SUPERBABES

HOME

Foto
Zoeken in blog

Foto
Foto

Aria Giovanni Ý

Christina Milian  ß

Foto
Foto

Myleene Klass  ß

Foto
Foto

Isabeli Fontana  ß

Foto
Foto

Tera Patrick  ß

Foto
Foto

Joanna Krupa  ß

Foto
Foto

Imogen Bailey ß

Foto
Foto

Abi Tittmuss  ß

Foto
Foto

Kelly Brook  ß

Foto
Foto

Josie Maran ß

Foto
Foto

Estella Warren  ß

Foto
Foto

Elisha Cuthbert  ß

Foto
Foto

Jesse Jane  ß

Foto
Foto

Ann van Elsen  ß

Foto
Foto

Birgitta Callens  ß

Foto
van: Het Laatste Nieuws
28-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Virginie Ledoyen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Virginie Ledoyen is een actrice die toch al 13 jaar meedraait met de top in de Franse film. Als kind draafde ze op in talrijke reclames. Ze werd geboren als Virginie Fernandez, maar koos de meisjesnaam van haar grootmoeder als artiestennaam. Haar doorbraak kwam er in Frankrijk in 1995 met La Fille Seule. De nu 28-jarige Virginie speelde aan de zijde van Leonardo Dicaprio in The Beach uit 2000
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (20 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asia Argento
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Italiaanse actrice en regisseuse Asia Argento (° 20 september 1975) is de dochter van filmmaker Dario Argento. Op haar achttiende deed ze haar eerste naaktscène in een van zijn films. Ze viel midden jaren negentig verschillende keren in de prijzen voor haar acteerprestaties. Asia regisseerde ook al twee documentaires. In 1999 publiceerde ze haar eerste roman. Asia is in Italië een absolute celebrity. Ze kreeg bakken kritiek over zich toen ze bekendmaakte dat ze helemaal geen problemen heeft met drugs en naakt poseren.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (13 Stemmen)
26-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marisa Miller
Klik op de afbeelding om de link te volgen Marisa wordt in 1980 geboren in de kustplaats Santa Cruz (Californië), op het noordelijke gedeelte van Monterey Bay. Op de middelbare school ontpopt Marisa zich als talentvol volleybalspeelster. Maar haar echte passie is het surfen. Haar toekomst verandert echter radicaal wanneer de beroemde medefotograaf Mario Testino zich op het strand foto's van haar neemt. Marisa krijgt een aanbod om modellenwerk te doen. Haar moeder Krista moedigt haar aan met de woorden: "Je kunt altijd teruggaan naar school, maar je kunt niet altijd model blijven". Marisa gaat de uitdaging aan. Ze wordt naaktmodel voor Perfect 10 magazine. Al spoedig mag ze verschijnen in de 2001 Sports Illustrated Swimsuit Edition. Dan meldt Victoria's Secret zich als opdrachtgever evenals Tommy Hilfiger, J. Crew en Nordstrom. Haar gezicht is hierna te bewonderen op de covers van Vogue, Fitness en Shape. Ook in de edities 2003, 2004 en 2005 Swimsuit Editions van Sports Illustrated ontbreekt ze niet.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (32 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez
Klik op de afbeelding om de link te volgen Jennifer Lynn Lopez (24-10-1972) groeide op in de New Yorkse wijk The Bronx. Haar ouders werden in Puerto Rico geboren, maar verhuisden in hun kindertijd naar New York. Al op haar vijfde nam ze dans- en zanglessen. Lopez ging 12 jaar naar een katholieke school en was er vooral op het tennisveld te vinden. De universiteit was niets voor haar, want het was in de entertainment dat ze het wilde gaan maken. Daarmee volgde ze het voorbeeld van haar oudere en jongere zus. De oudste, Leslie Lopez, is een operazangeres; de jongste, Lynda Lopez, is televisiepresentatrice. Lopez danste in de groep van Janet Jackson en is te zien in de videoclip van That's The Way Love Goes. Ze verhuisde met haar toenmalig vriendje naar Los Angeles waar ze wat gastrolletjes kreeg in weinig succesvolle sitcoms. Op het witte doek had ze meer succes. Ze speelde belangrijke bijrollen in Money Train en U Turn. Lopez kroop in 1997 in de huid van de Mexicaanse zangeres Selena en speelde in 1998 aan de zijde van George Clooney in Out Of Sight. En ook op muzikaal vlak, liep het schitterend. Haar debuutplaat On The 6 haalde meteen de tiende plaats in de Amerikaanse album charts. Opvolger J.Lo uit 2001 deed het nog beter en kwam van niets binnen op een. Nadien volgden nog de albums This Is Me..Then en Rebirth, een plaat die redelijk flopte. Lopez haalt regelmatig de showbizzkolommen door haar liefdesperikelen. Na een eerste huwelijk met ober Ojani Noa, ging het naar danser Chris Judd. Ook dat huwelijk liep spaak en het was P Diddy die met haar ging lopen. Niet voor lang, want ze verloofde zich met Ben Affleck. Het kwam nooit tot een huwelijk. Op 5 juni 2004 huwde ze zanger Marc Anthony.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (39 Stemmen)
13-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Hunziker
Klik op de afbeelding om de link te volgen Michelle Yvonne Hunziker (Sorengo bij Lugano, Zwitserland, 24 januari 1977) is een Nederlands-Zwitserse televisiepresentatrice. Michelle werd geboren als dochter van een Nederlandse en een Zwitser. In 1980 verhuisde zij met haar ouders en haar broer Harold naar Ostermundingen bij Bern en daarna naar Zuchwil in het Duitstalig deel van Zwitserland; in 1994 verhuisde ze met haar moeder naar Bologna, Italië, waar ze als model werkte. Ze spreekt vijf talen: Italiaans, Frans, Duits, Engels en Nederlands. In 1996 ontmoette Michelle de Italiaanse popster Eros Ramazzotti, op 5 december 1998 werd hun dochter Aurora Sophie geboren, op 24 april 1998 trouwden ze met elkaar, maar in voorjaar 2002 scheidden ze.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (26 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaimee Pressly
Klik op de afbeelding om de link te volgen Jaimee Pressly groeide op in de Amerikaanse staat North Carolina. Als begaafd turnster werd ze gevraagd voor wat modellenwerk. Haar foto op de cover van Teen Magazine deed deuren opengaan. Ze deed onder meer modelopdrachten in Japan en Italië. Op haar twintigste debuteerde Jaimee als actrice in enkele straight-to-video filmproducties.We kennen de 27-jarige Jaimee hier het meest van haar rol van bitchy cheerleader in Not Another Teen Movie. Een parodiefilm die de draak steekt met alle highschool-komedies.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (14 Stemmen)
12-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bündchen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Topmodel Gisèle Bundchen en haar tweelingszus Rafaela werden op 20 juli 1980 geboren in het Braziliaanse Horizontina. Bundchen werd op 13-jarige leeftijd door het Elite -gezelschap meteen opgemerkt. Na een geslaagde doortocht op hun Look of the year-contest stroomden de aanbiedingen binnen. Gisele poseerde al voor Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana en het lingeriemerk Victoria's Secret. In 2000 werd haar vermogen op 8 miljoen dollar geschat. Als model verdient ze tussen de 7000 à 15000 dollar per dag. Ze woont nu samen met Leonardo Dicaprio in Los Angeles. Gisele heeft een passie voor volleybal en overwoog ooit om daarvan haar beroep te maken.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (31 Stemmen)
11-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Zuid-Afrikaanse Charlize Theron won op 29 februari 2004, op 28-jarige leeftijd, de Oscar voor Beste Actrice voor haar optreden in Monster, over een lesbische prostituée die van kwaad tot erger vervalt als ze zeven mannen vermoordt. Ze groeide op in Benoni, waar haar vader, Charles Theron (spreek uit Tron), een boerderij had. Haar vader overleed toen ze vijftien jaar oud was. Door een auto-ongeluk heette het tot voor kort. Pas onlangs gaf Theron toe dat haar moeder haar vader heeft doodgeschoten toen hij weer eens dronken en gewelddadig was. En dat Theron niet op schoolkamp was, maar er met haar neus bovenop stond. Haar moeder, Gerda Theron is nooit veroordeeld omdat haar ingrijpen als zelfverdediging werd geklasseerd. Charlize was een getalenteerde balletdanseres en ze belandde in New York, waar ze aan de slag kon bij het Joffrey Ballet. Maar door een knieblessure eindigde haar carrière als ballerina en belandde ze terug in Zuid-Afrika. Toen Charlize 18 werd kreeg ze van haar moeder een vliegticket zodat ze in Amerika aan de slag kon bij een dansgezelschap. Uiteindelijk werd ze ontdekt in Hollywood toen toen ze in een bank ruzie stond te maken over een cheque. Charlize Theron raakte in '97 bij het grote publiek bekend door haar belangrijke bijrol in The Devil's Advocate naast kleppers Al Pacino en Keanu Reeves.was vervolgens te zien in onder andere Mighty Joe Young, The Astronaut's Wife, Reindeer Games, Sweet November en Trapped. In december komt Aeon Flux uit, een sci-fi-thriller met Theron.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (20 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jolene Blalock
Klik op de afbeelding om de link te volgen Actrice Jolene Blalock (geboren in San Diego, op 5 maart 1975) speelt al jaren de rol van ondercommandante T'Pol in Star Trek: Enterprise. In de serie behoort ze net als Spock van weleer, tot het ras van de Vulcans. Blalock prijkte al op tal van mannenbladencovers. Ze groeide op in Californië, dus erg vreemd is het niet dat surfen één van haar hobby's is. Ze trad in 2003 in het huwelijk met Michael Rapino. Opvallend is dat zij het aanzoek deed. Blalock is regelmatig te gast op de druk bezochte Star Trek conventies, waar ze poseert en een praatje slaat met de Trekkies (de verzamelnaam voor Star Trek-fans). Ze beschouwt zichzelf als een Trekkie en gaf openlijk kritiek op de serie. In een interview in de lente van 2005 maakte ze duidelijk dat ze de verhaallijnen van Star Trek: Enterprise in het derde en vierde seizoen nogal pover vond. Volgens haar hebben de producers van Star Trek het definitief verkorven bij de Trekkies. Ook op het witte doek begint Jolene stilaan haar mannetje te staan. Ze speelde in 2003 naast rapper LL Cool J en Ray Liotta in de nog niet uitgebrachte film Slow Burn. Ook deed ze een gastrollen in Stargate SG-1 en in het tweede seizoen van Lost, de televisiehype van 2005.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (26 Stemmen)
09-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alicia Silverstone
Klik op de afbeelding om de link te volgen Alicia Silverstone werd geboren in Londen maar verhuisde met haar ouders al snel naar de States. Na wat modellenwerk werd ze meteen gelanceerd door haar rollen in drie videoclips van Aerosmith. Silverstone kan vele rollen aan. Haar bekendste films zijn de romantische komedies Clueless en Blast From The Past. De laatste jaren horen we minder van haar. De 28-jarige Alicia zet zich al jaren in voor dierenrechten.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (24 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears
Klik op de afbeelding om de link te volgen Superster Britney Spears werd geboren op 2 december 1981 en groeide op in Kentwood in de Amerikaanse staat Louisiana. In 1993 debuteerde ze aan de zijde van Justin Timberlake en Christina Aguilera als presentatrice van de Mickey Mouse Club. Haar debuutsingle Baby... One More Time werd begin 1999 wereldwijd nummer één. Sindsdien is Britney uitgegroeid tot de best verkopende zangeres van de laatste jaren. Ze scoort op alle vlakken. Haar tournees zijn steevast uitverkocht. Haar privéleven is dagelijkse kost op de showbizz-pagina's. Momenteel is La Spears getrouwd met danser Kevin Federline. Begin april maakte ze bekend dat ze in verwachting is van een eerste kindje.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (43 Stemmen)
08-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson
Klik op de afbeelding om de link te volgen De 38-jarige rondborstige blondine Pamela Denise Anderson kwam ter wereld op 1 juli 1967 in Ladysmith in de Canadese provincie British Columbia. Haar doorbraak kwam er bij toeval. In 1989 woonde ze een American football-wedstrijd van de British Columbia Lions bij. Ze ging die dag gekleed in een t-shirt van het Canadese biermerk Labatt. De cameraman van dienst merkte dat op en filmde haar waardoor ze op het reuzenscherm verscheen. Labatt nam haar prompt aan om hun product te promoten. Niet veel later volgde er al een eerste fotosessie in de Playboy. Op haar weg naar Hollywood passeerde ze even langs de plastisch chirurg die haar een stel siliconenborsten inplantte. De hele wereld leerde haar kennen als de sexy redster CJ Parker in de populairste televisiereeks van de jaren negentig, Baywatch. Die rol vertolkte ze van 1992 tot en met 1997. Privé deelde ze met heel wat mannen het bed. Na zanger Bret Michaels van de "hair metal" band Poison volgde een eerste huwelijk met Tommy Lee, de drummer van Mötley Crue. Bizar, want Tommy en Pamela kenden elkaar pas 96 uren! Meteen werden ze midden jaren negentig het meest besproken koppel van Hollywood. Tommy stond bekend als een drinkende rokkenjager en had zijn ex-vrouw Heather Locklear al eens bont en blauw geslagen. En daar kreeg Pamela na enige tijd ook mee te maken. Pamela, die twee zoontjes met Tommy kreeg, vroeg twee keer de echtscheiding aan, maar bedacht zich telkens. In februari 1998 verliet ze hem voorgoed. Intussen waren dieven ervandoor gegaan met een sekstape waarop Pamela de liefde bedrijft met Tommy. Die film dook al snel op het internet op. Pamela haalt nu nog regelmatig de showbizzkolommen. Ze ruilde vorig jaar haar Canadees paspoort in voor een Amerikaans.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (53 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer McCarthy
Klik op de afbeelding om de link te volgen Jennifer "Jenny" McCarthy werd geboren op 1 november 1972 in Chicago. In 1992 stuurde ze op goed geluk haar naaktfoto naar Playboy, en dat opende deuren. Twee jaar later werd ze verkozen tot Playmate van het jaar 1994. Toen ging de bal pas echt aan het rollen. Ze begon te presenteren bij MTV en wat resulteerde in twee eigen televisieshows. Ook op het witte doek staat de 32-jarige Jenny haar mannetje. McCarthy pende al twee boeken, waaronder een autobiografie, bij mekaar. In 2002 beviel ze van haar eerste kind.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (25 Stemmen)
07-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek
Klik op de afbeelding om de link te volgen Salma Hayek Jiminez wordt geboren in 1966 in Coatzacoalco in Mexico. Salma is de dochter van een Mexicaanse moeder en een Libanese vader. Als Salma Hayek Jiminez twaalf is, wordt ze naar een streng katholieke kostschool in Louisiana gestuurd, in de hoop dat de nonnen haar wat normen en waarden zullen bijbrengen. Na twee jaar sturen de nonnen Salma terug, omdat het ongehoorzame meisje volgens hen niet meer te redden is van de duivel. Salma woont in Mexico, dan weer in de Verenigde Staten, maar komt uiteindelijk terecht in de Mexicaanse filmwereld. Dit was precies waar haar conservatieve ouders bang voor waren. Haar acteercarrière begint met kleine rolletjes in theaterstukken en reclamefilmpjes. In 1989 wordt Hayek plotsklaps een ster door haar rollen in twee Mexicaanse soapseries. In 1991 pakt Salma haar spullen en vertrekt naar Hollywood om daar haar talent aan de man te brengen. In Amerika moest ze weer bij af beginnen met rollen die varieerden van dienstmeisje tot hoer. Door haar Mexicaanse accent en uiterlijk kon ze slechts moeizaam klimmen op de filmladder in Hollywood. De Mexicaanse regisseur Robert Rodrigues zag haar echter wel zitten voor rollen in “Desperado” (1995) en “From dusk till dawn” (1996). Dat haar aanzien binnen Hollywood verbeterd was, bleek toen ze in “Dogma” (1999) van Kevin Smith een engel mocht spelen. In “Frida” speelde Salma Hayek de rol van de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo. De film over de communiste en biseksueel ging in 2002 in première in Venetië. Volgend jaar is zij samen met haar vriendin Penélope Cruz te zien in "Bandidas".
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (34 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley
Klik op de afbeelding om de link te volgen Keira Knightley werd op 22 maart 1985 geboren in Zuid-Londen. Als dochter van acteur Will Knightley en tekstschrijfster Sharman Macdonald werd acteren Keira met de paplepel ingegoten. Haar eerste rol in een bioscoopfilm was in 1994 in 'A Village Affair', afgeleid van een lesbische liefdesverhaal van Joanna Trollope. De eerste keer dat Knightley's naam echt bekend wordt is wanneer ze het lokaas van Koningin Padmé Naberrie Amidala (Natalie Portman) speelt in 'Star Wars: Episode I – The Phantom Menace' (1999). In 2001 speelt Knightley in de thriller 'The Hole'. De film wordt opgenomen in 2000 en Keira speelt haar eerste naaktscène, maar omdat ze op dat moment nog 15 is, moeten ze wachten met de film uitgeven tot Keira 16 is. In de zomer van 2001 wordt de film 'Bend it Like Beckham' opgenomen, waarin Knightley de rol van voetballende Jules erg goed vertolkt. Ondertussen is ze begonnen met haar studie Engelse literatuur en politieke geschiedenis. Wanneer Keira in 'Doctor Zhivago' (2002) van Ciacomo Campiotti gaat spelen, is ze genoodzaakt te stoppen met haar studie en van acteren echt haar werk te maken. Aan het einde van 2002 speelt Keira Juliet in de kaskraker 'Love Actually' van Richard Curtis. Iets later krijgt Knightley de hoofdrol in ' Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) van Jerry Bruckheimer. Keira Knightley's naam is over de hele wereld bekend. Ondertussen is de kleine Britse film 'Bend it Like Beckham' nog geen succes geworden. Maar de distributeur laat de film opnieuw in première gaan. De film schiet de hitlijsten in. Jerry Bruckheimer vraagt Knighley ook voor zijn volgende film 'King Arthur' (2004). Hetzelfde jaar speelt ze in Jane Austen's verfilming 'Pride and Prejudice' (2005). Hierna start ze met een vervolg van een van haar succes: 'Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest' (2006).
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (63 Stemmen)
06-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ilary Blasi
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ilary Blasi mag zich de vrouw noemen van Italiaanse voetbalster Francesco Totti (AS Roma). Ze volgt daarmee actrice en ex-ballerina Maria Mazza op, die enige tijd getrouwd was met de Italiaan. Ilary werd geboren in Rome op 28 april 1981. Ze startte als fotomodel, en zocht daarna haar geluk in de wereld van de showbizz en werd een Letterina, een Italiaanse showgirl. Tegenwoordig is Ilary tv-presentatrice.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (28 Stemmen)
05-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Watts
Klik op de afbeelding om de link te volgen Naomi Watts, geboren op 28 september 1968, woonde tot haar achtste levensjaar in Shoreham in Engeland. Op haar vierde scheidden haar ouders, en op haar zevende stierf haar vader. Ze verhuisde naar Wales, maar daar kwam verandering in toen haar moeder besloot om te emigreren naar Australië. Begin jaren tachtig kreeg Naomi dan ook de Australische nationaliteit. In Sydney nam ze acteerlessen en leerde ze Nicole Kidman kennen. In 1986 verhuisde ze enkele maanden naar Japan om er te werken als model, maar dat viel tegen. Naomi vond het een van de donkerste perioden uit haar leven. Terug in Australië begon ze te werken als modejournaliste. Na jaren niet geacteerd te hebben, kreeg ze tijdens een klein toneelstuk terug de smaak te pakken. En Naomi besloot om resoluut voor een acteercarrière te gaan. Na enkele reclamespots werd ze eind jaren tachtig gecast voor de rol van Julie Gibson in de soap Home & Away. In 1995 maakte ze haar Hollywooddebuut in de verfilming van de stripreeks Tank Girl. Pas zes jaar later kwam haar definitieve doorbraak met de hoofdrol in Mulholland Drive van David Lynch. Een jaar later speelde ze de hoofdrol in de horrorfilm The Ring. In 2004 kreeg ze een Oscar-nominatie voor haar rol in 21 Grams. In 2005 speelde ze in The Ring 2 en in de remake van King Kong, de nieuwe film van The Lord Of The Rings-regisseur Peter Jackson.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
04-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Mendes
Klik op de afbeelding om de link te volgen Eva Mendes is een Cubaans-Amerikaanse actrice. De 30-jarige Mendes speelde onder meer in 2 Fast 2 Furious en Training Day. Mendes groeide op in Los Angeles en zat enkele weken aan de universiteit, maar wist al snel dat daar haar toekomst niet lag. Via reclamespotjes en dansen in videoclips ging het naar gastoptredens in televisieseries en enkele filmrolletjes. Eva heeft nog nooit een hoofdrol gespeeld en neemt voorlopig vrede met bijrollen. Mendes heeft twee opmerkelijke hobby's: kinderboeken schrijven en interieurs inrichten.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (54 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monica Bellucci
Klik op de afbeelding om de link te volgen Monica Bellucci werd op 30 september 1964 in het Italiaanse Città di Castello geboren, hoewel ze zelf beweert dat ze in 1969 het levenslicht zag. Bellucci was vooral bekend in Italië en Frankrijk in de jaren 90. Door haar rol in de film l'Appartement kreeg ze in heel Europa bekendheid. Bellucci brak de jongste jaren helemaal door in Hollywood. Ze is ondermeer te zien in Lord of War, The Brothers Grimm, The Passion of the Christ (als Maria Magdalena), The Matrix Revolutions, The Matrix Reloaded en Tears of the Sun. Andere films uit haar catalogus zijn Le Pacte des Loups, Astérix et Obelix: Mission Cleopatre en Bram Stoker's Dracula. In het computerspel Prince of Persia: Warrior Within leende ze haar stem aan Kaileena.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (38 Stemmen)
02-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nikki Nova
Klik op de afbeelding om de link te volgen Nikki Nova (geboren als J. Nichole Italiano-Zaza op 5 januari 1972 in Hampton, Virginia) is een b-movie actrice, exotic dancer, naaktmodel en wat dan heet "internet entrepreneur". In de VS is ze een begrip. Nikki was daar regelmatig te zien op de kabeltelevisie (Showtime, Cinemax, HBO, MTV, BET, E!) en in pay-per-view specials. Ze vond de jongste jaren ook haar weg naar de slaapkamers van heel wat Amerikanen door fotoshoots in Playboy's Book of Lingerie, Penthouse Magazine, Club, High Society en Swank. Echt hardcore porno doet ze niet (meer). Sinds 2003 is ze co-host (met adult film star Crystal Knight) van het Playboy Channel-programma "Night Calls: 411".
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (20 Stemmen)
Foto

Archief per week
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • VNcE
  • Groetjes.
  • groetjes uit Antalya !
  • Vriendelijke groetjes van uit Tessenderlo.
  • Wij wensen jullie een prettig, zonnig?? week-end toe.

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Carli Banks  Ý

    Charlie O'Neal  ß


    Foto

    Foto

    Lucy Pinder  ß


    Foto

    Foto

    Summer Altice  ß


    Foto

    Foto

    Nicole Eggert  ß


    Foto

    Foto

    Yoko Matsugane ß


    Foto

    Foto

    Nina Moric ß


    Foto

    Foto

    Karolina Kurkova ß


    Foto

    Foto

    Keeley Hazell  ß


    Foto

    Foto

    Petra Nemcová  ß


    Foto

    Foto

    Eva Herzigova ß


    Foto

    Heidi Klum ß


    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!