Vrouwen magazine
Lifestyle, ontspanning, mode, fashion, beauty, ...
07-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allemaal Furby!

Het is altijd verstandig om voorzichtig te zijn met superlatieven. Maar als we stellen dat Furby waarschijnlijk schattigste speelvriendje ooit is, dan zitten we er waarschijnlijk niet ver naast. Er is in elk geval geen ander speelgoed op de markt dat zo dicht in de buurt komt van een huisdier als deze geleurde pluizenbolletjes. 

De pluizigste ontdekking ooit
De eerste Furby verscheen in 1998 en sloeg meteen in als een bom. Niet eerder was er zo'n interactie mogelijk met een knuffeldiertje. Furby spreekt aanvankelijk [i]furbisch[/i] maar door ermee te spelen, leert hij vanzelf wat wordjes Nederland. Verder vraagt Furb, zoals hij (of is het een zij?) regelmatig wordt genoemd, net als een echt huisdiertje regelmatig om aandacht en verzorging. Wanneer ze onder soortgenoten zijn, beginnen ze spontaan met elkaar te kwebbelen en bovendien zijn ze dol op zingen. 

Evolutie en diversiteit
Sinds 1998 heeft Furby een hele evolutie doorgemaakt. De interactieve mogelijkheden zijn alleen maar groter en groter geworden en er is een diversiteit aan karakters gekomen. De furby boom kent bijvoorbeeld twee keer zoveel interactiemogelijkheden als zijn voorgangers. Ook kan met een speciale app via de telefoon of tablet nóg beter met hem gecommuniceerd worden.Bovendien kan de furby boom online furblings uitbroeden en zo een familie vormen. De furby party rockers zijn z'n kleinere broertjes. Deze stoere rockers zijn enorm muzikaal en ongelofelijk goed in het herkennen van muziek. De furby voodoo is een handpop-versie. Het staat op voorhand vast dat de nieuwe generatie furbys de wereld opnieuw gaan veroveren.

07-11-2014 om 12:20 geschreven door android

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
14-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwuitnodigingen in 2013: per post of digitaal?

Bij een perfecte dag hoort de perfecte jurk, maar niet minder belangrijk: een perfecte trouwuitnodiging. In een moderne tijd als deze is het niet evident om creatief uit de hoek te komen bij het maken van uitnodigingen. Alle leuke ideetjes lijken al ingepikt door vrienden en familie, of u heeft gewoon even geen idee over het wat en hoe van uw uitnodiging. Met foto of net niet? Modern of net een beetje retro? Daarbovenop komt ook nog de vraag of u de uitnodiging beter digitaal of met de post verzendt. Met een digitale uitnodiging kan u natuurlijk erg veel mensen bereiken, maar wie zwicht er nu niet voor een originele vintage trouwkaart met een vleugje gezellige ouderwetsheid in de brievenbus?

Vintage trouwkaarten & trouwkaarten met foto: origineel en persoonlijk

Om u te helpen in het zoeken en samenstellen van een originele trouwuitnodiging, hebben verschillende kaartenaanbieders een ruime collectie aan vintage trouwkaarten ontworpen. Zo wordt het versturen van trouwkaarten met de post even gemakkelijk en zelfs leuker als digitaal. U kan kiezen uit een heus gamma van trouwkaarten met foto, een grappige tekening of originele lay-out. Een originele foto op uw uitnodiging geeft de kaart een persoonlijke toets. Alles om eens verrassend, vindingrijk en leuk uit de hoek te komen, kunt u daar vinden. Modern, maar met een tikkeltje nostalgie, zo vormen deze vintage trouwkaarten een perfecte mix voor hippe trouwers anno 2013.

14-11-2013 om 15:16 geschreven door android

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
Tags:trouwkaarten, vintage trouwkaarten, trouwkaarten met foto
>> Reageer (0)
18-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwkaarten in Nederland
Wanneer je gaat trouwen moet er een heleboel geregeld worden. De locatie, de catering en natuurlijk de gasten. In Nederland kiezen we er dan ook voor om ruim 6 maanden voor de bruiloft de uitnodigingen te versturen. Zo krijgen gasten genoeg tijd om aanwezig te kunnen zijn.

De trouwkaart laten ontwerpen
Op je trouwdag wil je dat alles perfect is. Zonder gasten geen feest, dus de uitnodigingen moeten op tijd ontworpen en verstuurd worden. Veel bruidsparen laten de uitnodigingen 8 à 9 maanden voor de bruiloft ontwerpen en afdrukken bij een drukkerij.

Gewenste cadeau op de trouwkaart
Op de trouwkaart vind je de namen van het toekomstige bruidspaar, de locatie en de tijd dat je verwacht wordt. In Amerika registreert een bruidspaar zich vaak bij een winkel zodat gasten iets van hun geregistreerde lijst kunnen kopen. In Turkije worden geen cadeau's gegeven maar krijgen de bruid en bruidegom geld aan hun kleding geplakt van alle gasten. Iets typisch Nederlands is om een gewenst cadeau te vermelden op de trouwkaart.

Wanneer mag je komen?
Bij de uitnodiging zal te vinden zijn of je ook tijdens de ceremonie mag komen of alleen tijdens de receptie uitgenodigd bent.

Bedankje
In Nederland en Duitsland wordt de gast na het feest vaak bedankt voor het aanwezig zijn met een kaartje. Dit bedankje krijg je aan het einde van het feest of krijg je na afloop thuis gestuurd.

In Amerika is het gebruikelijk om na een bruiloft een "goody bag" mee naar huis te krijgen. Hierin zit een klein bedankt kaartje met een foto van het bruidspaar, meestal wat zeepjes, chocolaatjes of ander klein presentje. Hoe groter het bruidsfeest hoe groter en extravaganter de goodybag zal zijn.

18-07-2013 om 11:10 geschreven door android

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
Proficiat!

Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

Met vriendelijke groeten,
SeniorenNet-team

17-07-2013 om 14:11 geschreven door

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
  • Allemaal Furby!
  • Trouwuitnodigingen in 2013: per post of digitaal?
  • Trouwkaarten in Nederland
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 03/11-09/11 2014
  • 11/11-17/11 2013
  • 15/07-21/07 2013

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • alles voor haar wordpress
  • blog pour femmes wordpress
  • women lifestyle wordpress
  • vrouwen tumblr
  • pour elle tumblr
  • women lifestyle tumblr
  • voor vrouwen skynet
  • des femmes skynet
  • women corner skynet


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!