Foto
Inhoud blog
  • éen keer met het strijkijzer over je was en klaar is kees.
  • Updates met gratis tankkaart, prijsjes voor uitjes, belevenissen, je huid én automatische deursluiter...
  • Exclusief: kom de Ronde van Vlaanderen verkennen met Lucien De Schepper en Freddy Maertens.
  • Nooit in Istanbul geweest? Dat zeg je straks niet meer.
  • Bier en water vormen een unieke combinatie in dit aanbod.
  • Heerlijk fietsen langs het water in Oost-Vlaanderen!
  • Scheermesjes Gillette Fusion 8 pack!
  • 3 dagen/2 nachten logeren in Maasmechelen of Maastricht!
  • Design laptopstandaard en hoogtechnologische retroradio en er even tussenuit.
  • Geniet van een unieke 6-daagse bier/trappisten cruise in België.
  • 3 dagen luxueus logeren in Amsterdam.
  • Al onze OxyTiME restaurants aan -15%!
  • Topcadeautjes, tripjes, weekje naar de zon... het is tijd voor OxyTiME!
  • Had je al aan deze cadeautjes gedacht? Voor hem én voor haar.
    Foto
    OxyTiME Updates

    26-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Al onze OxyTiME restaurants aan -15%!

     

    Heerlijk genieten in een schilderachtig wijndorpje!
    Ledensectie Wat is OxyTiME Koop OxyTiME Geef OxyTiME

    Heerlijk genieten in een schilderachtig wijndorpje!

    Tijd om te genieten met een schitterend aanbod om te logeren in een schilderachtig wijndorpje, de hoofdstad van het mooie Portugal te verkennen of te verdwalen langs de Amsterdamse grachten. Ben je nog op zoek naar een op-en-top vrouwelijk cadeautje? Dan is deze Breil armband iets voor jou. We maken er energiezuinige dagen van met deze ‘verlichte’ aankoop en nog veel meer OxyTiME.
    Koop OxyTiME nu!

    OxyTiME is geen voordeelkaart maar een kaart met vele voordelen.

    OxyTiME Updates Pascal Vyncke: “Ja, een voordeelkaart willen we OxyTiME niet noemen. We spreken zelf liever van een ‘inspiratiekaart’ om van het leven te genieten met vele voordelen. (lacht) Sommigen vinden dit misschien een subtiel verschil maar wij vinden het een wereld van verschil. Allereerst zijn we op zoek naar mooie aanbiedingen voor levensgenieters om zorgeloos te genieten van kwalitatieve aanbiedingen. Dan gaan wij voor de OxyTiMERS onderhandelen voor extraatjes of een betere prijs. En als wij een commissie krijgen dan geven we die door aan onze leden. Zo wordt een prijs soms nog net iets scherper. En dat is natuurlijk fijn.”
    Bekijk OxyTime aanbod

    Ga op een romantische citytrip naar Lissabon, de stad van de Taag, de Fado en de zeven heuvels vanaf € 299 p.p. 4d/3n

    OxyTiME Updates Verblijf 3 nachten in het HOTEL NEYA LISBOA****, een nieuw viersterrenhotel dat geprezen wordt omwille van de rustige ligging, de bijzondere inrichting, het heerlijke ontbijt en vooral de sympathieke service.

    Het hotel ligt op ca 10 minuutjes wandelen van het historisch centrum. In de onmiddellijke omgeving zijn er echter voldoende bars en restaurants.

    Alle kamers zijn rookvrij en beschikken over bad of douche en wc, haardroger, telefoon, tv, gratis wifi, minibar, kluisje, vasttapijt.

    Het hotel beschikt voorts over een bar met terras waar je kan genieten van een kleine snack. Als je ’s avonds geen zin hebt om nog de deur uit te gaan, kan je dineren in het restaurant van het hotel waar een lekkere mediterrane keuken wordt geserveerd. Hier staat ’s morgens ook een heerlijk ontbijtbuffet op je te wachten. Gratis fitness.
    Vanaf € 299 per persoon voor 4 dagen/3nachten, verblijf in logies+ontbijt, vluchten H/T Brussel-Lissabon inbegrepen (afhankelijk van beschikbaarheid).
    Geldig in de periode tussen 02/01 en 31/03/2014 (laatste terugreis). Beperkte beschikbaarheid! Inbegrepen: 3 nachten in logies+ ontbijtbuffet op basis van een standaard 2-persoonskamer, vlucht Brussel-Lissabon met TAP Portugal, luchthaventaksen, BTW en taksen.
    Voordeel bekomen

    Bezoek het IJsculpturenfestival aan een zacht Shedealsprijsje (advertentie)

    OxyTiME Updates Artiesten uit de hele wereld creëerden een wondere sprookjeswereld in sneeuw en ijs vol emoties en avontuur. Ontdek deze uitzonderlijke tentoonstelling gebaseerd op Disney’s nieuwste animatiefilm ’Frozen’ en laat je betoveren door deze magische ijswereld. Shedeals stuurt je nu extra voordelig naar Brugge: je betaalt slechts € 11 i.p.v. € 15 voor je toegangsticket!
    Bekijk deze aanbieding
    Tijdelijke aanbieding

    Logeren in een schilderachtig wijndorpje langs de Moezel inclusief ontbijt èn diner € 109 i.p.v. € 149 p.p.

    OxyTiME Updates Logeer gedurende 3 dagen, 2 nachten in de leuke locatie Trittenheim, een schilderachtig wijndorp aan de Moezel, gelegen tussen de eeuwenoude stad Trier (30 km) en het middeleeuwse Bernkastel-Kues (25 km)! Als natuur- en cultuurliefhebber vind je hier zeker wat je zoekt. Het dorp staat vooral bekend om de talrijke wijngaarden. Het gezellige familiehotelletje, waar men Nederlands, Duits en Frans spreekt,  serveert ontbijtbuffet en ’s avonds een driegangendiner. Geen grote luxe, maar grote gezelligheid!
    3d, 2n inclusief ontbijt èn diner € 109 i.p.v. € 149 p.p.
    Boeken voor 15/01/2014, prijs geldig tot 28/05/2014, op basis van beschikbaarheid. Prijzen per 2 personen per kamer. Inclusief BTW en diensten, excl. toeristenbelasting. Gratis wifi.
    Meer info en/of boeken

    Energiezuinig: 6 hoogwaardige dimbare LED's 12W (=80W) (warm wit) € 89,99 € 54,99 en met OxyTiME € 49,99

    OxyTiME Updates In deze donkere dagen je lampen energiezuinig maken kan je heel wat schelen op je energiefactuur. Vervang je huidige halogeenlampen en gloeilampen door LED-lampen: ze verbruiken veel minder en geven evenveel licht. Omdat het om warm wit licht gaat en de LED spots dimbaar zijn zorgen ze bovendien voor een sfeervolle uitstraling.

    De spots hebben een laag energieverbruik en een grote hoeveelheid branduren. Afhankelijk van je verbruik heb je de investering van de LED-lampen al na 1 à 1,5 jaar terugverdiend door de energiebesparing.
    Met OxyTiME geen € 89,99 of € 54,99 maar met OxyTiME slechts € 49,99
    Bestel dit product

    Elegante Breil® armband van geborsteld staal - 5e Chakra - 6 gravures: € 45,00 € 24,99 en met OxyTiME nu voor € 20,99

    OxyTiME Updates Deze strakke, trendy en spirituele Breil®armband van Italiaans (Milaan) design uit modern geborsteld roestvrij staal van hoogwaardige kwaliteit is het ideale geschenk, ook om jezelf mee te verwennen.

    De elegante Breil® armband heeft als gravure de woorden‘mantra’, ‘telepathy’ (telepathie), ‘sky’ (hemel/lucht), ‘vibration’ (vibratie), ‘creativity’ (creativiteit) en ‘fifth Chakra’ (5e Chakra).

    De armband heeft een eigentijdse look en past bij elke outfit. Het Italiaans juwelenmerk Breil is al sinds 1939 bekend om zijn verfijnde ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit.
    € 45,00 € 24,99 en met OxyTiME nu voor € 20,99
    Bestel dit product

    3 dagen luxueus logeren in Amsterdam, met gratis parking en gratis vervoer naar het centrum! Inclusief ontbijt voor slechts
    € 69 i.p.v. € 138 p.p.

    OxyTiME Updates Met de ligging in het noorden van de stad is dit viersterrenhotel optimaal bereikbaar en een perfect startpunt voor een dagje winkelen of een toeristisch uitstapje richting Marken of Volendam. Wil je even de stad in? Met de gratis shuttle bus van het hotel ben je gemakkelijk en snel in het centrum, overdag en 's avonds.

    Amsterdam biedt onderdak aan uiteenlopende wereldmusea. Wie kent immers het (recent vernieuwde) Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis niet? Met verschillende theaters, concerten, gezellige kroegen en heerlijke restaurants is er altijd wel iets leuks te doen!

    Amsterdam is ook een walhalla voor shopaholics. Met een uitgebreid winkelaanbod, variërend van exclusieve winkels, kleine boetieks tot grote warenhuizen. In Amsterdam kun je naar hartenlust shoppen!

    Ook niet OxyTiME-houders kunnen van dit aanbod genieten voor slechts € 85 p.p. Indien je geen OxyTiME lid bent en toch van dit voordeel wenst te genieten kan je een email sturen naar info@partnerspromotions.be met je naam en adres voor verdere info.
    3 dagen / 2 nachten Amsterdam met ontbijt, dankzij OxyTiME voor € 69 p.p. i.p.v. € 138 p.p.
    De prijs is geldig t.e.m. 23 maart 2014 en steeds op basis van beschikbaarheid. Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per kamer. Prijzen exclusief reserveringskosten (€ 9,95). Boeken voor 15/01/2014.
    Boek arrangement

    Permanente aanbieding

    In al onze OxyTiME restaurants -15 % op de totale rekening

    OxyTiME Updates Wil je nog eens lekker gaan eten? Snuffel dan zeker eens tussen de restaurants die aangesloten zijn bij OxyTiME. Ze willen zich met hun uitstekende keuken en gezellige interieur door jou laten ontdekken. En daarom geven ze je met OxyTiME een prachtige korting van maar liefst 15 procent op de totale rekening. Dus ook op alle verbruik van dranken. Je kan gaan eten met één, twee, drie en zelfs met vier personen. En met OxyTiME kan je keer op keer gaan eten aan deze voorwaarden. Smakelijk!!!
    -15% op de totale rekening
    Bekijk onze restaurants



    Zo, we hopen dat je even enthousiast bent als wij over de deals van deze week.
    Bedankt voor het lezen van deze nieuwsbrief!
    Geniet verder van je OxyTiME,

    Met vriendelijke groeten,

    Pascal Vyncke
    OxyTiME-team

    PS: Wil je OxyTiME cadeau geven?
    Klik hier om dat te doen.
    Bezoek OxyTiME
    Hoe doen we het? Vond je deze nieuwsbrief nuttig?
    Kunnen we het nog beter doen?
    Laat het ons weten op info@OxyTiME.be en vertel ons hoe we het nog beter kunnen doen.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)




    SenNet Shop
    Aanbiedingen

    Updates 12/03/2014

    Updates 05/03/2014

    Updates 26/02/2014

    Updates 20/02/2014

    Updates 12/02/2014

    Updates 05/02/2014

    Updates 29/01/2014

    Updates 22/01/2014

    Updates 16/01/2014





    Updates 09/01/2014






    Updates 02/01/2014





    Updates 26/12/2013



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!