NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Zeg eens goeiendag tegen een vreemde
 • Goeiendag zeggen
 • Bart De Wever krijgt bijl door raam.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  De verrotting van onze samenleving op menselijk vlak.
  Achteruitgang van samenleving naar de ikke en de rest kan stikken maatschappij

  De mensen kennen elkaar niet meer,de meesten kennen zelfs hun geburen niet.Mensen zijn onverschillig geworden en kennen géén waarden meer.Elkaar groeten dat is een zeldzaamheid geworden.Het respect tegen over ouderen is schrijnend,de schandalen in rustoorden enz..... Als daar niet overpraat wordt met de jeugd vergaat het volledig en neemt de onverschilligheid toe.De politiek doet er niets aan daar telt alléén geld en persoonlijke verrijking via graaicultuur en corruptie en dat telt ook voor andere beleidsmensen van allerlei parastatalen en andere onderdelen van de staat.Dit is volgens mijn persoonlijke hervaring in het dagelijksleven.Ben zelf uit de jaren van eind 40,toen waren de mensen er nog voor elkaar,ineen woord prachtige tijd met minder geld en bezit maar mensen onder elkaar.
  In deze blog ga ik artikelen plaatsen uit de media die mij tegen de borst stoten en voor mij echte schandalen zijn uit onze hedendaagse maatschappij.
  04-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeg eens goeiendag tegen een vreemde
  Zeg eens goeiendag tegen een vreemde.  Verander jezelf vanaf nu en doe het en zeg een goeiendag als je iemand passeerd zij niet passief maar actief en het kost niets.Het geeft je een goed gevoel en je wordt er ook niet moe van integendeel het doet iets van binnen met u.

  04-03-2017 om 14:16 geschreven door baed

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:goeiendag zeggen,vreemde,
  >> Reageer (0)
  03-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiendag zeggen
  goeiendag
  Goeiendag of gewoon knikken als je anderen tegenkomt is een minimum aan respect dat men toont ten overstaan van een ander,maar dat is in onze maatschappij een groot probleem geworden,de mensen lopen je voorbij met hun kop opzij of naar beneden,is dat nu zo moeilijk een goeiendag te zeggen of eens te knikken,het kost niets om het in de taat van Contador te zeggen zero,zero zero zero .........o.Wat opvalt als velen in moeilijkheden zijn of moeilijkheden hebben dan gaan ze je wel aanspreken om hun te helpen is dat dan niet egoistisch.Ja en dan verschiet men dat men soms niet wordt geholpen en dan gaan ze in dat geval je nog uitmaken en beledigen want ikke,ikke,ikke moet geholpen worden.De mensen moeten terug eens leren elkaar te waarderen met gewoon simpel een goeiendag te zeggen of eens te knikken.

  Zeg jij goeie dag tegen weeldvreemden

  03-03-2017 om 15:33 geschreven door baed

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:goeiendag
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Wever krijgt bijl door raam.

  Bart De Wever krijgt bijl door raam, verdachte vrijgelaten


  Patrick Lefelon
  2/03/17 - 16u52  Bron: HLN : eigen berichtgeving & VTM Nieuws


  © Patrick Lefelon.


  © Patrick Lefelon.

  Een man heeft afgelopen nacht een grote bijl gegooid door een raam van het huis van Antwerps burgemeester en N-VA-voorzitter Bart De Wever. Dat is bevestigd aan VTM Nieuws. Een verdachte (28) kon worden opgepakt, maar is na ondervraging alweer vrijgelaten.

  De Wever en zijn gezin zijn op vakantie en waren dus niet aanwezig toen het incident rond 1.40 uur deze nacht plaatsvond. De moeder van Bart De Wever, die op het gelijkvloers woont, was wel thuis, maar bevond zich niet in de kamer waar de bijl door het raam werd gegooid. Dat vernam onze redactie.

  Verdachte
  De politie kon de verdachte in de loop van de nacht arresteren. Het gaat om een 28-jarige man die gekend is bij het gerecht. Het is niet bekend of zijn daad politiek geïnspireerd was. Vandaag rond 12 uur 's middags, is de man, na een ondervraging, alweer vrijgelaten. Camerabeelden moeten nu uitsluiten of hij wel degelijk bij de aanval betrokken was.


  In 2012 lieten onbekenden ook al een varkenskop achter op de oprit van De Wever en zijn gezin. En onlangs zou er afval zijn uitgesmeerd over een van de wagens die voor het huis stonden. Dat zegt althans politiewoordvoerder Sven Lommaerts. Na de aanslagen van Parijs en Brussel kreeg het huis in Deurne permanente politiebewaking. De woning krijgt nu opnieuw statische bewaking voor de deur.

  03-03-2017 om 14:10 geschreven door baed

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:schandaal,crimineel,
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 27/02-05/03 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Goeiendag Favorieten
 • zegmaargoeiendag
 • Zeg maar goeiendag tegen iedereen! | Radio 1

 • Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!