sam de labra
Inhoud blog
  • pensioen
  • de laatste
  • Laatste keer in Lichtaart
  • Parel der Kempen Westerlo
  • Laatste in Moldernete

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Inhoud blog
  • pensioen
  • de laatste
  • Laatste keer in Lichtaart
  • Parel der Kempen Westerlo
  • Laatste in Moldernete
  • Wedstrijd in Meerhout
  • Laatste keer Genenbos
  • De Liereman
  • Lommel in mei 2008
  • Heet in Rijkevorsel
  • snuffeldag 2008
  • Feest van de arbeid
  • LAMcup Meerhout
  • Het kan beter
  • winter in Turnhout

    Blog als favoriet !

    Foto


    Foto

    sam
    04-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd 04-06-06
    Voor de tiende keer dit seizoen trokken  we erop uit. Plaats van afspraak was de Liereman in Oud - Turnhout. De eerst twee oefeningen verliepen vlekkeloos, namelijk de houdingen en het voedsel weigeren.Beide brachten de volle pot op, en zodoende waren de eerste twintig punten al binnen. Volgende oefening was de onderbreking. Deze was zeer moeilijk, ( vele gingen hier in de fout) en dus had men baasje enkele lokken nodig. Neem daar nog bij dat ook men houding niet goed was, en de rekening was vlug gemaakt. Elf op twintig. Volgende oefening was de losse volgoefening.  Waar deze de laatste tijd zeer slecht was, ging het nu vrij goed. Slechts vier halve meters en dus was men beloning elf op vijftien. Het tweede gedeelte begonnen we met het apporteren. Ook dit ging vlekkeloos en dus weer vijftien punten binnen.
    Daarna was het de twee minuten af, en ook hier alle tien de punten netjes binnen gehaald. Volgende oefening was weer niet bepaald een van men favorieten, namelijk het aangelijnd volgen. Een  halve meter en een gemiste voet zouden me twee punten gekost hebben. Helaas hadden we een serieuse a.w. gelopen , en koste ons dat drie punten extra. Tien op vijftien was men deel. De  laatste oefening was een weggevertje, namelijk het voorstellen. Ook die vijf punten konden er nog vlotjes bij. Het eindresultaat was 82/100. Na de 67/100 van verleden week heb ik vandaag toch terug iets rechtgezet. Volgende week gaan we er opnieuw tegen aan, nu dan in Genenbos.

    Tot dan.
    Sam

    04-06-2006, 22:56 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd 28-05-2006
    Vandaag trokken we naar Lommel voor de wedstrijd programma 1. De eerste oefening was de twee minuten af wat zoals gewoonlijk geen enkel probleem was, en de eerste tien punten waren al binnen. Daarna was het veel moeilijker, een moeilijke en heel lange volgoefening kwam eraan. Maar liefst negen halve meters leverde me dat op, resultaat zes op vijftien. Volgende oefening was de onderbreking in combinatie met het voedsel weigeren. Omdat ik naar de keurder zen goesting niet rap genoeg liep kreeg ik een tempo van min drie aan men pootjes. Ook men zitvoor was aan de scheve kant. Resultaat zestien op twintig, maar vermits ik van het voedsel was gebleven leverde me dat wel tien punten op. Op naar het tweede deel waar we begonnen met het  voorstellen. Een makkie en weeral vijf puntjes binnen. Volgende oefening was het apporteren. Men baasje gaf veel bevelen maar het hielp niet. Tegen ik er zin in had en op weg was naar men apportje was de tijd helaas om. Geen punten hier maar het positieve was wel dat ik men apportje gevonden heb zonder hulp, helaas wel buiten tijd. Volgende oefening was het aangelijnd volgen.  Ook hier weer de tradinionele problemen, een paar halve meters en een wacht kosten me vijf punten. Tien op vijftien was het resultaat. De laatste oefening waren de houdingen, en ook al waren deze niet simpel toch verliep dit feilloos. Nog maar eens tien punten binnen. Nu alles optellen en dan zie je dat het resultaat 67/100 is, wat eigenlijk een klein beetje tegenviel.
    Volgende keer maar beter weer zullen we zeggen , en dat kan al nu zondag op de Liereman in Oud - Turnhout.
    Tot dan.
    Sam

    29-05-2006, 19:29 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd 14-05-06
    Voor deze wedstrijd trokken we naar Rijkevorsel waar de club Kemposch de wedstrijd organiseerde. Eerste oefening was de twee min af. Dit vormde geen probleem, en zodoende waren de eerste tien punten al binnen. Volgende oefening was het aangelijnd volgen in combinatie met het voedsel weigeren. Alles ging vlot tot we aan het lekkere beentje waren. Eraan geweest ben ik niet, maar omdat ik bleef hangen koste me dit enkele halve meters, een ruk en een bijbevel. Voor de volgoefening kreeg ik acht punten, voor het voedsel weigeren tien.
    Laatste oefening op het eerste terrein was het apporteren. Deze werd tussen een hele hoop rommel gegooid, en moest ik maar zien terug te vinden. Het duurde wel even maar het lukte. Alleen de trap terug op koste me wat moeite, maar met een bijbevel lukte het wel.Veertien op vijftien, en op naar het volgende terrein. Eerste oefening hier was het voorstellen,een makkie en vijf punten binnen. Daarna kwam het los volgen, en ook nu ging dit weer meer dan behoorlijk. Ondanks drie halve meters en geen voet leverde me dit weer elf punten op. Laatste oefening was weer een combinatie van twee oefeningen. De onderbreking en onmiddelijk daarna de houdingen. Bij de onderbreking was er een moeilijkheid door het feit dat er een persoon op een stoel zat net  voor men baasje. Ik wist het even niet en dat koste me vier punten. De houdingen waren perfect. Zestien punten voor de onderbreking, en tien punten voor de houdingen. Na het optellen van men punten bleek het totaal 84/100. Nu komt er een weekje rust alvoor er weer drie wedstrijden op rij. Volgende wedstsrijd is in Lommel, de week nadien de Liereman en de week daarop Genenbos.

    Tot dan.
    Sam

    14-05-2006, 20:45 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.snuffeldag 2006
    Vandaag was er de jaarlijkse snuffeldag. Het weer was toch al een stuk beter dan verleden zondag. Geen regen vandaag, wel een lichte bries en een mooi zonnetje. Openen deden we met het voorstellen. Een makkie en vijf punten binnen. Daarna moesten we gaan apporteren, een zeer moeilijke apport en die kon ik niet vinden. Het bewijs dat hij moeilijk was is het feit dat slechts vier van de vijftien deelnemers hem konden vinden. Wel waren de tien punten van het voedsel weigeren binnen. Volgende oefening was de 2 min af. Geen probleem en op naar het aangelijnd volgen. Ik was drie keer een halve meter uit de beurt, maar ook het baasje volgde twee keer niet de opgelegde weg. Tien op vijftien was het resultaat. Op naar het tweede gedeelte dat begon met de houdingen. Deze waren in een badkuip, maar  leverde geen enkel probleem op. Volgende oefening was een lange en moeilijke losse volgoefening. Ondanks dat ik hier een hekel aan heb ging dit boven verwachtingen goed. Slechts drie halve meters, dat moet zowat een primeur zijn voor mij. Laatste oefening was de onderbreking en deze verliep feilloos. Na het optellen van de punten bleek de teller te stoppen op 77/100. Opnieuw een resultaat om tevreden over te zijn.  Op naar de volgende wedstrijd maar weer en deze gaat door bij Kemposch in Rijkevorsel nu zondag.

    Tot dan.
    Sam

    07-05-2006, 21:22 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd 01-05-06
    1Mei, feest van de arbeid, dus een dag van werken voor mij. Geen zon vandaag, wel de hele namiddag regen. Eerste oefening was de losse volg oefening. Vier halve meters koste me vier punten, en 11 op 15 was het resultaat. Daarna volgde de houdingen. Een half meterke naar voor gekomen, koste me een puntje. Daarna was het de onderbreking, met ook het voedsel weigeren. Een hele moeilijke zitvoor, wat me dus niet lukte koste me een puntje. Het voedsel onderweg heb ik niet gezien, en dus waren ook die tien punten binnen. Volgende oefening was de 2 min, wat geen probleem was en 10 punten in de chacos. Daarna volgde de aangelijnde volgoefening. Dit ging niet helemaal van een leien dakje. Vier halve meters, een ruk en twee wachten koste me redelijk wat punten. Acht op vijftien was het resultaat. Daarna was het apporteren. Een heel moeilijke apport , maar niet voor mij. Een bijbevel en dus viertien op vijftien. Dat het moeilijk was bewees het feit dat heel veel deze miste, drie vierde had geen apport. Laatste oefening was het voorstellen, een weggevertje en ook die vijf punten waren binnen. Het eindresultaat was 86/100, wat dus gewoon weer schitterend was. Volgende wedstrijd is nu zondag, de snuffeldag. 

    Tot dan.
    Sam 

    01-05-2006, 20:22 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAM cup Meerhout
    Voor deze wedstrijd gingen we naar Meerhout. Het weer was een pak beter als verleden week, zonnig maar wel een koude wind. De eerste oefening was de 2 min af. Geen probleem en de eerste tien punten binnen. Volgende oefening was de aangelijnde volgoefening. De start was niet zo goed, direkt een halve meter en een ruk. Ook het tweede deel ging niet zo vlot, nog eens vier halve meters aan men pootjes. De oogst was dus een tegenvaller, slechts 9 op 15. Daarna was het de onderbreking. Het remmen werkte niet zo goed, twee  meter te ver en ook men zitvoor was niet aan de rechte kant. Toch was ik tevreden met men 17 op 20. De houdingen waren in een klein hokje en gingen vrij goed. Slechts een bijbevel bij de laatste houding koste me een punt, maar leverde toch weer negen punten op. Volgende oefening was de losse volgoefening te samen met het voedsel weigeren. Het begin van de oefening was heel goed, maar na een kleine aanvaring met men baasje, ( die ongewild zen voet tegen men kin plaatste) ging het op het einde nog helemaal fout. De rekening was zwaar, slechts 8 op 15. Gelukkig was ik wel van het voedsel gebleven en waren toch die tien punten binnen. Volgende oefening was een lachertje, het voorstellen. Weer vijf puntjes binnen. Laatste oefening was het apporteren. Het apportje lag volgens de keurders niet helemaal goed, en terwijl ik al ernaar op weg was gingen zij het terug halen om het opnieuw te kunnen gooien. Ik hoefde hen dus maar te volgen en dus wist ik al de weg. Men tweede poging ging dus vrij vlot, en dus weer 12 puntjes binnen. Het eindtotaal was dus 81/100. Volgende wedstrijd is de wedstrijd op 1 mei in Herentals.

    tot dan
    Sam

    09-04-2006, 21:13 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    01-04-2006, 21:07 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd NHV Westerlo
    Voor deze wedstrijd trokken we naar Westerlo. Waar het net voor we eraan begonnen het water nog met bakken uit de hemel viel, was het terug over toen we eraan begonnen. Eerst was het voorstellen aan de beurt. Een makkie en de eerste vijf punten binnen. Daarna kwam de onderbreking. Buis over ging vlot, het liggen aan het punt van onderbreking ging niet vlug genoeg. Negentien op twintig was natuurlijk ook enorm goed. Daarna volgde het los volgen, een wacht, een meter en twee halve meters kosten me vier punten. Elf op vijftien was het gevolg. Daarna volgde de houdingen, waarbij men met een toorts over het nadarhekken ging om me af te leiden. Dat lukte hen echter niet en tien punten waren men beloning. Daarna was het apporteren. Omdat ik verkeerd vertrok kwam ik pas na drie bijbevelen aan men apportje. Hoewel ik me nog spoedde kwam ik twee seconden buiten tijd terug met men apportje. Doordat ik drie bijbevelen gekregen had, was het resultaat helaas nul punten. Laatste oefening was de aangelijnde volgoefening.  Drie halve meters kosten me drie punten met als resultaat twaalf op vijftien. Op de aangelijnde oefening stond er ook nog voedsel, maar hier bleef ik af en die tien punten waren ook weer binnen. Na het optellen van de punten bleek ik 77/100 gescoort te hebben. Als je bekijkt dat men apportje is misgelopen had er een hoge score ingezeten. Toch zijn we al bij al meer dan tevreden. Nu zondag gaan we naar Meerhout voor een wedstrijd voor de LAM cup.

    tot dan
    Sam

    01-04-2006, 21:04 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    25-03-2006, 20:23 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd 25-03-06
    Voor deze wedstrijd trokken we naar Turnhout waar de plaatselijke KKK  haar jaarlijkste wedstrijd inrichten. De eerste oefening was het voorstellen, 5 punten cadeau om het te zeggen. Hierna volgde de 2 min af, geen probleem hier mee al duurde het wel 3 in plaats van 2 min. De volgende oefening was het aangelijnd volgen.Twee halve meters en een strakke leiband kosten me 3 punten. Daarna moest ik gaan apporteren. Buis door en dan even duwen en ik kon aan men apportje. Vijftien punten waren men beloning. Volgende oefening was men meest gehaatte oefening, het los volgen. Vijf halve meters en een wacht koste me evenveel punten, resultaat 9 op 15. Onderweg stonden ook twee borden met voedsel waar ik netjes afbleef; en ook die 10 punten waren binnen. Ook de houdingen waren geen problemen en weer 10 punten in het mandje. Laatste oefening was de onderbreking. Tonnen over en bandjes door was geen enkel probleem. Op tijd stoppen en men zitvoor waren dat wel, resultaat 18 op 20. Het eindtotaal was net hetzelfde als verleden week, 89 op 100. Toch weer een uitstekend resultaat, al zullen er zeker nog wel mindere volgen. laat ons de lat zeker niet te hoog leggen, maar vooral er plezier aan beleven. Volgende week trekken we naar Westerlo en de week daarop naar Meerhout voor de LAM cup. Hopelijk zijn ook dan de resultaten vrij goed.

    groetjes
    Sam

    25-03-2006, 20:22 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd 25-02-06
    Voor de wedstrijd van vandaag trokken we naar Ravels, naar Hondenschool De Link. Het weer was droog maar er was toch een gure wind. Na verleden week had ik iets goed te maken, en was het toch een beetje afwachten. Ook men baasje was nog niet fit, al was haar rug toch al een ietsje beter. De eerste oefening was de onderbreking. Mooi tempo, vlotjes over het hekje, maar omdat men baasje iets te laat riep lag ik 2 meter te ver. Ook de zitvoor was aan de scheve kant, zodat er 3 puntjes afgingen. Daarna was het losvolgen aan de beurt. Dat ze me drie keer een halve meter aan men pootjes lappen, daar kan ik mee leven. Dat ze een punt aftrekken voor een bijbevel vind ik minder, gewoon omdat men baasje geen bijbevel gegeven heeft. Daarna was het de 2 min af, met onmiddelijk daar achter aan het voedsel weigeren. Beide oefeningen verliepen vlot en zo kon ik weer 2 keer 10 punten noteren.  Daarna was het voorstellen aan de beurt. Een makkie en dus weer 5 punten binnen. Ook de houdingen en het apporteren leverde geen probleem op. Als beloning kreeg ik 25 punten voor deze twee oefeningen. De laatste oefening was het volgen in vrijheid. Dat ik 1 keer een halve meter had, en dat men voet geen voet was dat begrijp ik. Maar op men scoreblad stond ook een MD -2. Hij die weet wat dat is mag het me laten weten, ik weet het namelijk niet. Na het optellen van men punten was de score 89/100. Dit is natuurlijk een pak beter dan verleden week, al kan je natuurlijk niet elke wedstrijd dit resultaat verlangen. Wel ben ik heel blij dat ik bewezen heb dat  ik ook pragramma 1 aankan. En natuurlijk zullen er nog wel slechte wedtrijden volgen, maar ik ben er zeker van dat er ook nog goede zullen volgen. Men volgende wedstrijd is op 25-03-06, en dit bij de KKK in Turnhout.

    Tot dan.
    Sam

    25-02-2006, 20:30 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd Kempische Kwispel
    Voor deze eerste echte wedstrijd in programma 1 trokken we van naar de Kempische Kwispel in Mol. Op voorhand waren de verwachtingen niet te hoog. Allereerst is het een andere kategorie, en ook men begeleider was niet topfit wegens hevige rugpijn. De eerste oefening waren de houdingen. Drie bijbevelen kosten me evenveel punten. Daarna was het de onderbreking. Buiten een scheve zitvoor was alles prima en dat leverde dus 19 punten op. Volgende oefening was de 2 min, welke met veel moeite tot een goed einde werd gebracht. Daarna was het los volgen aan de beurt. Na een paar meter struikelde men baasje, wat haar rugpijn alleen nog maar verergerde. Toch ging het al bij al nog vrij goed en leverde die oefening me 10 punten op. Bij het einde van de losse volgoefening stond er een hele schotel met voedsel. Hier bleef ik netjes af en weer 10 punten binnen. Daarna was het voorstellen, een makkie en weer 5 punten binnen.Voorlaatste oefening was het apporteren. Deze was echt zeer moeilijk, en boven dien had ik de pech dat ik men apportje vond toen de tijd juist om was. Laatste oefening was het volgen aan de leiband. Onder tussen zag het baasje het helemaal niet meer zitten wegens haar rugpijn die alsmaar erger werd. Wat er allemaal gebeurde tijdens die oefening is een raadsel, maar alles wat fout kan gaan ging fout. Resultaat was dat net zoals bij het apporteren een nul. Op die wijze eindigde een tot dan toe vrij goede wedstrijd duidelijk in minneur. Na het optellen van de punten bleek ik 61 op 100 te hebben. Ik had toch wel iets meer verwacht voor men eerste echte wedstrijd. Volgende keer beter dan maar, en dat kan al nu zaterdag op de Link in Ravels.

    Tot dan.
    Sam

    21-02-2006, 18:29 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalender 2006
    Dit is onder voorbehoud de kalender voor 2006:

    19-02-06 Kempische Kwispel Mol 
    25-02-06 De link Ravels
    25-03-06 KKK
    01-04-06 NHV Westerlo
    01-05-06 De Dappere Vriend
    14-05-06 Kemposch Rijkevorsel 
    28-05-06 HV Lommel
    04-06-06 De Liereman  Oud - Turnhout
    10-06-06 KV Genenbos
    24-06-06 Natte Neuzen Meerhout
    06-08-06 Moldernete Mol
    20-08-06 Parel Der Kempen Westerlo
    27-08-06 HBHV Lichtaart
    16-09-06 De Snuffel Arendonk
    30-09-06 HV Lille
    28-10-06 De Trouwe Vriend laakdaal
    05-11-06 Holvense Hondenschool
    19-11-06 De Spetsers Merksplas

    Dit zijn de officiele wedstrijden voor 2006
    Verder zijn er nog de snuffeldag en de wedstrijden voor de LAMcup
    30-01-06 LAM cup in Lommel
    09-04-06 LAM cup in Meerhout
    07-05-06 Snuffeldag in Arendonk
    12-11-06 LAM cup in Arendonk

    04-02-2006, 16:22 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAM cup Lommel
    De eerste wedstrijd van het seizoen was de LAM cup in het zonnige maar ijskoude Lommel. Eerste oefening was het los volgen. Dit werd een zeer slechte oefening, 4 halve meters, 1 halve meter en 2 bijbevelen zorgden ervoor dat er slechts 7 van de 15 punten over bleven. De volgende twee oefeningen gingen wel goed. Zowel de 2min af als het voedselweigeren leverde alle punten op. Volgende oefening was de onderbreking. Netjes over het balkje, maar dan helaas een metertje te laat gaan liggen. De zitvoor in de band was wel in orde,dus 19 op 20. Volgende oefening waren de houdingen. Deze waren in een buis, twee meter naar voor komen leverde 2 strafpunten op. Daarna was het apporteren aan de beurt. Hier moest men deze gaan halen op een ander terrein. Dit was geen enkel probleem, en dus weer 15 punten binnen. Laatste oefening was het aangelijnd volgen. In het begin 1 halve meter, maar helaas de laatste twee meter ging het nog volledig fout. In de laatste twee meter lapte ze me nog vier strafpunten aan men pootjes. Na het optellen van de punten bleek het resultaat 83 op 100. Al bij al een mooi resultaat, alleen de volgoefeningen waren een tegenvaller. Nu een paar weken rust, en dan op 19 februari de eerste officiele wedstrijd van het seizoen 2006 bij de Kempische Kwispel in Mol.

    Tot dan.
    Sam

    29-01-2006, 19:46 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wens
    Ik wens iedereen een gelukkig kerstfeest en een gelukkig 2006 toe.

    Groetjes
    Sam

    25-12-2005, 10:25 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAM cup
    De laatste wedstrijd van het seizoen was de LAM_cup wedstrijd in Arendonk. Ik deed mee in programma 1, en het werd een enorme meevaller. De eerste oefening was de aangelijnde volgoefening. Buiten twee halve meters ging alles vrij vlot. Dat kan niet gezegd worden van de volgende oefening, de losse wandeling. Een bijbevel, 3 halve meters en een wacht zorgde ervoor dat er slechts 9 punten overbleven. Volgende oefening was de 2 min af. Niet simpel hoor als ze zo met een bal voor uw neus liggen sjotten, maar alles liep goed af en dus 10 punten erbij. Volgende oefening was de onderbreking. Daar heb ik voor het spektakel gezorgd. Waar iedereen naast de banden liep, ben ik er overal netjes doorgegaan. Alleen men zitvoor was minder, maar toch weeral 19 punten erbij. Volgende oefening waren de houdingen, samen met het voedsel weigeren. Ook dat ging goed, slechts 1 bijbevel met de houdingen en van het bordje met kaas netjes afgebleven. Daarna was het voorstellen aan de beurt, wat geen enkel probleem was natuurlijk. De laatste oefening was het apporteren. Ook dit ging vrij goed, 3 bijbevelen, maar verder ging alles goed. Na het optellen van men punten bleken het er 87 te zijn. Zeker niet slecht voor een wedstrijd in programma 1. Nu volgen er een paar maandjes van rust, welke we gaan gebruiken om ons rustig voor te bereiden voor de wedstrijden in programma 1.

    Groetjes en tot ziens.

    Sam

    14-11-2005, 18:27 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd holven 05-11-05
    Voor men laatste wedstijd bij de debutanten trokken we naar Holven. Eerste oefening was het voorstellen. Geen probleem en op naar de volgende oefening. Dit was het aangelijnd volgen. Buiten een wacht verliep hier alles vlot.Ook de volgende twee oefeningen ,de houdingen en de apport leverde geen enkel probleem op.Twee keer foutloos leverde te samen 25 punten op. Op naar het tweede terrein, en ook hier leverde de eerste twee oefeningen geen enkel probleem op.De 2 min af en het weigeren van voedsel leverde weer 20 punten op. Daarna kwam mijn moeilijkste oefening, namelijk het los volgen. Dit ging geweldig goed. Buiten een halve meter was er helemaal niets op aan te merken. Nog 1 oefening en nog maar 3 punten afgegeven. Nu een goede onderbreking zou een heel hoge score opleveren. Ik vertrok op een mooi tempo,maar net voor het punt van de onderbreking lag een lat op de grond.Even wist ik het niet meer, vertraagde en als beloning kreeg ik een tempo van -3. Ook men zitvoor miste ik, en zo eindigde de wedstrijd toch een klein beetje met een domper.Toch ben ik heel tevreden met men 94 punten. Een heel mooi einde voor men laatste wedstrijd bij de debutanten. Volgende week nog een wedstrijd voor de LAMcup en het seizoen zit er weeral op.Volgend jaar bij programma 1 zal het wel een hele aanpassing zijn, maar dat zijn zorgen voor later.

    Sam

    05-11-2005, 20:59 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd 29-10-05
    Voor de wedstijd van vandaag trokken we naar Laakdaal. bij een zomerse temperatuur van 23° begonnen we met het aangelijnd volgen. Twee halve meters en een ruk van men baasje kosten me 3 punten. Nadien kwam het apporteren. Geen probleem hiermee en 15 puntjes waren men beloning. Ook het voedsel weigeren leverde geen enkel probleem op. het 2de gedeelte begon met het voorstellen. Weer geen probleem natuurlijk. Nadien volgde de houdingen.Ook dit leverde weer geen enkel probleem op. Een probleem was de volgende oefening wel,namelijk de losse volgoefening. Hrt werd me een zootje. Twee halve meters, een wacht van men baasje koste me al een paar punten. Om te eindigen stopte men baasje op de verkeerde plaats wat me een puntje van plaats geleider koste. 11 op 15 was het resultaat. Op naar het laatste deel dan maar. Hier begonnen we met de 2 min, zoals voorzien geen enkel probleem. De laatste oefening was de onderbreking. Ook dit verliep niet helemaal vlekkeloos.Een tempo van -2 was toch wel een beetje overdreven. Na het optellen van de punten was het resultaat 91 op 100 wat natuurlijk nu ook weer niet zo slecht is. Volgende week is men laatste wedstrijd bij de debutanten. jiervoor gaan we naar Holven. We beginnen er daar aan om 13 uur.

    Tot dan
    Sam

    29-10-2005, 21:52 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd 01-10-05
    Vandaag de wedstrijd in Westerlo, en dit bij de club NHV Westerlo.De allereerste oefening was de 2 min af. Omdat ik naast Aristo moest gaan liggen, vroeg ik een ander plaatske. Geen probleem dan en de 10 punten waren binnen. Nadien kwam het voedsel weigeren, en ook hier geen enkel probleem. Volgende oefening was de losse volgoefening. Dit was vrij moeilijk voor mij, en 4 halve meters waren het resultaat. Met 11 op 15 was ik toch tevreden. Op naar het volgende terrein. Hier waren het de houdingen. Dit leverde geen enkel probleem op. Nu kwam de onderbreking. Vermits ik halfweg niet rap genoeg ging liggen koste mij dit een punt voor de houding. Ook mijn zitvoor op het einde was aan de scheve kant, weer een puntje eraf,18 op 20 voor de onderbreking dus. Op naar het volgende terrein voor het laatste gedeelte. Eerst het voorstellen, geen enkel probleem , Volgende oefening was de aangelijnde volgoefening. Omdat men baasje onderweg even aarzelde, koste me dit een wacht en dus ook een puntje.De allerlaatste oefening was het apportern. Ook hier de volle buit. Na het optellen van alle punten kwam ik aan 93 op 100. Al bij al weer een resultaat om tevreden over te zijn. Nu komt er een maand rust, en dan komt de volgende wedstrijd er weeral aan. Deze gaat door op 29-10-2005 in Laakdaal.

    Tot dan
    Sam

    01-10-2005, 20:21 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-09-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd 17-09-05 in Arendonk

    Vandaag de wedstrijd op eigen terrein in Arendonk. De eerste oefening waren de houdingen. Ook al waren deze niet simpel, toch leverde ze alle punten op. Volgende oefening was het apporteren, ook hier ging alles prima en weer kwamen er 15 punten bij. De derde oefening was het aangelijnd volgen. In de looppas een half meterke tever kostte me 1 puntje. 14 op 15 dus. Afsluiten op dit terrein deden we met het voorstellen en ook dat was geen enkel probleem. Op het 2de terrein begonnen we met de 2 min af. Ook hier de volle buit, en weer 10 punten erbij. Daarna kwam het moeilijkste, namelijk het los volgen. Vermits ik vandaag een superdag had ging ook dit geweldig goed. Slechts 1 half meterke, dus 14 op 15. Onmiddelijk na het los volgen kwam het voedsel weigeren. Geen honger, dus 10 punten erbij. De laatste oefening was de onderbreking. Hier had ik op het einde een scheve zitvoor, 19 op 20 was het resultaat dus. Na het optellen van de punten was het eindtotaal 97 op 100, wat me een 5de plaats in de totaalstand opleverde. Over 2 weken trekken we voor de volgende wedstrijd naar Westerlo. We zullen ons best doen, maar je moet niet verwachten dat het iedere keer zo een resultaat is.

    Tot dan
    Sam

    17-09-2005, 22:24 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 20/10-26/10 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 12/11-18/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 04/04-10/04 2005
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Bezoek
  • Vriendelijke groetjes van Trucker_John
  • dinsdag
  • Vriendelijke groetjes van Trucker_John
  • hallo Sam

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Inhoud blog
  • pensioen
  • de laatste
  • Laatste keer in Lichtaart
  • Parel der Kempen Westerlo
  • Laatste in Moldernete

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!