Categorieën
  • Kalender 2016 (4)
  • Kalender 2018 (1)
  • uitslagen 2015 (10)
  • uitslagen 2016 (29)
  • uitslagen 2017 (29)
  • uitslagen 2018 (23)
  • uitslagen 2019 (0)
  • Archief
  • Alle berichten
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Roodborsten Marialoop
  • Niet Rijk Maar Recht Meulebeke
  • E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Zoeken in blog

    Startpagina !
    Km DeSnelle Schuifelaars

    06-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kalender 2016

    E:YvanDocumentsExel bestandenKalender 2016.jpg

    Bijlagen:
    Kalender 2016.jpg (238 KB)   

    06-04-2016 om 20:07 geschreven door Tuyttens Yvan

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Kalender 2016
    >> Reageer (0)
    20-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen 2015
    1 KIM VROMAN ARSENE TIELT 557
    2 PETRUS VAN LAECKE KOEN PITTEM 546
    3 RONALDO BORMS GODFRIED TIELT 481
    4 JARCO VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 474
    5 NORE VAN MAELE WILLY TIELT 473
    6 FALCAO DE VOOGHT MICHEL TIELT 472
    7 VARGAS TUYTTENS YVAN TIELT 450
    8 TONNY DE LAERE ARSEEN MEULEBEKE 432
    9 KLUIVERT CALLENS ANDRE TIELT 428
    10 JEFKE VROMAN ARSENE TIELT 426
    11 BROSKE SPIESSENS FRANKY MEULEBEKE 412
    12 WORMKE WAMBEKE DANIEL TIELT 411
    13 ZOT VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 410
    14 BRIEK DE COKER JOHAN SCHUIFERSKAPELLE 397
    15 FARO ACX ANDRE TIELT 379
    16 STYBAR VANDERIVIERE FRANK TIELT 376
    17 TUUR MAES JOSE TIELT 366
    18 JOLIEN TUYTTENS YVAN TIELT 365
    19 MURDOCK DE DECKER ADIEL TIELT 363
    20 PEDRO NINCLAUS ANTOON TIELT 355
    21 ZAZAWIE L'HOOST JOSETTE TIELT 342
    22 FLIP DECLERCK BOUDRAU MEULEBEKE 341
    23 FRITZ LANOO DIRK TIELT 331
    24 BOUWE LAMBERT WILLY TIELT 317
    25 SEPPE VANDERIVIERE FRANK TIELT 283
    26 WALDO VAN DE WALLE ANTOON ROESELARE 251
    27 SVEN BOUCKAERT LUC TIELT 215
    28 SEPPE DE DOBBELAERE WALTER TIELT 211
    29 TIESKE VAN EENOOGHE KEVIN OOSTROZEBEKE 65
    30 JEFKE BOUCKAERT GASPAR TIELT 17
    31 JELLE DE DOBBELAERE WALTER TIELT 0
    32 NOEL VERMEERSCH JOZEF TIELT 0
    33 TIEGHEMKE VAN EENOOGHE KEVIN OOSTROZEBEKE 0

     

    20-07-2015 om 00:00 geschreven door Tuyttens Yvan

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:uitslagen 2015
    >> Reageer (0)
    17-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/tielt

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    SeniorenNet-team

    17-07-2015 om 10:42 geschreven door

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen 2015
    1 LUCIO BORMS GODFRIED TIELT 547
    2 VARGAS TUYTTENS YVAN TIELT 522
    3 NORE VAN MAELE WILLY TIELT 512
    4 WAAIE BOVIJN BART TIELT 512
    5 ZOT VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 504
    6 BEN VANDEVOORDE WALTER TIELT 498
    7 BROSKE SPIESSENS FRANKY MEULEBEKE 492
    8 FLUPKE BEARELLE GERARD TIELT 490
    9 VALKO L'HOOST JOSETTE TIELT 450
    10 TONNY DE LAERE ARSEEN MEULEBEKE 447
    11 PITTEMNAEKE DUYCK JOHNNY PITTEM 430
    12 JEFKE VROMAN ARSENE TIELT 423
    13 STYBAR VANDERIVIERE FRANK TIELT 416
    14 JOLIEN TUYTTENS YVAN TIELT 410
    15 BRIEK DE COKER JOHAN SCHUIFERSKAPELLE 397
    16 FALCAO DE VOOGHT MICHEL TIELT 393
    17 KLUIVERT CALLENS ANDRE TIELT 389
    18 KWIENTEN DUYCK JOHNNY PITTEM 380
    19 JARCO VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 364
    20 FARO ACX ANDRE TIELT 363
    21 SEPPE VANDERIVIERE FRANK TIELT 362
    22 VIC VAN DE WALLE ANTOON ROESELARE 361
    23 BOUWE LAMBERT WILLY TIELT 358
    24 JELLE DE DOBBELAERE WALTER TIELT 356
    25 RIK VROMAN ARSENE TIELT 351
    26 TUUR MAES JOSE TIELT 340
    27 SEPPE DE DOBBELAERE WALTER TIELT 333
    28 TIEGHEMKE VAN EENOOGHE KEVIN OOSTROZEBEKE 326
    29 STEF VERBEKE NICOLE TIELT 291
    30 FLIP DECLERCK BOUDRAU MEULEBEKE 233
    31 BORIS DE DECKER ADIEL TIELT 222
    32 RAGNAR DUYCK JOHNNY PITTEM 214
    33 NOEL VERMEERSCH JOZEF TIELT 200
    34 LAMBIQUE WAMBEKE DANIEL TIELT 150
    35 JEFKE BOUCKAERT GASPAR TIELT 135
    36 SPOOKY NINCLAUS ANTOON TIELT 43
    37 VAREKAI DUYCK JOHNNY PITTEM 0
    38 WOUT BOUCKAERT LUC TIELT 0

     

    17-07-2015 om 00:00 geschreven door Tuyttens Yvan

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:uitslagen 2015
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen 2015
    1 ZOT VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 551
    2 VARGAS TUYTTENS YVAN TIELT 505
    3 KLUIVERT CALLENS ANDRE TIELT 478
    4 JARCO VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 477
    5 VALKO L'HOOST JOSETTE TIELT 476
    6 FALCAO DE VOOGHT MICHEL TIELT 460
    7 FLUPKE BEARELLE GERARD TIELT 455
    8 BOUWE LAMBERT WILLY TIELT 447
    9 TONNY DE LAERE ARSEEN MEULEBEKE 438
    10 BROSKE SPIESSENS FRANKY MEULEBEKE 420
    11 ROBINGO BORMS GODFRIED TIELT 418
    12 STYBAR VANDERIVIERE FRANK TIELT 417
    13 VAREKAI DUYCK JOHNNY PITTEM 406
    14 JEFKE BOUCKAERT GASPAR TIELT 401
    15 VIC VAN DE WALLE ANTOON ROESELARE 394
    16 JOLIEN TUYTTENS YVAN TIELT 385
    17 FARO ACX ANDRE TIELT 383
    18 JEFKE VROMAN ARSENE TIELT 382
    19 BRIEK DE COKER JOHAN SCHUIFERSKAPELLE 367
    20 WOUT VERMEERSCH JOZEF TIELT 358
    21 FRITZ LANOO DIRK TIELT 353
    22 TUUR MAES JOSE TIELT 351
    23 TIEGHEMKE VAN EENOOGHE KEVIN OOSTROZEBEKE 332
    24 JELLE DE DOBBELAERE WALTER TIELT 325
    25 RIK VROMAN ARSENE TIELT 315
    26 FILIP DECLERCK BOUDRAU MEULEBEKE 298
    27 RAFAEL WOLFCARIUS LYDIE TIELT 290
    28 BORIS DE DECKER ADIEL TIELT 201
    29 RUBBEN VANDERIVIERE FRANK TIELT 195
    30 WITSKE L'HOOST JOSETTE TIELT 192
    31 RUSSEL MAREEL ROGER PITTEM 185
    32 WOUT BOUCKAERT LUC TIELT 166
    33 PEDRO NINCLAUS ANTOON TIELT 108
    34 LORE VAN MAELE WILLY TIELT 84
    35 EDDY BRAEKEVELT EDDY TIELT 13
    36 XANDER VERBEKE NICOLE TIELT 0
    37 SEPPE DE DOBBELAERE WALTER TIELT 0
    38 MURPHY HUVAERE ROGER PITTEM 0
    39 RAGNAR DUYCK JOHNNY PITTEM 0

     

    17-07-2015 om 00:00 geschreven door Tuyttens Yvan

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:uitslagen 2015
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen 2015
    1 VARGAS TUYTTENS YVAN TIELT 646
    2 FLUPKE BEARELLE GERARD TIELT 580
    3 ZOT VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 520
    4 NORE VAN MAELE WILLY TIELT 514
    5 VALKO L'HOOST JOSETTE TIELT 504
    6 VIC VAN DE WALLE ANTOON ROESELARE 496
    7 FALCAO DE VOOGHT MICHEL TIELT 490
    8 KLUIVERT CALLENS ANDRE TIELT 490
    9 RUBBEN VANDERIVIERE FRANK TIELT 478
    10 HAPPY VROMAN ARSENE TIELT 477
    11 BOUWE LAMBERT WILLY TIELT 462
    12 JEFKE BOUCKAERT GASPAR TIELT 460
    13 WOUT BOUCKAERT LUC TIELT 450
    14 WITSKE L'HOOST JOSETTE TIELT 445
    15 ROBINGO BORMS GODFRIED TIELT 439
    16 JARCO VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 426
    17 TONNY DE LAERE ARSEEN MEULEBEKE 426
    18 TUUR MAES JOSE TIELT 420
    19 STYBAR VANDERIVIERE FRANK TIELT 412
    20 RAGNAR DUYCK JOHNNY PITTEM 406
    21 FILIP DECLERCK BOUDRAU MEULEBEKE 404
    22 PEDRO NINCLAUS ANTOON TIELT 402
    23 JELLE DE DOBBELAERE WALTER TIELT 400
    24 MATHIS BAZIJN MARIO PITTEM 400
    25 JOLIEN TUYTTENS YVAN TIELT 397
    26 WOUT VERMEERSCH JOZEF TIELT 393
    27 MURPHY HUVAERE ROGER PITTEM 384
    28 FARO ACX ANDRE TIELT 383
    29 VIKAS DE DECKER ADIEL TIELT 380
    30 PITTEMNAEKE DUYCK JOHNNY PITTEM 364
    31 KWIENTEN DUYCK JOHNNY PITTEM 331
    32 XANDER VERBEKE NICOLE TIELT 326
    33 SEPPE DE DOBBELAERE WALTER TIELT 306
    34 TIEGHEMKE VAN EENOOGHE KEVIN OOSTROZEBEKE 280
    35 TOM VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 283
    36 EDDY BRAEKEVELT EDDY TIELT 254
    37 RAFAEL BOUCKAERT LUC TIELT 153
    38 NERO VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 12
    39 BROSKE SPIESSENS FRANKY MEULEBEKE 5
    40 BRIEK DE COKER JOHAN SCHUIFERSKAPELLE 0
    41 FRITZ LANOO DIRK TIELT 0

     

    17-07-2015 om 00:00 geschreven door Tuyttens Yvan

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:uitslagen 2015
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen 2015
    1 MASERATI VAN LAECKE KOEN PITTEM 730
    2 VARGAS TUYTTENS YVAN TIELT 633
    3 JANTJE DECLERCK BOUDRAU MEULEBEKE 580
    4 FLUPKE BEARELLE GERARD TIELT 572
    5 VALKO L'HOOST JOSETTE TIELT 523
    6 NORE VAN MAELE WILLY TIELT 519
    7 WITSKE L'HOOST JOSETTE TIELT 495
    8 BOUWE LAMBERT WILLY TIELT 470
    9 JARCO VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 435
    10 VIC VAN DE WALLE ANTOON ROESELARE 430
    11 JOLIEN TUYTTENS YVAN TIELT 416
    12 TONNY DE LAERE ARSEEN MEULEBEKE 416
    13 STYBAR VANDERIVIERE FRANK TIELT 410
    14 RIK VROMAN ARSENE TIELT 393
    15 RAGNAR DUYCK JOHNNY PITTEM 391
    16 JELLE DE DOBBELAERE WALTER TIELT 386
    17 FARO ACX ANDRE TIELT 383
    18 LUCIO BORMS GODFRIED TIELT 380
    19 SISSE CALLENS ANDRE TIELT 375
    20 TUUR MAES JOSE TIELT 375
    21 MATHIS BAZIJN MARIO PITTEM 372
    22 ZOT VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 352
    23 BRIEK DE COKER JOHAN SCHUIFERSKAPELLE 331
    24 SPOOKY NINCLAUS ANTOON TIELT 325
    25 ROGER VAN LAECKE KOEN PITTEM 307
    26 WOUT VERMEERSCH JOZEF TIELT 305
    27 BORIS DE DECKER ADIEL TIELT 296
    28 STEF VERBEKE NICOLE TIELT 278
    29 VAREKAI DUYCK JOHNNY PITTEM 265
    30 RUSSEL MAREEL ROGER PITTEM 233
    31 BROSKE SPIESSENS FRANKY MEULEBEKE 219
    32 TIEGHEMKE VAN EENOOGHE KEVIN OOSTROZEBEKE 196
    33 SEPPE VANDERIVIERE FRANK TIELT 136
    34 HAPPY VROMAN ARSENE TIELT 41
    35 SVEN BOUCKAERT LUC TIELT 0
    36 EDDY BRAEKEVELT EDDY TIELT 0

     

    17-07-2015 om 00:00 geschreven door Tuyttens Yvan

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:uitslagen 2015
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen 2015
    1 VARGAS TUYTTENS YVAN TIELT 554
    2 TONNY DE LAERE ARSEEN MEULEBEKE 546
    3 FLUPKE BEARELLE GERARD TIELT 514
    4 WOUT VERMEERSCH JOZEF TIELT 491
    5 STYBAR VANDERIVIERE FRANK TIELT 490
    6 LUCIO BORMS GODFRIED TIELT 484
    7 JOLIEN TUYTTENS YVAN TIELT 465
    8 BOUWE LAMBERT WILLY TIELT 443
    9 WITSKE L'HOOST JOSETTE TIELT 435
    10 FARO ACX ANDRE TIELT 433
    11 NORE VAN MAELE WILLY TIELT 433
    12 VALKO L'HOOST JOSETTE TIELT 425
    13 SISSE CALLENS ANDRE TIELT 420
    14 JANTJE DECLERCK BOUDRAU MEULEBEKE 415
    15 JARCO VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 412
    16 RAGNAR DUYCK JOHNNY PITTEM 400
    17 FALCAO DE VOOGHT MICHEL TIELT 366
    18 ZOT VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 365
    19 TUUR MAES JOSE TIELT 355
    20 JEFKE DE DOBBELAERE WALTER TIELT 354
    21 VIC VAN DE WALLE ANTOON ROESELARE 354
    22 SEPPE VANDERIVIERE FRANK TIELT 352
    23 RIK VROMAN ARSENE TIELT 348
    24 TIEGHEMKE VAN EENOOGHE KEVIN OOSTROZEBEKE 346
    25 HAPPY VROMAN ARSENE TIELT 336
    26 VAREKAI DUYCK JOHNNY PITTEM 316
    27 STEF VERBEKE NICOLE TIELT 315
    28 JENTE DE DOBBELAERE WALTER TIELT 225
    29 BROSKE SPIESSENS FRANKY MEULEBEKE 198
    30 JAN DE COKER JOHAN SCHUIFERSKAPELLE 176
    31 FRITZ LANOO DIRK TIELT 170
    32 JEFKE BOUCKAERT GASPAR TIELT 123
    33 MATHIS BAZIJN MARIO PITTEM 9
    34 WOUT BOUCKAERT LUC TIELT 0
    35 EDDY BRAEKEVELT EDDY TIELT 0
    36 MURPHY HUVAERE ROGER PITTEM 0

     

    17-07-2015 om 00:00 geschreven door Tuyttens Yvan

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:uitslagen 2015
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen 2015
    1 FREDJE DE LAERE ARSEEN MEULEBEKE 592
    2 WITSKE L'HOOST JOSETTE TIELT 534
    3 FLUPKE BEARELLE GERARD TIELT 531
    4 JOLIEN TUYTTENS YVAN TIELT 525
    5 JANTJE DECLERCK BOUDRAU MEULEBEKE 511
    6 ZOT VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 494
    7 NORE VAN MAELE WILLY TIELT 467
    8 MURPHY HUVAERE ROGER PITTEM 451
    9 STYBAR VANDERIVIERE FRANK TIELT 450
    10 WOUT VERMEERSCH JOZEF TIELT 456
    11 LUCIO BORMS GODFRIED TIELT 439
    12 BOUWE LAMBERT WILLY TIELT 438
    13 JARCO VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 437
    14 VALKO L'HOOST JOSETTE TIELT 430
    15 TIEGHEMKE VAN EENOOGHE KEVIN OOSTROZEBEKE 429
    16 FARO ACX ANDRE TIELT 417
    17 VARGAS TUYTTENS YVAN TIELT 397
    18 VAREKAI DUYCK JOHNNY PITTEM 380
    19 FRITZ LANOO DIRK TIELT 375
    20 ROGER VAN LAECKE KOEN PITTEM 365
    21 SISSE CALLENS ANDRE TIELT 362
    22 TUUR MAES JOSE TIELT 360
    23 BROSKE SPIESSENS FRANKY MEULEBEKE 358
    24 PITTEMNAEKE DUYCK JOHNNY PITTEM 349
    25 JELLE DE DOBBELAERE WALTER TIELT 349
    26 RIK VROMAN ARSENE TIELT 341
    27 JENTE DE DOBBELAERE WALTER TIELT 325
    28 MENZO VAN LAECKE KOEN PITTEM 311
    29 FALCAO DE VOOGHT MICHEL TIELT 290
    30 JEFKE BOUCKAERT GASPAR TIELT 285
    31 RUSSEL MAREEL ROGER PITTEM 236
    32 STEF VERBEKE NICOLE TIELT 231
    33 RUBBEN VANDERIVIERE FRANK TIELT 203
    34 MASERATI VAN LAECKE KOEN PITTEM 181
    35 RAFAEL WOLFCARIUS LYDIE TIELT 125
    36 ELVIS VANDAMME ERIC TIELT 73
    37 RICO DE DECKER ADIEL TIELT 45
    38 PIETJE LAMBERT CELINE PITTEM 3
    39 DIRK BRAEKEVELT EDDY TIELT 2
    40 ANDRE NINCLAUS ANTOON TIELT 2
    41 HAPPY VROMAN ARSENE TIELT 0

    17-07-2015 om 00:00 geschreven door Tuyttens Yvan

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:uitslagen 2015
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen 2015
    1 NORE VAN MAELE WILLY TIELT 750
    2 VARGAS TUYTTENS YVAN TIELT 651
    3 FLUPKE BEARELLE GERARD TIELT 555
    4 VALKO L'HOOST JOSETTE TIELT 528
    5 WITSKE L'HOOST JOSETTE TIELT 508
    6 BOUWE LAMBERT WILLY TIELT 502
    7 JOLIEN TUYTTENS YVAN TIELT 487
    8 ZOT VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 470
    9 LUCIO BORMS GODFRIED TIELT 452
    10 JANTJE DECLERCK BOUDRAU MEULEBEKE 438
    11 TIEGHEMKE VAN EENOOGHE KEVIN OOSTROZEBEKE 413
    12 KWIENTEN DUYCK JOHNNY PITTEM 408
    13 WOUT VERMEERSCH JOZEF TIELT 407
    14 JARCO VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 401
    15 JELLE DE DOBBELAERE WALTER TIELT 392
    16 PIET LANOO DIRK TIELT 384
    17 BROSKE SPIESSENS FRANKY MEULEBEKE 371
    18 PITTEMNAEKE DUYCK JOHNNY PITTEM 370
    19 SISSE CALLENS ANDRE TIELT 365
    20 FARO ACX ANDRE TIELT 364
    21 RUSSEL MAREEL ROGER PITTEM 362
    22 STEF VERBEKE NICOLE TIELT 362
    23 TUUR MAES JOSE TIELT 359
    24 STYBAR VANDERIVIERE FRANK TIELT 355
    25 FREDJE DE LAERE ARSEEN MEULEBEKE 351
    26 JENTE DE DOBBELAERE WALTER TIELT 341
    27 RIK VROMAN ARSENE TIELT 337
    28 PRUTS VAN LAECKE KOEN PITTEM 245
    29 FALCAO DE VOOGHT MICHEL TIELT 245
    30 JEFKE BOUCKAERT GASPAR TIELT 212
    31 BORIS DE DECKER ADIEL TIELT 173
    32 EDDY BRAEKEVELT EDDY TIELT 142
    33 POL DE COKER JOHAN SCHUIFERSKAPELLE 135
    34 SAGAN LOOTENS MARIE ANNE PITTEM 95
    35 HAPPY VROMAN ARSENE TIELT 40
    36 RAFAEL WOLFCARIUS LYDIE TIELT 0
    37 NERO VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 0
    38 MATHIS BAZIJN MARIO PITTEM 0
    39 WOUT BOUCKAERT LUC TIELT 0
    40 BARRY HUVAERE ROGER PITTEM 0

    17-07-2015 om 00:00 geschreven door Tuyttens Yvan

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:uitslagen 2015
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen 2015
    1 FREDJE DE LAERE ARSEEN MEULEBEKE 702
    2 VARGAS TUYTTENS YVAN TIELT 632
    3 VALKO L'HOOST JOSETTE TIELT 513
    4 JOLIEN TUYTTENS YVAN TIELT 472
    5 BOUWE LAMBERT WILLY TIELT 468
    6 LUCIO BORMS GODFRIED TIELT 466
    7 JANTJE DECLERCK BOUDRAU MEULEBEKE 465
    8 JARCO VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 440
    1 WOUT VERMEERSCH JOZEF TIELT 431
    2 WITSKE L'HOOST JOSETTE TIELT 431
    3 FARO ACX ANDRE TIELT 418
    4 ZOT VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 386
    5 FLUPKE BEARELLE GERARD TIELT 373
    6 RAFAEL WOLFCARIUS LYDIE TIELT 348
    7 TUUR MAES JOSE TIELT 344
    8 SPOOKY NINCLAUS ANTOON TIELT 321
    1 SISSE CALLENS ANDRE TIELT 299
    2 RIK VROMAN ARSENE TIELT 287
    3 NORE VAN MAELE WILLY TIELT 251
    4 FARAO DE VOOGHT MICHEL TIELT 191
    5 STEF VERBEKE NICOLE TIELT 185
    6 JEFKE BOUCKAERT GASPAR TIELT 165
    7 KADO VANLUCHENE FRANS TIELT 154
    24 VIKAS DE DECKER ADIEL TIELT 126
    25 BROSKE SPIESSENS FRANKY MEULEBEKE 118
    26 STYBAR VANDERIVIERE FRANK TIELT 117
    27 MATHIS BAZIJN MARIO PITTEM 80
    28 BRIEK DE COKER JOHAN SCHUIFERSKAPELLE 0
    29 JELLE DE DOBBELAERE WALTER TIELT 0
    30 HAPPY VROMAN ARSENE TIELT 0

    17-07-2015 om 00:00 geschreven door Tuyttens Yvan

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:uitslagen 2015
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen 2015
    Regel Vogel Eigenaar Woonplaats Liedjes
    2 BOUWE LAMBERT WILLY TIELT 538
    3 NORE VAN MAELE WILLY TIELT 505
    4 ZOT VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 493
    5 VALKO L'HOOST JOSETTE TIELT 488
    6 FLUPKE BEARELLE GERARD TIELT 485
    7 FREDJE DE LAERE ARSEEN MEULEBEKE 484
    8 WOUT VERMEERSCH JOZEF TIELT 481
    9 JOLIEN TUYTTENS YVAN TIELT 413
    10 LUCIO BORMS GODFRIED TIELT 413
    11 KLUIVERT CALLENS ANDRE TIELT 371
    12 TUUR MAES JOSE TIELT 363
    13 FARO ACX ANDRE TIELT 330
    14 VARGAS TUYTTENS YVAN TIELT 305
    15 RIK VROMAN ARSENE TIELT 236
    16 STEF VERBEKE NICOLE TIELT 234
    17 SPOOKY NINCLAUS ANTOON TIELT 232
    18 HAPPY VROMAN ARSENE TIELT 206
    19 FROOM VAN LAECKE KOEN PITTEM 204
    20 TIEGHEMKE VAN EENOOGHE KEVIN OOSTROZEBEKE 204
    21 BROSKE SPIESSENS FRANKY MEULEBEKE 201
    22 KADO VANLUCHENE FRANS TIELT 193
    23 JANTJE DECLERCK BOUDRAU MEULEBEKE 191
    24 FALCAO DE VOOGHT MICHEL TIELT 182
    25 VAREKAI DUYCK JOHNNY PITTEM 175
    26 STYBAR VANDERIVIERE FRANK TIELT 130
    27 BRIEK DE COKER JOHAN SCHUIFERSKAPELLE 125
    28 JEFKE BOUCKAERT GASPAR TIELT 86
    29 JARCO VAN DE CAPELLE JOHNNY PITTEM 46
    30 RAFAEL WOLFCARIUS LYDIE TIELT 15
    31 RICO DE DECKER ADIEL TIELT 13
    32 FILIP DECLERCK BOUDRAU MEULEBEKE 0
    33 ORIGI VAN EENOOGHE KEVIN OOSTROZEBEKE 0

    17-07-2015 om 00:00 geschreven door Tuyttens Yvan

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:uitslagen 2015
    >> Reageer (0)


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!