SUPERBABES

HOME

Foto
Zoeken in blog

Foto
Foto

Aria Giovanni Ý

Christina Milian  ß

Foto
Foto

Myleene Klass  ß

Foto
Foto

Isabeli Fontana  ß

Foto
Foto

Tera Patrick  ß

Foto
Foto

Joanna Krupa  ß

Foto
Foto

Imogen Bailey ß

Foto
Foto

Abi Tittmuss  ß

Foto
Foto

Kelly Brook  ß

Foto
Foto

Josie Maran ß

Foto
Foto

Estella Warren  ß

Foto
Foto

Elisha Cuthbert  ß

Foto
Foto

Jesse Jane  ß

Foto
Foto

Ann van Elsen  ß

Foto
Foto

Birgitta Callens  ß

Foto
van: Het Laatste Nieuws
24-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elisha Cuthbert
Klik op de afbeelding om de link te volgen Elisa Cuthbert, Kim Bauer uit de successerie 24, is een 22-jarige Canadese actrice die opgroeide in Montréal. Door het succes van 24 kan haar acteercarrière niet meer stuk. In juni 2004 verloofde ze zich met Trace Ayala, een van de beste vrienden van Justin Timberlake.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (25 Stemmen)
23-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petra Nemcová
Klik op de afbeelding om de link te volgen Petra Nemcová komt net als haar collega supermodellen Eva Herzigova en Adriana Sklenarikova uit Tsjechië. Ze kwam op 24 juni 1979 ter wereld en groeide snel uit tot een model van internationaal allure. Haar onbetwiste hoogtepunt kende ze met de cover van de legendarische Swimsuit Issue van Sports Illustrated in 2003. Ze is kind aan huis bij het lingeriemerk Victoria's Secret en zat ook al in de jury van de Miss Universe-verkiezing. Petra en haar Engelse vriend, fotograaf Simon Atlee, waren op vakantie in het Thaise Khao Lak, toen ze op 26 december 2004 slachtoffer werden van de tsunami die heel Zuid-Oost Azië trof. Atlee stierf, Nemcová brak haar bekken maar slaagde er toch in om in een palmboom te klimmen. Ze zat acht uur in de boom vooraleer ze in veiligheid werd gebracht. Ze verbleef zes weken in een Thais hospitaal en werd dan overgevlogen naar Tsjechië waar ze nog eens zes weken in het ziekenhuis doorbracht. Ze deed haar verhaal later in de talkshow van Larry King. Het tijdschrift Glamour magazine huldigde haar met een Survivor Award voor doorstane moed.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (9 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Estella Warren
Klik op de afbeelding om de link te volgen Estella Warren werd geboren op 23 december 1978 in Peterborough, Ontario, Canada. Ze begon haar carrière op de middelbare school tijdens een modeshow. Een polaroid van die show belandde bij een modellenbureau in New York. Het leidde tot drie fotoshoots voor de Italiaanse Vogue met Ellen Von Unwerth. Estella werd daarna gekozen als gezicht voor een campagne van Chanel nr 5. Ze houdt van fietsen en koken en woont in New York. Ze acteerde ondrtussen ook al in een aantal films, onder meer Perfume (2001), Driven (2001), Planet of the Apes (2001), Kangeroo Jack (2003), The Cooler (2003), Blowing Smoke (2004) en Pursued (2004). Estella had ook al gastrollen in That 70's Show, Law & Order en Ghost Whisperer.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (26 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josie Maran
Klik op de afbeelding om de link te volgen Josie Maran (8 mei 1978, Menlo Park) is een Amerikaans actrice en fotomodel. Ze heeft een multiculturele achtergrond; haar vader is van Pools-Russische afkomst, haar moeder is van Nederlands-Frans-Duitse afkomst. Josie Maran groeide op in Menlo Park, een voorstadje van San Francisco. Al op jonge leeftijd wilde ze model worden. Toen ze twaalf jaar oud was, werd Maran tijdens een barbecue gevraagd om deel te nemen aan een modeshow in San Fransisco. Het was de start van haar carrière als fotomodel. Haar eerste opdrachten kwamen van onder meer Guess, Victoria's Secret en American Eagle Outfitters. Josie Maran sierde verder de covers van diverse tijdschriften, waaronder Glamour Magazine, Marie Claire, Maxim en de swimsuit issue van Sports Illustrated. Haar meest prestigieuze contract als fotomodel is dat bij Maybelline als spokesmodel. Maran heeft inmiddels een groot aantal advertenties en commercials voor het cosmeticabedrijf gedaan. In 2002 maakte Josie Maran de overstap naar de film. Haar eerste twee films (Swatters en The Mallory Effect) waren nog kleine projecten, maar inmiddels heeft Maran ook enkele grote films op haar naam staan, met de rol als Dracula's bruid in Van Helsing als hoogtepunt. Josie Maran had verder een langdurige relatie met illusionist David Blaine. Daarnaast speelde ze samen met onder andere Nicole Richie in de rockband Darling en deed Josie Maran mee in een videoclip van de Backstreet Boys. In 2005 speelde ze in de game Need For Speed Most Wanted, als een van de hoofdfiguren.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (24 Stemmen)
22-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keeley Hazell
Klik op de afbeelding om de link te volgen Keeley Hazell (geboren op 18 september 1986) is een Engels glamourmodel. Ze kan pronken met een ranke boezem. Haar middelbare school bracht ze vaak al spijbelend door. Op haar zestiende begon Keeley te werken als kapster. Haar collega's overtuigden haar om het als model te proberen. Op haar zeventiende won ze de Beach Babe-modellenwedstrijd van de krant The Daily Star. Niet lang daarna stopte ze als kapster. In december 2004 won Keeley de wedstrijd Page 3 Idol van The Sun. Ze mocht naar huis met een nieuwe garderobe van totaal 10.000 Britse pond. In 2006 bracht ze haar eerste eigen kalender op de markt. Ze stond eveneens op de cover van de Page 3 kalender editie 2006. Een aanbod van Playboy sloeg ze echter af. Keeley woont nog bij haar moeder en zussen thuis. Binnenkort verhuist ze naar een peperduur appartement.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (43 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Brook
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Britse Kelly Brook (26) is van vele markten thuis. Ze begon als model en groeide uit tot een populaire televisiepresentatrice. Ook acteren is haar niet vreemd. Kelly begon als model voor verschillende reclamecampagnes en dat wekte de aandacht van de tabloid Daily Star die haar topless-foto's afdrukte. Ook andere mannenbladen zoals Loaded en FHM waren meteen geïnteresseerd. In 1997 begon ze met presenteren op MTV. In januari 1999 begon ze bij The Big Breakfast, een intussen afgevoerde ontbijtshow op Channel 4. Daarna ging Kelly terug bij MTV aan de slag. Kelly heeft er al enkele filmrolletjes opzitten. Voorlopig speelde ze eenmaal de hoofdrol in de Britse film School for Seduction uit 2004. Ze is verloofd met de Amerikaanse acteur Billy Zane.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (50 Stemmen)
21-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karolina Kurkova
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Tsjechische Karolina Kurkova zag het levenslicht in Decin op 28 februaru 1984. Haar vader, Josef Kurka, was een bekende basketbalspeler. Van hem heeft Karolina ongetwijfeld haar lengte gekregen en een stel benen dat tot in de hemel reikt. Karolina Kurkova's carrière begon toen een vriend foto's van haar opstuurde naar een modellenbureau in Praag. Het leverde haar meteen een plaatsje op de catwalk op en fotoshoots voor verschillende publiciteitscampagnes. De volgende stap was een reisje naar Milaan, waar Karolina meteen een contract onder de neus kreeg geschoven van Miuccia Prada, de designer van het prestigieuze Prada. Op 7 september 1999 - Kurkova was amper 15 - verhuisde Kurkova naar New York. In februari 2001 haalde ze de cover van Vogue. Deals met Victoria's Secret en Yves Saint Laurent waren het resultaat. Print campagnes voor ondermeer Tommy en Valentino hielpen Kurkova - van wie wordt gezegd dat ze het hardst werkende model in de bussiness is - in 2002 aan de titel "Model of the Year". Ondertussen heeft Karolina al op 60 covers van grote modebladen gestaan. Ze woont nog steeds in New York, en is een hevige basketbalfan van de Knicks en een graag geziene gast bij de thuiswedstrijden in Madison Square Garden.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (17 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abi Titmuss
Klik op de afbeelding om de link te volgen Abi Titmuss (geboren op 8 september 1976 in het Engelse Ruskington) was een verpleegster tot haar celebrity-vriendje en kinderprogrammapresentator John Leslie in het nieuws kwam door een pikant verhaal met een andere vrouw. Toen er een sexvideo op het internet opdook van haar met Leslie en nog een andere vrouw was het hek helemaal van de dam. Al een ster in de Britse tabloids vergrootte ze haar reputatie door deel te nemen aan een aantal reality-tv-shows zoals Hell's Kitchen en Celebrity Love Island. Ze rijfde 200.000 euro binnen om presentarice te worden van het erotisch tv-kanaal Television-X en publiceerde een erotische roman die Ten Fantasies heet. Mannen zijn gek van haar: ze stemden Abi naar de zevende plaats in de top 100 van babes met wie ze het eens willen doen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (27 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nina Moric
Klik op de afbeelding om de link te volgen Nina Moric (geboren 22 juli 1976) groeide op in de Kroatische hoofdstad Zagreb. Haar vader (een arts) en moeder (een econoom) zagen het absoluut zitten: hun dochter moest en zou advocate worden. Hoewel Nina de rechtenstudies gemakkelijk aankon, besloot ze toch om haar pijlen te richten op een modellencarrière. Ze schreef zich in voor Miss Kroatië en won de schoonheidswedstrijd in 1996. Vanaf dan ging het al snel naar de catwalks van Parijs, New York en Milaan.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (21 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imogen Bailey
Klik op de afbeelding om de link te volgen Imogen Bailey, geboren op 7 juli 1977 in de Australische hoofdstad Canberra, is een model, actrice én zangeres. Ze woont in Sydney en stond al verschillende keren op de cover van mannenbladen als Ralph en FHM. In 2001 werd ze uitgeroepen tot het meest sexy model van Australië. Volgens de redactie van Ralph die de wedstrijd organiseerde, stak ze met kop en schouders boven de andere deelneemsters uit. Imogen ging al naakt voor de lenzen van Playboy. Ze heeft met naakt poseren geen problemen zolang het om smaakvolle foto's gaat. Imogen deed mee in verschillende Australische reality shows zoals Celebrity Big Brother en Skating On Thin Ice (De Australische versie van onze Dancing On Ice). In 2003 nam ze de dancesingle If You Want Me op, maar het nummer bracht niet het verhoopte succes. Imogen besloot al snel om terug al haar pijlen op haar modellencarrière te richten. Imogen heeft ook een rake pen, ze staat wekelijks met een column in het tijdschrift Zoo Weekly.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (22 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yoko Matsugane
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Japanse Yoko Matsugane staat geboekt als een van de bekendste Japanse bikinibabes. Ze werd geboren op 26 mei 1982 en groeide op in Ibaraki. Tijdschriften met haar bikinifoto's verkopen in Japan als zoete broodjes. De Japanners vallen massaal voor haar wulpse vormen. Yoko bracht ook al verschillende dvd's uit en was te gast in meerdere talkshows. In januari 2006 verliet Yoko haar modelagentschap. Dat weerhield haar er niet van om in juni 2006 twee nieuwe dvd's uit te brengen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (50 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joanna Krupa
Klik op de afbeelding om de link te volgen Joanna Krupa zag het levenslicht op 23 april 1981 in de Poolse hoofdstad Warschau. Joanna verhuisde met haar ouders naar de Verenigde Staten en groeide op in Chicago. Ze woont nu in Los Angeles. Krupa haalde de cover van talloze mannenbladen: onder meer FHM, Teeze, Inside Sport en Maxim. In juli 2005 stond ze in de Playboy. De Duitse versie van Maxim riep haar uit tot Model Of The Year 2004/2005. Ze acteert ook, onder meer in de komedie Scary Movie 4.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (48 Stemmen)
20-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Eggert
Klik op de afbeelding om de link te volgen Nicole Eggert speelde naast Pamela Anderson in Baywatch. Ze speelde er de rol van de sexy redster Summer Quin. Eggert heeft een Engelse moeder en een Duitse vader. Haar moeder sleepte haar in haar vroege jaren mee van de ene schoonheidswedstrijd naar de andere. Na verschillende reclamespotjes speelde ze in 1981, op haar achtste, een grote rol in de film Rich And Famous. Nicole staat naakt op de hoes van de debuutplaat van de rockgroep Sugar Ray uit 1995, getiteld Lemonade and Brownies. Ze huwde in 2000 en heeft een achtjarige dochter Dilyn. Ze speelt nu vooral in B-films.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (19 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tera Patrick
Klik op de afbeelding om de link te volgen Tera Patrick (geboren Linda Ann Hopkins Shapiro op Juli 25, 1976 in Great Falls, Montana. Haar vader is een Britse Jood, haar moeder Thaise. Terwijl Tera vrij jong was, trok haar moeder zich terug naar Thailand, Tera verhuisde met haar pa naar San Francisco. Patrick werd ontdekt in San Francisco door een talentenscout van het Eileen Ford Modelling Agency, en op 13-jarige leeftijd tekende ze haar eerste contract. Op haar achttiende stopte ze als catalogusmodel om te studeren voor verpleegster. Eind jaren negentig zette Tera Patrick de stap naar de porno. In 2000 debuteerde ze in Aroused van Andrew Blake. Sindsdien is ze één van de populairste en meest bekroonde pornosterren in de wereld geworden. Op 9 Januari 2004 huwde Patrick Evan Seinfeld, de zanger/bassist van Biohazard. Ze hebben zelfs samen al twee pornofilms gemaakt, waarin Seinfeld meedoet onder de naam Spyder Jonez.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (84 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Summer Altice
Klik op de afbeelding om de link te volgen Summer Altice is een Amerikaans model en actrice. Ze werd geboren op 23 december 1979. In 1995 won ze een modellenwedstrijd van het tijdschrift YM. Ze mocht meteen tekenen bij het gerenommeerde modellenagentschap Elite modeling agency. Ze stond al op de cover van belangrijke mannenbladen als GQ, Maxim en Max. Summer studeert communicatie aan de UCLA-unief van Los Angeles. Haar favoriete sport is volleybal. In 2000 was ze de Playmate van de maand augustus in het blootblad Playboy. Ze werd ook gecast in de actiefilm The Scorpion King. Summer loopt rond met verschillende tatoeages en heeft een tongpiercing.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (27 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isabeli Fontana
Klik op de afbeelding om de link te volgen Isabeli Fontana is een van de vele succesvolle topmodellen uit Brazilië. Ze werd geboren op 4 juli 1983 in Curitiba. Op haar twaalfde vertelde ze haar moeder dat ze een model wil worden. Die wens ging een jaar later in vervulling als ze finalist wordt in de Elite Model Look Contest in Sao Paulo. Ze verkaste al snel naar Milaan. Op haar zestiende verscheen de Braziliaanse schone in de Victoria's Secret catalogus. Dat is opmerkelijk aangezien het bedrijf alleen werkt met modellen die 21 jaar of ouder zijn. Het succesverhaal van Isabeli gaat voort. Ze werkt met wereldberoemde merken als Valentino, Versace, Bebe en Ralph Lauren. Ze reist heen en weer tussen New York, Parijs en Milaan en verschijnt in bladen als Vogue, Marie Claire en Elle. In 2002 en 2003 maakt ze haar opwachting in Sports Illustrated swimsuit edition. Isabeli woont in New York samen met Alvaro Jacomossi, ook een model. Ze is inmiddels moeder geworden.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (13 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aria Giovanni
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Aria Giovanni (Los Angeles, Californië, 3 november 1977) is een Amerikaans model en pornografische actrice. In september 2000 was ze Pet of the Month van het Amerikaanse blad Penthouse.
Ze is anno 2006 getrouwd met John Lowery (beter bekend als John5), die vroeger in de band Marilyn Manson zat.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (36 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Myleene Klass
Klik op de afbeelding om de link te volgen Myleene Klass (6 april 1978) is een voormalig lid van de popgroep Hear'Say en is een pianovirtuoos. Klass heeft een Oostenrijkse-Engelse vader en een Chinese-Filipijnse moeder. Klass werd bekend door haar deelname aan de Britse versie van Popstars. Daarvoor deed ze al backing vocals bij onder meer Robbie Williams. Samen met vijf andere finalisten mocht ze opdraven in Hear'Say. De groep scoorde vier Britse toptien singles, waarvan twee nummers de eerste plaats van de charts bereikten. In 2003 splitte de groep. Niet erg voor Myleen. Universal bood haar meteen een platencontract aan. Op haar debuutalbum 'Moving On' speelt Myleen bekende pianowerken van Eric Satie, Beethoven, maar ook een pianoversie van Crawling van de rockband Linkin Park.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (21 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lucy Pinder
Klik op de afbeelding om de link te volgen Lucy Katherine Pinder is één van de hotste Engelse babes van het moment. Ze werd in 1983 geboren in Bournemouth, de badstad waar ze op 20-jarige op het strand ook ontdekt werd door een fotograaf van de Daily Star, een populaire tabloid met dagelijks een page three-girl. Lucy verscheen vervolgens op covers van zowat alle men's magazines én ze scoorde nog wat extra publiciteit door full-frontal topless shots te weigeren in fotosessies. Drie jaar nadat ze een contractje tekente op de achterkant van een foto op het strand is Pinder de 'boekskes' aan het ontgroeien. Ze was de jongste maanden in Groot-Brittannië te zien in commercials van de Gouden Gids, van PlayStation en van de nationale loterij.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (57 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie O'Neal
Klik op de afbeelding om de link te volgen Charlie O'Neal werd op 12 november 1981 geboren in Londen. Ze begon haar carrière als pin-up voor de Daily Star, van waar ze al snel de stap zette naar populaire Britse glossies zoals FHM, Maxim en Loaded. Ondertussen was ze ook al eens Playmate in de Engelse Playboy. Ze is bij de vijf populairste big-bust models in haar thuisland en als we haar mogen geloven is alles aan haar lijf echt.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (51 Stemmen)
Foto

Archief per week
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • VNcE
  • Groetjes.
  • groetjes uit Antalya !
  • Vriendelijke groetjes van uit Tessenderlo.
  • Wij wensen jullie een prettig, zonnig?? week-end toe.

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Carli Banks  Ý

    Charlie O'Neal  ß


    Foto

    Foto

    Lucy Pinder  ß


    Foto

    Foto

    Summer Altice  ß


    Foto

    Foto

    Nicole Eggert  ß


    Foto

    Foto

    Yoko Matsugane ß


    Foto

    Foto

    Nina Moric ß


    Foto

    Foto

    Karolina Kurkova ß


    Foto

    Foto

    Keeley Hazell  ß


    Foto

    Foto

    Petra Nemcová  ß


    Foto

    Foto

    Eva Herzigova ß


    Foto

    Heidi Klum ß


    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!