Foto
Inhoud blog
  • éen keer met het strijkijzer over je was en klaar is kees.
  • Updates met gratis tankkaart, prijsjes voor uitjes, belevenissen, je huid én automatische deursluiter...
  • Exclusief: kom de Ronde van Vlaanderen verkennen met Lucien De Schepper en Freddy Maertens.
  • Nooit in Istanbul geweest? Dat zeg je straks niet meer.
  • Bier en water vormen een unieke combinatie in dit aanbod.
  • Heerlijk fietsen langs het water in Oost-Vlaanderen!
  • Scheermesjes Gillette Fusion 8 pack!
  • 3 dagen/2 nachten logeren in Maasmechelen of Maastricht!
  • Design laptopstandaard en hoogtechnologische retroradio en er even tussenuit.
  • Geniet van een unieke 6-daagse bier/trappisten cruise in België.
  • 3 dagen luxueus logeren in Amsterdam.
  • Al onze OxyTiME restaurants aan -15%!
  • Topcadeautjes, tripjes, weekje naar de zon... het is tijd voor OxyTiME!
  • Had je al aan deze cadeautjes gedacht? Voor hem én voor haar.
    Foto
    OxyTiME Updates

    13-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Had je al aan deze cadeautjes gedacht? Voor hem én voor haar.

     

    Cadeau Special boordevol geschenktips voor hem en voor haar.
    Ledensectie Wat is OxyTiME Koop OxyTiME Geef OxyTiME

    Cadeau Special boordevol geschenktips voor hem en voor haar.

    Je vindt zeker je gading tussen deze cadeautips: Elegante en trendy Breilarmband-2de chakra van geborsteld staal, flexibele Pioneer hoofdtelefoon, 2-in-1 Stylus pen voor touchscreen én papier, wonderkabel voor iPad en iphone, romantische citytrip Lissabon, verwenweekend Valkenburg, dvd Mandela, Kuifje collector’s item, ergo laptopstandaard, speciaal geselecteerd proefwijnpakket...
    Koop OxyTiME nu!

    OxyTiME cadeautjes special: voor hem, voor haar, voor samen...

    OxyTiME Updates “Met deze pakjes onder de kerstboom maak je iemand zeker blij.  Ga er eens rustig voor zitten en pluis deze cadeautjes special van OxyTiME uit. We stellen 12 geschenken aan je voor waar je dit keer mét en zonder OxyTiME van kan gebruik maken. Allemaal perfecte geschenken om iemand écht blij te maken. De ene keer verwen je iemand met een zeer origineel idee. Of je slaat twee vliegen in één klap met een gadget dat gewoonweg super functioneel is.  Of je geschenk is heerlijk praktisch. Of het gaat om een heerlijk verwencadeau. In alle gevallen kan je rekenen op stralende ogen van geliefden en vrienden die jouw geschenk opgetogen in ontvangst gaan nemen.

    Het mooiste cadeau voor onder de kerstboom vinden wij nog steeds OxyTiME zélf. Met het Paspoort van de levensgenieter vier je het hele jaar door feest. Deze handige kaart biedt toegang tot een jaar lang onbeperkt genieten, meestal voor 2 personen.  Met inspiratie voor een weekendje of weekje weg, een nachtje op hotel altijd voor € 29 ontbijt inbegrepen, steeds 5 % extra vakantiebudget als je je reis boekt bij OxyTiME, op restaurant met 15 % korting, inspiratie en verwennerijen voor daguitstappen en avondjes uit en klinkklare kortingen op allerlei leuke producten en diensten.
    Bekijk OxyTiME aanbod

    Voor haar

    Elegante Italiaanse Breil® armband van geborsteld staal - 2e Chakra - 8 gravures € 45,00 € 26,99, met OxyTiME € 21,99

    OxyTiME Updates Deze prachtige Breil® armband van Italiaans (Milaan) design uit modern geborsteld roestvrij staal van hoogwaardige kwaliteit is het ideale geschenk voor haar (ook voor jezelf). Deze elegante Breil® armband heeft aan de binnenkant 8 zwartgeblakerde gravures. Daaronder ook de 2e Chakra als gravure. Met verder als gravure de woorden emotion (emotie), polarity (polariteit), mutation (mutatie), water, pleasure (genot), sensuality (sensualiteit), movement (beweging).
    De armband heeft een eigentijdse look en past bij elke outfit. Het Italiaans juwelenmerk Breil is al sinds 1939 bekend om zijn verfijnde ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit.
    Het roestvrij staal is het moderne en toekomstige materiaal voor sieraden: het blijft (in tegenstelling tot zilver) zijn kleur houden, je hoeft het niet zelf te polijsten en heeft uiterst lage kans op allergieën.
    Trendy Breil armband geleverd in prachtig juwelendoosje voor € 45,00 € 26,99,
    met OxyTiME € 21,99
    Bestel dit product

    Voor hem en haar

    Ga op een romantische citytrip naar Lissabon, de stad van de Taag, de Fado en de zeven heuvels vanaf € 299 p.p. 4d/3n

    OxyTiME Updates Verblijf 3 nachten in het HOTEL NEYA LISBOA****, een nieuw viersterrenhotel dat geprezen wordt omwille van de rustige ligging, de bijzondere inrichting, het heerlijke ontbijt en vooral de sympathieke service.

    Het hotel ligt op ca. 10 minuutjes wandelen van het historisch centrum. In de onmiddellijke omgeving zijn er echter voldoende bars en restaurants.

    Alle kamers zijn rookvrij en beschikken over bad of douche en wc, haardroger, telefoon, tv, gratis wifi, minibar, kluisje, vasttapijt.

    Het hotel beschikt voorts over een bar met terras waar je kan genieten van een kleine snack. Als je ’s avonds geen zin hebt om nog de deur uit te gaan, kan je dineren in het restaurant van het hotel waar een lekkere mediterrane keuken wordt geserveerd. Hier staat ’s morgens ook een heerlijk ontbijtbuffet op je te wachten. Gratis fitness.
    Vanaf € 299 per persoon voor 4 dagen/3nachten, verblijf in logies+ontbijt, vluchten H/T Brussel-Lissabon inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid).
    Geldig in de periode tussen 02/01 en 31/03/2014 (laatste terugreis). Beperkte beschikbaarheid! Inbegrepen: 3 nachten in logies+ ontbijtbuffet op basis van een standaard 2-persoonskamer, vlucht Brussel-Lissabon met TAP Portugal, luchthaventaksen, BTW en taksen.
    Voordeel bekomen

    Voor hem en haar

    Prachtige Stylus Touchscreen pen voor smartphone én papier. 2 stuks in zwart of zilver € 29,90 € 16,99 met OxyTiME € 14,99

    OxyTiME Updates Zijn je vingers te dik voor het touchscreen? Wil je sneller kunnen tikken of swypen op je scherm?
    Met deze elegante stylus pen gaat dat moeiteloos. Je kan je touchscreen veel gemakkelijker aanklikken en zeer eenvoudig en snel teksten ingeven, menu's aanklikken en werken in programma's of spelletjes.
    Deze stylus is bovendien een 2-in-1: deze werkt ook als gewone pen zodat je ook op papier kan schrijven. Zo kan je hem altijd gebruiken!
    Bovendien zorgt het gebruik van deze stylus er ook voor dat je minder krassen en strepen krijgt op je scherm en zorgt zo voor een langere levensduur voor je toestel!
    Werkt op alle zogenaamde ‘capacitieve touchscreens’ zoals iPad, iPhone
    Elegante stylus pen 2 in1 - voor touchscreen én papier - 2 stuks, in zwart of zilver voor € 29,90
    € 16,99 met OxyTiME € 14,99
    Bestel dit product

    Voor hem en haar

    Proefwijnpakket met 6 uitzonderlijke wijnen speciaal geselecteerd voor alle gangen. € 72,89 € 39,99 is – 45%

    OxyTiME Updates Dankzij de ruim 1700 reacties op de poll op SeniorenNet.be enkele weken geleden, heeft wijnvoordeel.be een schitterend wijnpakket kunnen samenstellen voor de feestdagen. Het pakket is voor de diverse gangen met wijnen uit o.a. de Franse Rhône, Luxemburg, Chili en Duitsland. Geniet dit jaar van een zeldzaam hoge kwaliteit wijnen voor een uitzonderlijk lage prijs in combinatie met het gemak dat de wijnen nog ruim voor kerst bij je worden thuisbezorgd. Laat het grote genieten maar beginnen! En wil je toch uitsluitend 1 of 2 wijnen bestellen? Dan kan je uiteraard een keuze maken uit de ruime keuze aan promoties op wijnvoordeel.be.
    Proefpakket met meesterlijke wijnen voor de feestdagen € 72,89 € 39,99 is – 45%
    Bestel dit product

    Voor hem en haar

    Maak het leven gemakkelijker met deze simpele maar geniale verlengkabel voor tablet en smartphone
    € 34,95 € 14,95, met OxyTiME € 12,95

    OxyTiME Updates Met deze functionele gadget scoor je gegarandeerd. Deze 3m verlengkabel voor iPhone/iPad is een fantastisch product om je tablet of smartphone altijd te kunnen gebruiken tijdens het opladen. Dus nooit meer met je oor aan het stopcontact, je zetel naar het laadpunt verschuiven of je telefoon ver van je bed omdat hij ’s nachts moet laden. Je kan je tablet of smartphone gewoon gebruiken, ook als je aan het laden bent.

    Met de 3 meter lengte kan je gaan zitten waar je wilt.Je kan deze gadget cadeau doen aan iedereen die een iPhone of iPad heeft.  Met dit goedkoop kleinigheidje zal men het hele jaar aan je denken en plezier hebben omdat dit snoertje het leven gemakkelijker maakt.
    Handige 3 meter verlengkabel voor iPhone en iPad € 34,95 € 14,95 en met OxyTiME € 12,95
    Bestel dit product

    Voor hem en haar

    Flexibel luisterplezier met hoofdtelefoon Pioneer. Mega deal: van € 79,99 voor € 49,99. Met OxyTiME € 45.99

    OxyTiME Updates Met deze hoofdtelefoon van Pioneer scoor je beslist bij jong en oud. Deze aantrekkelijke, volledig gesloten hoofdtelefoon beschikt over goed passende oorkussens die je oren volledig bedekken en als echt topleder aanvoelen. Je krijgt zo je lievelingsmuziek in perfecte weergave te horen terwijl je een aangenaam gevoel aan de oren behoudt. De behuizing van geborsteld metaal geeft deze Pioneer hoofdtelefoon een heel aparte look. Dankzij het draaimechanisme in ware DJ-stijl kun je perfect met één oor luisteren, waardoor je tegelijkertijd met je vrienden kunt praten en naar muziek luisteren.
    Mega deal: van € 79,99 voor € 49,99 . Met OxyTiME € 45.99
    Zolang de voorraad strekt, slechts 300 te koop, op = op!
    Bestel dit product

    Voor hem, voor haar

    Slechts 11 stuks: Prachtige compacte en intelligente ‘Smart’ fotocamera met 5X optische zoom van Samsung®
    voor € 109 € 89,99

    OxyTiME Updates Op is op dus dit is voor de ultrasnelle beslissers.

    Maak kennis met de massief metalen slanke vormgeving van de 16,2 MP Samsung ST150F fotocamera. Met de heldere F2.5 lens met 5x optische zoom en 25 mm breedbeeld, maak je de meest gedenkwaardige beeldopnames. Via de vaste toets voor Direct Link heb je in een handomdraai verbinding via een Wi-Fi-netwerk om je waanzinnige foto's of 720p HD video's met je dierbaren of binnen je sociale netwerk te delen.
    Het intelligente 3,0" (75 mm) lcd-scherm zorgt voor een betere contrast- en kleurweergave op een breder en helderder beeld. De Smart Auto-functie van Samsung's SMART CAMERA analyseert automatisch de opnameomgeving en kiest vervolgens de juiste scène-mode voor het best mogelijke resultaat. Met de Motion Photo-functie maakt je bijzondere foto's, waarbij je onderwerp in beweging blijft en de wereld eromheen stilstaat.
    Of je nu in een concertzaal bent of op een verjaardagsfeestje, je maakt overal video's met HD-kwaliteit. Met Magic Frame en Smart filter.
    Slechts11 stuks, op is op: Prachtige compacte en intelligente ‘Smart’ fotocamera met 5X optische zoom van Samsung® € 109 voor € 89,99
    Deze aanbieding is voor de snelle beslissers. Smart en compact fototoestel
    Bestel dit product

    Voor hem en haar

    Verwenweekendje Valkenburg, dichtbij de Thermen en het Casino, ontspanning verzekerd! € 82 i.p.v. € 149 p.p.

    OxyTiME Updates Logeer gedurende 3 dagen, 2 nachten aan de rand van het bruisende centrum van Valkenburg, een charmant, sfeervol stadje met vele bezienswaardigheden zoals het Holland Casino, het kuuroord Thermae 2000 en de grotten op loopafstand. Het hotel beschikt over comfortabele kamers, diverse salons, een hoog geclassificeerd restaurant en een gezellige bar.
    Alle 39 kamers zijn voorzien van bad, toilet, telefoon, tv, minibar en kluis. Hier begin je de dag met een heerlijk, vers ontbijt.  Een lekker driegangendiner per persoon is eveneens inbegrepen in het arrangement. Verder: gratis ingang in het Holland Casino Valkenburg, een gratis infopakket voor Valkenburg, Maastricht en omstreken én gratis wifi.
    3 dagen, 2 nachten logeren in Valkenburg, dichtbij de Thermen en het Casino voor € 82 i.p.v. € 149 p.p.
    Boeken voor 20/12/2013, prijs geldig van 3/01/2014 tot 31/03/2014 steeds op basis van beschikbaarheid. Bij aankomst op donderdag en vrijdag: supplement van € 14 p.p. per arrangement. Prijzen per 2 personen per kamer. Excl. € 9,95 reserveringskosten.
    Arrangement boeken

    Ergonomische laptopstandaard, niet € 55,95 maar € 29,99 en met OxyTiME slechts € 23,99. Gratis thuislevering.

    OxyTiME Updates Met OxyTiME betaal je deze week een spotprijs voor een mooie ergonomische laptopstandaard. Hierop staat je laptop hoger en daarmee voorkom je problemen aan je rug en pols, maar vooral ook nekklachten. Als je al klachten hebt verdwijnen die vaak na enige tijd. Je brengt met deze laptopstandaard het scherm van je laptop immers op ooghoogte. En dat is ergonomisch de juiste manier om aan een scherm te werken. De laptopstandaard is verstelbaar in 4 standen.

    Deze multifunctionele laptopstandaard beschikt onder meer over een stille ventilator, die zorgt voor koeling. Je laptop wordt immers erg warm en een goed gekoelde laptop werkt sneller en gaat langer mee.

    Voorts zijn er 2 USB poorten om extra apparatuur eenvoudig aan te sluiten en de standaard werkt op deze manier ook als USB-hub.
    In SenNet Shop verkrijgbaar voor niet € 55,95 maar voor € 29,95. Met OxyTiME € 23,99
    Surf naar de gloednieuwe SenNet shop voor deze aanbieding op http://www.seniorennet.be/shop/ergonomische-laptopstandaard-cooler-koeling
    Meer info & voorwaarden

    Cadeautip voor Kuifjesfans: Unieke dvd box, volg Kuifje op wereldreis naar de échte plekjes uit de strips.
    Nu voor € 42,99, € 24,00 en met OxyTiME € 20,99

    OxyTiME Updates Deze documentaireserie zal Kuifjesfans helemaal in vervoering brengen. Dankzij archiefbeelden, verhalen van de tekenaar Hergé en de hulp van specialisten, laat "In de voetsporen van Kuifje" ons zien hoe Hergé werd geïnspireerd door de gebeurtenissen uit de twintigste eeuw, hoe hij zijn tekeningen van duizend-en-een gebeurtenissen voedde en hoe hij zijn anekdotes over verschillende culturen en beschavingen opdeed…

    5 dvd’s nemen je mee op wereldreis met Kuifje naar de locaties die je in de strips getekend ziet. Tekeningen uit de albums worden vergeleken met de landschappen hoe ze nu zijn. Volg Kuifje in 5 albums op 5 bijzondere reizen naar de bestemmingen uit de strips; van de besneeuwde bergtoppen in Nepal, naar de droge woestijnen van Marokko, reizend langs het Amazonewoud…

    IN DE VOETSPOREN VAN KUIFJE volgt 5 albums:
    - De Sigaren van de farao: Egypte en India
    - De Blauwe Lotus: China
    - De Krab met de gulden scharen: Marokko
    - De Zonnetempel: Peru
    - Kuifje in Tibet: Nepal
    Unieke dvd reeks, volg Kuifje op wereldreis naar de échte plekjes uit de strips met commentaar van Hergé. € 42,99, € 24,99 met OxyTiME € 20,99
    Bestel dit product

    Nelson Mandela, de legende. Unieke BBC documentaire met ongekende medewerking van Mandela. Slechts 50 stuks beschikbaar. Nu voor € 15,99 € 12,99 en met OxyTiME € 11,99

    OxyTiME Updates In ‘Nelson Mandela, the legend’ brengt de BBC een prachtig, historisch document over één van de wereldiconen van de 20ste eeuw van wie we op 5 december afscheid moesten nemen.

    Met ongekende medewerking van Nelson Mandela, zijn dierbaren en de wereldleiders om hem heen, is dit hét verhaal over het leven van Mandela, bezien door zijn eigen ogen en verteld door zowel wereldberoemde als  gewone mensen die een belangrijke rol in zijn leven hebben gespeeld. Van de man die in hem een grote leider zag, zijn persoonlijke gevangenbewaarder op Robbeneiland, zijn vriend Bill Clinton tot F.W. De Klerk, de Zuid-Afrikaanse president die hij omver wierp. We volgen Mandela tijdens zijn bezoeken aan Europa, Azië, Afrika en de Verenigde Staten waarbij hij zich inzet voor diverse goede doelen en met regelmaat fungeert als onafhankelijk politiek adviseur.
    Slechts 50 stuks van Nelson Mandela The Legend. Met OxyTiME € 15,99 € 12,90 en met OxyTiME € 11,99
    Tip! Geef deze DVD cadeau aan je (klein)kinderen zodat ook zij alles weten over het icoon Nelson Mandela.
    Engels gesproken, Nederlandse ondertiteling, +- 100:00 minuten
    Bij jou thuis zal de levering +- 16 december zijn, sowieso VOOR Kerst dus!!
    Bestel dit product

    Voor hem en haar

    Tickets voor het prachtige kerstconcert met Mendelssohn en deFilharmonie in Antwerpen - 20%

    OxyTiME Updates Vier Kerst met deFilharmonie. Je geniet 20% korting op de Kerstconcerten van deFilharmonie op 19, 21 en 22 december 2013 in de Carolus Borromeuskerk in Antwerpen. Met Mendelssohn, dirigent: Philippe Herreweghe en op viool de getalenteerde Alina Ibragimova.

    Mendelssohn -  Vioolconcerto nr. 2
    Mendelssohn - Symfonie nr. 3, 'Schottische'

    Ondanks zijn neoklassieke waaghalzerijen en innoverende precisie wordt Felix Mendelssohn nog vaak afgeschreven als een wuft wonderkind. Hoog tijd volgens Philippe Herreweghe om het vroegromantische pantser van deze muziek te kraken.

    De Schotse symfonie, waarin Mendelssohn de ruige mistlandschappen in Shakespeariaanse klankpanorama's vangt, staat er naast het volmaakt frisse Vioolconcerto. Geraffineerd, atmosferisch én fantasievol. Het moet rond Kerst niet altijd stil en vredig zijn.
    Tickets voor het prachtige kerstconcert met Mendelssohn en deFilharmonie in Antwerpen - 20%
    Meer info & voorwaarden



    Zo, we hopen dat je even enthousiast bent als wij over de deals van deze week.
    Bedankt voor het lezen van deze nieuwsbrief!
    Geniet verder van je OxyTiME,

    Met vriendelijke groeten,

    Pascal Vyncke
    OxyTiME-team

    PS: Wil je OxyTiME cadeau geven?
    Klik hier om dat te doen.
    Bezoek OxyTiME
    Hoe doen we het? Vond je deze nieuwsbrief nuttig?
    Kunnen we het nog beter doen?
    Laat het ons weten op info@OxyTiME.be en vertel ons hoe we het nog beter kunnen doen.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)




    SenNet Shop
    Aanbiedingen

    Updates 12/03/2014

    Updates 05/03/2014

    Updates 26/02/2014

    Updates 20/02/2014

    Updates 12/02/2014

    Updates 05/02/2014

    Updates 29/01/2014

    Updates 22/01/2014

    Updates 16/01/2014





    Updates 09/01/2014






    Updates 02/01/2014





    Updates 26/12/2013



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!