• Leicester City ontslaat vrouwencoach Willie Kirk vanwege relatie met eigen speelster: “Hij heeft de gedragscode van de club geschonden”
  • Wouter Vrancken start play-offs met ambitie: “Ik kijk uit naar play-offs, wij willen opnieuw Europa in”
  • IJsbaden, hitteprikkels en pasta op basis van knollen: hét geheime recept voor geslaagde play-offs?
    Zoeken met Google

FC Stormvogels

18-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16/8 Vreyshoring - Stormvogels

Na een potige wedstrijd en de nodige pech ( 2x paal ) verliezen de Stormvogels met 3-2 . Doelpunten , Brandon en Kris D

18-08-2014 om 15:50 geschreven door stormvogels

10-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9/8 Happ Renaboys : Stormvogels - Renaboys

Stormvogels verliezen met 2-3 . Doelpunten Marc en Brian .

10-08-2014 om 14:31 geschreven door stormvogels

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8/8 Happ Bunt : Stormvogels - Sparta

Na een 0-2 achterstand bij de rust komen de Stormvogels met doelpunten van Nikki P terug tot 2-2 maar in de slotfase wordt het toch nog 2-3 voor Sparta .

10-08-2014 om 14:29 geschreven door stormvogels

16-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12/7 Goolderheide - Stormvogels

de Stormvogels verliezen met 4-2  , doelpunten Jona en Brian

16-07-2014 om 09:19 geschreven door stormvogels

09-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28/6 Stormvogels - Lunca

Na een 3-1 achterstand kunnen de Stormvogels na goals van Jona , Kris D en Lex toch nog verdienD gelijk spelen .

09-07-2014 om 14:06 geschreven door stormvogels

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27/6 Happ Kolonie : Stormvogels - Vrienden

Na doelpunten van Kris D , Lex en Nick L winnen de Stormvogels met 3-2

09-07-2014 om 14:04 geschreven door stormvogels

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4/7 Happ Kiefhoek : Stormvogels - Vet Eksel

Stormvogels verliezen met 3-1 , goal van Kris D .

09-07-2014 om 00:00 geschreven door stormvogels

22-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21/6 Happ Lansiers : Stormvogels - schuurke

Na dat Raf de Stormvogels op 1-0 voorsprong bracht , verliezen ze toch nog met 1-3 .

22-06-2014 om 10:25 geschreven door stormvogels

17-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14/6 Stormvogels - CSM

Bij de rust staat het 1-0 voor de stormvogels , doelpunt Kris D . In de tweede helft scoren Sander , Raf en Frederick nog 2 , 3 en 4-0 .

17-06-2014 om 15:23 geschreven door stormvogels

11-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Happ SV : Stormvogels - Lunca

Na doelpunten van Kris D , Nick L en Jona komen de Stormvogels 3-1 voor maar in de slotfase maken de lunca er nog 3-3 van .

11-06-2014 om 08:37 geschreven door stormvogels

06-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31/5 HAPP Canada : Stormvogels - torpedo

in een potige maar sportieve wedstrijd komen de Stormvogels met 0-1 achter . Maar met doelpunten van Sem , Jona en Nick L  zetten ze de scheve situatie als nog recht .

06-06-2014 om 08:51 geschreven door stormvogels

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30/5 Happ stort : Stormvogels - vet stort

De Stormvogels verliezen in de slotfase nog met 0-1 .

06-06-2014 om 08:48 geschreven door stormvogels

26-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24/5 Happ Vk Nijs : SV - Geyskens en Co.

Na een prima eerste helft kijken de Stormvogels toch tegen een 0-1 achterstand aan . In de tweede helft komen de Stormvogels op 0-2 . Vlak voor tijd kan Marc E toch nog tegen scoren .

26-05-2014 om 17:58 geschreven door stormvogels

26-05-2014 om 17:53 geschreven door stormvogels

13-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10/5 Stormvogels - Jong weyerken

Spannnende wedstrijd met de beste kansen voor het weyerken maar de verdediging van de Stormvogels houdt goed stand . 0-0 .

13-05-2014 om 08:45 geschreven door stormvogels

05-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3/5 Schuurke - Stormvogels

Schitterende en sportieve wedstrijd van beide ploegen . Acht doelpunten gezien , vier aan beide kanten . Voor de Stormvogels   scoorde Kris D 1ste,  owngoal op voorzet Frederick 2de , Sander 3de en Jona 4de .

05-05-2014 om 08:57 geschreven door stormvogels

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2/5 Happ Convens : SV - Spoetnik

makkelijke overwinning van de Stormvogels . Na doelpunten van Sander 2x Raf 2x Kris D 2x Frederick 1x en Nikki 1x winnen we vlot met 8-0 .

05-05-2014 om 08:49 geschreven door stormvogels

29-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26/4 Stormvogels - Sparta bl. Wit

Na doelpunten van Kris D , Sander , Raf en Nick L winnen de stormvogels met 4-1 .

29-04-2014 om 14:40 geschreven door stormvogels

24-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19/4 lansiers - Stormvogels

Na twee keer op voorsprong zijn gekomen verliezen de Stormvogels nog met 3-2 . Sander scoort 2x voor SV

24-04-2014 om 09:43 geschreven door stormvogels

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12/4 vet stort - Stormvogels

Walkover van de Stormvogels . 0-9 . Doelpunten owngoal , Fred , Nikki , Kris D , Jona2x en Sander 3x

24-04-2014 om 09:37 geschreven door stormvogels