Let's Talk
De wereld met al zijn moois!
Inhoud blog
  • 5 tips voor effectieve autobelettering.
  • Het plaatsen van EPDM Dakbedekking.
  • Zink maatwerk kopen bij Hodak Dakmaterialen
  • Icopal kopen bij Hodak Dakmaterialen
  • Altijd voorzien van de juiste dakmaterialen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Huisstijl ontwerpen
  • Webdesign Eindhoven
  • 15-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zink maatwerk kopen bij Hodak Dakmaterialen

    Zink maatwerk kopen bij Hodak Dakmaterialen
    Wilt u specifiek maatwerk in zink? Hodak Dakmaterialen maakt de gewenste materialen graag voor u op maat. Als u opzoek bent naar dakgoten, deklijsten, regenpijpen, afdekkappen, etc. waar u ook naar op zoek bent, Hodak Dakmaterialen levert zink maatwerkin alle soorten en maten. Al ons zink maatwerk wordt gemaakt van hoge kwaliteit zink. Het materiaal is daarnaast uiterst onderhoudsvriendelijk en staat bekend om zijn duurzaamheid.

    Toepassingsmogelijkheden voor maatwerk zink?
    Elk dak heeft de juiste afwerking nodig. Met een zinken dakrand werkt u het dak professioneel af en heeft u een karakteristieke uitstraling. Zinken dakranden zijn kwalitatief vele malen beter dan een aluminium daktrim. Zinken dakranden, goten en regenpijpen hebben dan ook vele positieve eigenschappen zoals een uitermate lange levensduur, eenvoudige reparatie mogelijkheden, en een ideale prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast is een zinken bouwonderdeel zeer robuust en duurzaam. U hoeft dus bij storm niet te vrezen voor uw goten. Dankzij de verkleuring van de zinken elementen krijgt uw dakgoot op de lange termijn een zeer klassieke uitstraling. Dit maakt zink vandaag de dag tot een veelgebruikt materiaal in de dakenindustrie. 

    De voordelen van zink maatwerk

    • Milieuvriendelijk dakafdichtingssysteem;
    • Energie-efficiënt: lichte kleur reflecteert het zonlicht;
    • Uiterst weerbestendig en duurzaam;
    • Eenvoudige installatie;
    • Lasbare naden;
    • Compatibel met groendaken & PV-systemen

    Bij Hodak Dakmaterialen vindt u een breed aanbod aan professionele dakmaterialen en toebehoren. Naast Icopal Universal bestaat ons assortiment EPDM dakbedekking ook uit Firestone RubberGard EPDM en Resitrix EPDM dakbedekking. Ook heeft Hodak Dakmaterialen zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van Icopaldakbedekking.

    Of u nu wilt afhalen of de materialen wilt laten bezorgen op een van uw bouwlocaties; voor Hodak Dakmaterialen is dit allemaal geen probleem. Wij gaan voor lange termijn relaties en proberen dan ook op een eerlijke en open manier met u te communiceren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Icopal, Resitrix EPDM, Firestone rubbergard, Zink maatwerk, Dakwerken
    15-06-2017, 13:42 geschreven door Robbie07goering
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Icopal kopen bij Hodak Dakmaterialen

    Icopal kopen bij Hodak Dakmaterialen
    Bent u op zoek naar een betrouwbaar en duurzaam dakbedekkingsmateriaal? Met Icopal bent u verzekerd van een duurzame en waterdichte oplossing. Icopal is een toonaangevende producent van bitumen dakbedekking, kunststof (PVC, FPO) dakbanen en dakpanplaten. De producent voelt zich verantwoordelijk voor het milieu en levert de hoogste kwaliteit dakbedekking voor platte en hellende daken met de nadruk op duurzaamheid. Icopal Universal combineert al uw dakwensen in één laag. 

    Ijzersterk en duurzaam eenlaags dakbedekkingsysteem.
    Icopal Universal bestaat uit een POCB-compound (Polyolefine Copolymerisaat Bitumen) versterkt met glasvezel en polyester. Resultaat: een ijzersterk, beloopbaar, flexibel en zeer stabiel éénlaags dakbedekkingsysteem dat UV- en weerbestendig is. Het product kan gebruikt worden op zowel hellende als platte daken en bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

    De voordelen van Icopal
    Het materiaal is ijzersterk en daardoor beloopbaar. Het materiaal is relatief licht en flexibel. Hierdoor is het makkelijk om Icopal te plaatsen op uw platte of hellende hellende dak.

    De verwerking van Icopal Universal is erg veilig. Dit komt omdat er bij het aanbrengen geen open vuur nodig is. Waardoor je als specialist in dakwerkenniet met een brander het dak op hoeft. Bij grotere oppervlaktes zijn de overlappen duurzaam waterdicht te maken met de volautomatische, hogesnelheid lasautomaat van Icopal zelf.

    Icopal Universal wordt geleverd met terugnamegarantie. Dit houdt in dat na een levensduur van – circa 30 jaar – Icopal Universal volledig recyclebaar is. De teruggenomen dakbedekking wordt gerecycled en vervolgens weer verwerkt tot nieuwe dakbedekking.

    Icopal Universal garandeerd waterdichte dakbedekking voor uw dak. Het materiaal is geïmpregneerd en gecoat met een POCB-compound tot een homogeen product.

    Bij elk project biedt Icopal ondersteuning en advisering en de mogelijkheid tot een aanvullende Universal opleiding.

    Bij Hodak Dakmaterialen vindt u een breed aanbod aan professionele dakmaterialen en toebehoren. Naast Icopal Universal bestaat ons assortiment EPDM dakbedekking ook uit Firestone RubberGard EPDM en Resitrix EPDM dakbedekking. Ook heeft Hodak Dakmaterialen zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zink maatwerk.

    Of u nu wilt afhalen of de materialen wilt laten bezorgen op een van uw bouwlocaties; voor Hodak Dakmaterialen is dit allemaal geen probleem. Wij gaan voor lange termijn relaties en proberen dan ook op een eerlijke en open manier met u te communiceren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Icopal, Resitrix EPDM, Firestone rubbergard, Zink maatwerk, Dakwerken
    15-06-2017, 12:03 geschreven door Robbie07goering
    Reacties (0)
    Archief per week
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!