Foto
Inhoud blog
  • éen keer met het strijkijzer over je was en klaar is kees.
  • Updates met gratis tankkaart, prijsjes voor uitjes, belevenissen, je huid én automatische deursluiter...
  • Exclusief: kom de Ronde van Vlaanderen verkennen met Lucien De Schepper en Freddy Maertens.
  • Nooit in Istanbul geweest? Dat zeg je straks niet meer.
  • Bier en water vormen een unieke combinatie in dit aanbod.
  • Heerlijk fietsen langs het water in Oost-Vlaanderen!
  • Scheermesjes Gillette Fusion 8 pack!
  • 3 dagen/2 nachten logeren in Maasmechelen of Maastricht!
  • Design laptopstandaard en hoogtechnologische retroradio en er even tussenuit.
  • Geniet van een unieke 6-daagse bier/trappisten cruise in België.
  • 3 dagen luxueus logeren in Amsterdam.
  • Al onze OxyTiME restaurants aan -15%!
  • Topcadeautjes, tripjes, weekje naar de zon... het is tijd voor OxyTiME!
  • Had je al aan deze cadeautjes gedacht? Voor hem én voor haar.
    Foto
    OxyTiME Updates

    05-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Heerlijk fietsen langs het water in Oost-Vlaanderen!

     

    Ledensectie Wat is OxyTiME Koop OxyTiME Geef OxyTiME

    Geniet van een spectaculaire cruise of heerlijk thuis genieten van fitness.

    Als OxyTiME Updates lezer kan jij genieten van dit spectaculair aanbod om op cruise te gaan naar de unieke Noorse fjorden op 17 mei. Want we hebben niet alleen een onevenaarbaar aanbod voor OxyTiME leden, maar ook eentje voor al onze lezers. Verder kan je dichter bij huis gaan fietsen en helemaal thuis genieten van... fitness. Met deze super-de-luxe apparatuur aan een spotprijs.
    Koop OxyTiME nu!

    Met OxyTiME win je altijd.

    OxyTiME Updates Pascal Vyncke: Dat je met OxyTiME altijd wint zie je meteen in ons aanbod voor de cruise naar de Noorse fjorden. Je hebt je kaart meteen terugverdiend. En geniet verder van alle voordelen van OxyTiME als vakantiekaart, hotelkaart, Beleef&UITkaart ... Laat je een heel jaar lang inspireren door ons aanbod en geniet zoveel je wilt!! En natuurlijk krijg je elke week de Updates in je mailbox met onze tijdelijke knalaanbiedingen!! Waarom we je zoveel moois kunnen bieden? Ten eerste onderhandelen we steeds voor onze OxyTiMERS. En als we een commissie krijgen, geven we die steeds helemaal aan onze leden door. Daardoor kunnen we jou de zeer scherpe prijzen bieden. Geniet daar dus van."
    Bekijk OxyTime aanbod

    Tijdelijke aanbieding uit de shop

    Fietsen langs het water in Oost-Vlaanderen met de Knooppunter fietsbox. Van € 22,50 voor € 16,95 en met OxyTiME voor € 14,99

    OxyTiME Updates Bemachtig een van de laatste exemplaren van deze Knooppunter fietsbox Oost-Vlaanderen. Daarin vind je ten eerste een gratis Knooppunter (t.w.v. €9,95), een handige water- en winddichte houder in kunststof die je in een handomdraai monteert op het stuur en waarin alle routekaartjes passen. Zo kan je tijdens het fietsen gemakkelijk de route volgen.

    In deze fietsbox krijg je 10 fietsroutes langs de leukste Oost-Vlaamse plekjes waarbij ‘water’ de rode draad vormt.
    De box bevat ook een begeleidende brochure boordevol tips voor de levensgenieter; met onder meer de ‘lekkere’ plekjes, waar je streekproducten kan proeven en lekkere streekbieren kan smaken.   Het fietsinfoboekje van Toerisme Oost-Vlaanderen geeft praktische informatie over fietsvriendelijke logeeradresjes, cafés, restaurants en fietsverhuurcentra in Oost-Vlaanderen.
    De fietsinfobox Oost-Vlaanderen van Knooppunter krijg je van € 22,50 voor € 16,95 en met OxyTiME voor € 14,99
    Zolang de voorraad strekt.
    Bestel dit product

    Ontspannen in alle luxe bij wellness center Wu Wei (advertentie)

    OxyTiME Updates De hemel op aarde vind je zonder meer bij het prachtige wellness oord Wu Wei! Met hun grote aanbod aan verwenarrangementen, behandelingen en unieke belevingen is Wu Wei de ideale plek om helemaal tot rust te komen. Betaal dankzij Shedeals nu slechts € 159 i.p.v. € 318 voor een uitgebreid valentijnsarrangement voor 2 personen en geniet van een welverdiend dagje relaxen in alle luxe! Ontdek gauw het volledige arrangement op www.shedeals.be.
    Bekijk deze aanbieding
    Tijdelijke topaanbieding

    Ga op cruise naar de betoverende Noorse Fjorden en bezoek de mooiste steden in Noorwegen. 7 dagen vol pension van € 1049 voor € 749 p.p. met OxyTiME. Voor alle andere lezers € 779

    OxyTiME Updates Koop meteen je OxyTiMEkaart en je hebt hem er uit als je deze cruise boekt. Normale prijs € 1049 p.p. OxyTime prijs vanaf € 749 – Updatelezers vanaf € 779

    Vertrek lekker dichtbij vanuit Rotterdam op 17 mei
    voor 8 d/7 n met de Holland America Line naar de prachtige Fjorden en de mooiste plaatsen in Noorwegen. De combinatie van de spectaculaire hoge bergen met de diepe dalen en het water ertussen, de gletsjers en watervallen, maken de fjorden uniek. Beleef het op de eerste rij vanaf het luxueuze schip van de Holland America Line.

    Je geniet van volpension in het à la carte restaurant, het buffetrestaurant, de snackbar of van room service. Het prachtige cruiseschip van rederij Holland America Line straalt klasse, luxe en rust uit. Ontspannen kan in de Queens Show Lounge met internationale artiesten. Het Observation Dek biedt je een schitterend uitzicht op zee. Nog meer genieten kan in o.a. in het thermaalbad in het “Spa en salon centrum” of in het Explorations Cafe, een comfortabele koffielounge. Zwemmen in het overdekt buitenzwembad, met zicht op de Fjorden, is een unieke belevenis.

    Geniet van dit aanbod aan een exclusieve en aantrekkelijke prijs!  Nog even vermelden dat, indien meer dan 40 personen deelnemen aan dit aanbod, wij graag met jullie meegaan en jullie aan boord van het schip met raad en daad bijstaan!
    De huidige Amerikaanse rederij, Holland America Line, is van origine Nederlands en dat merk je nog aan vele dingen, zeker ook wat betreft veel Nederlandssprekend personeel.

    Meer info over excursies in Noorwegen vind je hier of info over het ontdekken van Noorwegen.
    Vertrek op 17 mei met OxyTiME op luxecruise 8 dagen vanaf € 749 in binnenkajuit en € 869 in buitenkajuit met zeezicht. Ook voor alle lezers speciale tarieven vanaf € 779.
    Boekingsperiode op basis van beschikbaarheid en uiterlijk tot 15/02/2014. Prijzen geldig, op basis van een dubbele bezetting van de hut. Informatie en reserveringen altijd met vermelding “UPDATE OXYTIME”.
    Meer info, mail je vragen naar: info@partnerspromotions.be
    Prijzen & voorwaarden

    Tijdelijke aanbieding uit de shop

    Fitness thuis! Gemakkelijk in vorm met de Nordic Walker 2-in-1 Sensation! Van € 299 voor € 119,99 en met OxyTiME € 109,99.

    OxyTiME Updates Bespaar geld en tijd en sport eenvoudig bij je thuis. Met dit handige 2-in-1 fitness apparaat verbrand je dat vet en verstevig je die spieren: je afvoerders, bilspieren, lage buikspieren en laterale dijbeenspieren.  Je weet precies waar je mee bezig bent, want deze Vitalmaxx Nordic Walker 2-in-1 Sensation beschikt over een computer die het aantal minuten, stappen en verbrande calorieën voor je berekent. Vals spelen is dus vanaf nu officieel voorbij!

    Ben je geen fan van toestellen die veel plaats innemen in je huis? Ook dat is geen probleem want de Nordic Walker Sensation 2 in 1 kan helemaal worden ingeklapt zodat jij het makkelijk kan opbergen.

    Het toestel is geschikt voor personen tot max. 120 kg en meet 80 x 56 x 122 cm wanneer het opengeklapt is.
    Full-body trainer Vitalmaxx Nordic Walker 2-in-1 Sensation van € 299 voor € 119,99 en met OxyTiME € 109,99.
    Bestel dit product

    Tijdelijke aanbieding

    Logeren aan de rand van Nederland’s mooiste natuurgebied, incl. ontbijt en een diner! € 79 i.p.v. € 158 p.p.

    OxyTiME Updates Logeer gedurende 3 dagen, 2 nachten in de rustige en mooie omgeving van de Veluwe, de perfecte uitvalsbasis voor wandel-, fiets- en outdoor activiteiten. Maar genieten kan ook gratis in het wellnesscentrum met binnenzwembad, sauna, fitnesscenter en zonnebank. Het centrum van Nunspeet ligt op slechts 10 minuten loopafstand. Geniet elke morgen van een uitgebreid ontbijtbuffet en in het sfeervolle restaurant word je een gratis driegangendiner geserveerd. Ook in dit hotel hebben we ervoor gezorgd dat jouw welkomstdrankje klaar staat.
    Logeren aan de rand van Nederland’s mooiste natuurgebied: € 79 i.p.v. € 158 p.p.
    Boeken voor 28/02/2014, prijs geldig tot 27/04/2014 op basis van beschikbaarheid. Prijzen per 2 personen per kamer. Inclusief BTW en diensten, excl. toeristenbelasting...
    Meer info & voorwaarden

    Permanente aanbieding

    Doe-het-zelvers doen het op dinsdag: GAMMA - 10 % ook op de aanbiedingen.

    OxyTiME Updates Lamp kapot? Potgrond nodig? Batterijen of gereedschap? Ga je klussen in huis? Werken in de tuin? Verbouwen? De keuken vernieuwen? Handige Harry’s spelen het slim met OxyTiME en gaan op dinsdag naar GAMMA. Elke dinsdag ontvang je met je OxyTiME paspoort 10% korting in alle GAMMA winkels. En je kan de OxyTiME korting combineren met de voordelen van GAMMAplus+, de klantenkaart van GAMMA. Bovendien is het op dinsdag  gewoonlijk heerlijk rustig zodat je op je gemak kan snuisteren in het aanbod en het personeel tijd kan nemen om je waar nodig van uitleg te voorzien. Een beperkt aantal artikelen zijn uitgesloten van korting. Meer info in je Gamma winkel.
    Bekijk dit aanbod

    14 paar leuke sokken, voor elke dag van de week 2 paar van € 70 voor € 26,99 en met OxyTiME € 24,99.

    OxyTiME Updates Trendy sokken met een hoge attentie waarde. Met deze 2 x ‘7 dagen van de week’- sokken ben én blijf je bij de tijd. Ze zitten heerlijk waardoor je ze élke dag wel wilt dragen! Dat kan ook, maar dan wel steeds met de juiste dag erop. Ze zijn leuk om cadeau te geven, maar ook voor jezelf. Laten we eerlijk wezen, met een mooie set sokken maak je iedereen blij.
    Je hebt in totaal 14 paar sokken.
    Van € 70 voor € 26,99 en met OxyTiME € 24,99.
    Bestel dit product

    Nog geen OxyTiME? Doe er wat aan! (gratis verzending)

    Doe zoals 10.000 andere levensgenieters en word ook OxyTiME. Dat kan meteen, op dit ogenblik! Koop je OxyTiME kaart online en geniet meteen van de voordelen uit deze nieuwsbrief, alsook nog van honderden andere voordelen en diensten! Je krijgt immers een tijdelijke link toegestuurd waarmee je meteen kan inloggen. Dit in afwachting van je OxyTiME Paspoort van de levensgenieter dat wordt gemaakt op jouw naam. Gratis verzending. Ontdek op OxyTiME wat er nog allemaal mogelijk is.
    Overtuigd? Dat zal wel! Doe zoals 10.000 andere 50-plussers: word OxyTiME.
    Koop OxyTiME
    Zo, we hopen dat je even enthousiast bent als wij over de deals van deze week.
    Bedankt voor het lezen van deze nieuwsbrief!
    Geniet verder van je OxyTiME,

    Met vriendelijke groeten,

    Pascal Vyncke
    OxyTiME-team

    PS: Wil je OxyTiME cadeau geven?
    Klik hier om dat te doen.
    Bezoek OxyTiME
    Hoe doen we het? Vond je deze nieuwsbrief nuttig?
    Kunnen we het nog beter doen?
    Laat het ons weten op info@OxyTiME.be en vertel ons hoe we het nog beter kunnen doen.
    "OxyTiME prijzen zijn enkel mogelijk indien u een geldig lidmaatschap hebt van OxyTiME. Aanbiedingen voor producten uit de SenNet Shop zijn tijdelijke acties en verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, dus dit keer geldig tot en met 14 februari 2014, op = op. Aanbiedingen uit de SenNet Shop zijn ook voor niet-OxyTiME leden aan te kopen. Maar de OxyTiME super aanbieding is enkel verkrijgbaar met OxyTiME. Gratis verzending geldt altijd naar Belgische adressen, verzending naar de rest van Europa is mogelijk tegen meerkost. Onder voorbehoud van fouten. Aanbod onder voorwaarden."
    De reizen uit de rubriek "Levensstijl" (5% op (bijna alle reizen) wordt volledig verzorgd door een vergund reisbureau (gegevens op bestelpagina) met lidmaatschap bij het Garantiefonds Reizen.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)




    SenNet Shop
    Aanbiedingen

    Updates 12/03/2014

    Updates 05/03/2014

    Updates 26/02/2014

    Updates 20/02/2014

    Updates 12/02/2014

    Updates 05/02/2014

    Updates 29/01/2014

    Updates 22/01/2014

    Updates 16/01/2014





    Updates 09/01/2014






    Updates 02/01/2014





    Updates 26/12/2013



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!