sam de labra
Inhoud blog
  • pensioen
  • de laatste
  • Laatste keer in Lichtaart
  • Parel der Kempen Westerlo
  • Laatste in Moldernete

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Inhoud blog
  • pensioen
  • de laatste
  • Laatste keer in Lichtaart
  • Parel der Kempen Westerlo
  • Laatste in Moldernete
  • Wedstrijd in Meerhout
  • Laatste keer Genenbos
  • De Liereman
  • Lommel in mei 2008
  • Heet in Rijkevorsel
  • snuffeldag 2008
  • Feest van de arbeid
  • LAMcup Meerhout
  • Het kan beter
  • winter in Turnhout

    Blog als favoriet !

    Foto


    Foto

    sam
    03-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    03-04-2007, 23:20 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    03-04-2007, 23:18 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAMcup Meerhout 01-04-2007
    Vandaag was er de wedstrijd om de LAM cup in Meerhout. Na de schandalige vertoning van verleden week had ik wel iets goed te maken. Eerste oefening was het voorstellen. Vijf puntjes binnen dus.
    Direct daarna de onderbreking. De eerste hindernis vlot genomen, en ook op tijd en binnen de lijnen gaan liggen. De zitvoor op het einde, die op een bank was miste ik. Dat koste me 2 puntjes. Resultaat 18 op 20. Volgende oefening was de losse volgoefening. Een kan dichter koste me 2 puntjes. Een half meterke koste me ook nog eens een puntje. Resultaat hier was 12 op 15. Op naar de volgende oefening, namelijk de 2 min. Dit leverde geen probleem op, en dus ook die 10 punten waren binnen. Hierna was het de beurt aan de vaste volg-oefening. Ook hier gaf ik natuurlijk weer een paar puntjes af. Drie halve meterkes koste me 3 punten, resultaat nu 12 op 15. In het laatste stuk van deze oefening lag dan ook weer eens voedsel. Hier bleef ik natuurlijk netjes af, 10 punten weeral binnen. Voorlaatste oefening was de houdingen. Ook deze ging heel goed, geen enkel foutje en dus ook die 10 punten binnen. Laatste oefening was het apporteren. Ik denk dat er geen enkel hondje zo snel zijn apport is gaan halen. Ook hier de volle buit, 15 punten binnen dus. Alles optellen dan maar en het resultaat mocht best gezien worden, 92 op 100.  Deze uitslag was ook goed voor de 3de beste van de Snuffel, dus telde hij mee voor de club.Ook al was het maar een wedstrijd om de LAM cup, het resultaat was een stuk beter als verleden week. Volgende zaterdag trekken we naar N.H.V. Westerlo. Daar beginnen we eraan om 15 uur.
    Tot dan.
    Sam

    01-04-2007, 19:56 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 24-03-2007
    Voor deze wedstrijd trokken we naar Turnhout waar de plaatselijke club K.K.K. de wedstrijd organiseerde. Beginnen deden we om 10 uur, een uur dat ik niet gewoon ben om er aan te beginnen. Allereerste oefening was het voorstellen. Geen enkel probleem en de eerste 5 puntjes waren binnen. Oefening 2 waren de houdingen. Deze waren op een kwikkwak. Bij het liggen kwam ik een meterke naar voor, en ook bij het staan ging het fout. Hier moest het baasje 2 bijbevelen geven. Slechts 7 op 10 was de score.Op naar de volgende oefening, het apporteren. De moeilijke ingang had ik zo gevonden, en ook men apportje had ik zo.  Helaas had er juist voor mij daar een hondje pipi gedaan. Dus liet ik het apportje vallen en ging vrolijk snuffelen. Men baasje gaf me dan nog 3 bijbevelen, en zodoende was ik buiten tijd terug. Ook nog een opmerking omdat baasje apport niet ver genoeg had gegooid. Een  vind voorwerp leverde me slechts 2 punten op. Laatste oefening van het eerste deel was het los  volgen. Ook dit ging helemaal fout.  Drie halve meters, een wacht, een bijbevel en een meter koste me weer heel wat punten. Hier slechts 7 op 15. Op naar het tweede gedeelte dat we begonnen met de 2 min af. Vandaag was liggen ook niet men grootste eigenschap. Twee keer men poep van de grond koste me ook weer 2 punten en dus ook hier maar 8 op 10. Volgende oefening was de vaste volgoefening. Natuurlijk was ook deze weer ver van ideaal. Tel maar op; een ruk, twee keer aw, een halve meter, een meter, een bijbevel en geen voet koste me weer veel punten. Hier behaalde ik dan ook maar 8 op 15. Laatste oefening was de onderbreking. Hopen maar dat deze goed zou gaan dus. Helaas was ook dit een enorme flop. Ik ging zo snel dat ik niet gestopt geraakte, dus gaf men baasje nog een bijbevel. Bovendien lag ik 5 meter te ver. Om het helemaal compleet te maken miste ik dan ook nog men zitvoor.
    Toen we alles optelde kwam ik aan 58/100. Deze uitslag was een schande. Dit is het slechtste resultaat ooit in programma 1 voor mij.
    Na 2 eerdere wedstrijden met een heel mooi resultaat was dit een hele grote ontgoocheling. Hopelijk was dit gewoon een totale offday en was dit slechts eenmalig. Herkansing is er volgende week in Meerhout, al gaat het hier dan maar om een wedstrijd voor de LAMcup. De week nadien is er dan de wedstrijd bij N.H.V. Westerlo. Hopelijk terug 2 wedstrijden met een goed resultaat.

    Sam

    24-03-2007, 19:55 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd De Link
    Vandaag trokken we naar Ravels voor de wedstrijd bij De Link.
    Net toen we het terrein opgingen begon het vrij hard te regenen.
    De eerste oefening was het voorstellen, een weggevertje van 5 punten.
    Op naar de volgende oefening, de 2 min ter plaatse blijven liggen.
    Ook dit leverde geen probleem op, dus weer 10 punten erbij. Volgende oefening was de door mij zo gehate losse volgoefening.
    Maar vandaag ging deze enorm goed. Slechts 2 halve meterkes koste me evenveel puntjes, en dus was het resultaat 13 op 15. Op naar de volgende oefening, de onderbreking. Hier ging ik natuurlijk weer niet vlug genoeg liggen wat me een houding koste dus. Ook men zitvoor was alles behalve recht. Toch ook hier weer een mooie score: 18 op 20. Volgende oefening waren de houdingen. Deze leverde geen enkel probleem op en dus 10 punten binnen. Ook de volgende oefening leverde de volle 10 punten op, deze  van het voedsel weigeren. Met nog 2 oefeningen tegaan begon iedereen te beseffen dat er wel eens een hele hoge score kon inzitten. Voorlaatste oefening was de vaste volgoefening. Het intresseerde me niet echt en dus vertrok ik niet met de nodige aandacht. Resultaat waren onmiddelijk 2 halve meters. Iedereen begon het ergste te vrezen, maar ik herpakte me en de rest van de oefening verliep foutloos. De score was 13 op 15. Laatste oefening was het apporteren. Hier zorgde ik weer voor de nodige spanning, ik begon namelijk op een verkeerde plaats te zoeken. Gelukkig snapte ik het tijdig, ging de goede kant op en pakte men apportje en leverde het mooi in zit af bij het baasje. Volle buit binnen, dus 15 op 15. Het eindresultaat was verbluffend, 94 op 100. Iedereen was trots op mijn prestatie. Hier ga ik eens goed van genieten, zoiets maak ik misschien nooit meer mee.
    Volgende wedstrijd is einde maart bij de K.K.K. in Turnhout.

    Tot dan.
    Sam

    24-02-2007, 20:41 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd Kempense Kwispel

    Voor de eerste echte wedstrijd van het jaar 2007 trokken we naar Mol. Als je weet dat het resultaat daar  vorig jaar 61 op 100 was, dan weet je dat ik iets goed te maken had. Eerst begonnen we met het voorstellen, een weggevertje van 5 punten. Op naar het apporteren dan. Men baasje gaf me een bijbevel, en meteen ging ik de goede weg op. Bij het terug komen vergiste ik me en ging voor de keurders zitten met men apportje. Weer een bijbevel van men baasje, en tot overmaat van ramp liet ik hem ook nog eens vallen. Toch nog 12 op 15. Op naar de volgende oefening, de 2 min af. Dit was geen probleem en dus 10 punten binnen. Daarna was het de beurt aan de onderbreking. Het eerste stuk was goed, alleen ging ik weer niet  vlug genoeg liggen. Daarna ging ik nog eens rond de band in plaats van erdoor, en ook dat koste me nog een puntje. Toch was de score mooi, 18 op 20. Op naar de losse volgoefening. Deze was vrij lang, maar al bij al ging die vrij vlot. Slechts  4 halve meterkes leverde me wat strafpuntjes op. Resultaat was 11 op 15. Op naar de houdingen die op een soort tafel waren waarop ook nog eens voedsel stond. Van dat voedsel bleef ik netjes af, en dus waren die 10 punten ook weer binnen. Ook de houdingen gingen vrij vlot, alleen bij de laatste houding moets het baasje een bijbevel geven. Hier dus 9 op 10. De wedstrijd zat erop dus en konden we alle punten optellen. Dit gaf het geweldige resultaat van 89/100. Dit had niemand verwacht natuurlijk.
    Volgende week staat de wedstrijd op de Link in Ravels op het programma. We beginnen eraan daar om 15u30.

    tot dan
    Sam

    18-02-2007, 20:21 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAM cup Lommel op 03-02-2007

    De eerste wedstrijd van het jaar 2007 was de wedstrijd om de LAM cup in Lommel. Door dat het de laatste weken op training heel goed ging trokken we vol goede moed naar Lommel.
    Eerste oefening was een weggevertje van 5 punten, namelijk het voorstellen. Daarna was het de beurt aan de 2 minuten. Ook dit verliep zonder problemen, en dus weer 10 punten binnen. Op naar men moeilijkste oefening, het los volgen. Het eerste gedeelte ging heel slecht, het tweede heel goed maar toen was het kwaad al geschied.
    Een kd van -4 en een halve meter koste me maar liefst 5 punten.
    Volgende oefening was de onderbreking. Deze verliep vrij behoorlijk.
    Een meterke te ver gaan liggen, te vroeg terug vertrokken en een bijbevel gebaar van het baasje koste me 3 punten. Toch bleven er nog 17 over. Op naar het volgende, de houdingen. Bij de eerste houding had ik een bijbevel nodig, en bij de laatste kroop ik een meterke vooruit. Resultaat 8 op 10 voor deze oefening. Onmiddelijk hierna was het voedsel weigeren. Geen honger, nergens aangekomen en dus weer 10 punten binnen. Voorlaatste oefening was het apporteren. Hier had ik totaal geen aandacht voor. Waar het baasje men apportje gooide heb ik nooit gezien, dus is het hopeloos om te beginnen zoeken. Een 0 natuurlijk. Eindigen deden we met het aangelijnd volgen. Dit ging nog  vrij aardig, 3 halve meterkes koste me enkele punten, 12 op 15 was hier het  resultaat. Eindtotaal was dus 72 op 100.
    Eigenlijk was dit een kleine tegenvaller. Hopelijk kunnen we dit volgende keer terug recht zetten. Dat is dan over 14 dagen, dan is er de wedstrijd van de kempise kwispel in Mol.

    Tot dan.
    Sam

    03-02-2007, 20:01 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eerste wedstrijd
    Momenteel zijn er 17 wedstrijden ingeschreven voor 2007. Daarbij komen nog de 3 wedstrijden voor de LAM cup en de snuffeldag.
    Starten voor 2007 doe ik op zaterdag 3 februari in Lommel, een wedstrijd voor de LAM cup.

    Tot dan .
    Sam

    07-01-2007, 08:54 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merksplas 19-11-2006
    Voor deze laatste wedstrijd van het jaar 2006 trokken we naar Merksplas. De eerste oefening was de onderbreking. Men baasje riep een meterke te vroeg en ik ging weer niet op tijd liggen. Samen koste me dit 2 puntjes, totaal dus 18 op 20. Volgende oefening was het aangelijnd volgen. Ook deze oefening ging vrij goed. Een wacht van men baasje en 2 halve meterkes koste me 3 punten. Resultaat dus 12 op 20. Op naar de houdingen samen met het voedsel weigeren. Bij de laatste houding kwam ik een meterke naar voor. Van het voedsel bleef ik wel af. Alle punten voor het voedsel weigeren, dus 10 op 10 en 9 op 10 voor de houdingen. Op naar het tweede gedeelte dat we begonnen met het voorstellen.Weer 5 punten binnen. Op naar het apporteren. Dit ging helemaal fout. Op een bepaald ogenblik zat ik gewoon tussen de toeschouwers. Natuurlijk een dikke 0. Volgende oefening was de 2 min af. Ook dit leverde geen probleem op en dus weer 10 punten binnen.
    Laatste oefening was het los volgen. In tegen stelling tot de vorige weken ging dit ook nu vrij goed. Een wacht van men baasje en 2 halve meterkes koste me 3 punten, en dus was het 12 op 15. Alles optellen dan en zo kwamen we aan 76 op 100. Op zich misschien geen goed resultaat, maar stel dat ik men apportje gehad had, dan zou ik zelfs op 91 punten zijn uitgekomen. Nu ga ik genieten van een welverdiende dikke vakantie. Volgend jaar beginnen we er terug aan eind februari.

    Binnen kort krijg je wel nog wel een overzichtje van het jaar 2006.

    Groetjes
    Sam

    19-11-2006, 19:27 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAM cup Arendonk

    Deze voorlaatste wedstrijd van het jaar 2006 was de LAM cup in Arendonk. Deze wedstrijd moet je eigenlijk meer aanzien als een training. Het resultaat is dan niet het belangrijkste, al doet men dan natuurlijk wel zijn best. De allereerste oefening was de aangelijnde volgoefening. Drie maal een halve meter, en een verkeerde weg van men begeileder koste me in totaal drie punten. Op naar de volgende, en dit was het losvolgen. Vier halve meters, een meter  en een opmerking over volg hond koste me een hoop punten. Acht behaalde ik er. Daarna was het de beurt aan de twee min. Dit was geen probleem, net als het voedsel weigeren dat daarop volgde. Twee maal tien punten leverde dus twintig punten op. Op naar de onderbreking.  Drie meter te ver gelopen, en geen zitvoor koste me hier vier punten. Dan was het tijd voor de houdingen. Die leverde geen probleem op en dus weer tien punten binnen. Op naar het apporteren. Deze was heel moeilijk, tegen dat ik hem terug gevonden had was de tijd verstreken. De laatste oefening was het voorstellen. Dit leverde nog eens vijf punten op. Na het optellen kwam ik aan zeventig punten. Op zich een kleine tegenvaller, maar vandaag moet men dus meer aanzien als een training.
    Volgende week zondag is er de laatste wedstrijd, dan bij de Spetsers in Merksplas. Hopelijk kunnen we het seizoen met een mooi resultaat afsluiten en dan genieten van een welverdiende vakantie.

    Tot zondag.
    Sam

    12-11-2006, 19:31 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd 05-11-2006 in Holven
    Voor deze wedstrijd trokken we naar Geel, meer bepaald naar het Holven. Eerste oefening was het voorstellen, dus vijf puntjes alzo verdiend. Volgende oefening was ook weer geen probleem, namelijk de twee minuten af. Weer tien punten binnen, een goede start dus. Op naar de volgende en dat was het los volgen. Was dit verleden week heel goed, dan was het nu weer wat minder. Vooral de eerste tien meter waren er teveel aan. Daar kreeg ik vijf halve meterkes aan men been, alsook was ik vergeten mee door de hindernis te gaan. Resultaat was tien punten. Op naar de volgende, het apporteren. Vond ik snel de ingang, dan bedacht ik me. Het koste me twee extra bevelen van men baasje. Ook men zit ging de mist in, en dus leverde me deze oefening twaalf punten op. Op naar het andere terrein.  Hier waren de houdingen eerst aan de beurt. Deze waren niet echt simpel, boven op een soort tafel. De eerste twee houdingen waren goed, bij de derde houding had ik twee bijbevelen nodig. Toch weer acht punten binnen. Op naar de onderbreking. Ook deze verliep niet echt  vlot. Een onrechtsteekse, een houding en ook geen zitvoor koste me drie punten. Zeventien punten waren toch men beloning.Onmiddelijk na de houdingen was het voedsel weigeren aan de beurt, wat meestal geen probleem is. Ook nu niet en dus weer tien punten binnen. De laatste oefening was het aangelijnd volgen. Ook deze verliep heel goed, slecht een half meterke rekende ze me aan en dus viertien punten binnen. Men totaal score was 86/100.
    Weer een resultaat om tevreden over te zijn natuurlijk. Volgende week is er dan in Arendonk de LAM cup, de week nadien de laatste wedstrijd voor dit jaar in Merksplas.

    Groetjes en tot dan.
    Sam 

    05-11-2006, 19:27 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    28-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-10-2006 Laakdaal
    Na een maandje rust begonnen we vandaag aan het laatste gedeelte voor het seizoen 2006. Plaats van afspraak was bij De Trouwe Vriend in Laakdaal. De eerste oefening was de 2 min af. Zoals meestal was dit geen probleem en waren de eerste tien punten binnen. Oefening twee was de onderbreking. Voor het eerste gedeelte kreeg ik een tempo van - 1, dan geen houding en op het tweede gedeelte een tempo van -2. Totaal van de onderbreking was 16 op 20. Daarna kwam het voorstellen aan de beurt, een geschenkje van 5 punten. Op naar het apporteren. De ingang vond ik vrij vlug, helaas liet ik daar men apportje vallen. Vermits ik nog een bijbevel kreeg van het baasje, alsook een onrechtsteekse was de balans 12 op 15. Op naar de vaste volgoefening. De start was heel goed, maar aan de ton ging het helemaal fout. Twee rukken en 1meter en 1 bijbevel koste me 5 punten. Op naar het los volgen. Zoals je weet is dit men meest gehate oefening. Zeker als ze nog eens zo lang is als vandaag. Maar de wonderen zijn de wereld niet uit. Het is een geweldige oefening geworden. Slecht 2 keer een 1/2 meter, en dus 13 op 15 punten. Nog nooit heb ik dit gehaald in programma 1. Voorlaatste oefening waren de houdingen. Deze leverde geen probleem op en dus 10 punten binnen. Als allerlaatste was het voedsel weigeren.  Zij die me kennen weten dat dit normaal geen probleem is, en dus weer 10 punten binnen. Tijd om alles op te tellen, het resultaat is 86/100. Opnieuw een goede wedstrijd al snapt niemand wat er fout liep in de losse volgoefening.
    Volgende week trekken we naar Holven. De week nadien staat in Arendonk de wedstrijd om de LAM cup op het programma. Dan de week nadien is het de laatste wedstrijd van het seizoen in Merksplas.
    Zoals je ziet is het stilaan aftellen naar het einde van het seizoen.

    Groetjes en tot volgende week.
    Sam

    28-10-2006, 20:41 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd 30-09-2006

    Op deze laatste dag van september trokken we naar Lille.  De eerste oefening was eigenlijk een combinatie van twee, namelijk de houdingen en dan direct gevolgd door de houdingen.  De houdingen waren heel goed, dus tien punten binnen. Bij de onderbreking sprong ik niet over het balkje, en ook men zitvoor was niet aan de rechte kant. Toch leverde deze oefening achttien punten op. Volgende oefening was weer een combinatie, namelijk het los volgen en dan direct voedsel weigeren.
    Het los volgen ging helemaal niet goed, vijf halve meters, een wacht, een bijbevel en geen voet moest ik duur betalen. Slecht zeven punten op vijftien. Het voedsel weigeren was dan weer geen probleem en dus waren die tien punten binnen. Het tweede gedeelte begon met het voorstellen, wat natuurlijk geen probleem was en dus weer vijf puntjes
    binnen. Volgende oefening was het apporteren. Deze was niet zo simpel, maar met een bijbevel was het weeral opgelost. Veertien punten waren men beloning. De laatste oefening was het vast volgen. Ook deze ging slecht. Drie halve meters, een wacht en een a.w. koste me weer vijf puntjes, en dus bleven er maar tien over. Na het optellen van men punten bleek dat ik er 84/100 verzameld had. Op zich geen slecht resultaat natuurlijk maar als je ziet dat ik op men beide volgoefeningen samen maar zeventien punten op dertig behaal weet je dat er meer inzit.
    Nu komen er weer enkele weekjes rust tot de laatse zaterdag van oktober. Dan trekken we naar Laakdaal. Dat is dan weer het begin van een drukke vier weken, met vier wedstrijden op rij. Als deze achter de rug zijn zit het er weeral op voor dit jaar.

    groetjes
    Sam 

    01-10-2006, 18:20 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd 16-09-2006 in Arendonk
    Onder een stralende hemel trokken we naar De Steert in Arendonk waar een thuiswedstrijd op het programma stond. De eerste oefening was het voedsel weigeren. Dit was op de ouderwetse wijze, worstje voor men neus, ik draai men kop om en de eerste tien punten zijn binnen. Volgende oefening was de onderbreking. Een kleine rem voor de hindernis koste me een puntje, dus negentien op twintig als beloning. Vervolgens waren het de houdingen. Ook deze waren niet simpel, ze  waren op een kwik kwak. Twee bij bevelen leverde me twee min puntjes op, dus acht op tien was het resultaat.
    Op naar de losse volgoefening. Deze was zeer lang en dus heel moeilijk voor mij. Toch ging het vrij goed, een paar halve meters koste me de nodige punten, maar er bleven er toch nog tien over.  Op naar het tweede gedeelte dan. Eerst was het  voorstellen aan de beurt, dus vijf punten cadeau. Volgende oefening was de twee min af. Lekker luieren in het zonnetje leverde me de volgende tien punten op. Daarna was het de beurt aan het aangelijnd volgen. Een halve meter en geen zit koste me twee puntjes. Laatste oefening was het apporteren. Deze was wel heel erg moeilijk, meer dan de helft ging hem zelfs niet halen. Op men dooie gemakje ging ik hem echter wel halen, alleen bij het afgeven zat ik achter men baasje wat me een puntje koste. Veertien punten binnen.
    Nu konden alle punten opgetelt worden, 89/100 was de uitkomst. Een schitterend resultaat, zeker als ik een week thuis alleen heb gezeten toen men baasjes naar Kreta op vakantie waren. Ook geweldig als je weet dat ik de eerste labrador was. Nog mooier is het als je weet dat ik dertiende ben in de eindrangschikking. Op dus naar de volgende wedstrijd, deze is op 30-09-2006  in Lille.

    Tot dan.
    Sam

    16-09-2006, 21:45 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichtaart 27-08-2006
    Voor deze wedstrijd trokken we naar Lichtaart. Eerste oefening waren de houdingen. Deze waren in een rioolbuis, maar dit leverde geen probleem op. Op naar oefening twee, de onderbreking. Op het eerste stuk kreeg ik een tempoke, maar ik lag juist binnen de bussen en ik lag er eens op tijd. Op naar men baasje dan, maar net voor ik erwas deed ik men pootje erg pijn. Even stoppen dus en er effe in bijten. Dit koste me natuurlijk een stop, een lok en geen zitvoor. Elf op twintig was het resultaat. Daarna was het nog eens op de ouderwetse wijze voedsel weigeren, ze kwamen met een schoteltje vlees voor men neus. Ik weigerde dat beleefd, en dus tien punten binnen. Daarna kwam de losse volgoefening. Deze was grandioos voor mij, slecht twee halve meters en een wacht. Resultaat elf punten, moet men record zijn ongeveer. Deel twee begon met het voorstellen en daarna de twee min af. Geen van beide leverde een probleem op, weer vijftien punten erbij.
    Daarna kwam het aangelijnd volgen. De start was een ramp, aan de eerste hindernis kwamen baasje en ik niet zo goed uit. Dit koste me twee halve meters en een wacht van min twee. Vermits ik onderweg nog eens een hindernis vergat,was de buit mager. Slecht acht punten.
    laatste oefening was het apporteren. Dit  was een heuvel op, en dan apportje zoeken in het bos. Voor de helft was dit te moeilijk, maar voor mij was het geen probleeem.Vijftien punten wederom binnen. Het eindresultaat was 81/100, wat zonder het probleem aan men pootje meer zou geweest zijn. Volgende wedstrijd is op 18-09-2006 op het eigen terreintje  van de Snuffel in Arendonk.

    Tot dan.
    Sam

    27-08-2006, 21:24 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parel Der kempen
    Wedstrijd vandaag in Westelo Noorderwijk bij de club Parel Der k)Kempen. Eerste oefening was de twee min af. Hier verliep alles perfect en de eerste tien punten waren binnen. Volgende oefening was het apporteren. Dit ging helemaal niet goed vermits ik de ingang niet vond. Resultaat een nul en dus een tegenvaller. Op naar de losse volgoefening dan maar. Deze was vrij lang en ook nogal erg moeilijk. Vijf halve meters en geen voet op de band koste me de nodige punten. Toch bleven er negen over, wat voor mij nog vrij goed is. Laatste oefening van het eerste gedeelte waren de houdingen. Ook deze waren niet echt gemakkelijk, maar hier geen probleem en dus tien punten binnen. Deel twee begon met een geschenkje van vijf punten, namelijk het voorstellen. Volgende oefening was de aangelijnde volgoefening en het voedsel. Het begin was vrij goed, maar ik wou wel eens weten wat voor voedsel er lag. Al beloning kreeg ik van men baasje een ferme ruk. Deze koste me vijf  punten bij het voedsel. Van de volgoefening beven er nog elf punten over. Laatste oefening was de onderbreking. Een onrecht streekse koste me een puntje, dus bleven er negentien over. Na het optellen was het resultaat 69/100. Als je het zo bekijkt een niet zo goed resultaat, maar al bij al was het toch ook niet zo slecht.  Volgende week trekken we naar Lichtaart.

    Tot dan.
    Sam

    20-08-2006, 21:18 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijd Moldernete

    Voor de eerste wedstrijd na men vakantie trokken we naar Mol bij de club Moldernete. Eerste oefening was het voorstellen. Een makkie en vijf punten binnen. Ook het apporteren verliep vrij goed en ook die vijftien punten waren binnen. Daarna waren de houdingen aan de beurt. Deze waren op een ronde schijf. Hier een bijbevel en dus negen op tien. laatste oefening in het eerste gedeelte was de vaste volgoefening. Hier had ik twee halve meterkes , en dus was de buit dertien op vijftien. Tweede gedeelte begon met de onderbreking. Een meterke te laat gestopt en een scheve zitvoor  koste me twee puntjes. In deze oefening stond op een aantal plaatsen voedsel, maar hier ben ik netjes afgebleven. Daarna was het de beurt aan de twee min af. Hier had ik het nogal druk met het proberen te vangen van vliegen. Dat lukte natuurlijk niet, maar wel twee strafpunten omdat ik natuurlijk niet op men plaatske was blijven liggen. Laatste oefening was de losse volgoefening. Ging het eerste deel heel vlot, dan liep het daarna helemaal fout. Even opnoemen: vier halve meters, een hele meter, een bijbevel en een kan dichter van drie punten koste me maar liefst tien punten.  Het eindtotaal was 83/100.
    Volgende wedstrijd is op 20-08-2006 in Westerlo.

    Tot dan.
    Sam

    06-08-2006, 21:04 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijden in augustus.
    In de maand augustus neem ik deel aan twee wedstrijden. Op 20 augustus bij de club De Parel Der Kempen in Westerlo, en een week later op 27 augustus bij de lichtaatse club H.K.KH.

    groetjes
    Sam

    06-08-2006, 20:53 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.prettige vakantie

    prettige vakantie

    24-06-2006, 21:01 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerhout 24-06-06
    Laatste wedstrijd alvorens een maandje vakantie. Afspraak bij  de Natte Neuzen in Meerhout. Eerste oefening was een samen gevoegde, namelijk de 2 min en het voedsel weigeren. De 2 min was niet zo een probleem, het voedsel weigeren was echter geen makkie. Net voor men neusje gooide ze namelijk een worstje neer en lieten dat daar dan meer dan een minuut liggen. Ik bleef er echter af en dus leverde het me twee keer tien punten op. Volgende oefening was een heel lange aangelijnde volgoefening. Vandaag lukte die geweldig goed, slecht 1 halve meter en dus veertien op vijftien als beloning. Volgende oefening was de onderbreking. Een kleine tempo juist voor de hindernis koste me twee puntjes, en dus weer achttien punten binnen.  Op naar het volgende terrein en daar was de eerste oefening een geschenkje. Het  voorstellen dus.  Daarna was het apporteren aan de beurt, deze was wel echt moeilijk. Twee bijbevelen gaf men baasje, zodoende was ik juist op de valreep ermee terug. Dat ik daardoor geen zit meer had was geen rap, het leverde me toch dertien punten op. Volgende oefening was de door mij zo gehate losse volgoefening. Maar vandaag had ik zo een van die dagen waarop alles lukt. Twee halve meters, een bijbevel en geen zitvoor koste me maar vier puntes, er bleven er dus nog elf over. Laatste oefening waren de houdingen. Slecht een bijbevel en dus weer negen puntjes binnen. Toen we alles optelde bleek het resultaat 89/100, volgens men boekje goed voor een derdiende plaats. Nu ga ik genieten van een welverdiende vakantie. Volgende wedstrijd is op 6-8-06 in Moldernete.

    Tot dan.
    Sam

    24-06-2006, 20:58 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 20/10-26/10 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 12/11-18/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 04/04-10/04 2005
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Bezoek
  • Vriendelijke groetjes van Trucker_John
  • dinsdag
  • Vriendelijke groetjes van Trucker_John
  • hallo Sam

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Inhoud blog
  • pensioen
  • de laatste
  • Laatste keer in Lichtaart
  • Parel der Kempen Westerlo
  • Laatste in Moldernete

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!