Foto
Inhoud blog
  • éen keer met het strijkijzer over je was en klaar is kees.
  • Updates met gratis tankkaart, prijsjes voor uitjes, belevenissen, je huid én automatische deursluiter...
  • Exclusief: kom de Ronde van Vlaanderen verkennen met Lucien De Schepper en Freddy Maertens.
  • Nooit in Istanbul geweest? Dat zeg je straks niet meer.
  • Bier en water vormen een unieke combinatie in dit aanbod.
  • Heerlijk fietsen langs het water in Oost-Vlaanderen!
  • Scheermesjes Gillette Fusion 8 pack!
  • 3 dagen/2 nachten logeren in Maasmechelen of Maastricht!
  • Design laptopstandaard en hoogtechnologische retroradio en er even tussenuit.
  • Geniet van een unieke 6-daagse bier/trappisten cruise in België.
  • 3 dagen luxueus logeren in Amsterdam.
  • Al onze OxyTiME restaurants aan -15%!
  • Topcadeautjes, tripjes, weekje naar de zon... het is tijd voor OxyTiME!
  • Had je al aan deze cadeautjes gedacht? Voor hem én voor haar.
    Foto
    OxyTiME Updates

    20-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Topcadeautjes, tripjes, weekje naar de zon... het is tijd voor OxyTiME!

     

    Ga van de zon genieten met deze stuntpromotie in Djerba!
    Ledensectie Wat is OxyTiME Koop OxyTiME Geef OxyTiME

    Ga van de zon genieten met deze stuntpromotie in Djerba!

    Ga van de zon genieten met deze stuntpromotie in Djerba in halfpension voor € 440. We bieden een citytrip van 3 dagen heerlijk luxueus genieten in Amsterdam voor € 69. Ga de Ottomaanse keuken op hoog niveau ontdekken met -15 % op de totale rekening. Je krijgt 2 cadeautips mét OxyTiME korting: een luxueuze portemonnee in echt leer en een keramische pannenset.
    Koop OxyTiME nu!

    Ben je nog op zoek naar een top cadeau?

    OxyTiME Updates Dan heb je dat hierbij gevonden. OxyTiME zelf vinden we nog steeds het mooiste cadeau van de wereld, waar je een jaar lang van kan genieten en waarmee je iemand inspireert om op allerlei leuke manieren van het leven te profiteren én eigenlijk ondertussen steeds geld laat verdienen. OxyTiME is niet voor niets het Paspoort van de levensgenieter.

    OxyTiME is een slimme en veelzijdige kaart. Je kan ze inzetten als hotelkaart en steeds overnachten in prachtige kamers voor de vaste prijs van €29 met altijd ontbijt inbegrepen. Of je gaat een paar dagen weg met zo’n heerlijk arrangement, waarbij de tweede persoon gewoon gratis mee mag gaan. In onze restaurants krijg je 15 % op de totale rekening. Als je een brochurereis hebt gekozen boek je ze bij ons (OxyTiME Travel Services) en verdien je 5% als mooi extra vakantiebudget. En verder Is OxyTiME ook nog een Beleef&UITkaart en Budgetkaart.
    Daarnaast krijg je in deze wekelijkse Updates steeds nog eens knalaanbiedingen.

    Dus geef OxyTiME nu cadeau.

    P.S. Als je OxyTiME aan je partner schenkt dan geniet jij evenveel mee, want de meeste aanbiedingen gelden voor jullie twee!
    Bekijk OxyTime aanbod

    Tijdelijke aanbieding

    Gusta® Keramische hoogwaardige pannenset (3 stuks)
    € 69,95 € 49,99 en met OxyTiME nu voor € 47,99

    OxyTiME Updates Stijlvolle keramische hoogwaardige pannenset met een lange levensduur van het Nederlandse kwaliteits Gusta® merk.

    In tegenstelling tot andere keramische pannen beschikken deze pannen over een dikke bodem! Makkelijk in gebruik en snel schoon!

    Dankzij de speciale handgreep met blinde las komt deze niet los.

    Je koopt in één keer een set van 3 hoogwaardige pannen om beter thuis te koken voor alle gelegenheden.

    Set van 3:
    • Koekenpan 20 cm
    • Koekenpan 24 cm
    • Wokpan 28 cm

    € 69,95 € 49,99 en met OxyTiME nu voor € 47,99
    Gratis verzending.
    Bestel dit product

    Extra voordelig genieten in de sauna (advertentie)

    OxyTiME Updates Met twee naar de sauna voor een zacht prijsje... Daar tekenen wij meteen voor! Heb jij ook zin om enkele uren de dagelijkse sleur te ontvluchten en samen met je partner heerlijk te relaxen? Boek dan nu je sauna arrangement via Shedeals en beland samen in de zevende hemel. Nog op zoek naar een leuk kerstcadeau? Dan is deze sauna waardebon gegarandeerd een prachtig geschenk!
    Bekijk deze aanbieding
    Tijdelijke topaanbieding

    Djerba: ga een week heerlijk genieten van de zon aan de rand van de woestijn voor € 440 i.p.v. € 615

    OxyTiME Updates Je logeert luxueus in het Odyssee Resort & Thalasso****, gelegen aan een privéstrand, op 10 km van Zarzis. Het is een authentiek ingericht strandhotel met veel aandacht voor comfort, een fijne keuken en prima service.
    De grootste troeven van dit hotel zijn de 7 ha grote palmentuin, zijn Thalasso therapiecentrum en zijn lekkere keuken.

    Alle kamers zijn uitgerust met bad of douche, haardroger, telefoon, satelliet-tv, koelkast, balkon of terras. Voorts vind je In Odyssee winkeltjes,een kapsalon, internethoek, overdekt zwembad, thermaal zwembad en een professioneel Thalasso therapiecentrum.
    Vertrek op 9 januari en betaal slechts € 440 per persoon voor 8 dagen/7 nachten, verblijf in halfpension, vluchten H/T (afhankelijk van beschikbaarheid) inbegrepen.
    Geldig voor een vertrek op 9 januari (volgens beschikbaarheid). Beperkte beschikbaarheid! Inbegrepen: 7 nachten in halfpension op basis van een standaard 2-persoonskamer, vlucht Brussel-Djerba H/T, transfer luchthaven-hotel H/T, luchthaventaksen, BTW en taksen.
    Meer info en/of boeken

    Tijdelijke aanbieding

    Volledig op en top verzorgd vierdaags Kerstarrangement met gastronomie en Wellness. Genieten in het hartje van Clervaux: 4d/ 3n **** hotel € 345 i.p.v. € 395 p.p.

    OxyTiME Updates Beleef een kerst om nooit te vergeten in een luxueus viersterren- Wellnesshotell!
    Dit viersterrenhotel staat bekend voor zijn gastvrijheid en zijn verwennerij. Profiteer nu van het Kerstarrangement om uitgebreid kennis te maken met dit prachtige hotel. Het belangrijkste pluspunt is de Wellnessafdeling van 800m² met Sauna Wereld - Finse en infrarood sauna's maar ook stoombaden, belevenisdouches en Kneipbad. Verder is er een binnenzwembad met waterval en jetstream, het fitnesscentrum en de ontspanningsruimte. Jij hebt steeds gratis toegang en krijgt een massage. Met ook een museumticket.
    Dankzij OxyTiME voor € 345 p.p. voor i.p.v. € 395 p.p.
    De prijs is geldig met aankomst op 24 december en steeds op basis van beschikbaarheid. Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per kamer. Prijzen exclusief toeristenbelasting en reserveringskosten (€ 9,95). Boeken voor 21/12/2013

    Aankomst op 24 december vanaf 15.00u
    Verwelkoming met Glühwein en pannenkoeken
    Gastronomisch 4-gangen Kerstmenu (excl. dranken)

    Kerstmis 25 december
    Wijndegustatie
    Een ware verwennerij "Kerstmisbuffet" vanaf 18.00u (excl. dranken)

    Tweede Kerstmisdag 26 december
    Uitgebreide Brunch i.p.v. het ontbijt (excl. dranken)
    3-gangen diner in het Rhino Grill Restaurant (excl. dranken)
    Meer info & voorwaarden

    Tijdelijke aanbieding

    Luxueuze portemonnee voor haar in echt leer € 139,99 € 54,99 en met OxyTiME € 49,99

    OxyTiME Updates Met deze luxueuze portefeuille kan zij al haar aankopen in stijl doen. De stevige portemonnee heeft een bijzonder design en is gefabriceerd in hoogwaardig leer. Ze beschikt over een uitneembare 2de portemonnee met plaats voor 8 creditcards en een ritssluiting voor diverse andere documenten, muntgeld of briefgeld.

    De portemonnee wordt toegestuurd in een mooi oranje doosje, perfect als cadeau. In het doosje is de portemonnee ook nog ingepakt in een mooi stoffen zakje.
    Een prachtig cadeau voor jezelf of voor je partner.
    Verkrijgbaar in Camel-bruin of zwart.
    Luxueuze damesportemonnee in echt leer € 139,99 € 54,99 en met OxyTiME € 49,99
    Gratis verzending.
    Bestel dit product

    Tijdelijke aanbieding

    3 dagen luxueus logeren in Amsterdam, met gratis parking en gratis vervoer naar het centrum! Inclusief ontbijt voor slechts
    € 69 i.p.v. € 138 p.p.

    OxyTiME Updates Met de ligging in het noorden van de stad is dit viersterrenhotel optimaal bereikbaar en een perfect startpunt voor een dagje winkelen of een toeristisch uitstapje richting Marken of Volendam. Wil je even de stad in? Met de gratis shuttle bus van het hotel ben je gemakkelijk en snel in het centrum, overdag en 's avonds.

    Amsterdam biedt onderdak aan uiteenlopende wereldmusea. Wie kent immers het (recent vernieuwde) Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis niet? Met verschillende theaters, concerten, gezellige kroegen en heerlijke restaurants is er altijd wel iets leuks te doen!

    Amsterdam is ook een walhalla voor shopaholics. Met een uitgebreid winkelaanbod, variërend van exclusieve winkels, kleine boetieks tot grote warenhuizen. In Amsterdam kun je naar hartenlust shoppen!

    Ook niet OxyTiME-houders kunnen van dit aanbod genieten voor slechts € 85 p.p. Indien je geen OxyTiME lid bent en toch van dit voordeel wenst te genieten kan je een email sturen naar info@partnerspromotions.be met je naam en adres voor verdere info.
    3 dagen / 2 nachten Amsterdam met ontbijt, dankzij OxyTiME voor € 69 p.p. i.p.v. € 138 p.p.
    De prijs is geldig t.e.m. 23 maart 2014 en steeds op basis van beschikbaarheid. Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per kamer. Prijzen exclusief reserveringskosten (€ 9,95). Boeken voor 15/01/2014.
    Boek arrangement

    Permanente aanbieding

    Restaurant SevenHill in Kasterlee met Fine Cuisine & Art -15%

    OxyTiME Updates Bij restaurant SevenHill in Kasterlee kan je kennismaken met de Ottomaanse keuken op het hoogste niveau.

    Dit restaurant biedt zijn gasten een ruime keuze aan heerlijke en verrassende gerechten, waarbij zowel vlees, vis, gevogelte als vegetarische schotels op het menu staan.

    Het interieur van het restaurant is ontleend aan een uniek concept; 'Fine cuisine & Art'. De schilderijen van de Turks-Belgische kunstenares Mevr. Mistral-Melike sieren de muren van SevenHill. Artistieke liefhebbers kunnen de schilderijen ook bij de uitbaters aankopen.

    Bij het aankomen krijg je al een heerlijk vakantiegevoel onder de fruitbomen in een groene omgeving.
    Dankzij je OxyTiME kaart: 15% korting op de volledige rekening, inclusief dranken.
    Praktische gegevens SevenHill - Geelsebaan 29 - 2640 Kasterlee - tel: 014 30 15 30 - http://www.sevenhill.eu/
    Sluitingsdagen: woensdag, middagen
    Enkel op reservatie open
    Keuken: mediterraans-Ottomaanse keuken op het hoogste niveau
    Meer info en voorwaarden

    Tijdelijke aanbieding

    Tickets voor het prachtige kerstconcert met Mendelssohn en deFilharmonie in Antwerpen - 20%

    OxyTiME Updates Vier Kerst met deFilharmonie. Je geniet 20% korting op de Kerstconcerten van deFilharmonie op 19, 21 en 22 december 2013 in de Carolus Borromeuskerk in Antwerpen. Met Mendelssohn, dirigent: Philippe Herreweghe en op viool de getalenteerde Alina Ibragimova.

    Mendelssohn -  Vioolconcerto nr. 2
    Mendelssohn - Symfonie nr. 3, 'Schottische'

    Ondanks zijn neoklassieke waaghalzerijen en innoverende precisie wordt Felix Mendelssohn nog vaak afgeschreven als een wuft wonderkind. Hoog tijd volgens Philippe Herreweghe om het vroegromantische pantser van deze muziek te kraken.

    De Schotse symfonie, waarin Mendelssohn de ruige mistlandschappen in Shakespeariaanse klankpanorama's vangt, staat er naast het volmaakt frisse Vioolconcerto. Geraffineerd, atmosferisch én fantasievol. Het moet rond Kerst niet altijd stil en vredig zijn.
    Tickets voor het prachtige kerstconcert met Mendelssohn en deFilharmonie in Antwerpen - 20%
    Meer info & voorwaarden

    Nog geen OxyTiME? Doe er wat aan! (gratis verzending)

    Doe zoals 10.000 andere levensgenieters en word ook OxyTiME. Dat kan meteen, op dit ogenblik! Koop je OxyTiME kaart online en geniet meteen van de voordelen uit deze nieuwsbrief, alsook nog van honderden andere voordelen en diensten! Je krijgt immers een tijdelijke link toegestuurd waarmee je meteen kan inloggen. Dit in afwachting van je OxyTiME Paspoort van de levensgenieter dat wordt gemaakt op jouw naam. Gratis verzending. Ontdek op OxyTiME wat er nog allemaal mogelijk is.
    Overtuigd? Dat zal wel! Doe zoals 10.000 andere 50-plussers: word OxyTiME.
    Koop OxyTiME
    Zo, we hopen dat je even enthousiast bent als wij over de deals van deze week.
    Bedankt voor het lezen van deze nieuwsbrief!
    Geniet verder van je OxyTiME,

    Met vriendelijke groeten,

    Pascal Vyncke
    OxyTiME-team

    PS: Wil je OxyTiME cadeau geven?
    Klik hier om dat te doen.
    Bezoek OxyTiME
    Hoe doen we het? Vond je deze nieuwsbrief nuttig?
    Kunnen we het nog beter doen?
    Laat het ons weten op info@OxyTiME.be en vertel ons hoe we het nog beter kunnen doen.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)




    SenNet Shop
    Aanbiedingen

    Updates 12/03/2014

    Updates 05/03/2014

    Updates 26/02/2014

    Updates 20/02/2014

    Updates 12/02/2014

    Updates 05/02/2014

    Updates 29/01/2014

    Updates 22/01/2014

    Updates 16/01/2014





    Updates 09/01/2014






    Updates 02/01/2014





    Updates 26/12/2013



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!