Inhoud blog
  • Foto's Héviz 2011
  • GOUD VOOR BELGISCHE TENNISPLOEG !
  • Belgische tennisploeg in finale !
  • TT LIVE vandaag vanaf 15 u tot ...
  • Goeie start in tafeltennis en schaken
    Zoeken in blog

    Links:
  • TT-FIN (BEL) (tafeltenniswebsite)
  • FinTennis (BEL) (tenniswebsite)
  • SV Finanz (AUT)
  • ATSCAF (FRA)
  • DSTG Saar (GER)
  • Pénzügyör SE (HUN)
  • "TT-FIN BLOGSITE"

    20-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Héviz 2011
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De foto's van Héviz staan online !
    (klik op de afbeelding hiernaast om ze te bekijken)
    (foto's van JP, Louis, Marc & Eric) 

    Foto's België : klik hier

    Foto's Frankrijk : klik hier

    Foto's Hongarije : klik hier en ook  hier

    Foto's Oostenrijk : Fotogalerie > Intern.Turniere > 2011 Ungarn


    >> Reageer (0)
    18-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GOUD VOOR BELGISCHE TENNISPLOEG !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor de eerste maal in de geschiedenis van het Internationaal Sporttornooi van Financiën hebben onze tennissers de eerste plaats behaald. Een fiere coach Eric Auspert zag zijn droom om ooit het tennistornooi te winnen werkelijkheid worden. Jaak Casier, Sven Hendrix en Mathieu Bataille brachten dit voor mekaar in een zeer spannende finale tegen Frankrijk.   Onze voetballers behaalden via een 4-0 overwinning tegen Luxemburg een 3de plaats.   Onze schakers zorgden deze voormiddag ook nog voor een verrassing door in extremis 4des te worden. Een sterke prestatie voor het team van Marc Van Dyck !   In het tafeltennis heeft Frankrijk tegen België geen steken laten vallen en zo eindigen onze jongens op een verhoopte 4de plaats. Meer zat er echter niet in met deze ploeg.





    De podiumplaatsen van Héviz 2011:

    Tennis: 1. BEL, 2. FRA, 3. GER, 4. HUN, 5. AUT, 6. LUX

    Tafeltennis :  1. HUN, 2. AUT, 3. FRA, 4. BEL, 5. GER, 6. LUX

    Schaken : 1. HUN, 2. LUX, 3. AUT, 4. BEL, 5. GER, 6. FRA

    Voetbal : 1. HUN, 2. FRA, 3. BEL, 4. LUX, 5. GER, 6. AUT

    Alg. Klassement: 1. HUN (29), 2. FRA (22+), 3. BEL (22), 4. AUT (16), 5. LUX (15), 6. GER (14)


    >> Reageer (0)
    17-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische tennisploeg in finale !
    Onze tennissers hadden vandaag een zeer zwaar programma met 2 interlands . Nadat Jaak Casier deze morgen zelfs een matchpunt had gered tegen Duitsland en toen nog het laken naar zich toe had getrokken, hebben Mathieu Bataille en Sven Hendrix het beslissende dubbelspel gewonnen. In de namiddag was het wederom het dubbelspel die de beslissing heeft moeten brengen tegen de Oostenrijkers. Door deze knappe resultaten staat coach Eric Auspert met zijn mannen morgen in de finale tegen Frankrijk !   Onze tafeltennissers hebben deze namiddag in hun eerste partij tegen topfavoriet Hongarije, live te zien geweest op het internet, een zware nederlaag moeten incasseren. Diederik Peere verving er Stapelle, omdat die liever wou rusten om zich ten volle te kunnen voorbereiden op de zeer belangrijke partij die volgde. Doch die nederlaag heeft onze mannen niet de moed afgepakt om in hun 2de wedstrijd tegen Duitsland een reeds zekere 4 plaats vast te leggen. Een sublieme Bert De Hertogh (2op2) zorgde samen met Louis Stapelle (1op2) en Jean-Paul Vansteenkiste (1op2) voor een 4-2 overwinning; zodat er morgen nog een mathematische kans op de 3de plaats in zit tegen een weliswaar veel sterker Frankrijk. Maar men weet maar nooit !!   Ook onze voetballers hebben hun nederlaag van gisteren goed kunnen verteren en blikten vandaag de Duitse nationale ploeg in met 4-0 !! Een uitslag waar Georges Leekens veel zou voor over hebben, denk ik !  Zij spelen morgen ook voor de 3de plaats tegen Luxemburg.  Onze schaakploeg had vandaag een zeer zware opdracht en beide spelers behaalden samen 2,5 punten en kunnen er fier op zijn dat zij beiden niet hebben verloren (remises) van de Hongaarse Grootmeester, de beste speler van het schaaktornooi hier in Héviz! Morgen moeten zij nog 2 rondes afwerken en hopen ze erop om samen met hun coach Marc Van Dyck om de 5 plaats te kunnen grijpen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT LIVE vandaag vanaf 15 u tot ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Er is ons beloofd dat de live streaming vandaag wel zal doorgaan ... hopelijk komt het in orde !!
    Eventueel ook volgende site eens proberen als het niet lukt via klikken op de afbeelding : www.pinyotv.hu

    Tags:sport, tafeltennis, tennis de tabel, table tennis, tischtennis
    >> Reageer (0)
    16-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeie start in tafeltennis en schaken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In het tafeltennistornooi konden wij ons geen betere start indenken. Onze 5-1 overwinning tegen Luxemburg is dan ook in score iets overdreven, want vrijwel alle matchen waren veel spannender dan dat het eindresultaat laat uitschijnen. Bert De Hertogh en Louis Stapelle haalden de volle buit, en wonnen beiden hun 2 wedstrijden. Kapitein Jean-Paul Vansteenkiste kon één partij verzilveren en verloor nipt zijn 2departij tegen de eerste Luxemburger. In de 2de match vd dag tegen een op papier veel sterker Oostenrijk, hebben we ook kansen gehad om een gelijkspel te behalen … Maar we moeten realist blijven, en een 2-4 nederlaag is voor onze ploeg een goed resultaat.   Onze schakers zijn ook sterk gestart deze namiddag door het behalen van 3 op 6 matchpunten. Frederic Decoster behaalde 1 overwinning en 2 remises en Hans Secelle starte met 2 remises op 3. Frederic is dus nog ongeslagen en ontmoet morgen wel de beste spelers van het tornooi tussen de 5 partijen die hij moet afwerken. Uit ervaring weten we dat Frederic altijd wel iets meer kan tegen die Internationale Grootmeesters !   Onze voetbalploeg heeft vandaag wat pech gehad … en verloor wel met 0-2 van Frankrijk, niettegenstaande zij de ganse partij hadden gedomineerd. Morgen wacht hen nog een 2de kans tegen Duitsland. Hopelijk kunnen ze die match wel tot een goed einde brengen !   Ook de tennissers komen morgen in actie; zij spelen zowel in de voormiddag als in de namiddag … een zware opdracht dus !

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TT LIVE vandaag vanaf 15 u tot ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Live streaming : volgens de laatste berichten zijn er problemen met de live-uitzendingen ! Hopelijk komen deze snel in orde !

    Tags:sport, tafeltennis, tennis de tabel, table tennis, tischtennis
    >> Reageer (0)
    15-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aankomst in Héviz
    Onze Belgische delegatie is goed en wel geland in Hongarije.
    Na een 3 uur durende busreis vanaf de luchthaven in Budapest zijn we rond halfvier in ons hotel in Héviz aangekomen.
    Iedereen was vermoeid van de lange dagreis.

    >> Reageer (0)
    11-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde voorbereiding
    Gisteren werden de laatste trainingen afgewerkt aan het Sportcentrum InterNos te Strombeek-Bever. Alle geselecteerden zijn klaar om het beste van zichzelf te geven op het komende Internationaal Sporttornooi van Financën dat volgende donderdag 16 juni in Hongarije van start gaat.
    Bij onze tafeltennissers zijn 2 spelers er niet meer bij; onze nr 1 Jeroen Verheecke heeft vorig jaar nog gekozen voor een vaste job (bij een privéfirma) en Michaël Bertin kon er ook dit jaar niet bij zijn wegens privéomstandigheden. Gelukkig kan er opnieuw gerekend worden op Bert De Hertogh (Melsele) en speler-coach Jean-Paul Vansteenkiste (Sportline Torhout) die vorig jaar allebei sukkelden met een kwetsuur. Naast sterkhouder Louis Stapelle (Retinne), werd de TT-ploeg nog aangevuld met Diederik Peere (Berlaar) en Jeroen Michielsen (Gierle), beiden voor het eerst erbij.
    Ook bij de voetbalploeg kan coach Christian Rits niet op de voltallige kern van de vorige succesvolle edities rekenen, dit wegens de vele blessures na het voorbije voetbalseizoen. Maar er werd ons verzekerd dat er zich onder de nieuwelingen enkele goeie talenten bevinden!
    De tennissers, die ondertussen ook al enkele jaren kunnen rekenen op hun vaste ploeg (met Jaak Casier, Sven Henderix, Matthieu Bataille en coach Eric Auspert), zijn alvast gemotiveerd om beter te doen dan vorig jaar.
    De schakers beschikken dit jaar ook over een completer team, met hun kersverse coach Marc Van Dyck, die kan rekenen op Frederic Decoster en nieuweling Johannes "Hans" Secelle.
    Assistent-scheidsrechter Danny Huens (gekend uit de eerste klasse voetbalcompetitie) en reeds meerdere malen (zowel nationaal als internationaal) de assistent van onze Belgische top-refs Frank De Bleeckere en Serge Gumienny, zal terug onze delegatie vervoegen om enkele (andere dan de Belgische) voetbalinterlands ginder ter plaatse in goede banen te leiden.
    Woensdag as. vertrekt de volledige delegatie olv Dhr Henri Van Baelen vanop Zaventem richting Hongarije.

    > Blogs ISTF vorige jaren : Hasselt 2009, Szeged 2010


    >> Reageer (0)
    07-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IST Hévíz 2011
    Het Internationaal Sporttornooi van Financiën gaat dit jaar door van  15 tot 19 juni 2011 in het Hongaarse Hévíz. De Belgische ambtenaren (FOD Financiën) kunnen zich tijdens dit tornooi meten met hun buitenlandse collega's in 4 verschillende sportdisciplines : nl. voetbal, tennis, schaken en tafeltennis. Het tafeltennistornooi is zelfs "live" (met beelden) te volgen tot bij u thuis via uw computer.  Het volledig programma kan je raadplegen op de website www.tt-fin.tk > Int. Torn. > 2011 Hévíz. Alle uitslagen worden gepubliceerd via de onderstaande links alwaar u terecht komt op de Hongaarse tornooisite :
    In de mate van de mogelijkheden ter plaatse, mag u via deze blogsite enkele (korte) berichten verwachten van de Belgische prestaties.

    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011

    Mailinglijst

    Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.



    E-mail ons

    Druk op onderstaande knop om ons te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!