Foto
Aangezien hier niets van reclame voor de firma mag verschijnen,ga ik mij wat meer bezighouden met mijn ander blog! Via de link kan je steeds mijn reizen volgen''Vantjen groet U
Click for Brussels, Belgium Forecast
Zoeken in blog

Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Vantjen blog
  • RADARBEELD NEERSLAG BELGIE
  • Image Hosted by ImageShack.us

    Image Hosted by ImageShack.us

    Image Hosted by ImageShack.us
    Weathernews.nl Meerdaagse Verwachting
    Archief per maand
  • 01-2011
  • 12-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
    WebChef Recept

    Gastenboek
  • Bezoekje !
  • ontvangst busreizen
  • Vriendelijke groetjes van Trucker_John
  • Hallo
  • hallo

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Tekstgrootte aanpassen?
    Klik op + of -

    BLOG ZOOM

    ""vantjen autocarreizen""

    29-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoei van onze tuin
    Ieder jaar wordt er door een firma een serieuse opkuis van onze tuin gedaan.Hier zie je een beeld ervoor en erna op een bepaalde plaats.
    Vantjen
    Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

    >> Reageer (0)
    21-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DONKMEER nabij Berlare

    P A L I N G G A S T R O N O M I E

    Uren in het rond is de Donk vermaard om zijn heerlijke palinggerechten. Die palingtraditie werd reeds ingezet vóór 14-18, toen de palingvissers van het Donkmeer zelf hun vangst offreerden in de bestaande restaurants.

    Na de eerste wereldoorlog bleef de Donkse productie te gering om aan de stijgende vraag te voldoen en werd de paling elders betrokken. Thans wordt de levende paling, in tankwagens met zuurstofvoorziening, ingevoerd uit Nederland, Denemarken, Frankrijk en Spanje. Na de invoer blijft de paling nog altijd een waterkuur ondergaan in het daarvoor geschikte water van het Donkmeer, om daarna vers en panklaar te verhuizen naar de keukens van de talrijke omliggende restaurants.

    De koks aan het Donkmeer kennen vele recepten om hun lekkere paling te bereiden: in 't groen, gebakken, met kampernoelies, met tomaten, àla Provençale, enz.
    Bron:vvv donkmeer

    Image Hosted by ImageShack.usfoto Ron Offermans

    >> Reageer (0)
    17-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDER WOORDEN
    Image Hosted by ImageShack.us
    Vantjen

    >> Reageer (0)


    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!