Inhoud blog
  • Zijn natte droom? Daten met een oudere vrouw
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    Foto
    Foto
    Categorieën
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Rony

    01-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn natte droom? Daten met een oudere vrouw

    Op een oude fiets leer je het best rijden. Die wijsheid geldt evengoed op de datingmarkt, onderzoek geeft aan dat mannen een afspraakje met een oudere vrouw bijzonder aantrekkelijk vinden. Zelfs een serieuze relatie valt niet uit te sluiten.

    Een rijpere, succesvolle vrouw is de natte droom van heel wat mannen, zo blijkt uit een onderzoek door singlessite. Meer dan 750 alleenstaanden werden ondervraagd over 'cougars' en 'toyboys'. 31 procent van de jongere mannen trekt er regelmatig op uit met een rijpere vrouw, 24 procent hoopt dit ooit eens te proberen.

    Een rijpere vrouw hoort bij 11 procent minimaal 8 jaar ouder te zijn, 15 procent opteert voor 11 tot 16 jaar ouder. 5 procent wordt helemaal wild van een vrouw tot 21 jaar ouder.

    Voordelen
    Wat precies maakt haar attractief? In volgorde van belangrijk scoren seksuele ervaring, minder gêne en remmingen in bed, een aantrekkelijk uiterlijk, zelfvertrouwen en zelfstandigheid door eigen carrière.  Vrouwen die met een jongere man daten, zien dan weer andere voordelen: knap uiterlijk, lekker lichaam, seks, fysieke aantrekkingskracht, modern, jong van geest, onvermoeibare bedprestaties , flexibel in de omgang en ruimdenkend.

    Relatie?
    Uit het onderzoek blijkt dat vooral mannen de trend een warm hart toedragen. Zo vindt 44 procent van de mannen het een aantrekkelijk idee om te daten met een vrouw die een stuk ouder is. Bij de vrouwen ligt dit op 25 procent. Of het mogelijk is een serieuze relatie met haar uit te bouwen? Bijna 30 procent van de heren denkt van wel. Opmerkelijk genoeg nemen vrouwen het daarbij zelf minder serieus. Slechts 6 procent ziet het haar effectief doen. (lvl)

    29/01/11 09u44

    01-02-2011 om 08:22 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hou je man klaarwakker in bed

    Weinig mannen vertellen hun allerdiepste verlangens. Gelukkig helpen deze sekstips om zijn enkele mannelijke dromen te vervullen (lees: peper in je bed te strooien).

    Geef subtiele suggesties
    Vrouwen zijn niet altijd makkelijk te ontcijferen. Wat en hoe we het tussen de lakens willen, schijnt een moeilijk gespreksonderwerp. Als praten niet lukt, geef dan subtiele hints. Neem zijn hand in het heetst van de strijd en toon waar en hoelang je wil gestreeld worden. 

    Doe iets onverwacht
    Doorbreek de routine, pak uit met een onverwachte handeling in bed. Een nieuw standje, een onverwachte massage of een ander zwak plekje: herontdek zijn lichaam. 

    Varieer
    Zowel tijdens het voorspel als de uiteindelijke daad, is variatie nodig.  Wijzig het tempo en posities, zolang er variaties op het thema bestaan, staan zijn zintuigen uiterst scherp. Dat zal jij geweten hebben. 

    Stoom jezelf klaar
    Vrouwen hebben tijd nodig om opgewonden te raken. Hoewel hij die klus beslist kan klaren, kan het geen kwaad dat je zelf het halve werk verricht. Het feit dat je al opgewonden bent, maakt  dat hij zich nog meer op het betere 'werk ' zal concentreren.

    Verleiden
    Zijn ego stijgt enorm als hij weet dat je naar hem verlangt. Een spontane flirtscène of een verleidingsact komen wel degelijk aan. 

    Wees niet bang om stout te wezen
    Hou je niet in tijdens het vrijen. Vergeet je 'brave meisjesmentaliteit' in bed, mannen houden van je stoute kant. Het bewijst dat je net zoveel naar hem verlangt als hij naar jou.

    Kleed je niet volledig uit
    Laat minstens 1 kledingstuk aan. Het kan bijzonder opwindend zijn als hij dit van je lichaam mag plukken.

    Doe eens wild
    Laat het beest in je los, seks moet op momenten wild zijn.

    Neem het roer over
    Mannen vinden het heus niet erg als je het roer overneemt. Laat hem genieten als hij naar je kijkt, dat windt nog meer op.

    Draag zijn favoriete lingerie
    Woorden zijn overbodig, zeker als je zijn favoriete lingerie laat spreken. (lvl)

    29/01/11 13u51

    01-02-2011 om 08:19 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheer je schaamhaar in Valentijnscoupe

    8 op 10 vrouwen scheert de schaamstreek, maar heeft moeite om dit netjes te trimmen. De oplossing? Sjablonen. Speciaal voor Valentijn is er de 'Tool Heart' in de vorm van een hartje.

    Van verrassing gesproken: na de 'Brazilian Wax' en het 'driehoekje' werd speciaal voor Valentijn een nieuwe coupe bedacht. Een hartvormig sjabloon maakt het makkelijk om het schaamhaar eromheen te scheren. Het hartje is vanaf vandaag tot en met Valentijnsdag 14 februari te verkrijgen via www.ladyshape.com Prijs bedraagt 9,95 euro. (lvl)

    31/01/11 16u40

    01-02-2011 om 08:17 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondeugende vrijplekjes buiten de slaapkamer

    Ondeugende vrijplekjes buiten de slaapkamer

    • woensdag 22 september 2010, 15u51
    • Bron: TooStylish
    • Auteur: vwh
    ADHESE IMU (in artikel) - 2K - NIET VERWIJDEREN
    ADHESE TEXTLINK - NIET VERWIJDEREN
    Wil je graag eens buiten vrijen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Life zocht voor jou een paar locaties uit die perfect geschikt zijn om een unieke sekservaring te beleven zonder letterlijk in bed te belanden. Probeer ze snel uit voor het te koud wordt en je ergens aanvriest.

    Indien je te verlegen of zenuwachtig bent om op een onbekende plek intiem te zijn, begin dan eerst je eigen tuin te verkennen. Je bent thuis en doet exact wat je wil. Mocht het niet lukken, dan geef je het bed toch gewoon nog een kans?

    Op vakantie lijkt buitenseks evidenter dan thuis, maar vrijen in een zwembad of op een strand waar veel toeristen komen is af te raden. Deze plekken zijn namelijk een broeihaard voor allerlei bacteriën. Test liever het balkon van je hotel eens uit. Hier kan je ook de meeste standjes probleemloos uitvoeren. Als één van de buren jullie opmerkt, vlucht je naar binnen.

    Een vrijsessie in het bos of in het maïsveld is al iets ondeugender dan de vorige twee opties. Het spannende eraan is dat je muisstil moet zijn zodat de voorbijgangers jou niet kunnen horen. Let er zeker op dat je bij seks in het veld altijd een landweggetje blijft zien, zo vermijd je ongevallen indien de boer zijn gewassen begint te oogsten. Door op z’n hondjes te vrijen, zien jullie meestal ook beter wat er zich op de weg afspeelt.

    Alleen voor gevorderden
    Simuleer een omhelzing in het bushokje - Let erop dat je gemakkelijke kleren aanhebt. Als de bus toevallig vroeger aan de halte staat, dan zie je er in een mum van tijd weer fatsoenlijk uit. ’s Nachts heb je minder kans dat iemand jullie betrapt en kan je alles afmaken zoals het hoort.

    Wees creatief op een speelplein - Ga uiteraard lang na sluitingstijd de toestellen verkennen. Wedden dat de plaatselijke schommel plots een heel andere betekenis krijgt? Misschien staat er ook een trampoline en in dat geval mag je niet aarzelen om ze uit te testen. Al schommelend zit je best met je rug naar je partner, maar op de trampoline kan elke vrijpositie je een zweverig gevoel bezorgen.

    30-09-2010 om 08:35 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe priller de relatie, hoe sexyer de lingerie

     

    Onderzoek Universiteit Gent:

    Hoe priller de relatie, hoe sexyer de lingerie

    • vrijdag 24 september 2010, 05u19
    • Auteur: Dieter Herregodts
    ADHESE IMU (in artikel) - 2K - NIET VERWIJDEREN
    ADHESE TEXTLINK - NIET VERWIJDEREN
    Vrouwen die nog geen partner hebben of in een prille relatie zitten, houden van sexy lingerie, vrouwen in een stabiele relatie willen in de eerste plaats dat hun ondergoed comfortabel zit. Het klinkt logisch, maar voor het eerst is het wetenschappelijk bewezen.

    Waarom kopen vrouwen lingerie? Aan die vraag heeft Julie Daems (22) van de Universiteit Gent een wetenschappelijk onderzoek gewijd. Daems, master in de Communicatiewetenschappen, ondervroeg meer dan vijfhonderd vrouwen. ‘Er is al heel wat onderzoek gebeurd naar welke lingerie vrouwen kopen, maar nog nooit is de vraag gesteld waarom ze dat doen. Is het om mannen te verleiden? Geeft mooie lingerie hen een gevoel van macht of willen ze vooral dat hun ondergoed makkelijk zit?’

    Wat blijkt: tachtig procent van de vrouwen hecht veel tot heel veel belang aan lingerie. Bijna zeven op de tien vrouwen geven jaarlijks tussen 50.en 250.euro uit aan ondergoed. Singles of vrouwen die een prille relatie hebben, kiezen voor sexy ondergoed. Vrouwen die al langer met een man samen zijn, willen vooral dat hun ondergoed gemakkelijk zit.

    Zwart en rood

    ‘Dat heeft te maken met de zogenaamde evolutionaire psychologie’, legt Daems uit. ‘Jonge vrouwen zullen sexy lingerie gebruiken om hun partner te verleiden. Vrouwen die een relatie hebben, hoeven zogezegd niet meer te verleiden.’ Zwart en rood worden overigens als de verleidelijkste kleuren gezien, huidskleurlingerie is helemaal fout.

    ‘Het lijkt logisch, maar tot nog toe was het niet echt aangetoond’, zegt professor Gino Verleye, die het onderzoek heeft begeleid. ‘Nu hebben wij eindelijk cijfers.’

    Relatiedeskundige Rika Ponnet is niet verrast. ‘Vrouwen die een partner hebben, trekken sneller een Sloggi en een sportbeha aan. Het geldt trouwens ook omgekeerd. Mannen met een vaste relatie hechten ook minder belang aan hun kledij. Nochtans is het goed voor een relatie om af en toe verrassend uit de hoek te komen.’

    30-09-2010 om 08:34 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kloosterbos in Wachtebke ideaal om te wandelen met de hond

    Wandelen in het kloosterbos



















    24-09-2010 om 16:36 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw verwent minnaar meer dan partner

    Vrouwen trekken voor hun minnaar vaker sexy lingerie aan en kennen ook minder remmingen tijdens seks met hem, blijkt uit Nederlands onderzoek.

    Experimenteren
    Met hun minnaar zijn vrouwen ook niet vies van een experimentje: ze wagen zich dan eerder aan anale en orale seks, een nieuwe standjes en seksspeeltjes. Dat tonen cijfers van een Nederlandse enquête van vrouwonline.nl bij 694 vrouwen aan. De helft van hen pleegde ooit al overspel. Een minnaar doet vrouwen ook nieuwe plaatsen ontdekken, zo ging 16 procent al vreemd in de auto, 14 procent in een hotel, 6 procent in het huis van een vriend, 29 procent in het bed van de minnaar, 18 procent ging vreemd in haar eigen huis.


    Reden
    Vier op de tien vrouwen zeggen wel dat haar overspel haar seksleven met eigen partner deed open bloeien. Dé plaats om een minnaar te vinden is het werk, daarnaast leren ze hem via vrienden of in het uitgaansleven kennen. Vrouwen zijn ontrouw omdat ze zich hiermee zich gelukkig, gewaardeerd of om gewoon zichzelf voelen.

    Wat?

    Vier op de tien van hen heeft een vaste minnaar, 18 procent ging vreemd met verschillende mannen, 37 procent maakte een eenmalig slippertje. Verrassend is wel dat 64 procent van de overspelige vrouwen het erg zou vinden moest haar partner zelf een minnares hebben. Bijna de helft van de vrouwen verstaat seks met een ander onder vreemdgaan, voor een derde is zoenen al overspel, 16 procent vindt dit van verliefd zijn op een ander. Vreemd is dat 29 procent online flirten dan weer geen ontrouw vindt. (ep)

    09/09/10 13u48

    24-09-2010 om 08:42 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleef je orgasme met de Wii-vibrator

    Zin in een rondje virtuele seks? Nintendo Wii pakt immers uit met de eerste vibrator: de Mojowijo, te gebuiken voor jezelf of via Skype voor seks op afstand.

    Je conditie verrijk je niet langer met enkel Wii-fitprogramma's. Nog meer opwinding wordt verwacht van de allereerste Wii-vibrator. De Mojowojo is te bevestigen aan de poort van je controller. Via bluetooth staat die dan in contact met de computer waar je speciale Mojowijo-software op kan installeren.

    Vanaf nu is die klaar voor gebruik bij jezelf, met iemand die zich in dezelfde kamer bevindt of met iemand die op afstand woont. Volgens kenners kan de vibrator zelfs via Skype te hanteren zijn. Het nieuwe seksspeeltje is voorlopig nog niet te verkrijgen, pas vanaf deze herfst is extra spanning voelbaar in de Wii-huiskamer. (lvl)

    10/09/10 16u35

    24-09-2010 om 08:34 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meet je penis met dit condoom

    Al wordt gefluisterd dat lengte er niet toe doet, zowel mannen als vrouwen zijn lichtjes nieuwsgierig naar de grootte van het mannelijk lid. Gemiddeld of net niet, met deze Condometric ken je de precieze lengte.

    De Condometric is ontwikkeld voor heren die voor eens en voor altijd willen weten over hoeveel centimers zijn dierbaar orgaan beschikt. Met het condoom sla je trouwens twee vliegen in één klap: het  uiterst veilige anticonceptiemiddel bedrukte de meetlat erbovenop. Het gecertificeerde condoom gebruikt bovendien antiallergische inkt, zodat iedereen de waarheid kan achterhalen. (lvl)

    10/09/10 11u44

    24-09-2010 om 08:32 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: sjablonen om je schaamhaar te scheren

    Schaamhaar is terug in en dat zullen we geweten hebben. Als eerste brengt de Nederlandse Daphne Heltzel (30) kunststof sjablonen op de markt voor bij het scheren onder de douche. Kwestie van elke dag met een perfect streepje of driehoekje rond te lopen.

    80 procent van de vrouwen scheert haar schaamstreek. Nu schaamhaar weer mag gezien worden, moeten de onderste haartjes wel regelmatig bijgeknipt en gemodelleerd worden.  De jonge onderneemster ondervond zelf dat een Brazilian best wel moeilijk te scheren is en bedacht twee plastic sjablonen onder de naam LadyShape.

    Twee motieven
    Ze koos voor de meest gegeerde motieven, de Brazilian en een driehoekje. De sjablonen kregen een gepatenteerde spanring om, die houdt de huid strak en doet makkelijker scheren.

    Info
    Voorlopig zijn de hebbedingetjes enkel via internet te verkrijgen, tot grote spijt van scheerfabrikanten Philips en Gilette, want Hetzel heeft het octrooi in handen. De Brazilian is te koop voor 9,95 euro, de Triangle bedraagt 12,95 euro. Nu maar hopen dat kaal binnenkort niet opnieuw trendy wordt? Meer info: http://www.ladyshape.com/en (lvl)

    24-09-2010 om 08:26 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Archief per week
  • 31/01-06/02 2011
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 30/10-05/11 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    agenda

    Belangrijke data in mijn agenda


    Gastenboek
  • Prettig Weekend
  • Een groet vanuit De Klinge doet altijd goed
  • Lieve groetjes op vrijdag
  • Lieve groetjes van uit De Klinge
  • Een aangename avond

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Een interessant adres?

    Foto

    Foto

    Foto


    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Avs
  • Onze hond Milan in actie

  • Blog als favoriet !

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    creativiteit_annoo2006
    blog.seniorennet.be/creativ
    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Het Laatste Nieuws
  • De lelijkste hond ter wereld wenst je een zalige kerst

  • Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!