Zoeken in blog

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

Inhoud blog
  • frambozen-roomtaart
  • aardbeiensalade met mascarpone en amandelijs
  • gewokte zomergroenten met zeetong
  • terrine van gerookte zalm en gerookte forel
  • broodtaart met zalm en garnalen
  • witloofhapjes
  • gevuld witloofhapje detail
  • apéritief maison
  • apéritief maison
  • perzikpakketje met amarettokoekjes
  • aardappelsalade met zalm en kervel
  • lasagne met sinaas en avocado met garnalen
  • gekookte verse rode zalm
  • kip-ananassalade met appelen
  • koud buffet
  • gerookte vissoorten
  • witte chocolademousse op een coulis van ananas
  • cordon bleu van zalm en heilbot met mini asperges en dille saus
  • vissoep met rouille
  • tartaar van zalm met tomatenvinaigrette
  • tournedos met artisjok
  • salade voor fijnproevers
  • pancotta van ricotta met aardbeientartaar en basilicum
  • rumsteak met gebakken asperges en portsaus
  • gerookte zalmmousse met yoghurtdressing
  • Mechelse asperges met garnalen
  • kokosflan met passievrucht en krokant koekje
  • varkenshaasje met zongedroogde tomaten + opbinden
  • varkenshaasje met zongedroogde tomaten
  • mechelse asperges met scampi en kruidensabayon
  • spinazie vichysoise
  • gerookte zalm met gekruide geitenkaas, een sausje van zure room en lompviseitjes
  • kleine chocoladepotjes
  • toostjes met eieren en asperges
  • vlaamse aspergesoep
  • steak met groene pepersaus, pommes risolees en slaatje
  • karamelcake
  • varkenshaasje met bearnaisesaus
  • lentequiche met asperges detail
  • lentequiche met asperges
  • komkommersoep met gerookte paling
  • Sint-Jacobsschelpen in een kleedje van Gandaham met spaghetti van witloof detail
  • Sint-Jacobsschelpen in een kleedje van Gandaham met spaghetti van witloof
  • trifle
  • kabeljauw in een jasje van tuinkruiden met mechelse asperges
  • terrine van zeewolf met garnalensaus
  • tomaat en garnaal in een soepje
  • rundercarpaccio met bearnaisevinaigrette
  • chrioletaart + kattetongen
  • soepje van meloen met vers fruit en munt
  • charlotte van gerookte zalm met saus van basilicum
  • witloofsoepje met amandelschilfers en geitenkaascrostini
  • advocaat -ananasbavarois + chocolademarquise met whisky en muntsausje
  • pladijsfilet met jonge prei, grijze garnalen en sabayon met kerrie
  • aspergeroomsoep met garnalen
  • caraibisch aperitief + parfait van gedroogde tomaten met forellengehakt
  • grietfilets in kruidenkorst
  • lamsfilet met verse kruiden in bladerdeeg
  • citroentaart met frambozencoulis detail
  • citroentaart met frambozencoulis
  • Varkenshaasje met boursin, scampi's en aardappelkroketten
  • bladerdeeggebakje gevuld met een ragout van groene groentjes en groenlandse heilbotfilt
  • bloemkoolsoep met garnalen
  • Beursje met geitenkaas
  • tiramisu nieuwe stijl
  • waterzooi van kipfilet met mechelse asperges en kervel
  • zeetong met mosselen en garnalen
  • tomaten-collisoep
  • scampi's met jonagold en curry overzicht
  • toost met tomaat en rauwe ham
  • scampi's met jonagold en curry
  • bretoense appeltaart
  • kalfsgebraad met cressonnette, puree met croustillade van geit
  • venkelvelouté
  • zeevruchten ananaspizza
  • bavarois à la cappucinno
  • konijnmedaillons met geitenkaas en appeltjes
  • preitaart met scampi's detail
  • preitaart met scampi's
  • witloofsoep met broodcroutons en gerookt spek
  • tagliatelle met zalm en garnalen
  • knapperige pesto - garnalen
  • knapperige pesto - garnalen detail
  • cheesecake met krokantjes
  • coq au vin
  • brocolisoep met mosselen
  • provençaals pannetje met roerei, tapanade en tomaat
  • chocoladetaart trois gros
  • gemarineerd kalkoengebraad met een korstje honing
  • pladijs in een wijnsausje
  • paddenstoelensoep
  • tempura van gamba met een frisse tomatenratatouille
  • Warme confituurtaart
  • karamelvla
  • gebraiseerde parelhoenfilet met witlofrejes en en appelplakjes met uienconfituur
  • quiche met boschampignons
  • noordzvissoep met basilicum
  • kroepoek met heilbot
  • varkenshaasje met portosaus, gratin van witte selder en raapjes
  • romige mosselsoep met prei en mosterd
  • rozijnenbrood met bleu en druivenstroop
  • apéritief primavera
  • aardappelmousseline met zeebrugse garnalen, gebakken scampi's en schaaldierenbearnaise
  • parelhoenfilets met bospaddestoelen en rozijntjes
  • garnaalsoepje
  • salade van gerookte kwartel
  • crème brulee van foie gras
  • scampi's moscovite
  • zachte chocoladetaart op bord gepresenteerd
  • crème d'anglaise detail
  • zachte chocoladetaart detail
  • fazantenfilets fine champagne en oesterzwammen
  • kikkerbillenroomsoep
  • zeebrugse garnalen met bieslookbotersaus detail
  • mosselen met bieslookbotersaus detail
  • ijs in tulpvormige koekjes met frambozensaus en vers fruit met ijssoufflé met rode vruchten
  • reerug met mosterdroomsaus en spruitjesmousse en aardappelpannenkoekjes
  • venkelsoep
  • verse snede rode zalm met jonagold en limoen
  • gegratineerde oesters met gerookte zalm detail
  • gebakken goudbrasem met verse basilicum en gewokte groenten
  • semifreddo met torrone en sinaasappelsaus
  • appelstrüdel uit Baden + voorbereiding
  • appelstrüdel uit Baden
  • bladerdeegkorfje met witloof en gerookte forel
  • eendenborst met saus van rode uien, wortel en aardappelpuree
  • courgettenroomsoep met kokosmelk
  • toast met mascarpone detail
  • hertfilet met mosterd,preiflan en dauphinoise aardappelen
  • hamburgerelegantie met ganzenlever
  • geurig vissoepje met gerookte zalm en garnalen
  • forelmousse in een aardappeltje 2
  • forelmousse in een aardappeltje
  • romige scampisoep
  • parelhoenfilet met wildsaus en groententaartje en wildtaart
  • gevulde grietfilet met saffraansaus en witte tagliatelle
  • wijngaardslakken in een fijne saus schotel
  • wijngaardslakken met fijne kruiden detail
  • chocoladetorentjes met advocaat
  • tarte tatin op een nieuwe wijze
  • struisvogel met rode wijnsaus, minikool en gratindauphinoise
  • gerookte zalm en scampi's met tagliatelle en bieslookroomsaus
  • pompoensoep met kervel
  • gandaham met zure room
  • gebakken eendenborst met stoofpotje van doperwten, zilverui en munt
  • pannenkoeken met warme peren en advocaat
  • rosbief met choronsaus en gratin marguerita
  • quiche met gerookte zalm en fijne kruiden
  • witloofsoep met zalmcarpaccio en gerookte eendenborst
  • salade van kwartel en gekarameliseerde appel
  • misérable
  • karamelappeltjes met kaneelijs en bladerdeegkoekje
  • risotto van bloemkool met gefruite sperzieboontjes
  • fijn wortelsoepje
  • vijgentaartjes met amandelijs
  • gevuld varkenshaasje met trappist uit West-Vleteren
  • witloofquiche
  • courgettesoep "Pistou" met pladijssliertjes
  • lasagne van gerookte zalm
  • bresiliennetaart
  • appelgebakjes
  • mosselen met franse vermout, venkel en dragon
  • scampi's met appeltjes in brickdeeg
  • erwtensoep met gerookte ham en kaascroutons
  • croustade met coquilles in dragonsaus
  • poie flambee
  • gelardeerd ribstuk van 't varkentje met spruitjesstamppot en groentefantasietjes
  • griet in filodeeg
  • paprika - uiensoep
  • wintersalade van geit met gemarineerde tomaten
  • flantaart met appelmoes en slagroom
  • chocoladeparfait met een coulis van rode bessen
  • varkenhaasje gebraiseerd in witte wijn en noilly
  • carpaccio van tonijn met zoetzure paprika
  • cappuccino van kervel en zuring
  • lepelhapje van zalm in een kruidensausje
  • amandelappeltaart
  • kabeljauw in gandaham gewenteld met witloof
  • vichysoise
  • kalkoenrollade met godardsaus en groentenbroodje
  • toast met garnalen
  • mascarponemoes
  • sandwiches voor apéritief 1
  • sandwiches voor apérititef
  • orvieto punch
  • warm geitenkaasje met gandaham en luikse siroop
  • punch met schuimwijn
  • groene asperges met gerookte zalm
  • gevulde champignons met chorizo
  • pastasalade
  • spiesjes van scampi's met perzik
  • verticale pizza
  • spekstokjes op de grill
  • melanzane ripiene
  • gegrilde rozemarijntakjes met ham
  • zalm op een bedje van lentegroentjes
  • aspergecocktail 1
  • mascarpone met vanille-ijs op een boterzacht koekje van speculoos
  • toast met maatjes
  • rijsttaart
    "ACH JA, KOMT HET WATER U OOK IN DE MOND?"

    fotoreportage
    25-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.crèmekoeken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gemarineerd varkenshaasje met groentetaartje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vol au vent + bouché
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.broccoli-witlofsoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kaastaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verloren brood met speculoosijs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lasagne met gehakt en spek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.courgettenroomsoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.roergebakken scap's met prei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bewaarwafeltjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oliebollen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.appelbeignets
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bourgondische kip met worteltjes en zilveruitjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.in de oven gebakken kabeljauwfilet met een fijne kruidenpanade
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbachsoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    24-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bolustaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocolade-perentaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lamsribbetjes in mosterdsaus met warme groenten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lenterolletjes of loempia
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gegratineerde uiensoep uit Lyon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)


    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!