Rare Candy 6F  
    I
    Soothe Bell 7F - De plaats waar Mr. Fuji stond  

    Route 13

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    PP Up Twee vakjes rechts van het bordje met trainer tips  

    Route 14

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Pinap Berry Helemaal rechtsonder  

    Route 15

    ? Item Locatie Hoe?
    O
    Exp. Share Doorgangshuisje op de 1e verdieping Zorg dat je 50 pokémon in je dex hebt en praat met de Aide
    F
    TM 18 (Rain Dance) Helemaal linksboven  

    Fuchsia City

    ? Item Locatie Hoe?
    O
    HM 04 (Strength) Warden's House Geef de Warden zijn Gold Teeth
    F
    Rare Candy Warden's House Duw het blok weg met Strength
    O
    Good Rod Het meest rechtse huisje Praat met de visser en kies 'Yes'
    H
    Max Revive In het stukje achter het huis van de visser, een vakje rechts van de onderste bloem  
    O
    TM 06 (Toxic) Fuchsia Gym Versla Koga en hij geeft je hem

    Safari Zone

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Leaf Stone In het tweede gedeelte op de heuvel  
    F
    TM 11 (Sunny Day) In het tweede gedeelte in het gras tussen het water  
    F
    Full Restore In het tweede gedeelte links van het Rest House  
    F
    Quick Claw In het derde gedeelte op het stuk zand  
    F
    TM 47 (Steel Wing) In het derde gedeelte linksboven  
    F
    Protein In het derde gedeelte links van het Rest House  
    F
    Gold Teeth In het geheime gedeelte  
    F
    TM 32 (Double Team) In het geheime gedeelte  
    O
    HM 03 (Surf) Krijg je van de vrouw in het Secret House  
    H
    Leaf Stone In het eerste gedeelte op het eilandje, bovenin het derde vakje van rechts  
    F
    Nugget In het eerste gedeelte op het eilandje  
    F
    Max Revive In het geheime gedeelte  
    F
    Max Potion In het geheime gedeelte  

    Saffron City

    ? Item Locatie Hoe?
    O
    TM 29 (Psychic) Mr. Psychic's House Praat met Mr. Psychic
    O
    TM 04 (Calm Mind) Saffron Gym Versla Sabrina en ze geeft je hem

    Silph Co.

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Protein 3F - Rechtsonder de middelste plant  
    H
    Iron 4F - In de kamer rechtsonder de onderste plant  
    F
    TM 41 (Torment) 4F - In de kamer rechtsonder  
    F
    Full Heal 4F - De kamer linksboven  
    F
    Max Revive 4F - De kamer linksboven  
    F
    Escape Rope 4F - De kamer linksboven  
    H
    PP Up 5F - De eerste plant die je ziet  
    F
    Card Key 5F - Onderin  
    F
    TM 01 (Focus Punch) 5F - De kamer linksonder  
    F
    Hyper Potion 5F - De kamer linksmidden  
    H
    Elixir 5F - De onderste plant in een kamer ergens in het midden  
    F
    Protein 5F - De kamer linksboven  
    H
    Carbos 6F - De kamer linksboven, de linkse plant  
    F
    HP Up 6F - De kamer linksonder  
    F
    X Special 6F - De kamer linksonder  
    H
    Zinc 7F - De kamer rechts, onderste plant  
    F
    TM 08 (Bulk Up) 7F - De kamer rechts  
    F
    Calcium 7F - Linksonderin  
    H
    Nugget 8F - De rechtse kamer, de bovenste plant  
    F
    Iron 8F - De rechtse kamer  
    F
    Calcium 9F - De kamer linksboven, de tweede plant  
    H
    HP Up 10F - De rechtse kamer, de plant  
    F
    Ultra Ball 10F - De kamer linksonder  
    F
    Rare Candy 10F - De kamer linksonder  
    F
    Carbos 10F - De kamer linksonder  
    F
    Zinc 11F - Rechtsonderin  
    F
    Revive 11F - De middelste plant  
    O
    Master Ball 11F - De kamer van de president Versla Giovanni en praat dan met de president

    Seafoam Islands

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Ice Heal Aan het begin  
    F
    Water Stone B1F - Middenonderin  
    F
    Revive B1F - Ergens in het midden  
    F
    Big Pearl Een verdieping lager.  
    H
    Nugget B3F - Bij het trappetje links, de meeste linkse steen  
    F
    Ultra Ball B4F - Onderin  
    H
    Water Stone B4F - Rechtsonder Articuno de meest linkse steen boven het trappetje  

    Cinnabar Island

    ? Item Locatie Hoe?
    O
    TM 38 (Fire Blast) Cinnabar Gym Versla Blaine en hij geeft het je

    Pokémon Mansion

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Iron 3F - In de kamer rechtsboven  
    F
    Max Potion 2F - In de kamer onder de trappen  
    F
    Zinc 2F - In een gang linksonder  
    F
    HP Up 2F - In de kamer rechtsonder (Trap naar beneden vanaf 3F)  
    F
    Carbos 1F - De kamer rechtsonderin  
    F
    Escape Rope 1F - Bovenin  
    F
    Protein 1F - In een kamer ergens in het midden  
    F
    Full Restore B1F - Linksonderin  
    F
    TM 14 (Blizzard) B1F - Bovenin  
    F
    Secret Key B1F - De kamer linksbovenin  
    F
    TM 22 (Solarbeam) B1F - De kamer links in het midden  

    Route 23

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Leppa Berry Voorbij waar je je Thunderbadge moet laten zien  
    H
    Max Ether Op een eilandje voorbij waar je je Soulbadge moet laten zien  
    H
    Aspear Berry Voorbij waar je je Marshbadge moet laten zien  
    H
    Full Restore Op een rots voorbij waar je je Marshbadge moet laten zien  
    H
    Sitrus Berry Vlakbij de ingang van Victory Road  
    H
    Lum Berry Linksonder de ingang van de Pokémon League  
    H
    Max Elixir Onder de ingang van de Pokémon League, in de strook helemaal links op het uiteinde  

    Victory Road

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Full Restore 1F - Rechtsbovenin op een steen  
    F
    TM 02 (Dragon Claw) 1F - Rechtsbovenin (Strength)  
    F
    Rare Candy 1F - Rechtsbovenin (Strength)  
    H
    Ultra Ball 1F - Op een steen ergens linksonder de vrouwelijke cooltrainer  
    F
    TM 37 (Sandstorm) 2F - Onderin in het midden  
    F
    Full Heal 2F - Ergens rechtsboven  
    F
    TM 07 (Hail) 2F - Helemaal rechtsboven  
    F
    Guard Spec. 2F - Helemaal linskboven op de plek waar in RBY Moltres zat  
    F
    Max Revive 3F - Helemaal rechtsboven  
    F
    TM 50 (Overheat) 3F - Helemaal linksboven  

    Power Plant

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Max Potion Aan het begin  
    F
    TM 17 (Protect) In de kamer met de tonnen  
    F
    Elixir In de kamer met de tonnen  
    F
    TM 25 (Thunder) Rechtsonderin  
    F
    Thunderstone Rechtsbovenin  
    H
    Max Elixir In een klein kamertje ergens bovenin , het vakje het meest rechtsboven  
    H
    Thunderstone Rechts van Zapdos, het vakje precies voor de machine  

    Cerulean Cave

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Full Restore 1F  
    F
    Max Elixir 1F  
    F
    Full Restore 2F  
    F
    Nugget 1F  
    H
    Ultra Ball 1F - Rechtsboven waar je de Nugget vond  
    F
    PP Up 2F  
    F
    Rare Candy B1F  
    F
    Ultra Ball B1F  


    Sevii Islands

    One Island

    ? Item Locatie Hoe?
    O
    Tri-Pass Pokémon Center Krijg je van Celio om naar Two Island te gaan.
    O
    Meteorite Pokémon Center Krijg je van Bill om bij iemand af te leveren
    O
    Rainbow Pass Pokémon Center Krijg je van Celio als je een National Dex hebt

    Kindle Road

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Max Repel Rechts bij het water  
    F
    Ether Onder bij de ingang van Emper Spa (Rock Smash)  
    F
    Carbos Onderin op de heuvel (Rock Smash)  

    Emper Spa

    ? Item Locatie Hoe?
    O
    HM 06 (Rock Smash) Linksbovenin Praat met de oude man

    Mt. Ember

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Ultra Ball Linksboven op de berg, het meest linkse vakje  
    F
    Dire Hit Rechtsboven op de berg  
    F
    Ultra Ball Linksboven op de top  
    H
    Fire Stone Linksonder op de top, op een steen  
    F
    Fire Stone Rechtsboven op de top (Strength + Rock Smash)  
    F
    Ruby B2F (Strength) Zorg dat je een national dex hebt, praat dan met Celio, en vecht dan met de Rockets rechts bij de berg.

    Two Island

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Revive Onderin de stad (Cut)  
    O
    Moon Stone Game Corner Breng Lostelle terug en geef dan de Meteorite aan haar vader

    Cape Brink

    ? Item Locatie Hoe?
    I
    PP Max Ga op het kleine stukje land in het water staan en gebruik je Itemfinder.  
    H
    Rare Candy Achter het huis het meest rechtse vakje  

    Three Island

    ? Item Locatie Hoe?
    O
    Full Restore Links van het pokémon center Verjaag de Bikers en praat dan met de onderste persoon die je gered hebt.
    F
    Zinc Rechtsboven in de stad (Cut)  
    H
    PP Up Linksboven in de stad (Cut), het meest rechtse vakje achter het hek  

    Bond Bridge

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Max Repel Linksboven op een rots  

    Berry Forest

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Max Ether Net niet helemaal linksboven  
    F
    Full Heal Boven het meertje rechtsboven  
    F
    Max Elixir Linksmidden (Surf + Cut)  
    O
    Iapapa Berry Linksboven bij Lostelle Help Lostelle met de Hypno en ze geeft het je
    N.B.: Er zijn in Berry Forest ook veel onzichtbare berries te vinden, maar die keren steeds terug en hebben verschillende locaties.

    Three Isle Port

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Nugget In de grot op een losse steen linksonder de man Zorg dat je een National Dex hebt
    O
    Nugget In de grot Zorg dat je een National Dex hebt en praat met de man

    Four Island

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Star Piece Linksbovenin (Rock Smash)  
    H
    Stardust Linksboven bij het water  

    Icefall Cave

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Ultra Ball 1F - In het midden  
    F
    Full Restore B1F - Linksonderin  
    F
    Nevermeltice B1F - Rechts bij het ijs  
    F
    HM 07 (Waterfall) 1F - Rechtsonderin  

    Five Isle Meadow

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Max Potion Linksboven (Cut)  
    F
    PP Up Linksonder (naast het Warehouse)  

    Rocket Warehouse

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Up-Grade Linksboven  
    F
    Pearl Linksmidden  
    F
    Big Pearl Linksonder  
    H
    Net Ball Linksmidden, op een losstaand stukje muur  
    F
    TM 36 (Sludge Bomb) Middenboven  
    O
    Sapphire Rechtsbovenin Versla de Scientist
    H
    Nest Ball Helemaal rechtsboven, op een losstaand stukje muur  

    Lost Cave

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Lax Incense Rechts, onder  
    F
    Sea Incense Rechts, boven, onder, boven  
    F
    Max Revive Rechts, boven, onder, onder, rechts, rechts  
    F
    Rare Candy Rechts, boven, onder, onder, rechts, links, onder, links  
    F
    Silk Scarf Achter Selphy (rechts, boven, onder, onder, rechts, links, onder, rechts, boven)  

    Six Island

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Leppa Berry Rechtsbovenin  

    Water Path

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Leppa Berry Iets onder het pad naar Six Island  
    H
    Aspear Berry Onderin  
    F
    Dragon Scale Helemaal onderin (Surf)  
    H
    Oran Berry Helemaal linksbovenin  
    H
    Nest Ball Bovenin in een huisje Praat met de man en laat een (grotere) Heracross zien
    F
    Elixir Helemaal rechtsbovenin  

    Ruin Valley

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    HP Up Linksonderin (Strength)  
    F
    Sun Stone Rechtsonderin (Strength)  
    F
    Full Restore Midboven (Strength)  

    Green Path

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Ultra Ball Het tweede eilandje dat je tegenkomt, naast de rechtersteen  

    Outcast Island

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    PP Up Rechtsbovenin  

    Trainer Tower

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Nanab Berry Onderin  
    H
    Pearl Op het strandje het tweede vakje van links en het vierde van onder  

    Canyon Entrance

    ? Item Locatie Hoe?
    H
    Rawst Berry Middenonderin  

    Sevault Canyon

    ? Item Locatie Hoe?
    F
    Nugget Middenrechts  
    F
    Max Elixir Ergens in het gras  
    F
    King's Rock Onderweg bij een stel stenen (Strength + Rock Smash)  
    F
    Lucky Punch In het huisje van de Chansey Dance  
    H
    Cheri Berry Bijna onderaan

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
        

    Welkom bij de Pokédex van Pokémonwolken. Deze Pokédex is zeer handig als je hulp nodig hebt bij een van de volgende spellen:

    • Pokémon Ruby
    • Pokémon Sapphire
    • Pokémon Emerald
    • Pokémon Fire Red
    • Pokémon Leaf Green
    • Pokémon Colosseum

    Van elke Pokemon is er natuurlijk een plaatje en staat er algemene informatie zoals de evolutielijn en het nummer. Daarnaast kun je zien welke aanval de Pokémon leert en op welk level. Verder kun je zien welke TM's en HM's de Pokémon in de verschillende spellen kan leren, en welke Move Tutor aanvallen je die pokémon kunt leren in Fire Red, Leaf Green en Emerald. Je vindt de Base Stats, de Effort Points en ook staat er nog informatie over het paren in. Ook kun je zien waar je de Pokémon in de verschillende spellen kunt vangen. Even een korte samenvatting van wat er allemaal te vinden is bij elke Pokémon:

    • Een plaatje van de Pokémon
    • Het type van de Pokémon
    • De nummers van de Pokémon
    • De Ability van de Pokémon
    • Het geslacht van de Pokémon
    • De evolutielijn van de Pokémon
    • Welke aanval de Pokémon op welk level level
    • Welke TM's en Hm's de Pokémon kan leren
    • Welke aanvallen de Pokémon met Move Tutors kan leren
    • Vindplaatsen van de Pokémon
    • Base Stats van de Pokémon
    • De Effort Points die de Pokémon geeft als je hem verslaat
    • De Pokémon waarmee de Pokémon kan paren
    • Welke aanvallen de Pokémon door het paren kan leren
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
        

    Welkom bij de Pokédex van Pokémonwolken. Deze Pokédex is zeer handig als je hulp nodig hebt bij een van de volgende spellen:

    • Pokémon Ruby
    • Pokémon Sapphire
    • Pokémon Emerald
    • Pokémon Fire Red
    • Pokémon Leaf Green
    • Pokémon Colosseum

    Van elke Pokemon is er natuurlijk een plaatje en staat er algemene informatie zoals de evolutielijn en het nummer. Daarnaast kun je zien welke aanval de Pokémon leert en op welk level. Verder kun je zien welke TM's en HM's de Pokémon in de verschillende spellen kan leren, en welke Move Tutor aanvallen je die pokémon kunt leren in Fire Red, Leaf Green en Emerald. Je vindt de Base Stats, de Effort Points en ook staat er nog informatie over het paren in. Ook kun je zien waar je de Pokémon in de verschillende spellen kunt vangen. Even een korte samenvatting van wat er allemaal te vinden is bij elke Pokémon:

    • Een plaatje van de Pokémon
    • Het type van de Pokémon
    • De nummers van de Pokémon
    • De Ability van de Pokémon
    • Het geslacht van de Pokémon
    • De evolutielijn van de Pokémon
    • Welke aanval de Pokémon op welk level level
    • Welke TM's en Hm's de Pokémon kan leren
    • Welke aanvallen de Pokémon met Move Tutors kan leren
    • Vindplaatsen van de Pokémon
    • Base Stats van de Pokémon
    • De Effort Points die de Pokémon geeft als je hem verslaat
    • De Pokémon waarmee de Pokémon kan paren
    • Welke aanvallen de Pokémon door het paren kan leren
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berrydex

    Welkom bij de Berrydex van Pokémonwolken. Deze Berrydex is zeer handig als je hulp nodig hebt bij het maken van Pokéblocks. Van elke Berry is er natuurlijk een plaatje en kun je opzoeken van welke functie de Berry heeft. Daarnaast kun je alle eigenschappen zien van de Berry. Verder vind je nog welke soorten Pokéblocks je kan maken met de Berry. Ook kun je zien waar je de Berry's kan vinden in de spellen. Even een korte samenvatting van wat er allemaal te vinden is bij elke Pokémon:

    • Een plaatje van de Berry
    • De functie van de Berry
    • Welke kenmerken de Berry heeft
    • De kleuren van de Pokéblock
    • Het level van de Pokéblock
    • Vindplaatsen van de Berry

    Als je meer info wil weten over Pokéblocks en Berry's ga dan naar de Contest Guide pagina.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TM / HM Lijst Pokemon Fire Red en Leaf Green
    TM Lijst - Als er bij de uitleg een plek staat met een komma erachter is het gedeelte achter de komma extra uitleg! Als er 2 verschillende plaatsten zijn waar je de TM kan vinden is dat aangegeven met een Enter

    TM
    Lokatie
    Uitleg van aanval
    01 - Focus Punch

    Saffron City

    Silph Co, 5e verdieping

    02 - Dragon Claw

    Victory Road

    Begane grond, rechtertrap bij binnenkomst van Vic Road

    03 - Water Pulse

    Cerulean City

    Gym, na het verslaan van Misty

    04 - Calm Mind

    Saffron City

    Gym, na het verslaan van Sabrina

    05 - Roar

    Celadon City
    Mt. Moon

    Department Store
    Net buiten de grot

    06 - Toxic

    Fuchia City

    Gym, na het verslaan van Koga

    07 - Hail

    Victory Road

    Victory Road

    08 - Bulk Up

    Saffron City

    Silph Co, 7e verdieping

    09 - Bullet Seed

    Mt. Moon

    In de grot

    10 - Hidden Power

    -

    -

    11 - Sunny Day

    Fuchia City

    Safari Zone

    12 - Taunt

    Celadon City

    Game Corner, Team Rocket basis

    13 - Ice Beam

    Celadon City

    Game Corner

    14 - Blizzard

    Cinnibar Island

    Pokemon Mansion

    15 - Hyper Beam

    Celadon City

    Department Store

    16 - Light Screen

    Celadon City

    Department Store

    17 - Protect

    Route 10

    Power Plant

    18 - Rain Dance

    Route 15

    Route 15

    19 - Giga Drain

    Celadon City

    Gym, na het verslaan van Erika

    20 - Safeguard

    Celadon City

    Department Store

    21 - Frustration

    Celadon City

    Game Corner, Team Rocket basis

    22 - Solar Beam

    Cinnibar Island

    Pokemon Mansion

    23 - Iron Tail

    Celadon City

    Game Corner

    24 - Thunderbolt

    Celadon City

    Game Corner

    25 - Thunder

    Route 10

    Power Plant

    26 - Earthquake

    Viridian City

    Gym, na het verslaan van Giovanni

    27 - Return

    Route 12

    Route 12

    28 - Dig

    Cerulean City
    Celadon City

    Huis waar eerst politie voor staat
    Department Store

    29 - Psychic

    Saffron City

    Huis in het zuiden van de stad

    30 - Shadow Ball

    Celadon City

    Game Corner

    31 - Brick Brake

    S.S. Anne
    Celadon City

    S.S. Anne
    Department Store

    32 - Double Team

    Safari Zone

    Safari Zone

    33 - Reflect

    S.S. Anne
    Celadon City

    S.S. Anne
    Department Store

    34 - Shock Wave

    Vermillion City

    Gym, na het verslaan van Lt. Surge

    35 - Flamethrower

    Celadon City

    Game Corner

    36 - Sludge Bomb

    Rainbow Island 5

    Team Rocket HQ

    37 - Sandstrorm

    Victory Road

    Victory Road

    38 - Fire Blast

    Saffron City
    Cinnibar Island

    Silph Co.
    Gym, na het verslaan van Blaine

    39 - Rock Tomb

    Pewter City
    Saffron City

    Gym, na het verslaan van Brock
    Silph Co.

    40 - Aerial Ace

    Route 9

    Route 9

    41 - Torment

    Saffron City

    Silph Co.

    42 - Facade

    Rainbow Island 6

    Rainbow Island 6

    43 - Secret Power

    Route 24
    Celadon City

    Route 24
    Department Store

    44 - Rest

    Route 9

    Route 9

    45 - Attract

    Route 24
    Celadon City

    Route 24
    Department Store

    46 - Thief

    Mt. Moon

    In de grot

    47 - Steel Wing

    Safari Zone

    Safari Zone

    48 - Skill Swap

    Route 12

    Route 12

    49 - Snatch

    Celadon City

    Team Rocket basis

    50 - Overheat

    Victory Road

    Victory Road


    HM Lijst

    HM
    Lokatie
    Uitleg van aanval
    01 - Cut

    S.S. Anne

    Krijg je van de kapitein na het verslaan van je rivaal

    02 - Fly

    Route 16

    Route 16

    03 - Surf

    Safari Zone

    Safari Zone

    04 - Strength

    Safari Zone

    Geef de bewaker zijn gouden tanden

    05 - Flash

    Route 2

    Praat met de onderzoeker als je 10 Pokemon hebt

    06 - Rock Smash

    Rainbow Island 1

    Rainbow Island 1

    07 - Waterfall

    Rainbow Island 4

    Rainbow Island 4

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Normale Items
    Plaatje

    Item

    Werking

    Waar te krijgen/vinden

    Antidote

    Geneest een vergiftigde pokémon Marts e.a.
    Awakening Maakt een pokémon wakker. Route 11, Pokémon Tower,
    Berry Juice Herstelt 20 HP Wilde Shuckle
    Big Mushroom Geef deze aan de Move Tutor op Two Island en hij leert een van je pokémon een aanval Mt. Moon, wilde Paras/Parasect
    Big Pearl Om te verkopen Treasure Beach, Resort Gorgeous (Selphy), Seafoam Islands, Rocket Warehouse, wilde Shellder
    Black Flute Weert wilde pokémon af Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Blue Flute Maakt een pokémon wakker Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Blue Shard Geen nut Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Burn Heal Geneest een verbrande pokémon Marts, Route 9
    Calcium Geeft 10 Special Attack EVs Cerulean City (Powder inwisselen), Celadon Dept. Store e.a.
    Carbos Geeft 10 Speed EVs Cerulean City (Powder inwisselen), Celadon Dept. Store e.a.
    Dire Hit Verhoogt kans op ‘Critical Hit’ tijdens één gevecht Celadon Dept. Store, Mt. Ember
    Elixir Herstelt 10 PP op elke aanval Route 25, Pokémon Tower, Silph Co., Power Plant, Water Path
    Energy Root Herstelt 200 HP, pokémon gaat minder van je houden Cerulean City (Powder inwisselen)
    Energypowder Herstelt 50 HP, pokémon gaat minder van je houden Cerulean City (Powder inwisselen)
    Escape Rope Ontsnappen uit grotten Marts e.a.
    Ether Herstelt 10 PP van een aanval Route 2, Mt. Moon, S.S. Anne, Route 9, Celadon City, Kindle Road
    Fire Stone Evolueert Growlithe, Vulpix, Eevee Celadon Dept. Store, Mt. Ember
    Fluffy Tail Ontsnappen uit een gevecht met een wilde pokémon Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Fresh Water Herstelt 50 HP, pokémon gaat meer van je houden Celadon Dept. Store, Two Island
    Full Heal Herstelt Status en confusion Marts e.a.
    Full Restore Herstelt HP, Status en confusion Marts e.a.
    Green Shard Geen nut Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Guard Spec. Zorgt dat je pokémons stats niet verlaagt kunnen worden tijdens één gevecht Marts e.a.
    Heal Powder Herstelt Status en confusion, pokémon gaat minder van je houden Cerulean City (Powder inwisselen)
    Heart Scale Geen nut Ruilen uit Fire Red/Leaf Green
    HP Up Geeft 10 HP EVs Cerulean City (Powder inwisselen), Celadon Dept. Store e.a.
    Hyper Potion Herstelt 200 HP Marts e.a.
    Ice Heal Herstelt een bevroren pokémon Marts e.a.
    Iron Geeft 10 Defense EVs Cerulean City (Powder inwisselen), Celadon Dept. Store e.a.
    Lava Cookie Herstelt Status en confusion Two Island (Nadat je de Ruby en de Sapphire hebt)
    Leaf Stone Evolueert Gloom, Exeggcute en Nuzleaf Celadon Dept. Store, Safari Zone
    Lemonade Herstelt 80 HP, pokémon gaat meer van je houden Celadon Dept. Store, Two Island (Na de Elite Four)
    Max Elixir Herstelt PP van alle aanvallen Route 17, Route 23, Cerulean Cave, Berry Forest, Sevault Canyon
    Max Ether Herstelt PP van een aanval Vermilion City, Rock Tunnel, Rocket Hideout, Route 23, Berry Forest
    Max Potion Herstelt HP Marts e.a.
    Max Repel Weert pokémon met een lager level dan je eerste pokémon 250 stappen af Marts, Kindle Road, Bond Bridge
    Max Revive Herstelt een flauwvallen pokémon Route 17, Fuchsia City, Safari Zone, Silph Co., Lost Cave

    Moo Moo Milk Herstelt 100 HP, pokémon gaat meer van je houden Two Island Mart (Na de Elite Four)
    Moon Stone Evolueert Nidorino, Nidorina, Jigglypuff, Clefairy en Skitty Mt. Moon (×2), Rocket Hideout, Two Island (Ruilen tegen de Meteorite), wilde Clefairy
    Nugget Om te verkopen Treeasure Beach, Resort Gorgeous (Selphy), Pickup ability e.a.
    Paralyz Heal Geneest een verlamde pokémon Marts e.a.
    Pearl Om te verkopen Treeasure Beach, Resort Gorgeous (Selphy), Rock Tunnel, Rocket Warehouse, Trainer Tower, wilde Shellder
    Poké Doll Om te onsnappen uit gevechten Celadon Dept. Store
    Potion Geneest 20 HP Marts e.a.
    PP Max Verhoogt de PP van een aanval tot zijn maximum Gebruik je Itemfinder op een los stukje land in het water van Cape Brink
    PP Up Verhoogt de PP van een aanval Cerulean City (Powder inwisselen), Pickup ability e.a.
    Protein Geeft 10 Attack EVs Cerulean City (Powder inwisselen), Celadon Dept. Store, e.a.
    Rare Candy Laat de pokémon een level stijgen Resort Gorgeous (Selphy), Pickup ability e.a.
    Red Flute Verlost de pokémon uit Attraction Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Red Shard Geen nut Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Repel Verweert pokémon met een lager level dan je eerste pokémon 100 stappen Marts e.a.
    Revival Herb Herstelt een flauwgevallen pokémon en hij gaat minder van je houden Cerulean City (Powder inwisselen)
    Revive Herstelt een flauwgevallen pokémon voor de helft Marts e.a.
    Sacred Ash Herstelt alle flauwgevallen pokemon helemaal Gebruik je Itemfinder op de plek waar Ho-oh stond, Ruilen uit Emerald
    Shoal Salt Geen nut Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Shoal Shell Geen nut Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Soda Pop Herstelt 60 HP, pokémon gaat meer van je houden Celadon Dept. Store, Two Island Mart (Nadat je Lostelle hebt gered)
    Star Piece Om te verkopen Resort Gorgeous (Selphy), Mt. Moon, Four Island, wilde Staryu
    Stardust Om te verkopen S.S. Anne, Four Island, geruilde Tangela, wilde Staryu
    Sun Stone Evolueert Gloom en Sunkern Ruin Valley
    Super Potion Herstelt 50 HP Marts e.a
    Super Repel Verweert pokémon met een lager level dan je eerste pokémon voor 250 stappen Lavender Town Mart, Celadon Dept. Store
    Thunderstone Evolueert Pikachu en Eevee Celadon Dept. Store, Power Plant
    Tinymushroom Geef twee van deze aan de Move Tutor op Two Island en hij leert een van je pokémon een aanval Mt. Moon (×3), wilde Paras/Parasect, geruilde Nidoran
    Water Stone Evolueert Poliwhirl, Shellder, Eevee, Staryu, Lombre Celadon Dept. Store, Seafoam Islands
    White Flute Trekt wilde pokémon aan Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    X Accuracy Verhoogt Accuracy een gevecht Celadon Dept. Store, Pokémon Tower
    X Attack Verhoogt Attack een gevecht Celadon Dept. Store, S.S. Anne
    X Defend Verhoogt Special Defense een gevecht Celadon Dept. Store, Route 11
    X Special Verhoogt Special Stats een gevecht Celadon Dept. Store, Silph Co.
    X Speed Verhoogt Speed een gevecht Celadon Dept. Store, Rocket Hideout (×2)
    Yellow Flute Herstelt confusion Game Corner (1600 coins)
    Yellow Shard Geen nut Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Zinc Geeft 10 Special Defense EVs Cerulean City (Powder inwisselen), Celadon Dept. Store e.a.

    Items om je pokémon te laten vasthouden

    Plaatje

    Item

    Werking

    Waar te krijgen/vinden

    Amulet Coin Verdubbelt de prijs na een gevecht Route 16 (40 pokémon in dex)

    Blackbelt Verhoogt de kracht van Fighting-aanvallen Route 114

    Blackglasses

    Verhoogt de kracht van Dark-aanvallen Rocket Hideout
    Blue Scarf Geen nut Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Bright Powder Verlaagt de tegenstanders Accuracy Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Charcoal Verhoogt de kracht van Fire-aanvallen Game Corner (1000 coins)
    Choice Band Verhoogt de Attack van je pokémon met 50%, maar hij kan maar een van zijn aanvallen gebruiken tot hij gewisseld wordt. Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Cleanse Tag Verlaagt de kans om wilde pokémon tegen te komen Pokémon Tower
    Deepseascale Verdubbelt de Special Defense van Clamperl, evolueert Clamperl als hij geruild is Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Deepseatooth Verdubbelt de Special Attack van Clamperl, evolueert Clamperl als hij geruild is Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Dragon Fang Verhoogt de kracht van Dragon-aanvallen Wilde Dragonair
    Dragon Scale Evolueert Seadra als hij geruild is Water Path (Six Island), Trainer Tower Prize (Double)
    Everstone Stopt evolutie Route 10 (20 pokémon in dex)
    Exp. Share Zorgt dat deze pokémon de helft van de gewonnen EXP. Points ontvangt Route 11 (30 pokémon in dex)
    Focus Band Zorgt er soms voor dat de pokémon niet flauwvalt Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Green Scarf Geen nut Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Hard Stone Verhoogt de kracht van Rock-aanvallen Wilde Graveler
    King's Rock Zorgt er soms voor dat de tegenstander terugdeinst Trainer Tower Prize (Mixed)
    Lax Incense Zorgt ervoor dat er een Wynaut-ei kan worden gemaakt, Verlaagt de tegenstanders Accuracy Lost Cave
    Leftovers Herstelt elke beurt wat HP Route 16 en Route 12 (Gebruik Itemfinder op de plek van Snorlax)
    Light Ball Verdubbelt Pikachu's Special Attack Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Lucky Egg Geeft twee keer zoveel Exp. Points Wilde Chansey
    Lucky Punch Verhoogt de kans op Critical Hit van Chansey Sevault Canyon
    Macho Brace Geeft dubbele EVs, halveert Speed tijdens het gevecht Viridian Gym (Gebruik Itemfinder op de plek waar Giovanni stond)
    Magnet Verhoogt de kracht van Electric-aanvallen Wilde Magneton
    Mental Herb Zorgt dat je niet Attracted wordt Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Metal Coat Verhoogt de kracht van Steel-aanvallen, evolueert Scyther en Onix als ze geruild zijn. Memorial Pillar, Trainer Tower Prize (Knock-Out)
    Metal Powder Verhoogt Defense en Special Defense van Ditto met 50% Wilde Ditto
    Miracle Seed Verhoogt de kracht van Grass-aanvallen Game Corner (1000 coins)
    Mystic Water Verhoogt de kracht van Water-aanvallen Game Corner (1000 coins)
    Nevermeltice Verhoogt de kracht van Ice-aanvallen Icefall Cave
    Pink Scarf Geen nut Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Poison Barb Verhoogt de kracht van Poison-aanvallen Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Quick Claw Zorgt dat je eerder mag aanvallen Safari Zone
    Red Scarf Geen nut Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Scope Lens Verhoogt de kans op ‘critical hit’ Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Sea Incense Verhoogt de kracht van water-aanvallen langzamerhand, zorgt ervoor dat er een Azurill-ei kan worden gemaakt Lost Cave
    Sharp Beak Verhoogt de kracht van Flying-aanvallen Wilde Fearow
    Shell Bell Herstelt HP nadat je schade aan je tegenstander toebrengt Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Silk Scarf Verhoogt de kracht van Normal-aanvallen Lost Cave
    Silverpowder Verhoogt de kracht van Bug-aanvallen Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Smoke Ball Zorgt dat je altijd van een wilde pokémon kan ontsnappen 4e Game Corner (800 coins)
    Soft Sand Verhoogt de kracht van Ground-aanvallen Wilde Sandslah (Leaf Green)
    Soothe Bell Zorgt dat je pokémon meer van je houden Pokémon Tower, gebruik je Itemfinder op de plek waar Mr. Fuji stond
    Soul Dew Verhoogt de Special Attack en Special Defense van Latios en Latias Wilde Latios of Latias op Southern Island

    Spell Tag

    Verhoogt de kracht van Ghost-aanvallen Wilde Misdreavus (Leaf Green)
    Stick Verhoogt de kans op Critical Hit van Farfetch'd Geruilde Farfetch'd
    Thick Club Verdubbelt de Attack van Cubone of Marowak Wilde Cubone of Marowak
    Twistedspoon Verhoogt de kracht van psychic-aanvallen Wilde Abra of Kadabra
    White Herb Herstelt een verlaagde Stat Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Up-grade Evolueert Porygon in Porygon2 als hij geruild wordt met dit item vast Rocket Warehouse, Trainer Tower Prize (Single)
    Yellow Scarf Geen nut Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald

    Key Items

    Items die je houdt

    Plaatje

    Key Item

    Waar te krijgen?

    Wat kun je ermee?

    Aurora Ticket Nog niet bekend (Nintendo Event?) Om naar Birth Island mee te gaan
    Berry Pouch Zodra je je eerste Berry ontvangt Berries opbergen
    Bicycle Cerulean City (Met Bike Voucher) Fietsen
    Card Key Silph Co. - 5F Om de deuren in Silph Co. te openen
    Fame Checker Cerulean City (Van Gary) Opzoeken wat mensen allemaal zeggen over bepaalde personen
    Coin Case Celadon City Restaurant Munten voor de Game Corner opbergen

    Good Rod Fuchsia City Pokémon opvissen
    Itemfinder Route 11 (30 pokémon in dex) Onzichtbare Items opsporen
    Lift Key Rocket Hideout Om de lift in Rocket Hideout te kunnen gebruiken
    Mystery Ticket Nog niet bekend (Nintendo Event?) Om mee naar Navel Rock te gaan
    Old Rod Vermilion City Pokémon opvissen
    Poké Flute Lavender Town Mr. Fuji's House (Nadat je Mr. Fuji hebt gered) Snorlax wakker maken
    Powder Jar Cerulean City Om poeder in te bewaren dat je krijgt bij het Berry Crushen
    Rainbow Pass One Island (Nadat je de Ruby hebt) Om met de boot naar alle Sevii Islands te kunnen
    Secret Key Pokémon Mansion Opent de deur van Cinnabar Gym
    Silph Scope Rocket Hideout (Versla Giovanni) Om de geesten in Pokémon Tower te indentificeren
    Super Rod Route 12 Pokémon opvissen
    Teachy TV Viridian City Uitleg krijgen over het spel
    TM Case Zodra je je eerste TM krijgt Om TMs en HMs in op te bergen
    Town Map Pallet Town Gary's House Kaart van Kanto
    VS Seeker Vermilion City Trainers heruitdagen

    Items die je niet houdt

    Plaatje Key Item Waar krijg je het? Waar gebruik je het?
    Bike Voucher Vermilion City Fan Club Cerulean City Bike Shop (inwisselen tegen een Bicycle)
    Dome Fossil Mt. Moon (Kiezen tussen deze en Helix Fossil) Cinnabar Island Lab (Een Kabuto opwekken)
    Gold Teeth Safari Zone, geheime gedeelte Fuchsia City Warden's House (inwisselen tegen HM 04)
    Helix Fossil Mt. Moon (Kiezen tussen deze en Dome Fossil) Cinnabar Island Lab (Een Omanyte opwekken)

    Meteorite

    One Island Two Island Game Corner (Nadat je Lostelle hebt gered, inwisselen voor een Meteorite)
    Oak's Parcel Viridian City Mart Pallet Town (Geven aan Prof. Oak)
    Old Amber Pewter City Museum (Zij-ingang) Cinnabar Island Lab (Een Aerodactyl opwekken)
    Ruby Mt. Ember (Met National Dex) One Island
    Sapphire Rocket Warehouse (Krijgen van Scientist) One Island
    Tea Celadon Mansion In een van de doorganshuisjes naar Saffron City
    Tri-Pass One Island One Island (inwisselen tegen Rainbow Ticket)

    Balls

    Plaatje

    Ball

    Effect

    O.a. te vinden/kopen

    Poké ball

    Niets bijzonders

    Winkels voor 200

    Great ball

    Werkt beter dan een Poké ball

    Winkels voor 600

    Ultra ball

    Werkt beter dan een Great ball

    Winkels voor 1200

    Master ball

    Vangt de pokémon altijd

    Silph. Co (Versla Goivanni en praat dan met de President)

    Premier ball

    Geen extra nut

    Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald

    Repeat ball

    Werkt beter op pokémon die je al hebt

    Two Island Mart (Nadat je de Ruby en Sapphire hebt)

    Timer ball

    Werkt beter als het gevecht lang duurt

    Two Island Mart (Nadat je de Ruby en Sapphire hebt)

    Nest ball

    Werkt beter op zwakke pokémon

    Rocket Warehouse, Water Path (Laat de man een grotere Heracross zien)

    Net ball

    Werkt beter op bug en water pokémon

    Rocket Warehouse, Route 12 (Laat de man een grotere Magikarp zien)

    Dive ball

    Geen extra nut

    Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald

    Luxury ball

    Zorgt dat de pokémon meer van je houdt

    Resort Goregous (Selphy)

    Safari Ball Word gebruikt in de Safari Zone Safari Zone

    Mail

    Plaatje

    Naam

    Vindplaats

    Bead Mail Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Dream Mail Six Island Mart
    Fab Mail Geruilde Jynx
    Glitter Mail Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Harbor Mail Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Mech Mail Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Orange Mail Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Retro Mail Celadon Dept. Store
    Shadow Mail Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Tropic Mail Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Wave Mail Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    Wood Mail Ruilen uit Ruby/Sapphire/Emerald
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainer Card

    Voorkant Trainer Card Achterkant Trainer Card

    Op de Trainer Card kan je wat statussen van je spel zien. Bijvoorbeeld hoeveel pokémon je hebt gevangen, hoe lang je al speelt en dat soort dingen. Ook kun je in de Game Corner in Celadon City je team op je Trainer Card laten zetten.

    De Trainer Card heeft 4 mogelijke kleuren, blauw, brons, koper en zilver:

    • Blauw: Deze kaart krijg je als eerst, je hoeft er niks voor te doen om het te krijgen want als je begint heb je het automatisch.
    • Brons: Deze kaart krijg je na kaart 1 en daarvoor moet je de Elite Four hebben verslagen.
    • Koper: Deze kaart krijg je als je alle 150 pokémon op je pokédex krijgt (van Bulbasaur tot Mewtwo)
    • Zilver: Deze kaart krijg je als je alle 386 pokémon vangt (van Bulbasaur tot Rayquaza)

    Als je sommige dingen gedaan hebt zullen er teksten op de achterkant verschijnen
    Dit moet je allemaal doen voordat ze erop komen

    • Hall Of Fame: De tijd dat je voor het eerst de pokémon league versloeg
    • Link Battles: Win: (Aantal gewonnen) Lose: (Aantal verloren)
    • Pokémon Trades: (Hoe vaak je hebt gelinkt)
    • Union Trades & Battles: (Hoe vaak je hebt geruild en gevochten in de union room)
    • Berry Crush : (Hoe vaak je berry crush hebt gespeelt)

    Er is iets nieuws bij gekomen,als je speciale dingen hebt gedaan komen er stempels op je trainer card te staan. Dit moet je allemaal doen

    Hall Of Fame

    • Roze stempel: 1 x de Pokémon Leugue verslaan
    • Blauwe stempel: 40 x de Pokémon League verslaan
    • Oranje stempel: 100 x de Pokémon League verslaan
    • Zwarte stempel: 200 x de Pokémon League verslaan

    Eieren broeden

    • Roze stempel: 1x ei broeden
    • Blauwe stempel: 100x eieren broeden
    • Oranje stempel: 200 eieren broeden
    • Zwarte stempel: 300 eieren broeden

    Link Battle

    • Roze stempel: 1x link battle winnen
    • Blauwe stempel: 20x link battle winnen
    • Oranje stempel: 50x link battle winnen
    • Zwarte stempel: 100x link battle winnen
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)


    Archief per week
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 22/01-28/01 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief per dag
  • 30-07-2007
  • 29-07-2007
  • 27-07-2007
  • 26-07-2007
  • 15-07-2007
  • 26-01-2007


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     




    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    pokeboek
  • Bezoekje,lieve groetjes
  • noh
  • adlani
  • Een bezoekje aan je blog en veel succes met je blog.
  • Welkom

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn pokeboek


    Hoofdpunten blog pokemonmax
  • Lavaridge Gym
  • Mauville Gym
  • Dewford Gym
  • Rustboro Gym
  • Petalburg Gym

    Inhoud blog
  • Lavaridge Gym
  • Mauville Gym
  • Dewford Gym
  • Rustboro Gym
  • Petalburg Gym
  • Dewford Town
  • petalburg city
  • Lilycove City
  • Pacifidlog Town
  • Pacifidlog Town
  • Ever Grande City
  • Mossdeep City
  • Sootopolis City
  • Fortree City
  • Fallarbor Town
  • Lavaridge Town
  • Verdanturf Town
  • slateport city
  • rustboro city
  • oldale town
  • Trainers
  • Trainers
  • Aanvallen buiten het gevecht gebruiken
  • De Summary
  • Trainer Kaart
  • Fietsen
  • Pokédex

  • Laatste commentaren
  • codes (Karel van Vliet)
        op Onvangbare Pokemon in FR
  • Mooi (Niels)
        op Screenshots
  • veel blogplezier (steffi)
        op Shiny Pokémon
  • Welkom op mijn blog en veel chead plezier
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be

  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    devloed
    blog.seniorennet.be/devloed

    Over mijzelf
    Ik ben max
    Ik ben een man en woon in schaarbeeklei (belgie) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 20/03/1997 en ben nu dus 27 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: game boy speelen.

    Rondvraag / Poll
    welke starter van pokemon is het beste
    bulbasaur
    charmander
    squirtle
    chikorita
    cyndaquil
    totodile
    treecko
    torchic
    mudkip
    Bekijk resultaat


    Startpagina !


    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Welkom op mijn blog!
    Zoeken met Google



    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!