NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • nog meer van dit !
 • black is mijn da-da
 • Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Startpagina !
  Welkom op mijn blog! alle hulp en reacties zij welkom, dank u .
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  black is mijn da-da

  07-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  07-04-2007 om 14:12 geschreven door snyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen zo zo ik zie dat er belang stelling is dan doe ik er nog enkele bij ok!!

  07-04-2007 om 14:10 geschreven door snyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog meer van dit !
  Klik op de afbeelding om de link te volgen en zijn er nog die niet neen zouden zeggen tegen dit mooiés der natuur, ik denk het weg hé snoepers!!

  07-04-2007 om 14:02 geschreven door snyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.black is mijn da-da
  Klik op de afbeelding om de link te volgen hallo boys! ja zeker ik ben weg van zwarte vrouwen, en heb dan natuurlijk heel wat zwarte vriendinen en een mooié colectie fotos die ik jullie graag laat zien,kijk maar eens rond en bewonder dit vrouwelijk schoon.

  07-04-2007 om 13:52 geschreven door snyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  07-04-2007 om 13:39 geschreven door snyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  07-04-2007 om 13:38 geschreven door snyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  07-04-2007 om 13:37 geschreven door snyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.examen basiskennis bedrijfsbeheer
  dag beste vrienden. zo hier ben ik weer,waar ik vandaag mee zit is het volgende ik zou graag een zaak beginnen, wat voor iets? daar kom ik later op terug. nu eerst dit,om een zaak te beginnen moet je zelf standig zijn, dat ben ik dus niet, daarom moet ik nu eerst een atest bedrijfsbeheer halen,waar voor ik nu aan het studeren ben, en op mijn leeftijd is dit niet zo gemakelijk als men zou denken ik ben dan al maar tot mijn 14 jaar naar school geweest en ben er nu bijna 57 het gaat er zo maar niet in hé! en zeker al die berekeningen voor btw en percenten man man wat een mens niet moet doen. nu de 17 april moet ik naar de centrale examencommissie en ik ben al op van de stress ik denk dat ik een black out ga krijgen! waarom is dit allemaal nodig ik ben zowizo verplicht een boekhouder te nemen (bvba verplicht) eerst moet ik al die studies doen en daarna  als het gelukt is moet ik nog zo veel geld uit geven aan de boek houder, laat het heteen of het ander zijn hé!!Soms vraag ik mij af? als ik zo door brussel rijdt  hebben al die uitbaaters van die kleine winkeltjes,die met moeite frans spreken laat staan nederlands,hoe hebben die dat geflikt om aan dat atest te geraken???
  Of zouden die dat soms niet nodig hebben? en enkel wij hier BELGEN in eigen land ons moeten verandwoorden om een zaakje te beginnen, maar ja we leven nu eenmaal in een apenland hé!
  SWAT!! misschien is er voor mij ook iemand die wat kan helpen, als ze niet te nauw zien als ik mijn examen moet doen. IK HOOP dat de persoon in kwestie (P. DE COOMAN) een goede dag heeft en mij door laat want anders zie ik een groote droom in het watervallen.
  en tevens een hoop geld dat ik al uitgegeven heb om studies enzo te betalen. 
                                 zo beste vrienden ik ga nog wat studeren
                                 tot later
  P.S. alle hulp is welkom                         
                                                       snyper.

  24-03-2007 om 12:58 geschreven door snyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  19-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ziezo hier zijn we dan.
  hallo wel hier ben ik dan, ik ben snyper en heb zo net mijn blog aangemaakt ik hoop dat we hier vrienden worden, alé niet te veel hé anders blijft het niet duren want je kan iedereen niet te vreden stellen, maar ik zal mijn best doen een ding moet ik jullie al bekennen hier en daar zal je wel een foutje zien maar daar zien we niet naar het is hier toch geen nederlands dicté of zo hé ( ik ben maar tot mijn 14 naar school geweest) wel dat is al dat, pas op ik ben géne gemakelijken hé en ik zeg wat ik te zeggen heb en zonder een blad voor mijne mond hé. maar dat ga ik nu direct nog niet doen, niet van de eerste dag we moeten een beetje beleefd blijven, alhoewel ik me al moet in houden want er gebeuren weer van die dingen waarvan ik zeg man,man toch waar zijn ze nu weer mee bezich, alé een kleintje maar ik kant me niet laten, gister hoor ik in het nieuws dat wie zijn diezel autotje wil vekopen (okazie) moet er nu eerst een roetfilter laten op plaatsen! maar man toch wat is dat nu weer voor bullschit! ik verkoop mijn auto voor 4.000 euro, als ik er van af geraak maar zou er eerst nog ik weet niet hoeveel kosten aan doen, en dat zal wel niet voor niets zijn ! maar ja mijnheer de minister die verkoopt zijn diezelken niet !!!  ziet ge nu ik ben mij terug al aan het opsmijten alé nog ne goeien avond en misschien tot morgen eens doeiiiiiiiiiii
                                                                                          snyper.

  19-03-2007 om 19:32 geschreven door snyper

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/snyper

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  SeniorenNet-team

  19-03-2007 om 18:27 geschreven door

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 02/04-08/04 2007
 • 19/03-25/03 2007

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Laatste commentaren
 • Hallo (valerieke)
      op examen basiskennis bedrijfsbeheer

 • Zoeken in blog


  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  jefrenoir
  blog.seniorennet.be/jefreno
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  fredvanfons
  blog.seniorennet.be/fredvan
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  geertje
  blog.seniorennet.be/geertje
  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • trigger357mag

 • Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!