Foto
Inhoud blog
  • éen keer met het strijkijzer over je was en klaar is kees.
  • Updates met gratis tankkaart, prijsjes voor uitjes, belevenissen, je huid én automatische deursluiter...
  • Exclusief: kom de Ronde van Vlaanderen verkennen met Lucien De Schepper en Freddy Maertens.
  • Nooit in Istanbul geweest? Dat zeg je straks niet meer.
  • Bier en water vormen een unieke combinatie in dit aanbod.
  • Heerlijk fietsen langs het water in Oost-Vlaanderen!
  • Scheermesjes Gillette Fusion 8 pack!
  • 3 dagen/2 nachten logeren in Maasmechelen of Maastricht!
  • Design laptopstandaard en hoogtechnologische retroradio en er even tussenuit.
  • Geniet van een unieke 6-daagse bier/trappisten cruise in België.
  • 3 dagen luxueus logeren in Amsterdam.
  • Al onze OxyTiME restaurants aan -15%!
  • Topcadeautjes, tripjes, weekje naar de zon... het is tijd voor OxyTiME!
  • Had je al aan deze cadeautjes gedacht? Voor hem én voor haar.
    Foto
    OxyTiME Updates

    09-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Geniet van een unieke 6-daagse bier/trappisten cruise in België.
     
    Ledensectie Wat is OxyTiME Koop OxyTiME Geef OxyTiME

    Geniet van een unieke 6-daagse bier/trappisten cruise in België.

    Geniet van een unieke 6-daagse bier/trappisten cruise in België. Met dit brunchconcert van deFilharmonie maak je van 2 maart een unieke zondag; eerst muzikale verwennerij, aansluitend een topbrunch in Grand Café deSingel. Deze topaanbiedingen voor citytrips Parijs, Madrid en Reims kan je niet laten liggen. Met deze handige 6 meter kabel laad je jouw smartphone op tijdens het bellen...
    Koop OxyTiME nu!

    OxyTiME wil je inspireren om maximaal van het leven te genieten.

    OxyTiME Updates Pascal Vyncke: “ We leven maar één keer (lacht). Ik weet het, echt waar, ik weet dat dit een boutade is... Maar het is wél de waarheid. Heb jij je verlanglijstje al gemaakt voor het doen van heerlijke dingen in 2014? Wel, heel specifiek kan je daarin wel zijn. Maar het kan net zo goed dat je op ideeën gebracht wordt omdat je een leuk voorstel krijgt. En dat is precies wat we met OxyTiME willen doen; onze leden inspireren met voorstellen. In deze Updates krijg je bv. een prachtige aanbieding om op riviercruise te gaan met het thema ‘trappistenbieren’. Het is nieuw, je kan er nog niet van gehoord hebben en pas nu kan je zin krijgen in zo’n cruise!! Ook je zondagochtend starten met een concert van deFilharmonie en daarna heerlijk gaan brunchen is niet-alledaags genieten. En daar houden we van, bij OxyTiME! Dat we die zaken voor onze leden bovendien verpakken in stuntaanbiedingen is natuurlijk helemaal het OxyTiME visitekaartje!!”
    Bekijk OxyTiME aanbod

    Tijdelijke aanbieding uit de shop

    Handige 3 meter lange micro USB oplaadkabel voor smartphone/tablet van € 23,05, voor maar € 12,95 en met OxyTiME € 9,99

    OxyTiME Updates Nooit meer onhandig aan het stopcontact bellen terwijl je smartphone moet opladen, of aan een (te) korte kabel hangen om aan je tablet te werken omdat die bijna helemaal leeg is en dreigt uit te vallen. Deze handige micro USB kabel maakt dat je jouw telefoon, tablet of zelfs fototoestel kan blijven gebruiken terwijl die aan het opladen is.
    Weg met frustraties over je lege toestel, want stopcontacten zijn bij gebruik op de bank of in bed nu steeds bereikbaar.
    Deze kabel is compatibel met alle toestellen die een micro USB-aansluiting hebben.
    € 23,05, voor maar € 12,95 en met OxyTiME € 9,99
    Bestel dit product

    Cultureel avondje uit met Thomas Hampson bij BOZAR (advertentie)

    OxyTiME Updates Neem je partner of enkele vriendinnen mee naar een van de meest gevraagde zangers van de internationale concert- en operascène in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. De bariton Thomas Hampson zorgt daar namelijk op 11 januari voor wat warmte tijdens deze koude winterdagen! Met een glaasje cava in de hand wordt het op en top genieten van deze muzikale voorstelling. Je betaalt via Shedeals slechts € 25 i.p.v. € 59 voor je concertticket. Snel zijn is de boodschap!
    Bekijk deze aanbieding
    Tijdelijke topaanbieding

    4 dagen genieten van shopping, tapas, architectuur en kunst in de Spaanse hoofdstad vanaf € 345 p.p.

    OxyTiME Updates De bruisende, charmante Spaanse hoofdstad laat zich op en rond de Plaza de España van haar beste kant zien. En daar is het dat jij met dit super arrangement logeert! Shopping, lekkere tapas proeven, talrijke architectonische pareltjes bewonderen, typisch Spaanse wijnen degusteren, een gevarieerde, levendige straatanimatie en een wervelend nachtleven,... Het staat je allemaal te wachten.
    Verblijf: Hotel Mercure Madrid Plaza de España****
    Bijzonder centraal gelegen hotel aan de Plaza de España. Alle kamers zijn niet-rokers kamers en uitgerust met een tweepersoonsbed, bad of douche en wc, haardroger, badjassen en pantoffels, telefoon, televisie, minibar, kluisje.
    € 345 per persoon voor 4 dagen/3 nachten, verblijf in logies en ontbijt, vluchten H/T Brussel-Madrid.
    Geldig voor een vertrek tussen 1 maart en 31 maart (laatste terugreis) Beperkte beschikbaarheid! 3 nachten in logies+ontbijt op basis van een standaard 2-persoonskamer, vlucht Brussel-Madrid H/T, luchthaventaksen, BTW en taksen bekend op 01/09/13.
    Voordeel bekomen

    Tijdelijke aanbieding uit de shop

    Nooit meer een puinhoop in je tas met deze ‘organiser’. En zo verwissel je meteen razendsnel van handtas. Geen € 28,60, maar € 15,99 en met OxyTiME € 13,99

    OxyTiME Updates Deze handige tas organiser ordent het binnenwerk van je tas! Met maar liefst 13 afgescheiden ruimten en vakjes is er voor al je spullen plaats. De organiser plaats je simpelweg geheel gevuld in de tas die je mee wilt nemen. Zo verwissel je even snel van handtas als van een paar schoenen. Niet meer opnieuw alle spulletjes uitladen en opnieuw sorteren. Maar gewoon je ‘organiser’ van de ene handtas in de andere plaatsen.
    Handige, uitneembare tas ‘organiser’ met 13 afgescheiden vakken in grijs of groen van € 28,60, voor maar € 15,99 en met OxyTiME € 13,99
    Bestel dit product

    Tijdelijke topaanbieding

    Uniek 3-daags arrangement voor de lichtstad Parijs met ontbijt én een diner. Plus gratis hotelparking Nu voor slechts € 121,50 i.p.v. € 233 p.p.

    OxyTiME Updates Deze kans voor een weekendje Parijs kan je niet laten liggen, De wereldberoemde lichtstad, is de meest bezochte stad van Europa. Niet alleen om zijn Eifeltoren, de Arc de Triomphe of het Louvre maar ook om de vele andere musea, de cultuur, de chique winkelstraten, de Vlooienmarkt, de cabarets, de restaurants,... noem maar op en je vindt het hier. Het 3 daags hotelarrangement is inclusief ontbijt, een tweegangendiner, 1 toegangsticket Chateau de Versailles, 1 metroticket en gratis hotelparking (normaal 17 € per 24 u) ! Het hotel is vlakbij Chateau de Versailles gelegen.
    Dankzij OxyTiME voor € 121,50 p.p. voor i.p.v. € 233 p.p.
    De prijs is geldig t.e.m. 31 maart met aankomst op vrijdag of zaterdag en steeds op basis van beschikbaarheid. Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen per kamer. Prijzen exclusief reserveringskosten (€ 9,95). Boeken voor 20/01/2014
    Ontdek het aanbod

    Tijdelijke topaanbieding

    Uitzonderlijke unieke éénmalige 6 daagse themacruise rond bieren/trappisten van Luik naar Brussel met Croisieurope. 6d/5n voor € 499 en met OxyTiME € 449

    OxyTiME Updates De eerste cruise in België rond het thema bieren/trappisten met uitzonderlijke bezoeken van abdijen/kastelen en de pareltjes van de Belgische brouwerijen. Overnachting, alle maaltijden en dranken aan tafel zijn inbegrepen. Aan boord krijg je uitleg van een gespecialiseerde conferencier.
    Voor 6dagen/5nachten betaal je slechts € 499 p.p. en met OxyTiME € 459.
    Boeken voor 31 januari. Voor reservatie bel naar 02/514.11.54 of stuur een e-mail naar infobel@croisieurope.com
    Arrangement boeken

    Tijdelijke aanbieding

    Zondags brunchconcert deFilharmonie: Spaanse klanken in de concertzaal en nadien heerlijk brunchen in het Grand Café deSingel op 2 maart! € 50 all-in en met OxyTiME € 35 p.p.

    OxyTiME Updates Maak iets unieks van je zondag en woon een concert bij van deFilharmonie en ga nadien heerlijk brunchen in het sfeervolle kader van Grand Café deSingel in Antwerpen. Dat kan op 2 maart.  Naar de frenetieke frases, potente ritmes en schroeiende kleurspatten te oordelen, had Ravel een zwak voor Spanje. Niet alleen 's mans Bolero roept de zuiderzon in herinnering, ook zijn overige orkestwerken hunkeren naar het land van zijn roots. Om het flamencofundament in Ravel extra gewicht te geven, plaatst de flamboyante dirigent Fabien Gabel meer vlammends op het menu. Violist Yossif Ivanov geeft die hispanofiele furiositeit een extra zetje met de uitbundig gestileerde virtuositeiten uit Lalo's Symphonie espagnole. Olé!
    Fabien Gabel dirigent
    Yossif Ivanov viool
    de Falla El sombrero de tres picos (suite nr. 2)
    Lalo Symphonie espagnole
    Ravel Rapsodie espagnole

    Praktische info
    -       Het concert begint om 11:00 en eindigt rond 12:30, er is geen pauze.
    -       De tickets liggen vanaf een uur voor het begin van het concert klaar aan de genodigdenbalie van deFilharmonie. U vindt de genodigdenbalie bovenaan de trappen aan de hoofdingang van deSingel.

    Na het concert kan je in het aangrenzende Grand Café deSingel terecht voor de brunch. Een gang verbindt deSingel met het Grand Café, je hoeft na het concert dus niet naar buiten. Vergeet niet om je jas op te halen aan de vestiaire (de vestiaire sluit 1 uur na het concert)!

    Geniet van het concert van deFilharmonie en brunch in het Grand Café deSingel voor slechts € 50 per persoon! En met OxyTiME € 35 p.p.
    Aanbod geldig voor het brunchconcert van zondag 2 maart 2014 om 11u in deSingel in Antwerpen. Het aanbod omvat tickets in rang 1, programmaboekje en aansluitend brunch in het Grand Café deSingel op zondag 2 maart 2014. Snel reserveren is de boodschap, want het aantal plaatsen is beperkt.
    Meer info & voorwaarden

    Tijdelijke aanbieding

    Kom gratis naar het Vakantiesalon in Antwerpen. Van 23 tot en met 27 januari.

    OxyTiME Updates Ben je op zoek naar de ideale vakantiebestemming of -formule? Ga dan van 23 tot en met 27 januari naar het Vakantiesalon Vlaanderen! Naast de klassieke vakantiebestemmingen presenteert het Antwerpse Vakantiesalon ook een aantal themazones zoals de B&B Expo zone en een paviljoen voor motorvakanties. Jij kan je gratis ticket voor de beurs downloaden.
    Klik hier om je gratis ticket voor het Vakantiesalon te printen.
    Wil je meer informatie over het Vakantiesalon? Lees dan het artikel in SenNet Magazine
    Meer info & voorwaarden

    Tijdelijke aanbieding

    Godendrank proeven in Reims, inclusief ontbijt, een driegangendiner en een degustatie € 104,50 i.p.v. € 199 p.p.

    OxyTiME Updates Geniet gedurende 3 dagen, 2 nachten van een sprankelend verblijf in de Champagne-hoofdstad!  Reims is een zeer oude stad waarvan de geschiedenis teruggaat tot voor onze jaartelling. Het is geen grote, maar een gezellige stad. Alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand van het hotel te bereiken. En dichtbij vind je de kelders van de bekende champagnemerken (Pommery, Veuve Cliquot, Ruinart Taittinger, etc). Inbegrepen zijn: elke morgen een uitgebreid ontbijtbuffet, een driegangendiner, gratis degustatiebezoek aan de kelders van Martel, een informatiepakket, gratis parking…
    3d, 2n in de sprankelende Champagnehoofstad Reims € 104,50 i.p.v. € 199 p.p.
    Boeken voor 20/01/2014, prijs geldig tot 31/03/2014 op basis van beschikbaarheid. 1 kind tot 15 jaar logeert gratis op de kamer van de ouders incl. ontbijt. Prijzen gebaseerd op 2 personen per kamer. Inclusief BTW en diensten, excl. Toeristenbelasting en reserveringskosten (€ 9,95).
    Boek arrangement



    Zo, we hopen dat je even enthousiast bent als wij over de deals van deze week.
    Bedankt voor het lezen van deze nieuwsbrief!
    Geniet verder van je OxyTiME,

    Met vriendelijke groeten,

    Pascal Vyncke
    OxyTiME-team

    PS: Wil je OxyTiME cadeau geven?
    Klik hier om dat te doen.
    Bezoek OxyTiME
    Hoe doen we het? Vond je deze nieuwsbrief nuttig?
    Kunnen we het nog beter doen?
    Laat het ons weten op info@OxyTiME.be en vertel ons hoe we het nog beter kunnen doen.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)




    SenNet Shop
    Aanbiedingen

    Updates 12/03/2014

    Updates 05/03/2014

    Updates 26/02/2014

    Updates 20/02/2014

    Updates 12/02/2014

    Updates 05/02/2014

    Updates 29/01/2014

    Updates 22/01/2014

    Updates 16/01/2014





    Updates 09/01/2014






    Updates 02/01/2014





    Updates 26/12/2013



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!