31-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Festilent - UDI'19
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

UDI'19 speels langs Festilent

Op een warme zaterdagavond heeft UDI'19 op een simpele wijze met 0-5 van Festilent gewonnen. Ondanks het gemis van een aantal vaste waardes in het elftal van UDI (Armand Kremers, Johan Vissers, Theo v.d. Dungen) was het toch een en al UDI wat de klok sloeg. Donny v. Herpen scoorde tweemaal en begint aardig op stoom te komen. De overige doelpunten kwamen van Sam Wassenberg, Bart v.d. Wijst en Patrick Witjes.UDI´19 lijkt klaar voor de competitiestart komende zondag in Heesch tegen de plaatselijke trots HVCH. Lees hier en hier het complete verslag van de wedstrijd.

Foto Peter Kuijpers

31-08-2008 om 13:16 geschreven door webmaster

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    27-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UDI'19 - Gemert

Zinderende bekerstrijd tussen UDI en Gemert gelijk (1-1)

Scheidsrechter verpest derby UDI'19 - Gemert.

Scheidsrechter Franssen uit Limburg floot wederom de derby tussen UDI'19 en Gemert aan flarden. Stuurde hij twee seizoenen terug Bjön Suppers met rood uit het veld, gisteren waren Tom v.d.  Molen, Rik v. Griensven en Rinus Peters (verzorger) aan de beurt om voortijdig naar de kleedkamer cq tribune te verhuizen. Het is onvoorstelbaar hoe deze man een wedstrijd kan verpesten, temeer omdat er binnen het veld helemaal geen aanleiding voor was. Het was een pittige maar sportieve derby. Na een 0-1 voorsprong in de 22ste minuut voor Gemert zorgde Donny v. Herpen met een verwoestend schot in de 68ste minuut voor de verdiende gelijkmaker. De winnaar tijdens dit duel was het publiek op sportpark "Parkzicht". Afgaande op deze en voorgaande wedstrijden van dit nieuwe UDI, wordt het weer leuk om op zondagmiddag achter de geraniums vandaan te komen en u te verplaatsen naar het sportpark om deze youngsters van trainer John Meijs aan te moedigen. UDI GAAT ER WEER VOOR!!! Lees hier en hier het verdere wedstrijdverslag.

27-08-2008 om 00:00 geschreven door webmaster

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)