Foto
Inhoud blog
  • éen keer met het strijkijzer over je was en klaar is kees.
  • Updates met gratis tankkaart, prijsjes voor uitjes, belevenissen, je huid én automatische deursluiter...
  • Exclusief: kom de Ronde van Vlaanderen verkennen met Lucien De Schepper en Freddy Maertens.
  • Nooit in Istanbul geweest? Dat zeg je straks niet meer.
  • Bier en water vormen een unieke combinatie in dit aanbod.
  • Heerlijk fietsen langs het water in Oost-Vlaanderen!
  • Scheermesjes Gillette Fusion 8 pack!
  • 3 dagen/2 nachten logeren in Maasmechelen of Maastricht!
  • Design laptopstandaard en hoogtechnologische retroradio en er even tussenuit.
  • Geniet van een unieke 6-daagse bier/trappisten cruise in België.
  • 3 dagen luxueus logeren in Amsterdam.
  • Al onze OxyTiME restaurants aan -15%!
  • Topcadeautjes, tripjes, weekje naar de zon... het is tijd voor OxyTiME!
  • Had je al aan deze cadeautjes gedacht? Voor hem én voor haar.
    Foto
    OxyTiME Updates

    02-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 3 dagen luxueus logeren in Amsterdam.

     

    Ledensectie Wat is OxyTiME Koop OxyTiME Geef OxyTiME

    Een fantastisch, onbezorgd en gezond 2014!

    Leg nu al je voorjaarsvakantie vast om een week lang het wondermooie Cyprus te gaan verkennen. Ga de Moezelwijnen ontdekken tijdens een arrangement in een schilderachtig dorpje bij Trier. Profiteer van de aanbiedingen voor deze Pioneer hoofdtelefoon of voor de handige dubbele USB lader voor je smartphone, iPod, tablet, fototoestel... Profiteer nog van een knalaanbieding voor Amsterdam.
    Koop OxyTiME nu!

    Happy 2014, opnieuw een heel jaar genieten met OxyTiME!! Gelukkig nieuwjaar.

    OxyTiME Updates Pascal Vyncke: ‘OxyTiME wenst alle levensgenieters een fantastisch, onbezorgd en gezond 2014.  Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om je een jaar lang te inspireren met een aantrekkelijk aanbod om optimaal van het leven te genieten. Wij onderhandelen voor jou mooie reis- en vakantieaanbiedingen, leuke restaurants om te ontdekken, UIT tips, belevenissen ... telkens met scherpe prijzen en hele mooie aanbiedingen. Het mooiste cadeau is nog steeds OxyTiME zelf dat je toegang geeft tot het rijke aanbod en klinkklare kortingen. Je koopt OxyTiME voor een heel jaar genieten met het hele gezin en haalt je investering er keer op keer uit.  Snuister in het totale aanbod op www.OxyTiME.be. Word lid en geniet meteen van onderstaande aanbiedingen. Van de aanbiedingen uit de SenNet Shop kan iedereen gebruik maken.
    Bekijk OxyTime aanbod

    Aanbieding uit de shop

    Pioneer hoofdtelefoon om hoogkwalitatief naar muziek te luisteren van € 79,99 naar € 49.99 en voor OxyTiME verlaagd naar € 45,99

    OxyTiME Updates Met deze hoofdtelefoon van Pioneer scoor je beslist bij jong en oud. Deze aantrekkelijke, volledig gesloten hoofdtelefoon beschikt over goed passende oorkussens die je oren volledig bedekken en als echt topleder aanvoelen. Je krijgt zo je lievelingsmuziek in perfecte weergave te horen terwijl je een aangenaam gevoel aan de oren behoudt. De behuizing van geborsteld metaal geeft deze Pioneer hoofdtelefoon een heel aparte look. Dankzij het draaimechanisme in ware DJ-stijl kun je perfect met één oor luisteren, waardoor je tegelijkertijd met je vrienden kunt praten en naar muziek luisteren.
    Mega deal: van € 79,99 voor € 49,99 . Met OxyTiME € 45.99
    Zolang de voorraad strekt, slechts 300 te koop, op = op!
    Bestel dit product

    Winterse gezelligheid in de tuin met de Afuera Pegasus vuurschaal (advertentie)

    OxyTiME Updates Mooie winteravonden worden extra gezellig met deze stijlvolle Afuera Pegasus vuurschaal! Stook een knus vuurtje in deze prachtige eyecatcher en geniet zo het hele jaar door van je tuin. Dankzij het moderne design wordt deze vuurschaal gegarandeerd het pronkstuk in jouw hof! Haal je exemplaar snel in huis via Shedeals voor slechts € 119 i.p.v. € 169.
    Bekijk deze aanbieding
    Tijdelijke aanbieding

    Ga cultureel genieten van de lentezon in Cyprus en verken het eiland met reisbegeleiding! Vertrek op 30 maart, betaal € 1295 p.p. in volpension.

    OxyTiME Updates Verblijf 8 dagen op het idyllische Cyprus in volpension, waarvan 1 dag in all-in in het St George Golf & Spa Resort**** bij Paphos. Je hotel ligt direct aan het strand van Chlorakas en biedt kamers met balkon, tv, koelkast, koffie- en theezetfaciliteiten, haardroger, telefoon.

    Je geniet hier van een uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijke mediterrane keuken. Zwembad, Spa en talrijke sportmogelijkheden ontbreken uiteraard niet. Inbegrepen daguitstappen, onder meer naar het prachtige Troodosgebergte met bezoek aan het beroemde Kykkosklooster met zijn mozaïeken, fresco’s en iconen.

    Nog op het programma; het Agios Neophytosklooster en het Chrysorrogiatissaklooster. Bezoek aan het heuveldorpje Pano Lefkara, beroemd om zijn kant, naar Chirikitia en het zoutmeer van Larnaca en de Hala Sultan Tekke-moskee. De opgravingen van Kourion, de middeleeuwse donjon van Kolossi en via de talrijke citrusplantages naar Limassol voor een bezoek aan het oude centrum.

    Voorts tenslotte staat ook een bezoek aan Paphos (1/2 dag) met de villa’s van Dionysos, Theseus en Aion op het programma.
    € 1295 per persoon voor 8 dagen/7 nachten, verblijf in volpension (all-in op de vrije dag), vluchten H/T Brussel-Paphos, excursies en bezoeken zoals beschreven, reisbegeleiding.
    Geldig voor een vertrek op 30 maart Beperkte beschikbaarheid!
    Inbegrepen: 7 nachten in volpension (drank bij de maaltijden inbegrepen) en all-in op de vrije dag op basis van een standaard 2-persoonskamer, vlucht Brussel-Paphos H/T, transfers luchthaven-hotel H/T, luchthaventaksen, BTW en taksen, excursies en bezoeken zoals beschreven, bijstandsverzekering en reisbegeleiding.
    Voordeel bekomen

    Aanbieding uit de shop

    Dubbele Konig® USB kabel om gemakkelijk 2 USB apparaten tegelijk op te laden € 29.99 naar € 19.99 naar € 15.99 voor OxyTiME

    OxyTiME Updates Ideaal om tegelijkertijd je digitaal fototoestel en smartphone op te laden, je iPod en tablet, gewoon aan je computer. Dat kan met deze universele dubbele USB lader van het Nederlandse merk Konig®.  Een fantastische praktische functionele gadget om gemakkelijk 2 USB apparaten tegelijk op te laden in één stopcontact.

    Ideaal voor MP3-spelers, iPod's®, tablets, iPhone, tablet, smartphone, fototoestel op te laden via het stopcontact.
    De lader is uitgerust met kortsluiting protectie en automatische overbelasting bescherming.
    Ideaal voor jezelf of als cadeau voor iedereen die meer dan één USB-apparaat heeft (smartphone, MP3-speler, tablet, fototoestel...)
    Van € 29.99 naar € 19.99 naar € 15.99 voor OxyTiME.
    Bestel dit product

    Tijdelijke aanbieding

    Ga de Moezelwijnen ontdekken en de mooie streek tijdens een heerlijk verblijf, inclusief ontbijt én diner € 109 i.p.v. € 149 p.p.

    OxyTiME Updates Logeer gedurende 3 dagen, 2 nachten in de leuke locatie Trittenheim, een schilderachtig wijndorp aan de Moezel, gelegen tussen de eeuwenoude stad Trier (30 km) en het middeleeuwse Bernkastel-Kues (25 km)! Als natuur- en cultuurliefhebber vind je hier zeker wat je zoekt. Het dorp staat vooral bekend om de talrijke wijngaarden. Het gezellige familiehotelletje, waar men Nederlands, Duits en Frans spreekt,  serveert ontbijtbuffet en ’s avonds een driegangendiner. Geen grote luxe, maar grote gezelligheid!
    3d, 2n inclusief ontbijt èn diner € 109 i.p.v. € 149 p.p.
    Boeken voor 15/01/2014, prijs geldig tot 28/05/2014, op basis van beschikbaarheid. Prijzen per 2 personen per kamer. Inclusief BTW en diensten, excl. toeristenbelasting. Gratis wifi.
    Meer info & voorwaarden

    Tijdelijke aanbieding

    3 dagen luxueus logeren in Amsterdam, met gratis parking en gratis vervoer naar het centrum! Inclusief ontbijt voor slechts
    € 69 i.p.v. € 138 p.p.

    OxyTiME Updates Met de ligging in het noorden van de stad is dit viersterrenhotel optimaal bereikbaar en een perfect startpunt voor een dagje winkelen of een toeristisch uitstapje richting Marken of Volendam. Wil je even de stad in? Met de gratis shuttle bus van het hotel ben je gemakkelijk en snel in het centrum, overdag en 's avonds.

    Amsterdam biedt onderdak aan uiteenlopende wereldmusea. Wie kent immers het (recent vernieuwde) Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis niet? Met verschillende theaters, concerten, gezellige kroegen en heerlijke restaurants is er altijd wel iets leuks te doen!

    Amsterdam is ook een walhalla voor shopaholics. Met een uitgebreid winkelaanbod, variërend van exclusieve winkels, kleine boetieks tot grote warenhuizen. In Amsterdam kun je naar hartenlust shoppen!

    Ook niet OxyTiME-houders kunnen van dit aanbod genieten voor slechts € 85 p.p. Indien je geen OxyTiME lid bent en toch van dit voordeel wenst te genieten kan je een email sturen naar info@partnerspromotions.be met je naam en adres voor verdere info.
    3 dagen / 2 nachten Amsterdam met ontbijt, dankzij OxyTiME voor € 69 p.p. i.p.v. € 138 p.p.
    De prijs is geldig t.e.m. 23 maart 2014 en steeds op basis van beschikbaarheid. Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per kamer. Prijzen exclusief reserveringskosten (€ 9,95). Boeken voor 15/01/2014.
    Boek arrangement

    Permanente aanbieding

    Boek je brochurereis bij OxyTiME en krijg - 5 % korting

    OxyTiME Updates Zin in een leuke vakantie, heb je een mooie aanbieding gezien in een brochure? Jij kiest. Maar boek gewoon slim via OxyTiME Travel Services. Je belt of schrijft ons en zegt precies welke reis je wilt maken. Wij boeken voor jou én... jij krijgt onze commissie. Dat betekent dat je 5 % in je zak kan steken. Dat is mooi meegenomen als extra vakantiebudget!! Natuurlijk kan je rekenen op een perfecte service. Dat is immers het visitekaartje van OxyTiME.
    Boek je vakantie via OxyTiME en krijg 5 % op je brochurereis.
    Meer info & voorwaarden



    Zo, we hopen dat je even enthousiast bent als wij over de deals van deze week.
    Bedankt voor het lezen van deze nieuwsbrief!
    Geniet verder van je OxyTiME,

    Met vriendelijke groeten,

    Pascal Vyncke
    OxyTiME-team

    PS: Wil je OxyTiME cadeau geven?
    Klik hier om dat te doen.
    Bezoek OxyTiME
    Hoe doen we het? Vond je deze nieuwsbrief nuttig?
    Kunnen we het nog beter doen?
    Laat het ons weten op info@OxyTiME.be en vertel ons hoe we het nog beter kunnen doen.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)




    SenNet Shop
    Aanbiedingen

    Updates 12/03/2014

    Updates 05/03/2014

    Updates 26/02/2014

    Updates 20/02/2014

    Updates 12/02/2014

    Updates 05/02/2014

    Updates 29/01/2014

    Updates 22/01/2014

    Updates 16/01/2014





    Updates 09/01/2014






    Updates 02/01/2014





    Updates 26/12/2013



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!